![]() |
toba sport golf 4...
am un golf 4 din 2000 1.9tdi 116cp-PD....vreau sa stiu ce toba ar fi mai buna pentru un sunet mai sportiv(vreau sa schimb doar toba finala)...ce fel de toba ar trebui sa iau sa sune cat mai tare si mai frumos si la ce pret m-ar ajunge una?
|
Re: toba sport golf 4...
salut,
Joi montez toba asta: http://www.hksusa.com/products/?id=1733 am sa pun filmulet pe urma sa iti faci o parere. |
Cel mai indicat este sa iti iei o toba dedicata pentru masina ta, pentru un sunet si perf cat mai bune, mai bune decat la cele universale
preturi de la 150 la 4-5 sute |
de acord. insa eu am optat pt aceasta toba si sper sa nu imi para rau :P
|
si eu sper, dar sa nu te astepti sa sune ca benzina cu toba aia:D
|
bine inteles ca nu ;)) dar astept sa aud sunetul turbinei :D
|
k astept filmuletul sa vedem cum suna:D
|
am montat toba, se aude foarte fain, are un sunet barbatesc acum, nu se aude nici prea tare, insa in filmulet nu se aude ca'n realitate:
https://www.youtube.com/watch?v=zOXUxQMZtUw |
pt un diesel se aude super
|
multumesc :P
|
cat a costat toba?
|
Quote:
|
e zuper si eu vreau sa i-m-i cumpar un golf 4 19.TDI 2001-2002..sa vad ce gasesk..si prima oara cu acelasi lucru vreau sa incep si eu..dar sa scimb toata toba cam cat mar costa...una mai bunicica asa??sa imi ofere si putini cai..
|
Quote:
|
Quote:
Iar cai din evacuare ... mai putin... |
Quote:
|
am avut noroc de evacuare buna la golf 4, cap-coada din inox iar cand schimb vitezele face un sunet gen blow off, insa un pic mai gros, iar in privintza cailor, sincer, se simte un zvac mai puternic pe 1.9 tdi... insa nu extraordinar
|
si eu as vrea o finala sport, dar nu stiu ce dimensiuni imi trebuie, si ce sa aleg, ca sa aiba un sunet cat de cat frumos...mentionez ca motorul este 1.4 16v. Imi cer scuze ca m'am bagat aiurea in topic, insa chiar nu gasesc nicaieri :|..
|
ca sa iti formezi o idee, desi Loganu meu e benzinar, toate tobele free-flow au cam acelasi sunet.
mai jos e un clip cum suna benzinarul meu. https://www.youtube.com/watch?v=QH1jMnB4NZk si mai jos e un clip cum suna un Logan diesel 1.5dci https://www.youtube.com/watch?v=o0Wmt77F1sc O varianta ieftina, care te scapa repede de toate cheltuielile inutie e sa-ti faci tu o toba free-flow, daca vrei mai multe detalii da-mi un PM si sigur nu o sa te dezamageasca ce-am sa-ti spun. |
salut
pentru un golf 4 gti? in special as vrea varianta cu doua iesiti ca la R32 |
deci fratele meu cum ai facut sa se auda pe loganu acela disel asa,eu am o toba dolofana buna...dar nici pe sfert nu se aude asa...eu am un golf 4 1,9 disel...
|
Buna, scuze ca intervin, poate nu postez unde trebuie. Am o intrebare, pe un golf 5 1.9 TDi daca punt toba sport, s-ar putea scoate acel sunet ca la golful 4??? multumesc
|
cai din evacuare?
|
14kla dar ce ti-i se pare asa de ciudat sa scoti cai putere din evacuare?
|
salut am si eu un golf 5 1.9 tdi si vreau sa`i schimb evacuarea , am inteles ca ar fi o idee sa`i scot toba ei orginala si sa `i pun doar capatu la finala fara toba , daca fac chestia asta nu scoate fum mult? eu am mai facut chestia asta pe bmw 325 td si scoatea mult fum .
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
eu stiu o forima in cluj STELCO ei iti fac evacuare custom in functie de preferinte,de masina si de buget...preturile difera....cauta-i ca o sa dai usor de ei si afli mai multe detalii direct de acolo |
| All times are GMT +2. The time now is 06:10. |
- Copyright 2026 4Tuning