![]() |
402 m @ Craiova, 15 martie 2009 (REPROGRAMATĂ + LOCAŢIE SCHIMBATĂ)
2 Attachment(s)
Va avea loc o cursa pe 402 metri, in apropriere de Craiova, pe un drum proaspat asfaltat.
15 martie 2009, ora 10:00 Cursa este organizata de: - Downtown Street Racing Club cu sprijinul: - ACR Dolj Ssecuritatea evenimentului va fi asigurata de: - Inspectoratul de Jandarmi al Judetului Dolj; - Serviciului de Salvare; - Pompieri. Un eveniment realizat in colaborare cu Serviciul de Politie Rutiera Dolj. Regulament particular: * Se penalizeaza cu reluarea mansei anticiparea startului de catre un concurent * Se penalizeaza cu descalificarea din competitie cea de-a doua anticipare a startului. * Se penalizeaza cu descalificarea din competitie orice demonstratie sau comportament non sportiv (drift, burn, etc). * In functie de timpul ramas, se vor organiza curse libere Ttaxa de inscriere va fii de 50 ron. Inscrierile se vor face in ziua evenimentului pt cei care vin din provincie pt public va fi accesul liber. Grupele de concurs: Aspirat Turbo A <100 CP <85 CP B 101-130CP 86-115CP C 131-165CP 116-145CP D 166-200CP 146-180CP E 201-250CP 181-230CP F 251-300CP 231-280CP G 301-350CP 281-330CP G1 301-350CP 4WD 281-330CP 4WD H 351-420CP 331-400CP H1 351-420CP 4WD 331-400CP 4WD VIP 420CP> 401CP> Pt montare suplimentara de turbo (puterea de fabrica) x 1,6 = puterea de clasa Pt compresor (puterea de fabrica) x 1,3 = puterea de clasa Pentru nitro, nos (puterea de fabrica) x 1,4 = puterea de clasa Pentru combinatia acestor modificari, de exemplu turbo+NO2, se ia in calcul coeficientul mai mare, cel de turbo. Coeficienti in functie de tractiune si arhitectura (Cta) Tractiune spate 1,00 Tractiune fata 0,95 Motor central 1,10 Tractiune 4x4 1,15 Puterea masini se inmulteste cu Cta si rezulta puterea dupa care se determina grupa de incadrare corecta. Plecarea din Bucureşti se face la ora 03:00, de la Metro Militari. Mai multe detalii aici. Pānă la ora 8:30 vă va aştepta cineva la intrarea īn Craiova, dinspre Bucureşti, īn zona hypermarketului Metro, şi la intrarea īn Craiova dinspre Tg. Jiu/Timişoara, īn zona hypermaketului PIC, pānă la aceeaşi oră - 08:30. Primul start va avea loc īn jurul orei 10:00 !!! sper sa nu fii uitat nimic... :) onetru cei care vin din provincie trebuie sa completeze si s trimita formularul de inscriere la aceasta adresa [email protected] Aveţi ataşată şi o hartă ajutătoare. |
Re: craiova 8 martie
nu ai uitat nimic, este perfect si personal voi fi prezent la eveniment primul pe acest an, craiova sper sa debuteze in noul sezon cu dreptul iar organizarea sa fie exemplara ( cel putin ca la pitesti anul trecut)
|
Gabita te-ai scos......cel putin dupa calculele mele intri pana in 100. Nu stiu daca rezolv problema aia pana atunci...sper sa castig la loto si sa iti trimit "pesa". De fapt daca o sa castig....o sa am si eu "pesa" . Dar nu se face pe aeroport?
|
Quote:
1.nu vreau sa intru pana in 100, o sa intru tot la grupa B 2. si daca o sa rezolvam problema cu piese, nu cred ca mai am timpul necesar sa o montez 3. nu se face pe aeroport, a fost f multi care s-au plans si foarte multi care nu au venit pe aeroport din cauza traseului.....asa ca am cautat o locatie noua si am si gasit una chiar buna( zic eu:P ) 4. sa speram ca o sa avem parte de vreme frumoasa si un eveniment fara incidente Pt mai multe detalii: - gabi dune 0765 044 145 -alexandru sultanu 0788 022 411 |
Re: 402 m @ Craiova, 8 martie 2009
inca o chestie.....
pt cei care au masini cu numere de alta tara am rugamintea sa vina cu dovada a puterii masini(ex:..acte traduse) masinile se vor verifica la inscriere asa ca atentie celor cu alte motoare decat cele din acte..... Fair Play pt toti............ |
Īncerc să-mi imaginez unde este exact locaţia unde se va desfăşura cursa, dar nu pot să-mi dau seama :roll: Oricum, sunt sigur că a fost aleasă cu cap.
