Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Tot ceea ce nu poate fi incadrat (https://forum.4tuning.ro/32-poate-incadrat.html)
-   -   Pe ei cine ii ajuta ? (https://forum.4tuning.ro/32-poate-incadrat/109954-ajuta.html)

DTH 17-02-09 14:28

Pe ei cine ii ajuta ?

1 Attachment(s)
Eram cu mama mea plecata sa fac niste poze la o lucrare . Asta s-a intamplat acum 1 luna si ceva daca nu ma inshel , numai ca am uitat ceea ce vroiam sa impartasesc cu voi , si tocmai astazi am gasit 1 poza in aparatul de fotografiat.Fotografiam eu , tot fotografiam fabrica , si imi sar ochii vis-a-vis de loc.
Ce vad ? un adapost de caini , maidanezi , eu cum sunt iubitoare de animale , mai aveam putin si imi dadeau lacrimiile.
Am tras repede niste poze , dar din nefericire , mai am 1 , probabil ca ori le-am sters din greseala pe restu , ori habar nu am ce s-a intamplat cu ele.
Caini ce stau in niste conditii mizerabile , caini care se bat pe o singura bucata de carne , erau atat de multi , care dormeau pe unde apucau , pot sa zic sincer ca mai bine ii lasau pe strada sa doarma unde stiau ei mai bine , acolo aveau coteturi ca la gaini , murdare , dormeau pe paie , ce sa zic...cand am vazut asa ceva m-am crucit , plus ca mirosea de parca era o zona de mortaciuni acolo , o duhoare incomparabila , asta se intampla in zona "Pantelimon" .
Oare ce ar trebui facut ca sa numai fie tara asta plina de rautate ?:rolleyes2

bmwm5 17-02-09 15:06

Re: Pe ei cine ii ajuta ?

Nu suntem doar noi cei care ne purtam urat cu animalele.uita-te la earthlings.o sa vezi acolo ce inseamna cruzimea.nu e o solutie nici sa fie lasati pe strada.pe mine m-a atacat in fata blocului un caine care e hranit de cei de la centrala de langa bloc.m-am dat jos din masina,a venit la mine si a vrut sa ma muste.am avut noroc ca aveam o punga in mana si a muscat din ea.solutia este fie adoptia,fie eutanasierea.bineinteles in conditii cat mai umane

DTH 17-02-09 15:14

Quote:

Originally Posted by bmwm5 (Post 2075248)
solutia este fie adoptia,fie eutanasierea.bineinteles in conditii cat mai umane

La asta ma refer si eu , macar daca unii sunt rai sau numai stiu cum , sa nu-si bata joc de ei in halul asta , sa faca ceva daca tot sunt ei cei cu "adapostul":rolleyes2

Mustang 17-02-09 15:16

Eutanasiere.
Punct.

SHOGUN-A8 18-02-09 09:19

Acum depinde si in ce consta eutanasia asta...am vazut cazuri in care cainii erau aruncati in smoala incinsa sau folositi ca mancare pt leu(la mine in oras la zoo). Acum s-a desfiintat gradina zoologica, insa o cusca e folosita pt a tine caini prinsi de hingheri...imaginati-va cum stau 30-40 de caini intr-o cusca de genul unei camere de apartament normale. Cred ca cei din pozele tale MDB traiesc in lux chiar.
Ar trebui eutanasiati in conditii civilizate de catre doctori.

Mustang 18-02-09 10:08

Intepati... dusi la incinerare si aia e...
Dar ... "costa nene!!!!"

Gabi 18-02-09 11:07

Am avut dobermann timp de 11 ani. Anul trecut, īn vară, a murit. Īnainte de Crăciun m-am ales cu un pseudocāine :lol: total diferit faţă de animalul de 47 kg pe care-l avusesem. E vorba de un fel de pechinez corcit... habar n-am ce rasă "pur sānge" e. Cert e că... după o scurtă perioadă de acomodare, micuţul a devenit foarte jucăuş, foarte ascultător şi şi-a făcut loc īn familie. L-a "pescuit" maică-mea din curtea firmei unde lucrează şi l-a adus acasă. Era păcat să-l halească animalele mai mari care erau īn jurul lui, aşa că pot spune că l-am ajutat.

