Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Seat (https://forum.4tuning.ro/112-masina-mea-seat.html)
-   -   My Cupra R (https://forum.4tuning.ro/112-masina-mea-seat/110005-my-cupra.html)

passat 1.8T 17-02-09 19:55

My Cupra R

4 Attachment(s)
Asta e masina mea un seat leon cupra R 225
nu am modificat multe la ea,asa cum este acum e super , am pus o valva forge split R face un very nice noise pppsssffff si un filtru K+N in cutia originala. :) :)
si vineri am schimbat discurile fata cu cele din poze :)
salutari la toti

BOGY26 17-02-09 21:56

Re: My Cupra R

Frumoasa..sa o stapanesti sanatos si fare ev. :!:

C_kst 18-02-09 00:12

nice cupra ;)...ce urmeaza sa mai ii faci?

Florin&David 18-02-09 14:43

Frumoasa. Sa o stapanesti sanatos. :)

passat 1.8T 19-02-09 23:27

merci baieti
sunt atatea chipuri, softuri nici nu stiu ce sa aleg.
duminica merg la un seat meeting day si dyno la un un garaj AMD TECHNIC si acolo o sa vb cu mai multi despre masini,asa o sa vad ce softuri au si ce pareri au :)
abia astept sa merg vin multe masini
aprecierile voastre conteaza fff mult
bye

C_kst 19-02-09 23:31

bfta...am vazut si yo mai multe proiecte de la AMD TECHNIC ;)...foarte tare...

C_kst 20-02-09 00:18

ps:...pune si u o poza cu bov-u tau...cred k e identic k al meu :D

passat 1.8T 20-02-09 00:24

acum ma uit dupa niste placute mai bune o varianta este ferodo DS2500 aici multi au si zic ca s bune.
sambata o sa fac nasina bec pt duminica.

passat 1.8T 22-02-09 18:13

salut
azi am fost la AmD dyno day , si am pus masina pe role and amazing standard este 222cp, si am facut 90.000 de km , scos in first run 225.4 CP si in a doua :) 229.2 CP.
super nu ma asteptam dar o tin numai pe V power de o luna :)
multe masini acolo cu diferite softuri,o zi buna pt seat cupra R boys

bogdan_wrc 23-02-09 08:10

vezi pe seatcupra.net...sunt destule firme..jabba, revo..;)

ds2500 sunt ff bune, dar in combinatie cu niste discuri ok si cu un lichid de frana sport cu furtune metalice...

Victor_WRC 23-02-09 20:14

arata misto ........Sa o stapanesti sanatos si fara incidente

passat 1.8T 01-03-09 23:28

Quote:

Originally Posted by C_kst (Post 2083494)
ps:...pune si u o poza cu bov-u tau...cred k e identic k al meu :D

salut , am sa incerc sa fac o poza maine , am intors valva invers si parca merge si mai bine .
cand am timp am sa dau ceva gauri in partea de jos a cutie fitru aer dupa sa vedem cum merge , oricum de cand am intors valva parca e si mai mult Noise WWWOOOOSSSHHHHH:)
BAFTA

C_kst 02-03-09 00:33

schimba-i toata admisia...va schimba sunetu la b.o.v...vei fii multumit rau...

passat 1.8T 15-03-09 20:12

salut , am gasit la pret bun si am sa iau sa mut BOV-ul de langa motor si turbo. pe ebayhttp://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&ssPageName=STRK:MEWAX:IT&it em=110349661100 sau daca nu merge linkul numarul de item 110349661100
forge la pret bun , de la forge dupa site e peste 100 lire asa aici e la 86 trimis acasa:)
e super se vede BOV-ul:).
o sa scot captuseala de sub capota cica se aude mai bine BOV-ul:)
bafta la toti

HardWorker 16-03-09 00:30

pentru soft iti recomand cu caldura Revotechnik:)sa ai noroc de ea dar de curiozitate....acum unde ai montat valva?

passat 1.8T 18-03-09 20:29

in locul la cea bosch standard , am sa fac o poza maine .
am avut revo pe passat si e very good dar cred prea agresiv , ma mai gandesc , AMD sau JABBASPORTS.
bafta

passat 1.8T 18-03-09 20:32

Quote:

Originally Posted by HardWorker (Post 2151467)
pentru soft iti recomand cu caldura Revotechnik:)sa ai noroc de ea dar de curiozitate....acum unde ai montat valva?

ai revo pe masina ta ?
e bun pt ca poti controla softul cu switch-ul acela care al vand poti da inapoi la standard si blochezi motorul sau mai reglezi cum vrei sa mearga , multe poti face. si e reducere luna asta aici 20% dar sa vad ma mai uit prin zona .deocamdata sunt multumit asa cum este 230 la rolling road acum vreo trei saptamani.
bafta

andreyWOB 18-03-09 22:59

Foarte frumoasa masina :) Sa scoti cati mai multi caluti din motor. Bafta !

