![]() |
Abt Sportsline GTI VS4-R
4 Attachment(s)
Abt Sportsline GTI VS4-R
Putere: 270 HP Cuplu: 350 Nm Top speed:244 km/h 0-100 km/h: 6.4s Suspensia sport montata coboara garda la sol cu 40mm. Anvelope: 225/35 R19 |
Arata bine dar parca arata mai bine cu o alta culoare...
|
:lol: lasa .. mai bine sa vedem si alte culori... decat alea obisnuite... metalizate...si altele.. :wink:
|
finutz si frumos :wink:
zanga...dk vrei sa vezi si p rosu astept un cec :lol: :lol: |
slabute performante pt 270 de cai! iar ala netunat arata mai bine decat asta la estetica!
|
nice wheels
|
Re:
Quote:
urat k nu iau schimbat franele si cred eu k nici la suspensie nu au umblat :) |
SpeedeR...merg si cecuri de calatorie ?:D :D :D
Si daca au umblat la garda nu au umblat si la suspensii? |
Nu va mai certati de pomana. E superba, era frumoasa ea de fabrica, dar acum....
Forever GTI. |
Speeder, facem cheta :D sa vedem cum da pe rosu...
|
astept cu cea mai mare placere :lol: :lol: :lol:
nu e coborata...k garda e k un gti normal ku jante p 18 |
ciudat... ma asteptam la mai mult :lol:
|
gentzile sunt belea ...culoarea po` sa imi zic ca imi place .... albu asta prinde bine pe orice
|
Imi place foarte mult golful GTI si ma gandesc foarte serios la el,dar am citit ceva in Top Gear si nu pot sa cred ca e adevarat!!!!!
In regim sport,consum mediu de 28 l ?!?!? Nu e cam mult???? Stiu ca are 200 cp dar totusi! Va intreb pt ca am fazut ca aveti masinuta Iar asta preparat e foarte smeker |
dap... vrei sa mergi in forja, platesti....mai intai la benzinarie...
si daca exagerezi, dupa platesti si piese :) |
si daca nu te deranjeaza tu cam cat dai pe benzina lunar,asa in medie?
ms |
lol :)
asta chiar nu pot sa iti zic... nu stau sa ma gandesc la asta k dupaia ma gandesc la faptul k vreau un smart cdi :D dar pot sa iti zic k depinde de cat mergi si stilul adoptat :D |
am inteles si ms
Masina e super tare dar si greu de intretinut ceea ce ma face sa cred ca o optiune f buna este si golf V 2.0 FSI tractiune integrala,care si ea este insetata dar cred ca nu chiar asa,dar dupa un golf V nu intoarce nimeni capu........................ :wink: |
oricum, nu imi pare rau k dau banii pe benzina atata timp cat masina merge bine si fuge :)
hai k suntem foarte offtopic aici... dk vrei detalii makar intreaba la masina mea la volkswagen ;) |
Re: Abt Sportsline GTI VS4-R
Imi place culoarea seamana cu o salvare, cat despre motor e unul puternic care consuma putin daca mergi usurel, cum se merge cu VW, daca mergi turat nu-i prieste, consuma foarte mult.
Iulian |
Masina e superba. Yo zic k albul face totul.
|
Albul asta ... combinat cu negru ... pe capota si plafon ... si un efect de perla ... rupe orice alta culoare ... asa ca ... alb rullz ;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:31. |
- Copyright 2026 4Tuning