Spor la treabă băieţi ! |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
dap, e de "slice" |
Quote:
|
Quote:
locatia se afla undeva la vro 14km de craiova drum proaspat asfaltat si latit asta vara are o lungime de 2,5 km(eu zic ca e destul de lung) iar cursa se va desfasura pe fix 402m (o sa masor chiar eu distanta) drumul face legatura intre craiova si segarcea(exista si o ruta ocolitoare destul de buna ca sa nu fim incomodati) drumul are o latime buna tronsonul de drum se afla mai exact intre satele gura vaii si calopar spre sa nu fi uitat ceva................ |
Ovidash / Sultanu, ştiam locaţia, dar nu-mi dau seama exact de porţiunea de drum. Oricum... abia aştept !
|
Quote:
daca ai drum peacolo o sati dai seama............la fel cum am facuto si eu asta toamna cand inca asfaltau....... |
poate daca tot va duce-ti pacolo si masurati una alta faceti si 2-3 poze ca mi se pare 8 martie asa departe:((
|
Quote:
o sa punem si cateva poze dar maine probabil |
1 Attachment(s)
Locatia ->
|
misto cat are drumu latime??are 7-8m?
|
Quote:
9m.....masurati :-P |
super bine 9 m e ok....
|
Sper k totul sa iasa ok si sa gasiti sponsori.Baietzi de la Anonymous o sa fie prezenti in nr cat mai mare !Multa bafta!!!
|
Sper sa ajung si eu la aceasta cursa...
|
sa speram ca in deschidere o sa bagam si o grupa de motoare sau mai multe, asta in fuctie de nr celor inscrisii
|
Am si eu o intreabare ,nu ma mai fost la nici o legala pana acum, sper sa vin si eu la craiova ca e aproape ,daca ai permisul de mai putin de 1 an poti concura ?
|
Quote:
dap, poti participa atata timp cat permisul este valabil |
taxa pentru spectatori nu o sa fie ...
|
OK......Din Rm.Valcea, pana acum suntem vreo 10 masini.....sper sa mai strangem ceva-ceva ;)
|
imi anunt si eu prezenta , o sa fiu incadrat la grupa B 101 - 130 cp , si vreau podiumul :) ..........................................
o sa am ceva concurenti puternici gen bobby cu kadetul sau dune cu cielo , sau cateva gtt`uri .... sa vedem ce o sa fie , e o grupa interesanta :) BMW E30 320i 129cp de fabrica |
se tine pe drumul mare sau laturalnic?? nu stiu exact pe acolo zona...
