Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masini de serie (https://forum.4tuning.ro/219-masini-serie.html)
-   -   Facelift pentru Seat Leon si Altea (https://forum.4tuning.ro/219-masini-serie/108158-facelift-seat-leon-altea.html)

boy_wonder 06-02-09 16:29

Facelift pentru Seat Leon si Altea

8 Attachment(s)
Alaturi de noul Exeo Sport Tourer, Seat va mai prezenta la Salonul Auto de la Geneva si versiunea cu facelift a modelelor Leon si Altea.

Din punct de vedere al designului exterior, remarcam partea frontala revizuita ce include o noua grila, logo-ul Seat de dimensiuni mai mici si farurile mai mari. In partea din spate, luneta este mai mare iar stopurile au fost redesenate. De asemenea, oglinzile au fost reproiectate iar jantele vin cu un design modern. La interior, au fost facute o serie de modificari la nivelul panoului de instrumente si al consolei centrale. Din punct de vedere al motorizarilor, noile modele vor fi disponibile cu zece motoare, cinci pe benzina si cinci pe motorina.

shaid-kid 06-02-09 16:39

Re: Facelift pentru Seat Leon si Altea

Nu imi place deloc cum arata FR lipit acolo pe bara fatza...zici ca e pus M pe dacie..:)) asa arata...la interior arata mai bine ca actualul model.

Sash 06-02-09 16:55

vai deci daca scot cupra facelift cu motoru exact ca lui S3 (ii mai lipeste intercooleru si injectoarele) fac urat
eu ma rog ca acel FR sa fie concept... SEAT nu sunt atat de prosti inact sa puna ca tiganii FR pe botu masinii

LoOn 06-02-09 17:39

Cred logo-ul ala o sa ramana sigur acolo si la cupra o sa fie la fel ptr ca si la ibiza au procedat identic. In mare asa sunt ok modificarile astea, cat despre motorul de pe Cupra 'Versiunea Cupra R va suferi, de asemenea, o creştere de putere la 270 CP şi va beneficia de un diferenţial electronic XDS pentru şi mai multă putere' :D

adrian78bmw 06-02-09 19:52

cam naspa noua serie de seat: leon ibiza altea xxl .altea e frumos ca van...

dem_fuzl 06-02-09 20:44

urata fata pe leonu ala .....

JohnnyX 06-02-09 21:19

Nu sunt modificari majore. Leon si Altea (in special Leon) arata bine deja. Nu avea nici un rost sa strice un lucru frumos.

KillYourSelf 06-02-09 22:07

la exterior nu prea mari modificarile...stopurile imi par cel mai modificate...interiorul parca arata mai bn decat cel vechi...cu toate k nici cel vechi nu era deloc urat...:D :peace:

AdrianC4 06-02-09 22:21

deci... L-AU stricat.....!!!!
Asa cum s-a intamplat si cu C4 Facelift! Si-au batut joc de niste masini foarte frumoase..

Cel putin stopurile la noul Leon si luneta aia.. Zici ca-i station-wagon! De carat! Leon e o masina sportiva, nu o aratanie ca asta!

22VIN 07-02-09 09:45

fr era singurul leon care arata bine... acum l-au stricat... bravo seat

Mustang 07-02-09 13:06

Zici ca are plug Leonul...

UNLORD 08-02-09 02:47

Urate au fost, urate au ramas, interiorul e infiorator de plasticos, nu l-au salvat cu "briz-briz"-urile alea. Exteriorul e la fel de neispirat. Si de fapt, cel mai deranjant lucru este faptul ca toate modelele seamana intre ele si stirbesc rau din identitata de marca. Am ajuns sa cred ca Skodele arata mai bine si sunt mai diferentiate intre modele, practic Seat au ajuns: "cenusareasa" Vag-ista.

YGD-sef 08-02-09 10:53

Modificari cam subtile...;)

Drag_Event_Addict 08-02-09 12:08

pare interesant......adica nu prea se vad modificarile dar......

adrian2008 08-02-09 19:42

Sper sa nu mai fie acel plastic,care mie mi se parea ciudat,prea mult.In rest,imi place vechiul leon...:(

TRX 08-02-09 23:28

Nu ... m`am asteptat la ceva facut in graba ... dar chiar asa ? Pai ... de la oglinzi la luneta, inapoi in grila centrala si la volan ... e ... dezastru. Singura modificare placuta o reprezinta panoul de control al aerului conditionat.

ace117 09-02-09 10:42

Sunt de acord cu majoritatea dintre voi: acest facelift este parca facut in graba, sa scoatem ceva nou ca a venit timpul pt o schimbare.
Masina nu mai pare asa inchegata cum era cel vechi...Si modelul prezentat in poza este FR. deci Leonul normal ar trebui sa fie si mai putin sportiv...
Im schimb interioriul s-a schimbat in bine, daca arata asa si in 2005, la data aparitiei Leonului 1P (2)...era hit!;)

getedoi 09-02-09 11:05

Comunicat de presa privind facelift-ul Leon/Altea:

"
-grila a fost imbunatatita prin includerea a doua gratii in plus, la un total de 8 in loc de 6
-oglinda polizata mai bine la colturi, pentru a-i oferi avantaje aerodinamice
-eliminare farurilor de ceata, in urma unor studii care relevau ca majoritatea clientelei nu traia in zone care prezinta fenomene de ceata. pretul masinii a ramas acelasi
-in interior, au fost adaugate doua butoane noi in zona de control al aerului conditionat. nu fac nimic, dar ofera un aspect placut de simetrie
-tot in interior, a fost adaugat un maner pentru sofer, in dreptul schimbatorului de viteze, complet inutil, dar deosebit de estetic
-logo-ul Seat spate a devenit cu 0.002mm mai mare
"

noul aspect al masinii va ramane valabil pana in anul 2020.

TRX 09-02-09 14:30

Quote:

Originally Posted by getedoi (Post 2050610)

Sper ca glumesti

allexutzzu 09-02-09 16:05

p-afara nu e schimbat mare lucru...asa ca nu e de luat in seama...dar la interior...bordul ala zici ca e de maxi-taxi (vw LT, sau mercedes Srinter)! urat in draci!

papucoiu 10-02-09 00:43

Daca nu avea logo-ul din spate mai mare, nici nu observam ca e facelift. :lol:

22VIN 10-02-09 16:19

Quote:

Originally Posted by getedoi (Post 2050610)

imposibil 2020. doar dacia pe vremea cand nu apartinea de renault ar fi prelungit existenta unui model cu un facelift timp de 11 ani. eu tot vreau sa cred ca e vorba de 2010
ar fi pacat, pentru ca leon (desi eu personal nu ma omor dupa ea - vorbind de design) este un "jucator" important in segmentul hatchback

BRAVO 11-02-09 10:20

Quote:

Originally Posted by adrian2008 (Post 2049054)
Sper sa nu mai fie acel plastic,care mie mi se parea ciudat,prea mult.In rest,imi place vechiul leon...:(

si mie mi-a placut/imi place forma lui LEON,insa intr-adevar materialele de la interior sunt de slaba calitate si nu au nimic care sa ma atraga...

T u p 3 u 11-02-09 22:56

arata mai bine inainte.

A.x.e.L 23-04-09 11:31

singurul lucru mai naspa dar nu foarte este bara fatza.....in rest imi place mult...volanul este belea si consola arata mistocutz....

All times are GMT +2. The time now is 03:20.

- Copyright 2026 4Tuning