bogdan_wrc 19-03-09 07:55

Quote:

Originally Posted by passat 1.8T (Post 2161516)
in locul la cea bosch standard , am sa fac o poza maine .
am avut revo pe passat si e very good dar cred prea agresiv , ma mai gandesc , AMD sau JABBASPORTS.
bafta

am eu jabba!! ff tari!!! recomand.

tudorcluj 20-03-09 11:48

fara suparare cat te-a costat masina? ca de vreo 2 sapt ma tot uit la seaturi 1.8 t cupra 225 ps si care arata bine nu gasesc sub 14 mi E si mi se pare destul de mult..sau asa sunt preturile? ms anticipat

aditzu08 23-03-09 11:49

foarte frumoasa masina sa o stapanesti sanatos fara evenimente

passat 1.8T 24-03-09 18:46

Quote:

Originally Posted by tudorcluj (Post 2166926)
fara suparare cat te-a costat masina? ca de vreo 2 sapt ma tot uit la seaturi 1.8 t cupra 225 ps si care arata bine nu gasesc sub 14 mi E si mi se pare destul de mult..sau asa sunt preturile? ms anticipat

salut , eu am dat pe ea anul trecut in iuniu 9000lire,bine volan pe dreapta eu stau in anglia , dar tin sa ti spun ca acum le gasesti pe la 6500-8000 lire din 2004.
stiu acasa sunt mai scumpe , am vazut.
acum la criza care este mai uitate poate ciupesti ceva mai subtire
bafta

tudorcluj 25-03-09 21:57

6500- 8000 ar fi super :) da nush eu caut ceva asa pana in max 70-80 000 km sa fac ceva la 300 cp ca peste deja necesita prea multi bani si sincer nu imi permit extraordinar de mult ca si asa la 300 cp ai de schimbat multe sa dea randament, si sa reziste toate in primu rand... asta necesita cum ai facut si tu Frane , frane bune :D ambreaj , planetare , la directie , trasmisie...ma gandesc eu..corectatima daca gresesc , si plus jante ceva pe la ext , interior...si asa te ajunge usor de tot la 5-6000 cred...

On topic f frumoasa masina!! si la cati mai multi cp fara incidente;)

passat 1.8T 25-03-09 23:55

tre sa investesti ceva sa ajungi la 300, cand am fost la dyno day au venit multe cupra R si nu pe la 285cp erau in stage 2 soft. asta ar include tobe + sport cat sau fara cat. filtru bun BMC ,DYNOTWIST,intercooler montat in fata preferabil forge sau proalloy au kituri gata de pus pe masina,o valva de recirculatie forge si c am atat.
alte optiuni la manevrabilitate , sunt coilovers, strutbrace fata spate , antiroll bar pus pe spate etc lista poate sa continue , dar pt POWER doar cu un simplu soft ajungi pe la 260-270cp:)
ambreajul am intrebat si e ok merge , la exterior nu ai ce sa mai faci asa cum e standard e frumoasa masina :)
doar ce am spalat masina azi si straluceste:)

passat 1.8T 25-03-09 23:57

Quote:

Originally Posted by tudorcluj (Post 2183642)
6500- 8000 ar fi super :) da nush eu caut ceva asa pana in max 70-80 000 km sa fac ceva la 300 cp ca peste deja necesita prea multi bani si sincer nu imi permit extraordinar de mult ca si asa la 300 cp ai de schimbat multe sa dea randament, si sa reziste toate in primu rand... asta necesita cum ai facut si tu Frane , frane bune :D ambreaj , planetare , la directie , trasmisie...ma gandesc eu..corectatima daca gresesc , si plus jante ceva pe la ext , interior...si asa te ajunge usor de tot la 5-6000 cred...

On topic f frumoasa masina!! si la cati mai multi cp fara incidente;)

tre sa investesti ceva sa ajungi la 300, cand am fost la dyno day au venit multe cupra R si nu pe la 285cp erau in stage 2 soft. asta ar include tobe + sport cat sau fara cat. filtru bun BMC ,DYNOTWIST,intercooler montat in fata preferabil forge sau proalloy au kituri gata de pus pe masina,o valva de recirculatie forge si c am atat.
alte optiuni la manevrabilitate , sunt coilovers, strutbrace fata spate , antiroll bar pus pe spate etc lista poate sa continue , dar pt POWER doar cu un simplu soft ajungi pe la 260-270cp:):):):):):):):)
ambreajul am intrebat si e ok merge , la exterior nu ai ce sa mai faci asa cum e standard e frumoasa masina:)
doar ce am spalat masina azi si straluceste:)