Īn prima fază nu l-am suportat absolut deloc, fiindu-mi antipatic (pe cel care murise īl iubisem foarte mult), dar acum īl iau cu mine-n pat seara, la culcare.

Deseară o să pun o poză cu mini cāinele :lol:

DTH 18-02-09 20:05

Quote:

Originally Posted by Gabi (Post 2077701)
Am avut dobermann timp de 11 ani. Anul trecut, īn vară, a murit. Īnainte de Crăciun m-am ales cu un pseudocāine :lol: total diferit faţă de animalul de 47 kg pe care-l avusesem. E vorba de un fel de pechinez corcit... habar n-am ce rasă "pur sānge" e. Cert e că... după o scurtă perioadă de acomodare, micuţul a devenit foarte jucăuş, foarte ascultător şi şi-a făcut loc īn familie. L-a "pescuit" maică-mea din curtea firmei unde lucrează şi l-a adus acasă. Era păcat să-l halească animalele mai mari care erau īn jurul lui, aşa că pot spune că l-am ajutat.

Īn prima fază nu l-am suportat absolut deloc, fiindu-mi antipatic (pe cel care murise īl iubisem foarte mult), dar acum īl iau cu mine-n pat seara, la culcare.

Deseară o să pun o poză cu mini cāinele :lol:

Asteptam poza :D

Gabi 18-02-09 20:24

2 Attachment(s)
You mess with me, you mess with THE DOG ! :twisted:

Sasha 18-02-09 20:30

cine-i şoarecu' asta ma ?:))))

Gabi 18-02-09 20:33

Nu e şoarec. Nu fii rea. E şoarec cu blană :twisted:

Sasha 18-02-09 20:34

Aty(:() probabil il manca de viu... :roll:pe şocātele ćsta :evil_laug

am glumit oricum... foart frumi ghemu' asta de blana :D

Gabi 18-02-09 20:40

Nu l-ar fi acceptat īn veci. A fost cel mai gelos cāine.

Sasha 18-02-09 20:42

caine sau vaca ce era?
joke :hug:

oricum suntem off topic total :|

DTH 19-02-09 00:10

E dulce rau de tot , daca ar face prostii , nu stiu cum te-ai putea supara pe el/ea :-S
Sa-ti traiasca "ghemu de blanita" :)

