![]() |
My Car ... MX-3
10 Attachment(s)
Ok,a venit vremea sa trec la lucruri mai serioase!Am reusit sa achizitonez ceva ce-mi place...So,sa incepem..
Mazda MX-3,productie 1991 Motorizare : 1.8i, 24valve, 133cp, V6 Ca dotari are A/C care functioneaza,geamuri electrice,oglinzi electrice,trapa electrica bipozitionala,ABS care merge si ala,servo frana,servo directie,volan reglabil,scaune sport din fabrica am impresia!Alte dotari ar mai fi...chestia aia numita tuning care mie personal nu`mi place bara fatza,este prea kitchoasa,dar merge!Ar mai fi evacuarea dubla,adica 4 iesiri,care nici alea nu`mi plac ca sunt intr`o parte:???:! Daca pot intra la categoria dotari,ar fi amortizoarele sport,ambreajul sport,discuri frana fatza spate,jantele care`mi plac foarte mult,si volanul marca RAID! Ca muzica este dotata cu un MP3 ALPINE,2 boxe pe fata MAGNAT,si 2 pe spate JBL! Personal imi place masina,este neinmatriculata,planuiesc s-o tin o vreme,deci primul lucru inainte de toate este s-o inscriu,la bulgari bineinteles,deoarece la noi este scoasa NON-EURO!Nu conteaza prea tare chestia asta! Celelalte lucruri de care vreau sa ma ocup ar fi: Eliminarea bara fatza si inlocuita cu altceva mai frumos,revopsita din nou toata masina,si apoi tuningul la motor;) Daca aveti ceva sfaturi si pareri va rog sa postati,mi-ar fi de ajutor,totodata daca mai sunt astfel de japoneze mi-ar prinde bine cateva sfaturi deoarece vreau sa cunosc mai bine masina tehnic! Prima problema a si aparut,si anume cureaua de la alternator sa dus dreaq:???:..sa rupt,probabil era fff slaba dinainte!Maine dim sunt prezent la service,vreau s-o urc pe rampa sa vad daca ma asteapta ceva surprize!Ar mai fi si un mic tacanit la motor,ori e vreun tachet ceva,ori asa se aude motorul:???:se aude dincolo de admisie..dreaq stie,o sa aflu maine sper! Tacanitul se aude doar la relantiu,cam mereu..oricum sper sa nu fie ceva grav! Cam atat momentan..am pus si ceva poze... |
Re: My Car ... MX-3
salut sa o pastrezi sanatos masina si bafta in continuare cu ea ca masina poate ,dar ai grija cu motoarele aste a ca sunt cam pretentioase si cad repede daca nu le ingrijesti,si la exterior parerea mea e sa i scoti barile alea ca nu e de ea punei ceva mai finut
|
Multam fain,am vazut ca are ceva potential masina,o sa ma ingrijesc de ea cum se cuvine!Cat despre bari,am zis si o zic in continuarea,nici pe mine nu ma incanta,cel putin bara de pe fata!Dar mai intai sa ma ocup de numere apoi de restul!Le iau treptat
|
E frumuoasa si fasneatza masina,am vazut-o pot sa zic intr-o fuga LIVE,la mine in fata blocului!