multumesc |
e super locu pacat ca vin ca spectator,a si apropo eu cred ca ar fi nevoie de o taxa pentru spectatori DE MINIM 5-10 ron RON CA SA evitam localnicii care nu au nici o treaba.pt noi e nimik .multa bafta si ma bucur ca avem curse in craiova .asta e inca un motiv sa revin ACASA
|
Quote:
salutare. Asteptam de mult o cursa in conditii bune de "lucru". Ma gandesc serios sa ma bag si eu, cu siguranta voi fi impins de la spate de cativa prieteni care au mai concurat... - masina este megane, f4p 722, 85 kW, 2002 si este Stock. - teoretic ar trebui sa ii fac pe multi, practic nu stiu ce modificari aveti ascunse la masini, eu nici filtru sport nu am pe ea :p dar daca intru cred ca pot fi un concurent redutabil. pentru b :) - ramane sa mai vorbim, tronsonul ales este foarte bun, il cunosc, poate ca e mai bine ca nu e loc de cerculete pe acolo, si cu siguranta ar trebui o taxa cel putin simbolica de maxim 5 lei ! ca sa vina cat mai multa lume. - iar pentru a tempera nebunii din oras ar trebui planificate cu primaria curse permanente la intervale nu foarte lungi de timp. - ce publicitate? dam pe mess sa se dea sfoara in tara ... o sa vina destui! ciao |
Quote:
|
deocamdata am hotarat sa nu punem taxa de intrare pt spectatori dar asta se poate schimba,sa vedem,oricum daca va fi va fi ceva simbolic(ex dat mai sus 5 ron) asta ca sa evitam unii tarani care nu au nici o treaba cu ce facem noi si pentru evitarea a ceva accidente cu toate ca distanta dintre satele apropiate e destul de mare si nu stiu cine are curaju sa vina pe jos
cat despre masini si modificari se vor lua in calcul numai modificarile majore(enuntate la inceput,turbo nos etc) tips...... nu stiu daca un filtru de aer si o toba o sa va ajute cu ceva mai degraba luati in calcul greutatea masini care va ajuta mai mult decat orice pt cei curiosi va dau un sfat: luati greutatea masini si impartitio la puterea de fabrica.... o sa va dea un coeficient apoi cautati o alta masina cu care ati fi in grupa si faceti acelasi calcul,comparati coeficientii teoretic masina cu coeficient mai mic are sanse mai multe asa ca.... chiar daca avetii de ex 100cp si masina usoara puteti face cu usurinta o masina de ex120cp da mult mai grea succes la toata lumea |
nu uitati ca sistemul este piramidal
naspa pt unii bine pentru altii........asta e ca sa nu fie discutii o sa lasam concurentii sa se aleaga intre ei ca sa nu zica x ca a cazut cu cel care a castigat grupa |
4ss vor fi prezenti la start :)
|
Orarul cursei de la inscriere la premiere, actele necesare inscrierii si participarii, clasarile premiate, exista limita de locuri sau nu, un itinerar cu puncte de reper de la intrare in Craiova dinspre Bucuresti si pana la zona de concurs... as avea nevoie si de aceste detalii. Multumesc!
L.E.: am uitat de e-mail/id ymsg/telefon PERSOANA DE CONTACT |
deocamdata ramane sistemul piramidal dar dupa cu am spus nu e totul stabilit 100%
vor fi premiate locurile 1 2 3 (cu premii nu doar cupe..) detali despre zona in care se va tine o sa va dam in curand si cel mai probabil o sa fiti asteptati la intrarile in oras ca sa va ghidam pana acolo vom mai face deasemenea o lista cu cei care vin din alte orase ca sa nu uitam pe nimeni treaba cu instalatia de cronometrat nu e sigura inca abia peste 2 saptamini putem sa avem un raspuns locatia este noua deacea sa optat pt un sistem cat mai simplu lucrurile pe care nu le reusim acum sa le facem le vom face la urmatoarea cursa care speram sa fie cat mai apropiata depinde ce negociem cu politia pt un proiect care sa diminueze cursele ilegale la noi in oras.....exista o posibilitate sa putem face saptamanal curse dar pana atunci trebuie sa ne multumim cu ce avem..... |
Mi-a placut la craiova la viteza pe serpentie, vin si la asta pe linie dreapta :) Sper sa facem iar coloana din bucuresti la 100kmh la consum :P
Si eu sustin ideea de cronometrare, cate 2 incercari pt fiecare masina, se ia timpul cel mai bun si se face clasamentul (asa a fost la Pitesti ultima legala, a iesit foarte frumos, fara discutii inafara de incadrari manarite, toata lumea a fost foarte multumita). Iar pentru show dupa aia daca vreti primii 4 timpi din tot concursul disputa podiumul general in ordinea timpilor, gen timpii 1+2 se dau head-to-head sa se decida la "bot" cel mai tare si timpii 3+4 pentru locul 3, sau ceva de genu... |
O sa fiu acolo cu camera de filmat si cu aparatu foto :P
|
Am si eu o curiozitate,am un prieten cu o masina FWD ce are motorul de 1.8 16v de pe Renault 19 pe ea...la ce grupa se incadreaza dupa aplicarea coeficientilor si io mai stiu ce o mai fi prin regulament !?
E la muchie si de aia intreb ! |
grupa B
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:01. |
- Copyright 2026 4Tuning