orlando 19-02-09 00:41

Din ce in ce vad mai multa lume indignata in privinta acestor animale tinute in conditii destul de precare...
Eu fac facultatea de medicina veterinara,si da intradevar ce spui tu este real,aud pe la profesori cum sunt tratate animalele de acesti oameni care vad prin creearea de adaposturi o oportunitate de a se imbogati.Ca o informatie...ei sunt platiti si din bugetele primariilor de judet dar si de anumite asociatii non-guvernamentale sa-si faca treaba dar nici nu ai cum sa ii reclami ptr ca toata lumea stie adevarata realitate.
Stiu ca imaginea creata de aceste adaposturi este dezolanta si in acelasi timp ne face pe noi,iubitorii de animale sa injuram si sa mascarim cum putem institutiile abilitate dar nu avem ce face si iti spun si de ce...daca stii in Bucuresti de ceva vreme exista programul acela de castrare a cainilor fara stapan,din care iara se extrag bani foarte frumosi...bine nu asta este important...si in acest proiect sunt foarte multi medici veterinari angrenati care-si fac treaba cum trebuie,daca toti cainii din bucuresti ar fi castrati nu ar mai avea posibilitatea sa faca pui si deci sa se inmulteasca,dar stii care este impedimentul la toata chestia asta?tot noi iubitorii de animale,dar fara sa ne dam seama...gasim un pui de catel,sau chiar unul mare si il aducem de pe campuri sau mai stiu eu de pe unde,pe langa bloc,acesta isi gaseste o catea cu care sa faca pui si surpriza...degeaba am castrat atatea zeci de mii de caini daca noi nu facem decat sa inrautatim situatia...te-ai gandit la asta mdb?
Eutanasia este una singura,cea prin injectie letala...celelalte procedee pe care le-ati scris mai sus sunt masochiste dar nicidecum nu reflecta cuvantul eutanasie.Din cate stiu se va recurge cat de curand la acest procedeu pentru ca nu se mai poate...se vor eutanasia cainii si vor fi trimisi la protan sau mai stiu eu pe unde...ca si pret eu zic ca nu este mult,spre deosebire de niste castrari,dar aici intervin tot iubitorii de animale care spun ca este ceva inuman...deci cum o dai cu iubitorii de animale nu este bine.
Sa nu se inteleaga gresit...eu nu am nimic cu animalele,chiar le iubesc,de aceea am si ales sa fac o cariera din a face bine animalelor dar totusi cand se inmultesc si incep sa umble in haite sa stiti ca pot deveni un pericol public,credeti-ma.

DTH 19-02-09 01:21

Da normal total de acord cu tine , asa mi-am expirmat si eu dorinta , macar sa fie eutanasiate prin injectii , nu chinuite !
Cand eram mica vroiam sa devin veterinar , acuma ma bate gandul la constructii/imobiliare , dar totusi am un spatiu care inca nu este pus in functiune , este gol si ma gandesc daca as putea face un spatiu veterinar , inca sunt la modul de gandire .Iubesc foarte mult animalele , si cand vad la TV si in realitate unora ce li se intampla , ma trec fiorii...

orlando 19-02-09 01:29

Quote:

Originally Posted by MillionDollarBaby (Post 2080211)
Da normal total de acord cu tine , asa mi-am expirmat si eu dorinta , macar sa fie eutanasiate prin injectii , nu chinuite !
Cand eram mica vroiam sa devin veterinar , acuma ma bate gandul la constructii/imobiliare , dar totusi am un spatiu care inca nu este pus in functiune , este gol si ma gandesc daca as putea face un spatiu veterinar , inca sunt la modul de gandire .Iubesc foarte mult animalele , si cand vad la TV si in realitate unora ce li se intampla , ma trec fiorii...

Dupa noile reglementari spatiul trebuie sa nu fie intr-un bloc ci intr-o casa...
Iar ca sa ajungi medic veterinar...trebuie sa infrunti multeeeee...eu deja ma sperii...
Scz de offtopic.

DTH 19-02-09 01:53

offtopic @ Pei la casa ma refer , la a mea , unde am un spatiu destul de maricel unde ar merge .
Stiu ca trebuie sa infrunt multe , dar na , traim si induram .

Mustang 19-02-09 07:55

Quote:

Originally Posted by orlando (Post 2080178)
Eutanasia este una singura,cea prin injectie letala...celelalte procedee pe care le-ati scris mai sus sunt masochiste dar nicidecum nu reflecta cuvantul eutanasie.Din cate stiu se va recurge cat de curand la acest procedeu pentru ca nu se mai poate...se vor eutanasia cainii si vor fi trimisi la protan sau mai stiu eu pe unde...ca si pret eu zic ca nu este mult,spre deosebire de niste castrari,dar aici intervin tot iubitorii de animale care spun ca este ceva inuman...deci cum o dai cu iubitorii de animale nu este bine.