Bravo kidd,sa o stapanesti sanatos! ! Ce nu prea imi place la ea:bumper de pe fata,priza de pe capota,mai erau niste prize de aer pe stalpi spate acolo,si stopurile macar fa-le negre sau ia-ti altele stock ca nu prea o prinde cu stopurile alea parerea mea! In rest,sa ai grija de ea si hraneste-o bine !:doh: |
Ms ms8)
|
bay kyd-ule dupa culoare as zice k este o noua cleopatra :) ce sa itzi zic sa o stapaneshti sanatos,fara incidente.Imi palce mashina imi plac jantele dar nu imi place body kit-ul(nu cred k este pt ea) dar dupa cum ai zis k o sa fie schimbat este ok mashina....ahh sa nu uit ori nu vad eu bine ori este de la altceva dar am impresia k badboy look-ul este putzin stramb???la partea shoferului.una peste alta este ok mashina si putzin conteaza ce postam noi important e sa itzi palca tzie :) Felicitari pt achizitzie
|
Are multe imperfectiuni masina la tabla si la tuning:)),le-am vazut si eu,si le vad in fiecare zi,dar tot imi este drag de ea..e o dracie mica mica si nebuna:lol:,mersi pt complimente,dar dupa culoare nu are treaba cu "cleo":))),ea este oranJina,cu J :)))
Ma cam indragostesc de ea..momentan stau nasol cu fondurile,dar or sa apara si alea din nou,si o sa ma apuc de ea..de abia astept..o sa`i skimb kitul ala de tuning made in austerich:)),punu unu made la romania:twisted:,o sa skimb si tobele alea care sunt din FIER:))daia se aude asa frumusel;) tinichigeria refacuta,si vopsita can un ferrari:lol:portocaliul ala aprins frumos;),iar barile tot negre pt k e frumoasa combinatia portocaliu-negru;) la interior cand nu mai am ce face cu banii o sa imbrac totul in piele..pana atunci nu ma deranjeaza,o s`o infrumusetez cat de cat doar..muzica..imi ajunge ce am si cam atat |
Sa ai grija de ea sa o faci cat mai frumoasa nu uita cola !
|
2 Attachment(s)
Quote:
p.s.: De la inaltime cu pitika:-P |
Ce o admira trecatorii,ai cu ce , pac pac...
offtopic:Toata ziua de plimbi !:P |
Quote:
P.S. n ai sanse :D |
Eu nu imi dau seama cum de a ajuns in Bucuresti...si tocmai la tine :). Asta e masina care o stiu....acum o sa ma "sacai" cu intrebari.....dar ti-am zis...mare lucru nu stiu de ea.
|
Plm...am vazut=o pe net de aproape 1 luna..a vrut un tov s`o ia dar a zis k arata ca dreaq..nici mie nu mi`au placut barile,in poze se vede ca arata chiar bine,cand te dai langa ea lasa putin de dorit,dar se rezolva;)
Ce pot sa zic,dimineata in parcare lasa 2-3 picaturi de ulei,pica pe undeva pe semne..dar trage foarte tare,chiar m`a impresionat placut..nu am reusit inca sa ma uit pe dedesupt In rest..cam asta e..sunt multumit de ea una peste alta si chiar am ceva planuri pt ea;) Mai multe..cand ne vdm la Craiova...sa vad cum scap de 8 marie:???::???::???: P.S.: R5,chiar am impresia k o sa beau cola la 2 litri:))))..oricum,e senzatie masina in cartier:lol: |
Felicitari pt. achizitie! Ma bucur sa vad ca ai ramas la japoneze! 160NM sau cat are cuplu? Mor de curios cat ai dat pe ea, daca nu poti sa scrii aici, macar sa-mi dai un PM :D Te vedem la Craiova cu ea sper:D Mult succes, Numai bine!
PS: Si o mica sugestie pt. viitor :D :D :D :D https://www.youtube.com/watch?v=GZ4QrnTAZ-U |
Multumesc...e mult pana la Turbo;)o sa vin cu ea la Craiova k de abia astept..prima noastra legala impreuna:))..iar de dat pe ea,am facut un schimb,care schimbu ala il facusem cu alta si tot asa..nush ce valoare are masina si pana acum nu ma intereseaza cat ar valora..presupun ca mai mult de 3000 nu as lua pe ea..oricum nu ma intereseaza,vreau so tin
|
3 Attachment(s)
Ia priviti ce-am gasit pe mobile.de ... tind sa cred ca asta ar fi modelul original de unde sa inspirat "tunerul" cand a creeat acel spoiler "mirific" pe fatza pe Mazda mea ....
Celelalte 2 poze sunt cam cum as vrea sa arate pe viitor a mea...:???: |
Mult succes iti dorim! Si timpi cat mai mici! :D
|
scuze ca iti spun si sunt un om rau....dar scapa de kit-ul ala de caroserie ca e cea mai urata mazda mx3 pe care am vazut-o!!!!!!!!!!
