Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   VERSUS AUTO (https://forum.4tuning.ro/55-versus-auto.html)
-   -   VW Scirocco vs. Alfa Romeo Brera (https://forum.4tuning.ro/55-versus-auto/109841-vw-scirocco-vs-alfa-romeo-brera.html)

criss_cars 16-02-09 20:15

VW Scirocco vs. Alfa Romeo Brera

5 Attachment(s)
Vorbesc strict de design nu ma intereseaza preturi motoare etc.

P.S. Topicul l-am facut in urma unei polemici intre mine si alt user pe acest forum.

orlando 16-02-09 21:47

Re: VW scirocco vs Alfa Romeo Brera

Eu personal sunt fanul Alfa Romeo cand vine vorba strict de design...iti ofera un feeling aparte cand te uiti la o masina cu asemenea linii...
Scirocco nu-mi place de nici o culoare ca si design...dar stii ce se intampla?stii cine va castiga nu?eu sunt sigur...si stiu si cati or sa ma injure dupa acest post.
Eu unu personal m-am plictisit de design-ul nemtilor in materie de masini...

Mustang 16-02-09 21:53

Votat Brera ...
Amandoua sunt simpatice ... dar Alfa are acel "ceva" care ma atrage mai mult decat Scirocco.

SV25MBN 16-02-09 23:08

Am votat Brera.

22VIN 16-02-09 23:10

imi place scirocco, e o aparitie foarte placuta pe strazi, dar totusi... brera e brera... in opinia mea e de 100ori mai frumoasa. cat despre partea tehnica, nu stiu ce sa zic, dar mai degraba imi surade 3.2-ul de pe brera

Nautilus 17-02-09 08:23

Brera. In ciuda comentariilor unora care spun ca e mult mai putin manevrabila decat crede lumea. Suspensiile pot fi modificate fara costuri excesive, motoarele si designul de Alfa sunt mai greu de reprodus de catre concurenta.

Interiorul prototipului Brera din 2002 arata si mai bine decat la modelul de serie, amintea de Alfa anilor '30:

http://www.channel4.com/4car/media-l...w/m4brera2.jpg

~Nautilus

aleks 17-02-09 08:44

Orice putem spune despre maşinile italiene, numai că nu au un design unic, de care să te īndragosteşti, nu.
Pur şi simplu sunt acele frumoase domnişoare de care te īndrăgosteşti şi pentru care-ţi laşi iubita deşi ştii bine că nu o să fie de cursă lungă, doar nu te poţi abţine.
Sigur, şi designul exterior al lui Scirocco, ce poartă semnătura fostului designer al lui Fiat şi Alfa Romeo, Walter de'Silva, e tipic italian, şi se vede asta, dar este depunctat de interiorul tipic german, de gti, deci deocamdată rămān pe Brera.

Lecca 17-02-09 10:51

:ciggy: hai ca's frumoase amandoua :-P:hug:
p.s. mda bine, e mai frumoasa brera... :lol:

Sindrom 17-02-09 10:58

Greu sa te ridici la nivelul italienilor. Brera, ca si-asa vad si una rosie si una albastra in fiecare zi.

Brera e ca o femeie foarte bine ingrijita care va arata bine si la 40 de ani, pe cand scirocco e un muncitor betiv, care cade prin santuri.

cipri4n 17-02-09 10:59

am vazut brera in realitate si sincer arata mult mai bine in poze...spatele e pur si simplu oribil si mie personal imi place mai mult designul putin sobru deci votez scirocco.

johhny 17-02-09 11:17

scirocco, mult prea tare. Tot masinile nemtane la am la suflet ..:lol::lol:

ionut_cluj 17-02-09 11:47

Brera, oricand. vw-ul ala e un golf aplatizat.

Brian 17-02-09 13:06

Brera.. pur si simplu nu poti sa te plictisesti de designul ei.. arata extraordinar de bine!

Sasha 17-02-09 13:10

Daca este vorba strict de design...clar Alfa... inegalabil din acest punct de vedere...

Dripci 17-02-09 14:23

Am votat Brera pur subiectiv !

addicted2trance 17-02-09 14:30

brera clar, e mai "iesita din comun", are niste linii mai bine definite, iar interiorul e pur si simplu genial

BULLETTT 17-02-09 14:46

chiar daca sunt fan vw votez brera fara nici o ezitare...sunt de parere ca la design alfa romeo nu prea are concurenta:D

dragos1989 17-02-09 16:35

Votat Brera....e pur si simplu sexy..frumoasa...e ca o felina :D

Car Lover 17-02-09 16:45

brera pentru ca este de-a dreptul splendida.

!41! 17-02-09 16:51

vot alfa . destul de interesant scirocco pt un vw dar alfa e mai frumoasa totusi...

JunKer_hP 17-02-09 16:58

deci hai sa fim seriosi ... comparam o masina de aproape 40.000 euro ( brera 2.4 ,200cp) cu una de aproape 24.000 (2.0 , 200 cp) ....16.000 de euro e o diferenta foarte mare !

!41! 17-02-09 17:02

zicea omu aici strict design .

JunKer_hP 17-02-09 17:08

Quote:

Originally Posted by !41! (Post 2075594)
zicea omu aici strict design .

da si eu la design m-am referit;)

TurkishCarFan 17-02-09 17:42

Quote:

Originally Posted by criss_cars (Post 2073111)
Vorbesc strict de design nu ma intereseaza preturi motoare etc.

