![]() |
Facelift pentru Rolls Royce Phantom
12 Attachment(s)
Iata ca a venit timpul ca si Rolls Royce Phantom sa primeasca un facelift. Un facelift binemeritat, am putea spune. Asa cum se poate vedea si in fotografii, schimbarile vor fi minime. Partea frontala se remarca acum prin spoilerul fata redesenat si grila din aluminiu, in timp ce manerele usilor au primit LED-uri. In plus, limuzina britanica va beneficia in standard de jante pe 21 inci. De asemenea, alte doua seturi de jante sunt disponibile optional. La interior, fetele usilor au fost redesenate iar sistemul multimedia a fost imbunatatit.
Productia noilor Phantom si Phantom Extended Wheelbase va incepe in aceasta primavara la uzina din Goodwood, Marea Britanie. |
Re: Facelift pentru Rolls Royce Phantom
foarte tare masina asta.
|
No Comment, este cea mai impunatoare masina...
|
adevarul este ca ...avea nevoie de facelift :))))))).....ca si tipul care si-a cumparat enzo si l-a dus la weast coast customs sa-l tuneze , de parca ai mai avea ce tuna la ala...asa si la Rolls :)
|
arata foarte bine,intr-adevar e impunatoare... dar eu personal prefer MAYBACH...
|
Quote:
|
imi placea inainte,imi place si acum....foarte tare.....foarte luxoasa....pacat ca nu ne permitem si noi asa ceva :sad:
|
N-am ce zice..este o masina frumoasa, luxoasa este o masina cu clasa..
|
Nava amirala!
|
Quote:
daca stam sa le luam asa, tie nu-ti place nimic, inca nu s-a inventat masina perfecta pentru tine :lol:....dar ma rog, gusturile nu se discuta! |
Quote:
|
Dai un ban da stai in spate:D
|
hahaah drog bine zis
Cred ca acele leduri sunt perfecte.Acesta este motivul pentru care nu mi-am achizitionat pana acum Un Rolls Royce Phantom |
superb...
peste Maybach (parerea mea ) |
Ce bord urat are zici ca e de basculanta Roman .
|
Intradevar masina este f impunatoare,poate ca asta imi place la ea ;)
|
e ceva de vis....pe cand si noi asta....iar bordul....ce conteaza...doar stai in spate si in spate garantez ca nu ai confortul din Roman :)
|
e superba pentru cei care si-o permit.. pentru noi e naspa, se putea si mai bine :-P
|
alt model de jante se impunea zic eu...prefer bentley!
|
Maybach-ul nu e nici pe sfertu`l rolls-ului ..din toate pct de vedere..
|
Quote:
|
in primul rand ..confortul de super eleganta pe care ti-l da un rolls
|
o masina cu traditie si stil recomandata oamenilor de afaceri , nu oricarui zdranganel :)
|
noroc cu , criza asta ca aparuse deja prea multi "zdranganei' dintr-astia :)) si nu de alta dar strica firma
|
Quote:
|
<script type="text/javascript" src="https://www.4tuning.ro/flv_player4/swfobject2.js"></script><div id="285">film</div><script type="text/javascript">swfobject.embedSWF("https://www.4tuning.ro/flv_player4/flvplayer.swf","285","470","370","9.0.115", "https://www.4tuning.ro/flv_player4/expressInstall.swf" , {fullscreen:"true",file:"https://www.4tuning.ro/flv_movies/2009_Rolls_Royce_Phantom_facelift.flv",image:"http ://www.4tuning.ro/flv_movies/2009_Rolls_Royce_Phantom_facelift.jpg"} , {allowfullscreen:"true"}, { });</script>
|
plictisitor...
|
Quote:
|
aiurea.......:???:
|
rolls" mda,..... dak ai o masina dinasta in garaj iti zic ca esty happy in toate privintele in legatura cu aceasta masina ai confort ai toate ce sa mai:D:P:)
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
cool. au facut facelift (becuri in manere si boxe schimbate, wow, extraordinar), dar rahatul ala de cer instelat din interior l-au lasat (probabil urmeaza suport suzeta si sticluta de lapte). bravo rolls!! continuati tot asa ... :rolleyes2
|
nu ma pasioneaza...raman cu picioarele pe pamant......
|
Rolls Royce Ramane Tot Rolls Royce :X frumos foc faceliftul
|
:DNu ne mai cumparam apartament , direct RR:shock:
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:50. |
- Copyright 2026 4Tuning