Si eu sunt de aceeasi parere... cu injectia letala.
Cea mai usoara rezolvare, ca sa nu ramana cadavrele pe strazi, este incinerarea lor.
Cat despre iubitorii de animale: in loc sa comenteze aiurea ca e inuman, mai bine si-ar vedea putin de treaba. Daca tot sunt atat de revoltati ca sunt eutanasiati cainii si se pun de-a curmezisul sa nu ii omoare atunci sa ii ia acasa si sa si-i creasca. Cand spun sa ii ia acasa nu ma refer sa ii ia pe timp de noapte, iar pe timp de zi sa ii lase sa umble brambura prin spatele blocului.

Isi ia vreunul responsabilitatea asta? Nu am vazut pe nimeni care are ciocul mare sa si faca! Doar dau din papagal.
Sunt si alti oameni care tac, ii iau in casa, ii ingrijesc si aia e! Nu comenteaza nimic de eutanasieri, nu fac atata tam-tam... Ca zice lumea ca sunt nebuni cu 4 caini intr-un apartament de 2 camere... asta e. Macar nu sunt pseudo-iubitori de animale. Mai mult ii apreciez pe ei, decat pe tembelii care fac atata tam-tam, dar nu fac absolut nimic pentru binele "homeless-ilor".

Cat despre ceilalti tembeli care ii iau doar pe timp de noapte... nu e o rezolvare! Tot ii iau hingherii si ii eutanasiaza pe timp de zi. Doar nu credeati ca hingherii lucreaza doar pe timp de noapte, nu?

Acum ne mai confruntam si cu o alta problema: se inmultesc pisicile destul de mult...

DTH 19-02-09 08:51

Quote:

Originally Posted by Mustang (Post 2080370)
Acum ne mai confruntam si cu o alta problema: se inmultesc pisicile destul de mult...

Adevarat :???: eu sunt alergica la ele :lol:

CyberCSX 19-02-09 09:11

Nu vreau sa atac pe nimeni si nici nu vreau sa fac politica dar īntr-o tara unde oamenii nu-s capabili sa aiba grija de semenii lor, de oamenii batrīni, de copii neajutorati indiferent de rasa sau natie, unde mai traiesc copii prin canalizari, unde copiii fac copii si-s lasati īn voia sortii nu vad cum se poate avea grija de animale si īn afara de asta marea vina pt. ca animalele astea exista o au tot oamenii.

Daca punctele de colectare a gunoaielor pe la blocuri n-ar fi lasate īn voia sortiii de ani de zile, punct de hranire a acestor animale, dar n-ar exista acei tembeli care hranesc aceste animale si le mai si colecteaza de pui ulterior cīnd cresc si nu mai sīnt dragalasi īi arunca afara, n-ar fi dezastrul care este.

Daca e vorba de adunat cīini maidaneji, logistica de colectare din orase e un dezastru si unde sa-i duca?
Nu exista fonduri, nu exista conditii, pīna se aduna īntr-o parte se īnmultesc ca sonbolanii īn alta. Masculii ar trebui prinsi si castrati dar nici cu asta nu-i rezolvata problema deoarece cele existente trebuie sa se graneasca din ceva pt. a nu deveni un pericol pt. oameni.

Hai ca un om matur se mai poate apara la un atac dar ce face un copil care-i afara la joaca?

Cu perere de rau dar singura solutie este eutanasierea īn masa. Crearea de puncte de colectare īn afara oraselor, o logistica de prindere mai bine pusa la punct, colectarea animalelor pe timp nocturn atunci cīnd activitatea lor este cea mai mare, pt. a fi prinsi, hinghierii nu mai sīnt suficienti. Aici trebuie momeala serioasa īmbibate cu tranchilizante (gen somnifer) īn asa fel īncīt sa adoarma / lesine) sa poate fi colectati īn masa ulterior dusi īn afara oraselor la punctele de colectare si lichidati prin eutanasiere gazoasa ce sa le produca un somn linistit fara durere din care nu se mai trezesc niciodata.