P.S. Topicul l-am facut in urma unei polemici intre mine si alt user pe acest forum.

Chiar va e greu sa respectati unele cerinte? Omu` a zis cat se poate de clar,de ce trebuie sa stricati fiecare thread in parte ? Da...da...stiu ca vei zice ca e logic sa fie vb de bani ca la o masina de 40k euro e clar ca s`au keltuit mai multi bani pt design decat pe o masina de 24k euro si bla bla bla...
Ma repet,omu` a zis clar ca nu`l intereseaza.Deci ar fi bine sa ne concentram numai pe design.Apropo,cine a zis de 2.4 sau de 2.0?

OnTopic : brera oricand,cu toate ca am vazut live de curand noul scirocco si are o prezenta scenica de apreciat,dar brera...e chiar inconfundabila si extrem de frumoasa.
P.S. sa nu`mi dai reply sa ma ataci,ca nu`ti voi raspunde.

Sonny 17-02-09 17:44

Alfa. Rosie sa fie si sigur apar niste domnisoare sa se pozeze cu ea. ;)

criss_cars 17-02-09 18:19

Quote:

Originally Posted by Lecca (Post 2074546)
:ciggy: hai ca's frumoase amandoua :-P:hug:
p.s. mda bine, e mai frumoasa brera... :lol:

Daca am reusit sa te fac sa te razgandesti si sa nu mai spui ca Scirocco e apogeul in materie de design inseamna ca potul si-a facut meseria sa zic asa. Nu stiu cum ai putut tu sa zici atunci ca Scirocco e peste Brera si ca design peste scirocco nu se poate.

Alex_Alfa 17-02-09 19:05

Quote:

Originally Posted by Sindrom (Post 2074568)
Brera e ca o femeie foarte bine ingrijita care va arata bine si la 40 de ani, pe cand scirocco e un muncitor betiv, care cade prin santuri.

Hahahaha, ce tare!! :lol: :lol: :lol:

andrew 46 17-02-09 19:26

imi place brera..am vazut-o pe strada..dar parca tot mai tare e scirocco

adrian78bmw 17-02-09 19:27

brera arata minunat mai ales pe rosu si din fata arata bestiala ...prablaby the most beautifull car in the world`s

Spark 17-02-09 19:28

chiar nu pot zice ca sunt un mare fan vag sau ceva ...
dar in sitautia de fata ... scirocco.

Lecca 17-02-09 19:43

era ultima creatie ca design, d'asta am folosit termenul de apogeu, nu in sensul de cel mai bun :P . ideea era ca designul european a ajuns sus per ansamblu cu oameni ca Da Silva, care au reusit sa creeze un design asa frumos si pt VW. deja la alfa nu mai e o surpriza ca e atat de frumoasa :P

p.s. desi sunt un fan scirocco am avut bunul simt necesar sa spun ce e destul de clar. imi pare rau insa pentru naivitatea unora care spun ca scirocco e urata... are linii generale similare cu brera (practic acelasi designer ce pana mea) e chiar aiurea sa spui, brera e frumoasa dar scirocco e urat da'l draq. tre sa fii tont. ;)

Sindrom 17-02-09 20:08

Da da da la italieni una e sa faci pentru tara ta si una e sa faci pentru neamt:P. N-ai sa vezi un italian care sa faca masina mai frumoasa pentru altii decat pentru tara lui, chiar cu toti banii din lume.

Ma uitam si eu, noi ce naiba comparam aici, design design, dar totusi ne uitam si la pret indiferent de motorizare.

Dr3adLorD 17-02-09 20:27

votat scirocco. are un feeling aparte:-)

MR.STILO 17-02-09 20:29

designerii italieni au fost mereu cei care au lansat moda(ca si in vestimentatie)si au lucrat pt " case "celebre din toata lumea! asta e linia hatch actuala ! bineinteles,votez Alfa8)

zGb 17-02-09 21:50

n-ai cum s-o dai cu alfa vis-a-vis de design...desi imi place foarte tare scirocco, votez brera

robertinho 17-02-09 22:33

...am votat brera, designul italienesc e in general foarte tare

procee'der 17-02-09 23:33

Votat Brera si eu dar oricum si Scirocco arata superb. Alfa are ceva aparte care atrage fara sa vrei. Nu am vazut decat Scirocco live.

tracky 17-02-09 23:37

Fata la alfa e tare dar spatele e nasol tau . de asta am votat cu scirocco

DarkJEDI 18-02-09 00:29

brera are multe nebunii in plus fata de sciroco in afara de design, desi multi trec peste ele: motor mai placut la ureche, electronica de la englezi, suspensie, directie, interior si zic eu ca un 3.2 v6 e mai fiabil decat un 2.0 turbo L4. deci Scirocco nu are in avantaj fata de brera decat cutia de viteze, care nemtu a facuto foarte bine si e si DSG. scirocco arata foarte frumos , dar brera e ceva special.

BTW Walter da Silva nu e portughez?

Spark 18-02-09 00:35

parca era vorba strict de design, nu de electrice, motoare, dotari suplimentare etc

All times are GMT +2. The time now is 03:40.

- Copyright 2026 4Tuning