![]() |
[EXT] DJ-23-SLK....un slk EXTREME...
7 Attachment(s)
cred ca pozele vorbesc de la sine!!!
|
super a iesit
culoarea e bestiala jantele sunt super blink :wink: 8) felicitari posesorului |
SUPERBA!!!
Felicitari, Razvane! |
Cool
Buna asta LAO e de luat in seama chiar tare jur :)) ce imaginatzie bogata
:)) |
adevaraciune.
singura chestie care nu-mi place e eleronul de pe spate. si poate ar fi mers farurile noi ... transparente ... de pe slk cu facelift. in rest e :shock: |
vopseaua a ramas si pe plasa de la spoileru spate
nu-mi place ca a acoperit emblema mercedes cu vopsea, e chiar urat :hahano: |
Re:
Quote:
Răzvane, emblemele trebuie să reapară. Aşa dă impresia de lene în a pregăti maşina înainte de vopsire. ;) |
E dragutza masina
NU imi plac pleoapele si ca a fost vopsita plasa si semnul In rest mi se pare Ok Elleronul chiar imi place !!!!!!!!!!!!! |
Mda
DEh frate ce sa faci daca nu staiu langa ei cand fac...nu puteam sa fiu zii de zii langa ei tzinand cont ca sunt 250 km intre noi...Masina nu a fost gri..iar cu plasa vopsita te asigur ca nu e aja tzi se parte pt ca neoanele sunt aprinse....Retekpa
|
asa
Astept sa treaca iarna sa fie ceva mai cald afara si o sa fac un shave plus alte mult modificari care o sa le suporte ce`i drept mai mult la intreior si motor.
|
Re: asa
Arata super masina. Congratulatii. Mi se pare un pic cam mare eleronul, dar daca tie iti place, perfect :)
Jantele merg super la culoare actuala. S-o stapanesti sanatos Salutari |
:shock: :shock: :yikes: :tenisclap
Un exemplu formidabil de TUNING ADEVARAT! nu prea e mult de comentat doar sa puneti mai multe poze !! bv posesorului |
eu nu pot sa cred ca cineva a putut vota masina asta kitch!!! :x
|
Piticule, trebuie \"indurate\" si astfel de voturi! Sunt multe masini superbe care au fost catalogate de unii \"kitch\"!
Urmareste, in chestionar, parerea majoritatii :wink: |
:yikes: chiar imi place...culoarea e pe placul meu , jante bine alese , nu prea imi place eleronul, insa merita felicitari pt produsul final care este EXTREME :peace: :peace:
|
Am votat FRUMOASA desi masina pot spune k este :shock: si sunt sigur k fura okiu' cand trece pe strada.
Culoarea si jantele isi fac toti banii! - este eleronul acela care dupa parerea mea nu are niki o treaba cu linia masina(dar cam asta e treaba cu eleroanele ori pika bine,ori strica aspectul masinii) -ar ami fii si \"nasul \"masinii care se vrea a fii d la noul model,nu stiu parca nu isi are lokul akolo,dar totusi e un - mik si se poate trece cu vederea. Felicitari si sa ai parte de ea! ASA ar trebuia sa arate posturile voastre la Car Styling....Felicitari !!! |
super tare frate jentile de nota 10 la fel si culoarea sa o conduci sanatos !! :shock: :shock: :shock: :evil:
|
F.FRUMOASA ...
un - pt.pleaope care nu`mi plac si pt.emblemele care au fost vopsite in culoarea masini ... :roll: ... in rest :shock: ... apropo ... punetzi shi nishte poze facuta noaptea ... sa vedem cum se vad neoanele ... :wink: |
SUPERBA ... felicitari .. foarte frumoasa si vopseaua e :yikes:
|
6 Attachment(s)
poze facute ieri intr-un showroom pentru o revista!
|
Piticule, de cine sunt făcute pozele ? Dacă de Andrei, dă-i 2 capace şi spune-i să se reprofileze. Sunt unele reuşite, altele oribile, care nu scot în evidenţă ce e mai frumos la maşină.