Si mie īmi pare rau de animale, si eu posed animale de casa. Mi-a fost greu sa scriu ce am scris, dar viata si siguranta oamenilor este mai presus de orice.

cryssl 19-02-09 10:45

pe o parte ar trebuii eutanasiatii caini acestia...de exemplu mi se pare foarte urat cand trec prin centru si vad o "gasca" de caini maidanezi ca strabat intersectia.... se mai iau dupa cate o masina se mai iau de vreun pieton...

sincer mila..nu stiu daca miar fi de ei..daca stam sa ne gandim traim intr'o lume unde sunt omorati oameni..si nu caini....asa ca..

am vazut la tv motivul pentru care nu ii eutanasiaza/duc intr'un loc pentru caini ..pentru ca daca ii scot pe cei din oras..o sa vina iar cei din afara oraselor .. :))

CyberCSX 19-02-09 11:08

Numai ca la un punct nu va mai avea ce sa vina din afara oraselor daca se practica riguros eliminarea.

Un alt punt fierbinte īn RO mi se par satele. E corect ca satenii sa aibe ca masura de precautie / protectie un cīine dar si aici ar trebui reproducerea acestor asa zisi cīini de paza controlata deoarece consider ca asta este 80% sursa de provenienta a maidanejilor

Daca cīinele lui "X" se īmperechiaza cu cīnele vecinului "Y", puii rezultati de care n-are nimeni nevoie sīnt dusi si abandonati īn punctul "Z" la marginea unui drum = CĪINI MAIDANEJI si asta se īntīmpla de regula la 99,9% din satele romānesti si daca ne uitam īn statistici Romānia este una din tarile europene cu cele mai multe sate / catune.

Daca treci printr-un sat vezi o puzderie de cīni care umbla brambura sau scapa de prin curti, sau sīnt pur si simplu lasati liberi īn mod necontrolat īn timp ce cineva este acasa si nu are nevoie de el pe moment.
Īn timp ce cīinele respectiv este lasat aiurea necontrolat se īnmulteste la fel de necontrolat.

Cred ca aici ar trebui sa intervina cei de la protectia animalelor, sa mearga prin sate, sa practice campanii de informare si control cu satenii pt. evita īmperechierea necontrolata a acestor asa zisi cīini de paza.

DTH 19-02-09 11:11

Quote:

Originally Posted by CyberCSX (Post 2080755)
Daca cīinele lui "X" se īmperechiaza cu cīnele vecinului "Y", puii rezultati de care n-are nimeni nevoie sīnt dusi si abandonati īn punctul "Z" la marginea unui drum = CĪINI MAIDANEJI si asta se īntīmpla de regula la 99,9% din satele romānesti si daca ne uitam īn statistici Romānia este una din tarile europene cu cele mai multe sate / catune.

:!:Asa este , de asta ar trebui aplicata asta :!::

Cred ca aici ar trebui sa intervina cei de la protectia animalelor, sa mearga prin sate, sa practice campanii de informare si control cu satenii pt. evita īmperechierea necontrolata a acestor asa zisi cīini de paza.

:!::!::!:

CyberCSX 19-02-09 11:18

Si aici īn DE sīnt prin sate cīini de paza dar acesti sīnt mai mult JUST FOR FUN deoarece aici exista alte conditii si cīnd este vorba de paza se folosesc sisteme de alarma si video supraveghiere.

Īn RO nu se poate avea astfel de pretentii la oameni care abea o duc de pe o zi pe alta, unii traiesc īn case de vai de ele ca numai case nu se pot numi iar nivelul de cultura prin unele catune este la nivelul secolului 17, catune unde nu exista nici curent electric si tinerea unui cīine de paza este un strict necesar si aici ar trebui sa se concentreze cei de la protectia animalelor si nu sa stea prin orase sa bata apa-n piua aratīnd cu degetul catre cei ce sīnt deranjati de maidaneji, deranjati pe drept.

