![]() |
Concurs de poze CAT MAI ARTISTICE!!!
1 Attachment(s)
As vrea ca aici sa punem cele mai reusite, chiar artistice poze facute de noi, ok?
Ziceam ceva de un concurs...Premiul nu stiu care e si cine-l da... Poate o sa fie asa: pt baieti un pupic, pt fete, o plimbare cu masina...err...le-am incurcat?? :inyourfac |
1 Attachment(s)
Poza facuta in aprilie 2002 la un raliu de la Craiova. Nu stiu daca se incadreaza in topic, da' cred ca merge :wink:
|
1 Attachment(s)
Lolol.... :lol: :lol: :lol:
una si de la mine... recunoasteti locul :P |
1 Attachment(s)
O poza gasita pe site-ul celor de la Insomnia care mi-a placut.
|
1 Attachment(s)
:) pun si eu o poza :P
|
sha...o cu masina sau cu motoru:P, ce zici , uite mai pun o poza interesanta care i-am facut-o lu fratimiu
|
daca va uitati bine vedeti fata amicului meu
|
1 Attachment(s)
daca va uitati bine vedeti fata amicului meu
|
1 Attachment(s)
CAINELE MEU BEAT MORT !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
3 Attachment(s)
nijte super poze facute de cand am aparatul.....
|
3 Attachment(s)
....
|
3 Attachment(s)
......
|
Cine cacat a facut pozele astea mah santose ???
Ce e aia cu fumul sau asta cu focul ??? Da detalii ca nu inteleg... |
de nu intelegi amice? sunt poze facute de mine.. aia cu fumu... ce sa fie cu ea.. am facut poz la fumul de tigare din din noroc uite cat de mijto a iesit...nu e facut pe calculator sau altceva...ala cu focul... e fratimiu cu o bricheta... am dat doar timpul de expunere mai mare...
|
2 Attachment(s)
... :lol: Prima poza este cu mine..deoarece nu o gasesc p-aia in care e doar peisajul..stiu ca am stricat peisajul dar asta e.. :P si a 2a ..no comment..
|
wow.. super marfa si prima si a doua pe bune... mai marfa prima..
|
2 Attachment(s)
am si eu 2 poze.
nu tocmai artistice da asteami plac mie. |
1 Attachment(s)
mioritza.
|
3 Attachment(s)
Pun si eu cateva...mai slabute calitativ...dar interesante...
Primele...la munte...undeva...nu in Ro... |
1 Attachment(s)
Asa se baga zapada artificiala pe la altii...
|
3 Attachment(s)
Pe plaiuri mioritice...
|
santose! esti un adevarat artist tata! ;) dc mai lucrezi putin la compozitie poti sa te duci la un expo de foto abstract ;)
pe bune! nu fac misto |
danke :) sunt usor de facut ... dar tre` sa ai un aparat bunicel , si ceva Adobe sau ceva :)
|
3 Attachment(s)
Mergeti la A.M. ca e prea marfa :wink:
Jumatate din \"Twister\" e inchis - inca se mai curata sangele si creierii lasati acolo vara trecuta :wink: |
2 Attachment(s)
:wink:
|
1 Attachment(s)
O particica de istorie.
|
2 Attachment(s)
Smogul capitalei & apus de soare pe Oltenitei :wink:
|
dar tu nu ai cum sa castigi... sau cum faci te plimbi singur? :)
|
SHA e geniala poza cu paharu carlsberg, cea mai tare de pe intreg topicul :tenisclap
tocmai ma pregateam sa zic k pozele alea de la AM n-au nici un rost, nimic calitativ in ele :wink: |
3 Attachment(s)
poze artistice ...
|
3 Attachment(s)
poze ... artistice... na aici... :twisted:
|
Ashadar, ne putem intelege si bine, comunitatea noastra si cu politia...noroc cu fetele, ca altfel... :P :lol: :lol:
|
:peace:
|
we can live togheder in peace
|
Sau mai bine zis: \"Can we all just get allong?\" :lol: :lol:
|
3 Attachment(s)
Super toate pozele .. mi`ar fii greu sa \"votez\" !
Evil.. s`a relevat intr`adevar in poza cu `amicul tau\" spiritualitatea entitatii dublurii noastre invizibile duala corpului fizic vizibil in miscare :inyourfac :raving: -- ultimele poze sunt artistice sau .. ironice? :roll: :P lasa ca nici noua nu ne merge tot timpul.. doar in 97% din cazuri :lol: :D :roll: Alte poze \"fugite\".. normal.. neintentionat.. dar incercau sa tina ritmul masinilor :wink: |
3 Attachment(s)
Altele misto :lol:
|
Alea \"fugite\" chiar ca sunt artistice, nu intzeleg nimic :lol: :lol: (exagerez bineinteles)...si lu' Van Damme i se citeste invidia de pe fatza clar... :lol: :lol:
|
LoL .... ff frumoase , p cuvant.... v-as mai ataca cu nijte poze... dar nush daca are rost....
|
1 Attachment(s)
life ....
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:13. |
- Copyright 2026 4Tuning