Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masini de serie (https://forum.4tuning.ro/219-masini-serie.html)
-   -   Facelift pentru Rolls Royce Phantom (https://forum.4tuning.ro/219-masini-serie/109979-facelift-rolls-royce-phantom.html)

boy_wonder 17-02-09 16:41

Facelift pentru Rolls Royce Phantom

12 Attachment(s)
Iata ca a venit timpul ca si Rolls Royce Phantom sa primeasca un facelift. Un facelift binemeritat, am putea spune. Asa cum se poate vedea si in fotografii, schimbarile vor fi minime. Partea frontala se remarca acum prin spoilerul fata redesenat si grila din aluminiu, in timp ce manerele usilor au primit LED-uri. In plus, limuzina britanica va beneficia in standard de jante pe 21 inci. De asemenea, alte doua seturi de jante sunt disponibile optional. La interior, fetele usilor au fost redesenate iar sistemul multimedia a fost imbunatatit.

Productia noilor Phantom si Phantom Extended Wheelbase va incepe in aceasta primavara la uzina din Goodwood, Marea Britanie.

Car Lover 17-02-09 16:50

Re: Facelift pentru Rolls Royce Phantom

foarte tare masina asta.

nsl_iuli 17-02-09 16:52

No Comment, este cea mai impunatoare masina...

pedros 17-02-09 16:59

adevarul este ca ...avea nevoie de facelift :))))))).....ca si tipul care si-a cumparat enzo si l-a dus la weast coast customs sa-l tuneze , de parca ai mai avea ce tuna la ala...asa si la Rolls :)

allexutzzu 17-02-09 17:00

arata foarte bine,intr-adevar e impunatoare... dar eu personal prefer MAYBACH...

UNLORD 17-02-09 17:29

Quote:

Originally Posted by allexutzzu (Post 2075585)
arata foarte bine,intr-adevar e impunatoare... dar eu personal prefer MAYBACH...

Maybach-ul are problema lipsei de identitate. Se devalorizeaza cel mai repede (51% intr-un an) si seamana cu Mercedesul S-klasse, doar ca e mai mare si mai urat. In plus nici nu a avut succesul scontat, Mercedes avand in plan sa renunte la firma. Problema in schimb a Rolls-ului este masivitatea asta exagerata si opulenta, lipsindu-i "finetzea" pe care o aveau modelele mai vechi (Silver Cloud etc). Iar interiorul pare de iaht, nu de masina. Chiar nu imi place niciuna dintre masinile astea de superlux (inclusiv Bentley).

viorel oancea 17-02-09 18:16

imi placea inainte,imi place si acum....foarte tare.....foarte luxoasa....pacat ca nu ne permitem si noi asa ceva :sad:

HD-90-MTZ 17-02-09 18:52

N-am ce zice..este o masina frumoasa, luxoasa este o masina cu clasa..

YGD-sef 17-02-09 18:52

Nava amirala!

allexutzzu 17-02-09 19:44

Quote:

Originally Posted by UNLORD (Post 2075668)
Maybach-ul are problema lipsei de identitate. Se devalorizeaza cel mai repede (51% intr-un an) si seamana cu Mercedesul S-klasse, doar ca e mai mare si mai urat. In plus nici nu a avut succesul scontat, Mercedes avand in plan sa renunte la firma. Problema in schimb a Rolls-ului este masivitatea asta exagerata si opulenta, lipsindu-i "finetzea" pe care o aveau modelele mai vechi (Silver Cloud etc). Iar interiorul pare de iaht, nu de masina. Chiar nu imi place niciuna dintre masinile astea de superlux (inclusiv Bentley).

daca stam sa le luam asa, tie nu-ti place nimic, inca nu s-a inventat masina perfecta pentru tine :lol:....dar ma rog, gusturile nu se discuta!

UNLORD 17-02-09 20:12

Quote:

Originally Posted by allexutzzu (Post 2076060)
daca stam sa le luam asa, tie nu-ti place nimic, inca nu s-a inventat masina perfecta pentru tine :lol:....dar ma rog, gusturile nu se discuta!

As prefera oricand un Rolls de generatie mai veche. :) .Alea chiar sunt misto si nu se remarca doar prin "marime" ca modelele din ziua de azi.

drog134 17-02-09 20:17

Dai un ban da stai in spate:D

apache 17-02-09 20:48

hahaah drog bine zis

Cred ca acele leduri sunt perfecte.Acesta este motivul pentru care nu mi-am achizitionat pana acum Un Rolls Royce Phantom

tuwster 17-02-09 21:12

superb...
peste Maybach (parerea mea )

fulgerash 17-02-09 21:22

Ce bord urat are zici ca e de basculanta Roman .