Paralel ar trebui duse campanii (actiuni) de prindere si eutanasiere riguroase īn orase si asta nu numai la cīinii vagabonzi ci si la pisici ca e plin de ele.
Īmi aduc aminte ca era plin de ele si pe vremea cīnd mai traiam eu īnca īn RO, mai ales īn pivnitele blocurilor unde se īnmulteau cocotate pe tevile de apa calda īn timp ce pivnitele erau 50% inundate de apa si mizerie.
Acum cred ca sīnt si mai multe ca atunci.

DTH 19-02-09 14:38

Ar trebui , ar trebui facute multe .
Eu am un rottwailler , pe care de cand l-am luat intr-o excursie in clasa a 4 a , din moldova , l-am dresat de mic sa fie foarte cuminte , inafara faptului ca latra pe teritoriul lui ( adica in curte ) si musca daca este in curte o persoana intrata fara voia mea sau alor mei , pe strada isi vede de treaba lui , nu baga in seama alti caini .
Cand eram mai mica sa zic acum 2 ani , a iesit din curte in timp ce mama cobora cumparaturii-le din masina , si o haida de maidanezi au sarit la el , fiind cam 5-6 caini , el sa se apere , maraia sarea in stanga si dreapta , si daca nu ma bagam eu ( unde au sarit si la mine ) sincer cred ca il omorau .Pur si simplu erau turbati si asta numai din cauza foametei ...si a multor alte chestii.

A doua faza intamplata , stateam la geam intr-o naopte si fumam o tigara , ce vad pe strada mea , tot o haita de caini , care stateau frumos impreuna , totul bine si frumos , pana cand , pisica vecinei mele statea pe gard ( era prima oara cand o vazusem ca nu este in prezenta stapanei ) , a coborat de pe gard , cainii au sarit TOTI pe ea , m-am grabit cand am vazut scena , am coborat repede , dar cand am ajuns sa ii alung , era sfasiata toata si MANCATA !

Chestii-le astea se intampla foarte mult si din cauza foametei ! Solutia este eutanasierea , nu animalele au vina , cum a spus si Orlando , tot noi oamenii avem vina !

CyberCSX 19-02-09 15:43

Asta am spus si eu ca OAMENII SĪNT DE VINA dar am spus-o sub alta forma.
sīnt devina mai mult sau mai putin constienti.
Unii din lipsa de culura, altii din delasare iar foamea.................foamea face din om fiara darmite dintr-un animal.

Cosmin* 05-04-09 18:41

Cainii maidanezi sunt rai din cauza oameniilor. Daca voi ati manca bataie zi de zi, cand ati avea ocazia nu ati riposta?
Cat despre eutanasiere, mai repede ar trebuii eutanasiati unii oameni decat animale. Ce ziceti voi e ceva in genu: nu imi place fata ta, te eutanasiez! Ar trebui eutanasiati cainii bolnavi, foarte agresivi.... nu orice catelus...
p.s gabi am si eu un catel aproape identic, eu l-am cumparat drept canish... hai cu ei la asociatia cainologica :P am mai vazut cativa asemanatori pe strada.
p.s2 Ce parere aveti de ce legi vor sa bage astia acum? Cu castratul cainilor obligatoriu + cip ?

DTH 05-04-09 19:00

Dar ce pareri sa avem despre faza ca ...s-ar putea sa se bage cip nu numai la animale cat si la oameni...si va dati seama ca acel cip este daunator chiar daca suna ca nu este :) , ca doar nu iti baga doar o bucatica de metal in tine si gata asta e tot , este vorba ca te poate monitoriza oricand , oriunde , si + ca se pot intampla 1000 de nenorociri pe baza acestor ..."rahat%^&i" :| .

