![]() |
E30 - BH-04-ARO ///M5 Power + NX
1 Attachment(s)
|
faina 'rabla' asta a ta 8) . ce n-as da sa am una ca asta
bine ai venit printre noi! asteptam noutati de la tine:) |
parca-l stiu de undeva :twisted:
|
2 Attachment(s)
Dragutza masina.. mai am si eu cateva poze prin calc..
|
e superba masinutza. ma deranjeaza spoilerul fatza, in rest e criminala.
|
1 Attachment(s)
SFARSITUL CAPITOLULUI 1. :cry:
|
Frate, da' ai dat de s-a facut praf si volanu' :( Pacat! Masinuta era superba!
Ce urmeaza in capitolul II ? :twisted: |
1 Attachment(s)
Capitolul II inca sa fie surpriza .Doar atata pot sa zic ca deja am luat un urs din 89` coupe inmatriculat pt caroserie.Acuma pana in aprilie am tema de casa.
|
Bafta multa cu noul proiect! Din partea mea, daca faci noua masina ca AROul vechi, ai nota 10!
|
Re:
Quote:
|
APROPO. CUMPAR URGENT EVACUARE RAPIDA (SERPI)PT URSULET 328iTEL:0746 177770
|
Re:
Quote:
:shock: |
Spor la lucru si sa speram ca noua masina o sa fie si mai faina :)
|
Bai fratioare, in ce-ai dat ? :shock:
|
frate..t felicit pt c a fost masinutza asta,si iti urez succes cu noul tau proiect si sper sa fii ferit d evenimente cu noua ta bestie.Oasteptam cu nerabdare.
Da...d curiozitate,cum ai reusit sa o faci pachet? |
Re:
2 Attachment(s)
Quote:
|
ai facut pardaf frontera aia. :twisted:
|
2 Attachment(s)
asa aratau cauciucurile dupa ce a dat burnout si a facut cercuri la aeroport pe data de 22 Mai la Tuning & Sound
|
MERTAN. AM PRIMIT MAILEUL TAU .INCA NU AM MESSENGER DAR POT DA NR TEL:0746 177770
|
:shock: cam cat aveai? nu ti s-a blocat vitezometru?
|
NU A BLOCAT CA NOROC.AVEAM 130 SI FRANA 28 METRI.ASTA INSEAMNA CA LA MOMENTUL TAMPONARII AM AVUT CAM 80 LA ORA.(IN ORAS)
|
eu parca tinea minte 23 m cand am semnat procesu verban ca martor :twisted:
|
CAPITOLUL II
5 Attachment(s)
DEOCAMDATA DOAR ATAT. :wink:
|
de ce ai vopsit grupu? :roll:
|
de ce folosesti motronic 1.1? :roll:
|
urs 328i? 2.8 de pisica sau 2.5 facut ?
|
Re:
Quote:
|
la asta ma gandeam, ca este mai greu de gasit chip :) si mi se pare idioata treaba cu senzorii pe cutie. blocul e de eta?
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
deocamdata am un 2.3 l-jetronic care nu stiu cat mai tine, are deja ceva uzura, in primavara vreau un 2.5 motronic 1.3, dar visul meu este turbo :) am deja un T3 cu wastegate intern pt inceput dat mi s-a spus ca este prea mic, este bine ca pe l jetronic poti sa te joci usor la avans cu turbo ca ai distribuitor, baietii din suedia mi-au spus ca pt alimentare am nevoie de o pompa de benzina, injectoare si debitmetru de 3.5 iar avansul foarte mic. nu stiu inca daca sa ma apuc sa pun turbo pe motorul asta nemodificat si cu l jetronic, as vrea sa merg pe megasquirt sau vems eventual cu un a/f metru ca sa stiu ca nu risc aparitia detonatiilor
bafta si la multi ani :drunk: |
Re:
Quote:
|
3 Attachment(s)
CEVA CADOU SI PENTRU URS.NU????????
|
Vad ca ti-au ajuns pozele din Ungaria pentru evacuari ?
|
Da luni ma duc dupa ele la Budapesta si asta pot sa multumesc tie.Mersi pt informatie si un AN NOU FERICIT.
|
1 Attachment(s)
Iata si pozele cu bara dintre telescoape de fata saptamana asta ti-l aduc si pe asta ! Cu ce te duci ?
|
Re:
Quote:
|
Sper ca ai gasit ce cautai !
|
Misto masina... pacat ca ai pupat-o atat de tare... dar cred ca 6 luni de zile se scrie aici cat timp se naste urmatoarea campioana :)
|
pacat de ARO... :cry: oricum din ce se vede...urmatoare va fi o bomba...mai mare.multa bafta! :wink:
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:10. |
- Copyright 2026 4Tuning