![]() |
Legale Craiova - 15.03.2009 - CINE MERGE ?
Da , pe 15 martie 2009 sunt legalele la Craiova . care merge ?
|
Re: Legale Craiova - 8.03.2009 - CINE MERGE ?
STREET4CARS PREZENT...incet incet ne facem si noi auziti ca pan acum am stat in anonimat:D
|
Citat dun3_g
dupa un wekend incarcat in care am vb numai si numai despre acest eveniment, am reusit sa putem la punct toate detaliile legate de organizarea acestui eveniment Modificarile: 1. Locatia Din pacate locatie anuntata prima data, s-a schimbat deoarece la momentul respectiv ne-am bazat pe o aprobare verbala, lucru pentru care vom suporta toate injuraturile care ne sunt dedicate..... Evenimentul se va desfasura la iesirea din comuna Bucovat pe o portiune de drum drept de aproximativ 3km, locatie oferita ca alternativa si la care avem aprobarea scrisa 2. Data: 15 Martie 3. Grupele Aspirat Turbo A <100 CP <85 CP B 101-130CP 86-115CP C 131-165CP 116-145CP D 166-200CP 146-180CP E 201-250CP 181-230CP F 251-300CP 231-280CP G 301-350CP 281-330CP G1 301-350CP 4WD 281-330CP 4WD H 351-420CP 331-400CP H1 351-420CP 4WD 331-400CP 4WD VIP 420CP< 401CP< Coeficientii de tractiune si arhitectura vor ramane neschimbati Inscrierile pentru cei din Craiova inscrierile se vor face la sediul ACR pentru cei din provincie vom posta un formular de inscriere pe care va rugam sa il completati si sa il trimiteti la adresa [email protected] sau sa veniti cu el completat in ziua evenimentului, pentru a evita aglomeratia de la standul de inscrieri Desfasurarea evenimentului primul start va avea loc la ora 10 inscrierea si aranjarea grupelor se vor face pana la 9.30 cursa se va desfasura in sistem piramidal pentru cei care vin dinspre Bucuresti, vor fi asteptati la intrarea in oras in zona hypermarketului Metro la ora 7.30 -8.00 pentru cei care vin dinspre Filiasi, vor fi asteptati la intrarea in orash in zona hypermarketului Pic la ora 7.30-8.00 |
prezent !!!
nu stiu sigur daca ma bag, ca la grupele care s-au facut nu am nici-o sansa !!! |
Cred ca merg sa ma uit si eu!... :P
|
Quote:
|
Quote:
Bine...asta depinde si de agregat...cam refuza sa mearga ok si nu prea ii dau de cap. |
prezent !!
inca nu m-am hotarat cu ce ma dau parca vad ca mai schimba grupele de 2 ori pana la cursa oricum nu prea imi plac le-au tot impartit in atatea incat trebuie sa se inscrie f multe masini mai ales la cele de sus ca la grupele mici nu e problem ca sa iasa ceva frumos |
pan in momentu de fata sunt masini care vor participa la liniutze si nu grupa B neaparat,ci mai sus undeva la grupa C,D si posibil si la E.Mie unu chiar miar place sa mearga mai multa lume din Pitesti la Craiova chiar si ca spectator si cine doreste si ii face placere sa ne hotaram cu totii si sa mergem impreuna in coloana.
|
Sa nu uitam ca data s-a modificat nu mai e 8 martie ci 15 MARTIE.
|
da stiu ca data sa modificat si anume pe 15martie
|
Re: Legale Craiova - 15.03.2009 - CINE MERGE ?
merg si eu , cu un Ford Fiesta 1.3,nu cred ca are rost sa particip :), si ar fi frumos sa mergem toti , in coloana..
|
Avand in vedere ce se intampla duminica seara la finante crezi ca pot sa isi stapaneasca unii loganisti bolizii sa nu ne demonstreze ei ca sunt miezul problemei si sa alerge? Eu sunt sceptic si fac pariu ca asa se va intampla.
|
Eu spun prezent..cu Bolidul verde doar sa se uite..si sa ma dau vin cu o Super Nova...sper sa tzina si timpul cu noi :D
|
daca reusesc sa schimb masina cu ce vreau pana la legale, o sa particip si eu , la grupa C
|
Quote:
Ideea era ca, cei care suntem aici pe forum, am putea incerca sa mergem "ordonat" ,ar fi ceva frumos si oricum nu cred ca or sa mearga prea multi din cei "periculosi" |
Dupa cate vad...Boby are mare dreptate ce spune..in felul ca: Duminica..sau nu neaparat sun o groazaaaaaaaaaaa de piloti 70% cu logan-uri si restu cu diferite masini care se dau aiurea prin centrul pitestiuliu...iar cand se organizeaza o cursa legala ,ca in Pitesti sau alta localitate! .Adik poti acolo sa omori masina pana ii spargi motoru`, nu se mai anuntza nimeni din acesti viteji..care din cauza lor picam si noi..astia care nu ne dam de nebuni!Sa vezi ca..mare mirare daca vor fi maxim 5 masini din Pitesti.Dar..asta este e bine daca vor fi si alea.