tudorcluj 27-03-09 12:12

:oops::rolleyes2atunci mai bine numai soft evacuare , filtre , si daca ajung la 260-270 din asta si cu un pret de..1 000 - 1 500 E e bine..:lol:.
ca sa mai bagi inca 4-5 000 pt 30 cp ...:| mi se pare mult...???:

passat 1.8T 09-06-09 00:08

salut
nu prea am intrat pe aici , dar am avut veva batai de cat cu masina mi se aprindea becul de la emisii, pana la urma era de la sensorul de temperatura, acum e ok am schimbat bobine si buji noi NGK laser si masina merge super . am pus valva origina inapoi crezand ca e de la ea problema cu becul dar nu . totul a fost senzorul de temp.
daca e cineva interesat in forge split-R dump valve please contact me.
salutari la toti

cosmin_jur 21-06-09 12:19

Salut, frumoasa masina, sa o stapinesti sanatos. Si eu mi-as lua una dar vad ca inca prin germania is destul de scumpe, fara 12500 13000 nu gasesc.Chiar astea de 224 de cai au euro 3 nu?

Ciosmi 21-06-09 23:30

Quote:

Originally Posted by cosmin_jur (Post 2425062)
Chiar astea de 224 de cai au euro 3 nu?

Eu am gasit si cu Euro 4..:rolleyes2

passat 1.8T 23-06-09 22:10

chiar nu stiu ce euro este , parca din 2004 ar trebuii sa fie euro 3 , dar chiar nu ma deranjeaza cu nimic pe mine ce euro are , cel mai important euro sunt BRAKE HORSE POWER

XXL-X- 07-08-09 13:58

Quote:

Originally Posted by passat 1.8T (Post 2432192)
chiar nu stiu ce euro este , parca din 2004 ar trebuii sa fie euro 3 , dar chiar nu ma deranjeaza cu nimic pe mine ce euro are , cel mai important euro sunt BRAKE HORSE POWER

Brake Horse Power :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Buna asta, cred ca printre cele mai amuzante, Cai putere de frana !! :)))))))))))))))))))))

Victor_WRC 07-08-09 14:22

Quote:

Originally Posted by XXL-X- (Post 2541151)
Brake Horse Power :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Buna asta, cred ca printre cele mai amuzante, Cai putere de frana !! :)))))))))))))))))))))

eu din cate stiam bhp adica "brake horse power" in UK( Marea Britanie ) inseamna nu caii produsi de motor ci cei care ajung la roata;).....si nu caii putere de frana:rolleyes2:rolleyes2:rolleyes2....adica caii rezultati dupa ce s-au produs pierderile de putere rezultate din transmisie etc;).....caii efectivi pe care ai pui sau nu pe asfalt ( ca mai intervin si alti factori de aderenta , asta e altceva )....PEACE !:-)

El_Nino 19-08-09 19:08

Quote:

Originally Posted by XXL-X- (Post 2541151)

Daca taceai filozof...... ramaneai...vb aia....:rolleyes2

On topic: faina masina...bafta cu proiectul si la cati mai multi`` Brake Horse Power``:twisted:

DjAlcohol 29-08-09 07:12

Chiar asa se spune...brake horse power (bhp) , ce ti se pare asa amuzant? Si e puterea masurata la volanta.

passat 1.8T 18-09-09 21:04

salut baieti , nuprea am avut timp sa mai intru pe forum ,dar se vede a devenit chiar putin amuzant :-)
nu am facut mai nimic la masina chiar am pus valva bosch inapoi in locul celei forge split-R .
deocamdata sunt fericit cu ea asa standard.
duminica merg la AMD rolling road day unde se strang multe cupra in special modelul meu,abia astept sa vad ceva modificari serioase acolo.
o sa fac ceva poze sa le pun aici .
merci pt aprecieri
cu respect
Dan

Ciosmi 19-09-09 03:17

Facea figuri forge-ul de ai renuntat la el?

passat 1.8T 20-09-09 00:01

nu , deloc chiar era misto , dar cum am spus mi sa aprins becul de la emisii si nu stiam ce este , am schimbat bobine si buji , aparea si catalizatorul mai mult prosti, si am pus-o inapoi la standard. poate am intrat in panica putin si de aceea am scos-o si vandut-o.
poate o sa iau un forge 007 normal sa i pun mai tarziu.
bafta

passat 1.8T 16-01-10 02:52

cineva interesat in niste jante cupra R
Ronal 18inch am 4 de vanzare ast oferte
bafta la toti
Dan

passat 1.8T 16-01-10 02:53

cineva interesat in niste jante cupra R
Ronal 18inch am 4 de vanzare ast oferte
bafta la toti
Dan

iusuf 18-02-10 22:42

sal
super tare masinuta ta!
daca mai ai jantele de cupra, zi-mi un pret si cum as putea sa intru in posesia lor
bafta!!!!!

All times are GMT +2. The time now is 23:18.

- Copyright 2026 4Tuning