Oricum, felicitări pentru motivul pozelor şi... aşteptăm detalii :wink: |
NU ....
deci ... asta e masina langa care te pui in genunchi si plangi .. s-a terminat .. mie-mi place la nebunie , de abia astept s-o vad live ... |
Huh
Mercic frumos EvLSANTOS...da`mi un P.M ca s`ar putea sa ajung la bucuresti si am sa te sun ca si asa tre sa ajung la PIT STOP tuning si tzin sa le multzumesc ENORM...asha si Saptamana asta vine si muzica pe masina si iar intra in service vre`o 2 saptamani :)) deh...asta`i tuningu :)
|
superba!!!
imi place si culoarea si interiorul si tot! dar ce nu imi place este cd playeru...cred ca se aude nasol rau...Sony :x da daca zici ca iti pui si muzica pe ea este ok atunci...! inca odata felicitari ptr masina!! ledurile de sub masina se fac in mai multe culori?ca am vaz la cineva ca exista leduri care se fac in multe culori din telecomanda! astept sa o vad prin bucuresti dar totul este ca nu stiu cand vii... |
Frumusete de masina :
un minus pentru eleron si poate daca lucrau mai cu grija mesterii ar fi fost si mai bine dar nu poti sta linga ei din pacate si la noi mai avem pina la profesionalism . in rest e super si gentile se potrivesc foarte bine .... bravo !!!!!!!!!!!! |
zx
Merci frumos....da intradevar cd-playeru da nasol da asta e..o sa schimb tot sistemul audio din masina...o sa`l imbunatatzesc.Neoanele nu sunt decat rosii atat si nici nu fac o lumina stridenta..mi se pare tzaranesc sincer sa fiu sa fie in n culori ca m,ai bine imi iau instalatzie de brad sub masina...
|
Da ... e cea mai reusita masina ce am vazut-o pana acum pe 4 tuning (forum la sectiunea Car Styling si care sunt din Ro sau mai bine zis dintre masinile ce se plimba pe strazi) :peace:
|
chiar daca ma chinui sa gasesc ceva nashpa la ea tot nu gasesc,dar dak e sa caut nod in papura as putea sa zic k eleronul nu e p gustul meu.just jokin'.super masina.asa ceva sa tot vada ochiul meu si tot nu s-ar plictisi.
|
Re: Huh
Quote:
vai .. poate nu te bagi la tuning show`urile de anul asta ! felicitari ! sincere felicitari ! |
marpha
super masina...dar am un prieten care k poza e trucata...pusa masina pe alt fundal...k sa para in romania...daca e tare omu
|
Re: marpha
Quote:
|
Re: marpha
Quote:
|
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Buna asta frateeee, trucata :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Santos crek ar fi mai bine sa vii cand pleaca Pushtiu' in buc , sa te intorci cu el :wink: :wink: :wink: |
nu cont. cum, eu doar vreau s-o vad, cat despre cel care zicea ca .. e trucata, n-are ce face .. :)
anyway , ia-o ca pe un compliment pustiule :D |
felicitari!!!! e extraordinara!!!
|
Re: DJ-23-SLK....un slk EXTREME...
Haoooooooosssssssssssssssssssssssssssssssssssssss EvLSaNtOs ...huh ce rimeaza :) IO si cu Piticu alias XXS venim la tuning show so...meet you there :)) si pt ala care zice ca e trucata sa vina sa o vada acolo :) platesc io intarea
|
Mi-o platesti ma si mie? ;) Ti-ai pus muzica? Iesi draq cu masina in oras si lasa smartu` lu` bunicu-tau :))
|
e reala ...am vazut-o prin craiova
arata mai mult decat bine :) iar Xplod -ul ala bubuie belea :D |
e tare slk-u.bravo...
|
Apropos...e ALPINE MAGNAT si VLD-ule e smartu meu...206 e a lu bunicu`meu :))
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:45. |
- Copyright 2026 4Tuning