Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Botosani (https://forum.4tuning.ro/107-botosani.html)
-   -   atentie pt cei care au folii inchise pe fata (https://forum.4tuning.ro/107-botosani/109514-atentie-pt-folii-inchise.html)

COCOBADAREL 14-02-09 18:17

atentie pt cei care au folii inchise pe fata

Aceasta rubrica se adreseaza celor care au aplicat pe deasupra foliei omologate pt gemurile fata cu transp 73%,folii cu transparenta mai mica.
In urma verificarilor registrului auto roman in colaborare cu politia rutiera s-au descoperit multe autoturisme in botosani cu folii mai inchise decat cele permise de lege adica cu transp 73%,pe geamurile lateral fata.In urma intelegerii dintre firma GAZ AUTO SRL BOTOSANI unic aplicator autorizat pt judetul Botosani,politia rutiera si registrul auto roman in luna februarie se va achizitiona un aparat de masurare a transparentei gemurilor autovehiculelor care va fi folosit pt stabilirea opacitatii gemurilor in trafic.
Reamintesc celor care inca nu stiu: pt folii neautorizate se ridica certificatul de inmatriculare si se dispune o amenda de 550 ron .

ESPinoza 15-02-09 15:56

Re: atentie pt cei care au folii inchise pe fata

cam nasoala treaba.

morpheusmaster 15-02-09 16:26

De asta moare Romania??? De asta is toate accidentele de pe drumurile patriei?? DE ASTA??? De folia noastra??? Inca odata RUSINE POLITIA ROMANA!!! Voi nu aveti de cine sa va luati asa ca va luati de o folie amarata...ce sa mai spui...numai la noi e regimul asta al foliilor...ia sa vada domnii politisti din cei care fac accidente cati au folie??? pun pariu ca 1/20 probabil...si atunci nu din cauza foliei...da ei batman batman...off offf. Si bine ca ei pe masinile lor au voie sa aiba folie...ca deh...ei sunt mai presus de lege...

COCOBADAREL 15-02-09 16:28

ai dreptate.dar traim in romania.

kiddo 16-02-09 14:15

Quote:

Originally Posted by morpheusmaster (Post 2069209)
De asta moare Romania??? De asta is toate accidentele de pe drumurile patriei?? DE ASTA??? De folia noastra??? Inca odata RUSINE POLITIA ROMANA!!! Voi nu aveti de cine sa va luati asa ca va luati de o folie amarata...ce sa mai spui...numai la noi e regimul asta al foliilor...ia sa vada domnii politisti din cei care fac accidente cati au folie??? pun pariu ca 1/20 probabil...si atunci nu din cauza foliei...da ei batman batman...off offf. Si bine ca ei pe masinile lor au voie sa aiba folie...ca deh...ei sunt mai presus de lege...

ai dreptate...... crek suntem cea mai PENIBILA tara din lumea asta

morpheusmaster 17-02-09 13:43

Iar faza care ati facuto voi botosanenii mi se pare super tare si belea!!! (un mare + de la mine...ma gandesc toata ziua la prostii dar asta nu mia venit in cap :) )...super tare...ma duc si eu si imi pun folie de aia autorizata...din partea mea sa imi puna si 100% transparenta (imi pun din aia securizanta)...si peste imi trag frumos cea mai inchisa posibila (nu chiar...ca ce e drept pe fata e bine sa o ai mai deschisa...e greu tare noaptea pe ploaie daca mai ai si folie ;) )...dar oricum...imi trag folie semiblack...(cum am acum si cik e neautorizata)...si sa vad cap de creta ce drq o sa imi faca cand o sa ma opreasca...si o sa ii arat sticker in geam si foitza...si NA :P...ca am autorizatie :P>....poate 1/100 o sa aiba in curand pe masinute aparat din ala de masurat opacitatea (PENIBIL POLITIA ROMANA...de banii aia mai bine mai spalati masinile...;) ca faceti ceva mai util cu ei) si asa sanse mult mai mici sa raman fara talon...(si atunci cand vine la mine cu masuratoarea ii spun ca nu am actele...deci)...DRIVE SAFELY!!! :D

Serios politistule care citesti asta...tuningul nu e o crima, e o pasiune...iar noi astia "racery" care iti facem ziua fericita (ca iei si tu prima ca tiai facut planul la amenzi) mai mult suntem omorati pe strazi decat omoram noi pe altii si exemplele sunt cat lumea.

3Xtreme 18-02-09 21:06

Degeaba le dai hartii si autorizatii si omologari ca pe ei nu ii intereseaza ca sunt mai presus de lege.
P.S.: La Kia scrie ca are 70% transparenta la geamurile laterale si 75% la parbriz, stock. Trebuie sa pun folie care sa faca geamurile mai transparente ca sa nu fie probleme?:lol::D

oliver 25-02-09 16:12

Fratemiu a luat amenda pentru foliile de pe fata ( transparentza 73% ) cu toate ca erau omologate , a fost anulat certificatul de inmatriculare , o dat politia in judecata , o castigat si acum a depus politia recurs. Sa vedem ce o sa se intample , amenda era de 240 lei in 48 de ore .

