![]() |
BMW 320d E90 - tuning
42 Attachment(s)
Cateva modificari pe care le-am facut la masina mea. Mai trebuie sa ii fac multe modificari dar mai trebuie bani. Deocamdata am vopsit-o, am schimbat evacuarea si am pus alt soft. Pe viitor vreau sa ii schimb turbina si tot ce se poate pe la motor si poate un kit exterior de la ACSchnitzer.
In curand o sa ii montez alte jenti dar tot pe 17" BORBET Am adaugat cateva poze cu masina asa cum a fost inainte sa ajunga in stadiul asta, in poze se vad toate modificarile prin care a trecut. Am montat alte jante am pus cateva poze. JANTE LATE CU BUZA PENTRU BMW 17" : SPATE 10J ET 15 SI FATA 8.5J ET13 DISTANTA INTRE PREZOANE ESTE DE 5x120 PRET: 500 EURO FIX (nu se negociaza) fara anvelope. Telefon: 0722511468 - 0788545125 |
Re: E90 - tuning
frumoasa masina , sa ai bafta
|
Da e frumoasa .. :D .. ce evacuare i`ai pus ? :)
|
Quote:
|
ce motorizare ?
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
MS |
Ai un filmulet cu sunetul? Iti place cum se aude?
|
Quote:
|
de ce te ai apucat sa o strici?
trebuia facut plafonu MAXIm,dar nici el,pe gri nu da bine...din spate acuma nu ti mai dai seama ce masina e de la departare... poate te plictisesti si o faci la lor.. iar jantele,sunt urate,au et ul prea mare,pe fatza se vad ca un 3 cu jante de 5.. |
Quote:
|
frumoasa masina ... am vazut`o de cateva ori prin oras ...
bafta cu modificarile ... |
Vand jante cu buza de bmw pe 17"
4 Attachment(s)
Jante de 17"-5x120 cu ET13: 2 buc. fata de 8,5 J si 2 buc. spate de 10J.
Merg montate pe bmw seria 5, 7 si pe 3 (au inele) Nu sunt strambe si nu bat, le am de noi si am mers cu ele cam 2000 km Le vand pentru ca am cumparat altele si am nevoie de bani. Pret: 550 euro fara anvelope Telefon: 0722511468 |
Ar merge si un pic coborata.
|
Quote:
|
punei doar arcuri ca o sa o cobori cam 3 cm..si sunt 250 euro cam asa
|
Quote:
|
lol...
Dupa ce ai mai cumparat jante?Oricum le freci de bordura.Dupa ce ai mai vopsit masina?Oricum o sa fie zgariata. De ce sa nu cumperi suspensie? :) Un bmw arata bine cand e "lasata" . Nu cand e sus , ca vezi doamne ma duc cu ea la "munte" . |
Quote:
|
inteleg.dar imi dai dreptate ca,fara suspensie nu arata bine?
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
sfat,i ai jantele astea daca tot te ai plictisit de alea, arata MULT MULT mai bine decat multe modele, o poza cu interiorul ai?
|
Quote:
|
Re: BMW 320d E90 - tuning
5 Attachment(s)
NOI MODIFICARI
|
:) ce tare...primul BMW dupa al meu cu astfel de jante, din ce am vazut eu in Ro...sa ai grija cu ele ca sunt destul de sensibile, dar se indreapta la fel usor pe cat se indoaie. Unde le-ai gasit? ca nu se mai fabrica de ceva vreme...dimensiuni?
|
Quote:
|
Man, frumoasa masina ai. Sa o stapanesti sanatos.
Fa niste poze din toate unghiurile, sa o admiram mai bine :) Pe viitor ce modificari ii vei aduce? Succes. |
Re: BMW 320d E90 - tuning
11 Attachment(s)
Alte modificari
Am vopsit-o iar dar in 2 culori capota si portbagajul, kit suspensie schimbat 30/20mm ajunge, discuri ventilate si perforate(dublu ventilate)palcute de frana - senzori, jante pe 18", prelungire bara fata Hamann, stopuri cu led-uri si mai urmeaza sa ii montez un volan cu padele de M. Pe anul asta cam atat. |
ai masina frumosa boss chiar i.mi place so stap sanatos si fara incidente
|
Foarte frumoasa masina, sa ai noroc de ea si spor la tuning in continuoare.sa ne ti la curent cu noutatile.
|
Cum adica volan m3 cu padele ? se poate asa ceva , nu e costisitor?
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
frumoasa masinutza..a iesit beton mai ales acum ca ai si bara fatza tuning.Spor la modificari in continuare!
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
super masinutza :twisted: o sa fie smecher tare volanu cu padele(am si eu pe un audi si e super) bafta in continuare cu proiectul ;)
|
3 Attachment(s)
Quote:
|
Frumoasa masina, felicitari, cat te-a ajuns volanul cu toate la el?
|
8 Attachment(s)
Quote:
|
Ar merge niste angel eyes-uri rosii:D E foarte frumoasa masina pana acum,ai grija de ea:)
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:19. |
- Copyright 2026 4Tuning