SaIBoT 17-02-09 21:30

Intradevar masina este f impunatoare,poate ca asta imi place la ea ;)

DiavoLLo 17-02-09 21:52

e ceva de vis....pe cand si noi asta....iar bordul....ce conteaza...doar stai in spate si in spate garantez ca nu ai confortul din Roman :)

ravy09 17-02-09 22:07

e superba pentru cei care si-o permit.. pentru noi e naspa, se putea si mai bine :-P

marian_tgv 17-02-09 23:24

alt model de jante se impunea zic eu...prefer bentley!

bogdan772 18-02-09 01:50

Maybach-ul nu e nici pe sfertu`l rolls-ului ..din toate pct de vedere..

apache 18-02-09 01:57

Quote:

Originally Posted by bogdan772 (Post 2077164)
Maybach-ul nu e nici pe sfertu`l rolls-ului ..din toate pct de vedere..

de ce spui asta?:rolleyes2

bogdan772 18-02-09 01:59

in primul rand ..confortul de super eleganta pe care ti-l da un rolls

morimoto 18-02-09 02:29

o masina cu traditie si stil recomandata oamenilor de afaceri , nu oricarui zdranganel :)

Babanu 18-02-09 04:50

noroc cu , criza asta ca aparuse deja prea multi "zdranganei' dintr-astia :)) si nu de alta dar strica firma

allexutzzu 18-02-09 11:31

Quote:

Originally Posted by UNLORD (Post 2076158)
As prefera oricand un Rolls de generatie mai veche. :) .Alea chiar sunt misto si nu se remarca doar prin "marime" ca modelele din ziua de azi.

mda...fiecare cu gusturile lui!:D

boy_wonder 18-02-09 14:08

<script type="text/javascript" src="https://www.4tuning.ro/flv_player4/swfobject2.js"></script><div id="285">film</div><script type="text/javascript">swfobject.embedSWF("https://www.4tuning.ro/flv_player4/flvplayer.swf","285","470","370","9.0.115", "https://www.4tuning.ro/flv_player4/expressInstall.swf" , {fullscreen:"true",file:"https://www.4tuning.ro/flv_movies/2009_Rolls_Royce_Phantom_facelift.flv",image:"http ://www.4tuning.ro/flv_movies/2009_Rolls_Royce_Phantom_facelift.jpg"} , {allowfullscreen:"true"}, { });</script>

allexutzzu 18-02-09 15:11

plictisitor...

adrian78bmw 18-02-09 15:49

Quote:

Originally Posted by allexutzzu (Post 2078384)
plictisitor...

e plictisitor filmu sau faceliftu?daca si RR mai e plictisitoare atunci ar trebui sa ma las de masini..

pyttbull 18-02-09 16:40

aiurea.......:???:

r@dy 18-02-09 17:22

rolls" mda,..... dak ai o masina dinasta in garaj iti zic ca esty happy in toate privintele in legatura cu aceasta masina ai confort ai toate ce sa mai:D:P:)

allexutzzu 18-02-09 18:00

Quote:

Originally Posted by adrian78bmw (Post 2078535)
e plictisitor filmu sau faceliftu?daca si RR mai e plictisitoare atunci ar trebui sa ma las de masini..

filmul e plictisitor...iar ca masina, prefer maybach! punct.

adrian78bmw 18-02-09 18:34

Quote:

Originally Posted by allexutzzu (Post 2078956)
filmul e plictisitor...iar ca masina, prefer maybach! punct.

eu numai pe ala excelero

HD-90-MTZ 18-02-09 19:06

Quote:

Originally Posted by adrian78bmw (Post 2078535)

Mi-ar place sa am un RR dar pe la 45-50-60 ani....sa nu fiu inteles gresit nu as refuza un RR dar daca as avea banii acum as alege cu totul si cu totul altceva...e plictisitoare pentru "tineret" desi e foarte puternica este o masina pe care o conduci (sau ti-o conduce soferul )linistit cu simfonia in urechi...

getedoi 19-02-09 09:41

cool. au facut facelift (becuri in manere si boxe schimbate, wow, extraordinar), dar rahatul ala de cer instelat din interior l-au lasat (probabil urmeaza suport suzeta si sticluta de lapte). bravo rolls!! continuati tot asa ... :rolleyes2

BRAVO 19-02-09 10:11

nu ma pasioneaza...raman cu picioarele pe pamant......

R0b3r71n0 19-02-09 17:43

Rolls Royce Ramane Tot Rolls Royce :X frumos foc faceliftul

andreicln 21-02-09 16:32

:DNu ne mai cumparam apartament , direct RR:shock:

All times are GMT +2. The time now is 03:50.

- Copyright 2026 4Tuning