ESPinoza 25-02-09 16:36

cum sa fie anulat certificatul?

morpheusmaster 25-02-09 16:37

Probabil retinut dorea sa spuna

vlad87 26-02-09 21:41

Vin caldurile, umbla lumea cu geamul dat jos sa nu mai bata la ochi :))

3Xtreme 26-02-09 21:43

Mai avem de asteptat pana sa vina caldurile. Oricum daca e cald exista si aer conditionat.:D Da e si asta o metoda sa nu atragi atentia.:D

vlad87 26-02-09 21:50

Dar sunt si destui care si-au foliat negru la decapotabile.Merg cu capota jos si geamurile sus :rolleyes2

3Xtreme 26-02-09 21:53

Care ar face asa ceva? Cum sa mergi cu geamurile sus si capota jos, mai ales ca geamurile sunt fumurii?:D:D:D Au geamuri fumurii sa nu se vada, dar li se vede varful capului.:D:D:D

vlad87 26-02-09 22:17

Am vazut 2 exemple :
- era una cu un opel tigra care umbla asa
- 2 bulangii "corduneanu" cu un bmw , tot la fel decapotat si foliat pana in gat

:))
Pe ei nu ii opreste politia sa amendeze ?! :evil:

oliver 26-02-09 22:26

Quote:

Originally Posted by ESPinoza (Post 2099670)
cum sa fie anulat certificatul?

era taiat ma in doua ... adica rupt ... io zis : " tragi masina frumusel pe dreapta pana cand iti scoti foliile si cand le scoti vii la mine si iti dau alt certificat" ..

ESPinoza 26-02-09 22:34

Quote:

Originally Posted by oliver (Post 2103547)
era taiat ma in doua ... adica rupt ... io zis : " tragi masina frumusel pe dreapta pana cand iti scoti foliile si cand le scoti vii la mine si iti dau alt certificat" ..

ce spui tu e ilegal.

oliver 26-02-09 22:37

Quote:

Originally Posted by ESPinoza (Post 2103574)
ce spui tu e ilegal.

Pai cred ca deasta lo si dat in judecata si din cauza ca avea omologare , eh era nervos politistu ala ca io taiat fratemiu calea si trebuia sa il arda cumva si tot nu gasea cu ce .

300zxtt 26-02-09 22:54

nu prea-mi vine sa cred,dar ma rog....

ESPinoza 26-02-09 22:56

Quote:

Originally Posted by 300zxtt (Post 2103656)
nu prea-mi vine sa cred,dar ma rog....

stai linistit nu esti singurul

siminelsimi 26-02-09 22:58

I-a fost retinut certificatul si i s-a rupt foita unde sunt trecute inspectiile RAR, e adevarat. Asa am patit si eu la audi cand a uitat tata sa faca inspectia tehnica: s-a rupt foita din certificat unde sunt trecute stampilele RAR.

ESPinoza 26-02-09 23:08

Quote:

Originally Posted by siminelsimi (Post 2103669)
I-a fost retinut certificatul si i s-a rupt foita unde sunt trecute inspectiile RAR, e adevarat. Asa am patit si eu la audi cand a uitat tata sa faca inspectia tehnica: s-a rupt foita din certificat unde sunt trecute stampilele RAR.

pai ala nu`i certificatul.

ai castigat la poker? :)

siminelsimi 26-02-09 23:24

Ba da wai, certificatu de inmatriculare :D N-am castigat nik.. nicio mana nu mi-a intrat... Mito a luat la final frumos tare :))) nu mai joc hold`em in viata mea.. traiasca 5 carti :)))

claude307 27-02-09 07:51

nu stiu daca il taie ca tot ei tre sa il scrie si...e greu cu scrisu...dar il opreste...am patit si eu de 2 ori...si mai urmeaza..

3Xtreme 27-02-09 08:11

S-a inventat computerul.;) Da probabil ca nici cu tastatura nu prea o au.:D:D Deci eu as putea sa ma astept la orice cu 70% transparenta.:-?:rolleyes2

ESPinoza 27-02-09 10:12

Quote:

Originally Posted by claude307 (Post 2104163)
nu stiu daca il taie ca tot ei tre sa il scrie si...e greu cu scrisu...dar il opreste...am patit si eu de 2 ori...si mai urmeaza..

pai esti prea pesimist claude. :)

maD_angel 27-02-09 11:09

Quote:

Originally Posted by 3Xtreme (Post 2104193)
Deci eu as putea sa ma astept la orice cu 70% transparenta.:-?:rolleyes2

Ai grija ! Poate iti ia carnetu de note... :???:

claude307 27-02-09 11:43

nu is pesimist...da ma aud de la departare cand vin...si ma trezesc cu bastonu..
"buei...da ce se aude asa tare...da ce-s cu jantili astea...da asa-s farurili....sau le-ai miscorat?...da di ci nu-i trecut in talon buei...ahaa..asta ramane la mini!"
cand ajung la botosani o sa imi "pierd" talonul si sa imi fac altu..macar nu o sa se mai ia de jante..

3Xtreme 01-03-09 17:45

Quote:

Originally Posted by maD_angel (Post 2104602)
Ai grija ! Poate iti ia carnetu de note... :???:

Da, o sa am grija.:D Oricum nu carnetul se ia ci certificatul de inmatriculare.;)

alberto0 14-04-09 19:54

Sal...am si eu un bmw foliat...asa l.am luat...cum imi dau seama dak sunt folii autorizate?Am eticheta din aia pe ele,niste acte care nu stiu cat de originale si valabile sunt.

COCOBADAREL 14-04-09 21:17

treci intr-o zi pe la mine la acr si vedem exact ce si cum.

alberto0 14-04-09 21:33

unde mai exact?

Kenzo4Boss 23-04-09 08:00

cat ma costa 2 timbre si autorizatia pt 2 geamuri?? fara folie

kiddo 23-04-09 13:28

Quote:

Originally Posted by alberto0 (Post 2239092)
unde mai exact?

vis-a-vis de poligonul ACR

COCOBADAREL 19-07-09 07:08

topic inchis

All times are GMT +2. The time now is 20:20.

- Copyright 2026 4Tuning