|
Quote:
mie-mi pare rau ca nu pot sa ajung... am un nenorocit de partial in saptamana aia si n-am cum... asta e... maybe next time. oricum nu ma dadeam, pentru ca la 90cp ai mei intram cu toate loganele de pe pamant si exact asta imi lipsea acum |
sper sa ajung si eu la Craiova,doar daca imi iau liber de la munca,si ma voi da cu ursu sa reprezentam si noi clubul,dar si Pitestiul bineinteles,sa nu mai zica lumea ca pitestenii nu vin
|
Liviu daca tot ai luat masinade la Bamse....vreau sa mai incerc odata cu ursu...sa vedem daca face bine admisia sau nu. Alt etalon nu am. :)
|
hai ca usor usor ne strangem...e bine si asa..sa reprezentam pitestiul :D Abea astept...mi-am gasit si slick-uri pe 13 :D
|
Quote:
s-ar putea sa ai un concurent serios la grupa A :d... poate am noroc sa ma bage si pe mine :D |
Salut Madutz! Ma voi da cu Super Nova..cu Tico nu ma mai dau pana nu-i pun motoru` ! :D Apropo..am gasit si slick-uri pe 13`..multumiri lui ABG . :D
|
4 Attachment(s)
Pentru Loganuri şi SuperNove, avem Oltcituri :lol:
Īn altă ordine de idei, deşi nu am nici o legătură cu organizarea cursei, am fost azi şi am făcut nişte poze, pentru că nişte prieteni din Bucureşti auziseră că drumul e prost. Linia dreaptă vizibilă īn poze are 1200 m. |
Adik..sa inteleg ca SuperNova la 24.000Km reali nu mai era masina sau ce?:))Nu pot sa zic..si Olticit-ul e o masina super..e dusa la capacitatea maxima chiar din fabrica..dar oricum..vedem acolo ce si cum :D !
|
Salutari!eu unu nu prea sunt de acord cu grupele!sincer!mai bn era cu grupele a1 ,a etc.poi eu cu 60 de cai c sa fac dak ma dau cu unu de 90 de caluti?deja cursa nu mai e corecta!si bat atata drum sa fiu eliminat imediat!mai ales ca sunt destul de rare aceste curse!sincer era mai bine cu grupele A1,A,etc adica A1 pana la 75 de cai parca mai mergea!si nu cred ca sunt singurul cu aceasta problema!sper sa nu deranjeze pe nimeni acest post dar sincer cam as vrea sa se tina cont de acest lucru!multa bafta si ne vedem akolo!
|
Quote:
pai nu te plange aici :P spune'le organizatorilor... noi nu avem nici-o putere asupra cursei... f. multi ne-am dorii sa se faca si A1....... |
bine dar cum dau de ei?:?::?::?:sa stiu si eu cui ma plang si cred ca nu ar trebui sa fiu singurul!!!!
|
Quote:
|
multzumesc mult!dar sper sa nu fiu singurul care s-a luat pe chestia asta ca asa nu cred ca se va tine cont de parerea mea!multumesc ink odata!:D
|
Quote:
oricum nu esti singurul care s-a legat de treaba asta, si nu cred ca v-or face A1... multa sanatate... bafta nu iti zic ca poate ne vedem la start :P |
mai eu iti urez bafta si sper sa ne vedem la start(de A1)!:))
|
Daca se baga A1.... poate ma bag si eu! :)
|
Quote:
|
Quote:
|
A1 NU se va baga cu siguranta!Dar nu stiu de ce nu va bagatzi si asa...in fond te dai din pasiune si distractie..si satzi faci damblaua!Parerea mea este sa va bagati fara vreo ezitare..pentru 500 de mii..consideri ca i-ai pierdut la "Pariuri Sportive" ;)) .Sa ne vedem sanatosi!
|
Quote:
|
Ca bine graiesti CrazzyBMW..dar te corectez un pic !Chiar daca au dacia sau Logan..sau orice..tot masini sunt..nu sunt masinile lor de vina..ci maestrii care le conduc.Vor sa se dea in spectacol..sa fie ei acolo in centrul atentiei..dar nu stiu ca ei se fac de ras.(cu Gutza in blana..si cu frana de mana trasa..care si aia tzine decat pe o roata) :)) .Numai bine si sanatate!
|
schimbati ma data k mie nu imi place hai pe 14 k sa vin si eu :)) :rolleyes2:D
|
salza. pana la urma cum plecati la craiova ca as vrea si eu sa vin .
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:39. |
- Copyright 2026 4Tuning