![]() |
Media - Filme / Poze
Filme / poze...
|
Re: Media - Filme / Poze
5 Attachment(s)
o mica sedinta foto cu cele 3 astra f din clubul nostru
|
9 Attachment(s)
sedinta foto membri KATANA TEAM din pacate nu au ajuns toti membri dar a fost distractiv
|
poate cand voi veni inapoi in Piatra Neamt , facem o sedinta foto ?:)
|
Quote:
|
9 Attachment(s)
cum am promis...astazi o parte din clubu katana.. am fost la o sedinta foto care normal si tipic clubului s`a lasat cu multa bascalie si fun :)))
si la insistentele fanilor ultima poza.. :))) me(no1stunna) si pod(sefu vostru suprem) =)))))))))))) |
1 Attachment(s)
si o panorama :) enjoy :arrow:
Attachment 794441 |
Quote:
hai k a fost o zi super faina..:))) ps. sa bagi poze si cu bolidu 4x4 ;) |
maine o sa mai ma uit sa vad ce poze mai am . nu mai stau in seara asta .. ca ma dor degetele ...( lucrez tot fara mouse ) :))
|
I'm the proud owner of the Black Pearl, called Josephine.
Faine pozele Stefanele, keep up the good work. Sunt fotogenic cu ochelarii aia :)) |
Quote:
|
Quote:
|
poate o sa facem in fiecare saptamana o sedinta foto cu fiecare masina ...ce ziceti ? saptamana si masina :)
|
Quote:
|
super tari pozele , pacat ca n-am putut ajunge si eu . dar asta e ..next time , o sa-i vina si randul ei :)
eu sunt de acord cu ideea lu' Stef , masina saptamanii :) insa nu stiu cum ai sa reusesti , daca pleci la Buchale .. good work :) |
pai trebuie sa vorbim si despre asta :)
|
17 Attachment(s)
VLX & JSP @ Garage Photos
|
frumos frumos :D
|
Quote:
|
Quote:
|
foarte tari pozele bre au iesit trasnet8)
|
1 Attachment(s)
ECOTEC EVOLUTION |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
primul filmulet editat de mine :lol: inca invat programul ... |
Acu downloadez filmul.. sunt curios daca ma face Vali de ras :D
|
o sa iau si pe programul sa am timp sa ma joc putin cu el .... si apoi o sa ma apuc de film:)
|
TEMA PENTRU ACASA La modul cel mai serios , si nu mai vreau mistouri , glume sau altceva ... Fiind extrem de plictisit la un curs , am inceput sa pun cateva idei pe foaie , aici ma refer la minimoviul pentru masina mea , un fel de scenariu , cam ce as vrea , unde sa fie camera , actiunea , locatia ..chestii de genu ...asta cer si de la voi , vineri la pensiune sa va spuneti "scenariul" ... PS. Va rog nu copiati de la altii , pentru ca nu aveti aceleasi masina , aceeasi personalitate sau mai stiu eu ce , fiti cat mai originali. PS2. Toate comentariile "glumete" vor fi ignorate, chiar vreau sa iasa ceva frumos , in jumatate de ora cred ca puteti sa va puneti niste idei pe hartie si sa le discutam vineri + ca faceti video-ul cum doriti , pentru ca pana la urma , e un video despre masina voastra ... succes |
plm alceva nam ce face mai bine sa ne ocupam de club nu de filmulete scenati si alte kkaturi... sa nu te superi da e parerea mea
|
Quote:
|
si cu ce ma ajuta asta cand noi nu lucram la site sa il facem ,sa vedem cu formularele cu tricourile si 4 tuning days cu astea dc nu te ocupi de astea... lasa filme cu masini si prezentari cand nai ce prezenta momentan parerea mea!
|
si tu unde filmezi ..daca nu`s prea indiscret??
|
Quote:
Quote:
vorbim mai multe vineri la pensiune ... |
what ever!!
|
Quote:
|
pct1 -wa ..ideea este k sunteti aman2 off topic... :))))))
pct2 - sunteti 2 fetite pct3 - nu sunt nici eu d acord cu aceste filmulete pt ca : 1.nu sunt cine stie ce masini de prezentat (inca) 2.trebuie sa terminam masinile pana la 4t days..asta`i prioritar!!! 3.trebuie sa vbim toti despre imaginea clubului si treaba cu primaria! INSA: as fi de acord sa facem cateva poze cu masinile toate..si sa le organizam intr`un slide show frumos ... cu efecte alea alea tot tacamu... cine e d`acord cu mine sa ridice 2 degete..:))) |
Quote:
eu am venit cu o idee , n-am impus nimic .. ;) |
:blahblah: vorbe deacuma vreau sa vad fapte...se vorbeste si nu se face nimik eu unu sincer deacuma chiar ca nu mai fac nimik.
|
ideea era sa se faca un slide cu pozele si filmulete de la intalnirile din 2008 . nu filmari sau prezentarea fiecarei masini ! oricum eu nu mai fac nimic ! v-am pupat pe portofele ! :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:01. |
- Copyright 2026 4Tuning