![]() |
Dacia Logan a.k.a. Gray Eagle & Opel Kadett GSI a.k.a. Blue Shark
4 Attachment(s)
Opel Kadett GSI 1,6 16v 115 cp
|
Dacia Logan 1.6 16v
14 Attachment(s)
Dacia Logan Prestige:
-1,6cmc; 16valve; 105cp Exterior: -kit Pilot;bara fata model Racing Line(modificata);bara spate model XL;pleoape faruri;triple Lexus Style;deschidere portbagaj la buton din interior,renuntand la butonul grosolan si o data cu el emblema si siglele. Interior&Audio: -neoane sub scaune; linie audio 2x50w boxe fata Pioneer,2x80w boxe spate Pioneer,statie Mutant,subwoofer JBL 250w. Performante: -evacuare coustom & finala Magnaflow;filtru de aer K&N;soft. Urmeaza: -praguri model XL Pilot;evazari aripi Pilot;bara fata model XL Pilot -suspensie;jante 17" (probabil O.Z. superturismo) & distantiere -ma gandesc si la o culoare verde metalizat,dar nu prea devreme. -posibil supraalimentat cu turbo, deocamdata ma gandesc sa o las asa la motor urmand o alta masina pentru curse. |
Re: Dacia Logan 1.6 16v
Frumos...Asteptam si urmatoarele modificari cat mai curand posibil :D :oops:
|
Quote:
|
O sa incerc...Nu promit nimic :???: :lol:
|
1 Attachment(s)
una idee buc.
|
1 Attachment(s)
Geox ai timp sa te ocupi... fa ceva dupa mine asa defineste ideea asta...
E ceva cu capota, initiativa buna, incercam sa definim un proiect si apoi ramane de vorbit si de facut... vedem cum facem... si fa una cu jantele vopsite albastru... cum e albastrul de pe capota care a facut moise... |
1 Attachment(s)
Atata pot sa fac:-P
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
Sau asa:-P
|
Ba SEJ DA TU AI INNEBUNIT de tot c....u dungile alea si rotile albastre.Taci draq cu tampeniile.
|
1 Attachment(s)
Ridic putin sa vina cu linia masinii... asa era parca aruncata... si da Geox o sa vina si jantele alea pe 17" incearca sa pui O.Z. superturismo sa vad cum sta :D o sa vina si o suspensie ca trebuie... dar mai dureaza
|
eu ma gandeam la o dunga albastra subtirica deasupra pragurilor stil ford gto si una si mai subtire sub geamuri , de la lampile spate pana la faruri.
|
Quote:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
De asta e ziceti merge:???:
|
Acum o sa incerc sa-mi adun lucrurile: noua bara fata,noile praguri,evazarile la aripi,suspensia si jantele.
|
Quote:
|
Cand schimbi pragurile sa ma anunti si pe mine..Poate ti le iau eu daca ma prinzi in bani!!!:)
|
Quote:
|
Nu conteaza...le mai scurtez si le repar daca e cazul!numai te rog sa nu ma uiti... :)
|
Quote:
|
4 Attachment(s)
Dupa ce termin cu aranjarea schimbarea bara spate,praguri si revopsirea bara fata... o sa fac desenul asta si logo-urile de pe usi le scot si le trec pe capota si albastre complet pentru asortare.
Doua poze de unde m-am inspirat, e preferata mea :-) masina asta, consider ca cea mai tare masina este Nissan Skyline, sunt fan Nissan,iar urmatoare masina v-a fi nissan :-) (240SX,300ZX sau Skyline[nu modelul asta modelul precedent,asta e prea scump,nu am atatia bani]) |
2 Attachment(s)
Am terminat cu barile le-am bagat la vopsit azi :D urmeaza sa bag si restul...
p.s. Mersi Florin pentru ajutor! |
Quote:
Ce e cu "scula" aia "fluturas" acolo:rolleyes2 :-) |
Pana la urma cum le vopsesti?
|
Quote:
|
Quote:
Nu puteam sa scot siguranta aia de la suport de numar si de asta era si scula aia pe acolo :-) Quote:
|
ai putea incerca vali V-ul din bara fata sau spate negru sa faci... ar da bine cred
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
asa rapid sa-ti faci o impresie :) poti pune si colant daca le vopsesti complet
ps: o sa dea bine si cu lama la eleron neagra parerea mea :) |
Quote:
|
Sej-ule am nevoie de ajutorul tau urgent
|
Quote:
|
ok vb la tel
sa vad cum o dau jos si vb |
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
Apropo de jante,poate este cineva interesat, se vinde un set de ROTA; 17"; in 4 prezoane; cu tot cu gume, daca as fi avut acum bani le-as fi luat fara sa ma gandesc :cry: ... de pe masina asta: |
Cum ar fi dat jantele astea de 17" pe logan :O:O
|
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:58. |
- Copyright 2026 4Tuning