|
Dap barile alea sunt pt sezonul de iarna,sa iesi cu plugul in locul celor de la rebu:)))
Cat despre motor.....mai lucreaza la el,regleazal si u;) Sunetul e super! |
Quote:
Urata nu e ... ma rog,poate asta e parerea ta...sau urat spoilerul pe fatza,nu masina;) Kenzo,lasa-ne lasa-ne cu 2.0 al tau \:d/ |
Ti-am vazut masina azi...pe splaiu independentei...ce faceati voi pe aici se uita toata lumea dupa voi :P Filme filme :D
|
Quote:
|
Si eu ti-am vazut masina aseara pe la 22:30 in parcare la Liberty Center. Bafta cu masinuta!
|
Quote:
Pana acum iata ce am schimbat la masina: Bujii,curea alternator,ulei Castrol 10W 60,filtru ulei ... mai am de schimbat fishele de la bujii,care sunt cam scumpe..(vreo 315lei),distributia,placutele frana fatza+spate ... si la cutie am inteles ca este o bieleta antiruliu,n-am mai auzit sa aiba cutia de viteze asa ceva,stiam ca alea sunt la roti de obicei:???:..si cam atat |
Multumesc, bafta!
|
spor la treaba in continuare..
si buget cat mai "gros"... Asfalt uscat |
Multumesc,la fel si tie si clubului;)
|
1 Attachment(s)
Si`o poza cand ma duceam la curse...off paparazzi astia:evil:
|
sal sincer sun inebunit dupa masina asta ...am si eu una dar am o problema e cutie automata si sa stricat nu am reusit sa gsesc pana acum nimic si ma oftic la culme eu unul am folosito un an de zile si in afara de schimb nu i-am facut nimic la masina nu am avut probleme toata lumea se fereste de japoneze ca nu se prea gasesc la noi piese si restul dar este o masina buna si zvelta daca vrei pt tuning am multe chestii gasite pe net daca te intereseaza da un PM ...cum ai spus si tu spor la inscris 8)
|
apropo e misto poza tu ai facuto?
|
Mi-a facut-o o gagica din club poza:lol:,multumesc pentru aprecieri!Despre a ta nu stiu ce sa zic,e ciudat cu cutie automata,banuiesc ca este modelul pt U.S...este tot V6?!
Cutia automata te ajuta fff mult in trafic,este mult mai utila,dar pt o masina sport cum este mx-3,daca vrei sa te dai cu ea e cam nasol putin:???: Intra in legatura cu TURBO600,am luat de la el niste chestii de la masina,vb cu el poate sa razgandit si vinde si motorul,cutia,etc;) Iti las id`ul meu pe pvt sa mai vbm;) |
nu nu este v6 dar tot are vana in ea si intradevar nu poti sa te dai cu ea e greu cu plecarea de pe loc
|
Quote:
Ti-am lasat id-ul pe pvt..astept sa`mi zici despre ce chestii de tuning e vb8) |
am dat la id si mi-a spus ca nu e valid
|
Masina mea sa dus dreaq ... sa rupt distributia:sad: mi-a pus gheata la inima nu mai pot:sad:
|
cum ai reusit cum sa intamplat?
|
:( Lasa man, o repari tu, sper sa gasesti piese cat mai repede! Ai cu ce sa ajungi la Craiova? Sau mai vii? Numai bine iti doresc ;)
|
A cedat pana la urma,cine stie de cand nu a mai fost schimbata...imi pare rau ca nu mai ajung la Craiova decat ca spectator...asta e...tre sa merg mai departe..sper sa nu fie ff grav:???:
O sa stiu luni mai multe... Deja am dat comanda de kit de distributie..ma costa vreo 660RON..sa vedem ce trebuie sa mai iau ... cel mai rau ma oftic ca n-am ajuns s-o pun in valoare in dimineata asta la Craiova .... dar o sa vina Pitesti peste 2 sapt,si atunci o sa fiu pregatit din toate punctele de vedere:!: |
sper sa nu se fi stricat si alceva ca e nasol cand te lasa distributia daca reusesti sa o faci poate ne vedem la legale in pitesti
|
De maine ma apuc de masina..in sfarsit...de abia astept so alerg si sa`i aud tobele..sper doar sa mearga cel putin cum mergea inainte si sa nu fie lucruri majore stricat inauntru!
Si sper sa fie gata pana la cursa de la Pitesti ... pana de 1 mai sper s-o pregatesc pentru o grupa mai mare8) |
| All times are GMT +2. The time now is 10:19. |
- Copyright 2026 4Tuning