![]() |
DISCUTII LIBERE
aici discutii despre cat de beat a fost Dan la ultima petrecere sau chestii de genu :))
|
Re: DISCUTII LIBERE
tin sa va salut si eu in numele clubului meu SHINE RUNNER RACING si ma bucur cati aparut si voi si poate ne vedem la craiova multa bafta si suntem alaturi de voi daca este sa aveti nevoie de ceve vro data cu respect SPARLY
|
noi sigur mergem la craiova:)
|
marfa ne intalnim acolo sau poate ve alaturati noua si celor 4 cluburi care plecam sa facem ceva vrumos sa mergem grupati daca este
|
plecam in gashca mare si noi de sambata :)
|
Quote:
|
MARFA SI NOI PLECAM TOT SANBATA PE LA 12 ,00 ZIUA VRO 30 MASINI
|
@XEL : eu cu arina cu catzelu cu purcelu cu gaini cu vaci oi .. tot ce gasim :))
|
Quote:
|
hahahaha .. clar e pe lista si un italian .. si un yoghy ... :)) nu uit pe nimeni
|
Quote:
macar bine ca atunci a fost ceva ca a doua zi a fost PRAF MARE fratica :twisted: frumos ITALIANULE si ALCOOL sorry ca nu ti-am gasit pereche, maxima aceeea seara !:D:lol: |
cea mai proasta organizare a fost la CRAIOVA sub asteptarile noastre
|
Mult mai bine organizate cele de sambata noaptea :)
|
Quote:
|
hehe .. sper sa fie mai frumos acum la pitesti .. poate mergem in gashca de data asta ;)
|
Quote:
|
Singurul lucru pe care il regret este ca nu m-am dat nici sambata si nici duminica. Sper ca la Pitesti sa fie ok
|
Quote:
|
Fie ca Lumina Sfântă a mari sărbători să vă călăuzească paşii, să vă aducă sănătate şi fericire care sa dăinuie veşnic în preajma voastră !
Sărbători pline de lumină şi căldură ! Va doresc un Paste fericit si binecuvantat alaturi de cei dragi ! HRISTOS A INVIAT !! Street Zone CLUB Xel'Naga |
multumim mestere.. sarbatori fericite si tie si celor de la Street Zone
|
SHINE RUNNER RACING va ureaza un PASTE FERICIT
|
Sfanta sarbatoare a Pastelui sa va aduca liniste sufleteasca si cat mai multe impliniri tuturor... Paste fericit din partea BlackWidow Club si sa ne auzim cu bine! Bafta Over Speed ;)
|
La Sarbatoarea Sfintelor Pasti sa coboare linistea si pacea, minunea Invierii lui Isus sa dainuie in inimile tuturor, sa va lumineze viata si sa va aduca renasterea credintei, a sperantei ,a bucuriei, cu bunatate si caldura in suflete.
HRISTOS A INVIAT ! KATANA TEAM Piatra Neamt Buddy Lexx |
PASTE FERICIT OverSpeed ,cred ca ma mai tineti minte baieti care au fost in sun bafta in continuare
|
THE WANTED CARS VA UREAZA:
PASTE FERICIT !!!! MULTA SANATATE SI TO CEA CE VA DORITI ! FIE CA SFANTA ZI DE MAINE SA VA ADUCA CAT MAI MULTE REALIZARI PE PLAN PERSONAT SI AL CLUBULUI TOTODATA ! HRISTOS A INVIAT.............. |
Paste Fericit si din partea mea baieiti !
|
1 Attachment(s)
]STREET 4 CARS CLUB VA UREAZA PASTE FERICIT !
!!! HRISTOS A INVIAT !!! |
Uau ce de urari :) Multumim frumos baieti, paste fericit si voua, sa va aduca iepurasul tot ce va doriti.
|
cam liniste pe aici....
|
da... pai il avem pe al nostru .. ca acolo e galagie extrem de mare .. dar nu suntem asa fani 4tuning
|
mai bine, oricum n-ai ce sa pierzi aici.......
|
Imi poate spune cineva nr. de telefon a lui Dan(Golf 5 Gti)... daca are alt numar in afara de cel Zapp. Multumesc
|
The Wanted Cars va ureaza....
LA MULTI ANI SI TOATE CELE BUNE , TUTUROR ! SA AVETI PARTE DE NOROC , FERICIRE , IMPLINIRI IN VIATA SI TOT CE VA DORITI ! SARBATORI FERICITE ! Beny |
Multumim la fel baieti.........si voua la fel
|
Fie ca bucuria invierii Domnului sa va aduca in suflet liniste, pace si fericirea de a petrece aceste clipe magice alaturi de cei dragi!
Echipa Full Throttle racing team va ureaza Paste fericit! |
1 Attachment(s)
:D:D:D:D:D
|
Multumim baieti. Si noi va uram Un Paste Fericit si sa va ciocniti ouale cu bine....
|
In pragul sarbatorilor si a trecerii intr-un an mai bun,Street Night Racers va ureaza sincer Sarbatori Fericite si clasicul La Multi Ani. Sa mancati sanatosi porcul in cinstea nasterii domnului si sa inchinam toti in noaptea dintre ani un pahar de sampanie pentru un an mai bun. Sa va dea Dumnezeu: toata puterea de la volanta…la roata , preturi reduse la carburanti , sosele demne de suspensia voastra sport , boost cat mai mare in turbina si injectoare curate. |
Clubul Ozn Racing Team Va ureaza un Craciun Fericit si un AN NOU plin de bucurii si implinirii ,la cat mai multe proiecte realizate,multe cauciucuri arse!!!
|
Alexandru aranjeaza "pacilea" ca s-a redeschis din nou clubul si asteapta lumea prezentarile :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:51. |
- Copyright 2026 4Tuning