![]() |
Inscrieri in club
Aspirantul la statutul de membru KATANA TEAM trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii :
1. Varsta minima de 18 ani. 2. Sa posede permis de conducere. 3. Sa aiba masina proprie. 4. Sa plateasca taxa de aderare in club, respectiv : sticker si parasolar. 5. Sa nu mai faca parte din alta grupare sau club auto. 6. Sa fie de acord cu regulile si deciziile majoritatii. |
Re: Inscrieri in club...
oricine doreste sa faca parte din clubul KATANA TEAM este rugat sa posteze aici !
|
Re: Inscrieri in club...
Ps. nu punem accentul pe masina , ci pe personalitatea membrului si implicarea acestuia. Nu toti dispunem de bani pentru a baga intr'o masina , dar putem castiga un prieten.
Pentru alte detalii , vizitati KATANA TEAM |
Re: Inscrieri in club
Cat ajung abtipildurile de pe parvriz si luneta ??
|
vino vineri la intalnire si discutam :) .
|
ochei i will see
|
Quote:
Bv pt ca ti-ai inmatriculat masina , ial pe MTM de manuta :oops: si vineri te prezinti la ora 7 la stadion :) baietii te stiu deja ...unii dintre ei , discuti mai multe la intrunire ;) |
noah bine , dak nu iese bn la vre-o intrunire sa stiu cui sa fac pana Valex =)))
|
Quote:
CINE DORESTE SA ADERE LA CLUB , sa'si prezinte masina + poze ...multumim! |
Inscrieti`va cat e cald :)))) ! vara asta va fi vara KATANA TEAM!!! :D:D:D:D
|
inca un membru alaturi de noi :) +1
Welcome to the family Diesel ! :D |
+ me :D
|
Bun venit in club domnul Virus ;)
|
Ms Pod :hug:
|
Quote:
postati si voi poze cu masini ..dati join membership alea alea :D |
Quote:
|
Sedere placuta Virus! :-P:D:D
|
Continuati discutia pe cafenea ! :)
|
Felicitari =Virus= ;)
|
Quote:
Multumesc ! |
Inscrierile in club se suspenda pe o perioada nedeterminata ...
Curatenie de vara ! |
S-a dat drumu la inscrieri in Club. Cine doreste sa ni se alature, sa isi prezinte masina aici , si cateva planuri (atat in privinta masinii cat si a aderarii in club).
|
Te-a mai contactat baiatul acela ( parca marius il cheama ) ?
|
Quote:
|
Quote:
|
buna seara... am o intrebare: primiti si fete in club?... am studiat conditiile de aderare si totul pare in regula... mai putin cea de la pct. 6 ;-) glumesc...
|
Quote:
Observ ca esti din Iasi, te rog pune 1-2 poze cu masina si o mica descriere. |
3 Attachment(s)
buna seara... :P ce pot sa spun... momentan (cam din 2004...) conduc o dacia 1310 din '89, la care tin foarte mult... sunt pasionata atat de condus cat si de partea de mecanica si functionare a motorului :D am pus cateva poze... insa designul nu e idee proprie si nici nu e pe placul meu... asa ca, in curand voi scapa de spoilere si alte accesorii... ;) :roll:
|
Quote:
Spoiler-ul fata e destul de interesant :)...la spoileru-ul spate ...se mai poate lucra putin ...dar eleronul nu are ce cauta acolo :). |
Quote:
Din orice masina, cu ceva idei si multa munca, poate iesi ceva frumos. |
imi place ca sunteti sinceri... ideile sunt binevine, cat despre munca ce pot sa spun... cred ca mi-am gresit cariera... as "surubari" zi si noapte! ;) cred ca de la anul ma duc si eu la mecanica... niciodata nu e prea tarziu! ;) apropo de mecanica, zilele trecute am trecut pe acolo si cred ca am vazut niste masini cunoscute...
|
WOW :shock: @scl, stiu masina, stiu si unde o parchezi.
|
Quote:
|
Quote:
Multumesc. @ SCL - propunerea de a adera in club va fi discutata si-ti vom comunica in curand un raspuns. LE : Am primit un Pm de la SCL, cum ca momentan suspenda intentia de a adera la noi in Club, insa va ramane alaturi de noi, pe forum, fiind impatimita de masini, mecanica etc. Te asteptam cu-o noua cerere de inscriere-n club, atunci cand esti hotarata. |
KATANA TEAM deschide noul sezon de inscrieri in Club.
Asteptam persoane serioase, cu bun simt si cu dorinta de a face parte din familia noastra, KATANA TEAM |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:01. |
- Copyright 2026 4Tuning