Mustang 05-04-09 21:01

Quote:

Originally Posted by Cosmin* (Post 2213334)
Cainii maidanezi sunt rai din cauza oameniilor. Daca voi ati manca bataie zi de zi, cand ati avea ocazia nu ati riposta?
Cat despre eutanasiere, mai repede ar trebuii eutanasiati unii oameni decat animale. Ce ziceti voi e ceva in genu: nu imi place fata ta, te eutanasiez! Ar trebui eutanasiati cainii bolnavi, foarte agresivi.... nu orice catelus...
p.s gabi am si eu un catel aproape identic, eu l-am cumparat drept canish... hai cu ei la asociatia cainologica :P am mai vazut cativa asemanatori pe strada.
p.s2 Ce parere aveti de ce legi vor sa bage astia acum? Cu castratul cainilor obligatoriu + cip ?

Si daca nu ii faci nimic? Doar te plimbi pe strada si sare jivina aia la tine, fara sa ii faci nimic?
Lasa eutanasierea, ca e un lucru bun. Daca nu exista adaposturi, trebuiesc anihilati aia "periculosi", sterilizati cei mici... si aia e!
Sunt de acord cu castrarea si nu sunt de acord cu cipul... asta e o prostie. Degeaba are cip daca nu poate fi monitorizata nonstop respectiva potaie.

Sunt multi oameni innebuniti dupa caini. Iti dau omorul daca te aperi de o jivina care te maraie si sare la tine... Daca tot ii iei apararea si ma omori pe mine, seamanul tau, ca dau cu piatra intr-o potaie care nu ma lasa sa ma urc in propria mea masina, inseamna ca esti debil mintal. Daca tot il pupi in anus, iati-l frate acasa, iesi cu el afara si ii pui botnita. Voila! Ai rezolvat balciul.

Dar NU, noi trebuie sa ii pupam in anus, sa ne certam cu vecinii, sa ne amenintam vecinii ca le rupem oasele daca se mai ating de un "biet" animal care sare la oricine pe strada, doar ca nu ii convine lui "fata..."...

TREZIREA!
Oamenii sunt mai importanti decat niste animale!

andi_cimpean 08-04-09 05:31

Va rog sa nu va mai expuneti frustrarile vis-a-vis de bietele vietuitoare. Daca ar fi cineva de tras de guler...ala ar fi Guvernul...PUNCT
Nu cred ca asta a fost ideea topicului deschis de MillionDollarBaby.

Cred ca patrupedele astea au si ele un rol pe lumea asta... si aici nu ma refer la rolul de "vinovat". Animalutele astea sunt facute sa scoata ce este mai bun din noi...
Nu stiu daca ati observat vreodata...cum si cel mai sobru om..sau om de la care te-ai astepta la mai multe sa devina pe loc un fel "copil" incercand sa joace cu un catel sau sa incerce sa il alinte.

Sonny 08-04-09 07:06

Nu exista caini prosti, ci doar stapani prosti...

DTH 08-04-09 12:22

Cine a sters postul precedent ? :| wtf ?

Sasha 08-04-09 12:43

Quote:

Originally Posted by MillionDollarBaby (Post 2221262)
Cine a sters postul precedent ? :| wtf ?

eu le-am sters bineinteles, ti se pare ca erau la subiect??

DTH 08-04-09 13:30

Pei pe pag 2 am mentionat eu despre cipuri ...si omu a vazut si mi-a dat un gen de reply...in fine :)

Sasha 08-04-09 13:33

Quote:

Originally Posted by MillionDollarBaby (Post 2221452)
Pei pe pag 2 am mentionat eu despre cipuri ...si omu a vazut si mi-a dat un gen de reply...in fine :)

de acord, dar reply-ul era total pe langa subiect :)

DTH 08-04-09 14:01

Am gasit astazi un filmulet la stirile PROTV , despre subiectul ce-l discutam noi si am relatat ca filmul este din aceelasi adapost facut !:cry:

http://stirileprotv.ro/video/imagini...apost/60266875

All times are GMT +2. The time now is 11:32.

- Copyright 2026 4Tuning