![]() |
Audi
nu....normal...ca rolly abereaza....adika orikum....in viteza a 3`a la 280 sau cat a zis el e imposibil....eu ma refeream....in treapta mai mare...nu.........iar.......audi`u meu....80.....e preparat de firma audi din germania....a fost fakut pe comanda...a alergat la un circuit de viteza in munhen si....are motor .....de 2000 cmc si 140 cp.......da...merge de parca ar avea motor mult mai mare;))))) nu jtiu ce modifikari au fakut aia..n`am desfakut nimic pe ea....
|
nu sti de ce firma este audi tau modificat??spunemi exact ce audi este ce motor si cam ce crezi tu ca ia fost modificat poate are mai mult de 140 de cp cat ai zis ca merge 280???? :D :D :D si o sa incerc eu sa aflu mai multe binenteles daca doresti
|
pai nu stiu de ce frima....banuiesk ca tot de firma audi....adica zick asta pt. ca tot ce e pe ea e original.... motorul este RU....din ce stiu eu ce zick cei de la RAR ca e motor de 2000 si 137 cp...atata stiu....modificari nu stiu...inainte de galerie....are.....un pahar in care se evapora benzina...si intra gaz in motor...nu stiu ce mai are....ca n`am desfakut nika pe ea......si am mers cu 240....
|
daca ai mers cu 240 trebuie sa aiba mai mult de 137 cp mai mult ca sigur poate a fost modificat de persoana respectiva care aavut masina inaintea ta, asa am patit eu cu audi meu s4 cand lam cumparat trebuia sa aiba 265 de cp si avea 325 de cp avea un chiptuning este greu sa afli iin romania daca este modificata masina :D :D :D
|
Aalex catzni ani ai :?:
|
Mda....asa e.... in Romania e cam greu sa afli.....da oricum....ata ete...:P masinile astea...:)) am manie la ele....si la viteza....!!!
ESPinoza :!: :?: lol.....dar tu catzi ani ai? :lol: :lol: |
mai mult de 15 nu`tzi dau :?
|
Oare?:) se pare ca nu prea le ai cu aprecierile...:) Mai incearka; :P
|
mDa......nu mai zici nimika?
|
Aalex si eu tot 15 itzi dau .. MAXIM :)
|
bai holysoul daca ar fi sa ne luam dupa posturile tale tzie ar trebuie satzi de-a lumea 10 ani asa ca mai taci draq din gura si nu ne mai omora cu prostia ta :evil: :evil: :evil:
|
redeschid topic-ul cu conditia sa ramaneti ontopic si sa vb serios....va rog sa faceti acest lucru ca altfel il inchid la loc....aalex...daca ai chef de misto-uri cu noi termina, daca nu si vb serios te rog incearca sa raspunzi la intrebarile lor sincer ca sa te poata ajuta baietii....altfel te rog termina///si luati-l si voi mai usor baieti, stiu ca ne-am saturat cu totii de bagatori in seama...dar poate el este altfel [/b]
|
TNos: eu inchisesem topicul, pentru simplul motiv ca de pe 25 octombrie nu s-a mai scris nimic (oricum era topic \"naspa\") si s-a gasit unu' cu coada mai lunga sa se apuce sa scrie. Nu vei primi raspuns la intrebari, ai sa vezi :wink:
|
Re:
Quote:
|
Inc-o cearta ? Hai, linistiti-va...
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
Topicul asta chiar nu-si are rostul. Il mai las pana maine seara (desi... tot fara rost) si-l inchid. |
lasa gabi il inchid eu caci vad ca degeaba e deschis, iarta-ma ca am trecut peste \"cuvantul tau\",stiam ca tu l-ai inchis, dar am crezut ca poate in urma acelui mesaj se va schimba ceva,dar vad ca acelasi offtopic si aceleasi copilarii...nu va suparati pe mine si nu luati asta personal, dar sunt topic-uri speciale pt asa ceva, glume sau reprosuri si chiar nu isi au rostul aici si in plus mai exista si mesajele private....topic inchis
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:11. |
- Copyright 2026 4Tuning