![]() |
PROMOTII pe 4TuningRO
(https://forum.4tuning.ro/235-promotii-4tuningro.html)
10% reducere la toate produsele SCC (distantiere,prezoane,antifurturi,adaptoare)!
1 Attachment(s)
10% reducere la toate produsele SCC(distantiere,prezoane,antifurturi,adaptoare)!
Bucur Tuning importator oficial in Romania SCC ofera 10 % discount la toate produsele SCC(distantiere,prezoane,antifurturi,adaptoare) daca spui "Am citit pe 4tuning" Contact: Bucur Tuning Sibiu Simeanu Patrick Tel: +4-0733-910441 Fax:+4-0269-244883 Sos. Alba Iulia Nr.110 550038 SIBIU/ROMANIA Bucur Calin tel: +4-0722-254588 fax:+4-0269-244883 sos. Alba Iulia nr.110 550035 SIBIU ROMANIA email: [email protected] [email protected] web: www.bucur-tuning.ro Atasat mai jos catalogul complet SCC https://forum.4tuning.ro/imagehosting...5cfafad70a.jpg |
Re: 10% reducere la toate produsele SCC(distantiere,prezoane,antifurturi,adaptoare)!
sal
flanse sau adaptoare de la 5x100 la 5x112 aveti? ms |
Re: 10% reducere la toate produsele SCC(distantiere,prezoane,antifurturi,adaptoare)!
Un set de antifurturi la ce pret ai si ce modele pt un g3.Lungimea partii filetate la prezon ii de 30 mm si ii conic iar lungimea totala a prezonului ii 55.5 mm.mersi
|
vanat0ru-pentru aceste flanse adaptoare sunt necesare datele masinii si datele jantei(distanta intre gauri si mijlocul unde sta pe butuc)!adaptoarele sunt de minim 20 mm/roata!ms
snack86-avem antifurturi pe stoc de la Borbet,M12x1,5x30 lungime cu conul drept!Pret 100 ron-10%!ms |
Un set de distantiere pentru Seat Leon FR, "01, jante pe 17, prinderea este 5x100 din cate stiu eu, corecteaza-ma daca gresesc.As vrea sa stiu daca aveti pe stoc, firma,materialul din care sunt realizate,latimea si pretul.Bafta!!!
Ai putea sa-mi dai si un PM ca sa rezolvam mai repede comanda,mersi. |
XXL-X-Buna!Ce grosime sa aiba distantierul pe roata?Firma este din Germania,cea care produce si pt Hamann si altii!www.spurverbreiterung.de
Va multumim |
ptr un citroen c4 , 4x108 , distantiere ptr jante aftermarket de 20 mm cat sunt?
|
Mihaysmen-Buna!setul pe axa(2 bucati + prezoane) costa 116 euro inclusiv TVA minus 10%!
|
seat leon 2001 5x100 , iar jantele au 5x112 .
nu inteleg ce vrei sa zici (mijlocul unde sta pe butuc?) ms |
vanat0ru-da,mijlocul jantei unde sta pe butuc!Pe ce masina au fost jantele?Au inele de plastic pentru centrare?Deci imi trebuie cota mijlocului jantei deoarece janta sa intre perfect pe flansa!ms
|
distantiere pt opel gtc 5x110 de 20 mm
|
MadCow-Buna!Exista 2 sisteme!1.Flansa+prezon lung(sistemul 2 de la SCC) costa 102 euro-10% pe axa!2.Flansa prinsa de butuc cu prezoane ingropate in flansa iar janta prinsa de flansa(sistemul 4 de la SCC)125 euro-10% setul pe axa inclusiv prezoane!ms
|
man tre sa verific , au inele de centrare si au fost pe un audi a6
|
salut
as vrea sa stiu daca aveti flanse de 10mm 4x100 pentru o solenza si la ce pret? multumesc |
Un set de distantiere pentru Golf 5 gti, jante pe 18, prinderea este 5x112
|
nazca-Buna!Avem pe stoc flanse 10mm/roata de Logan,4x100,60,1 pe mijloc!Costa 58 euro-10% setul pe axa(2 buc)!la acestea necesita si 8 prezoane mai lungi!Prezonul costa 1,80 euro-10%!Va multumim!
bobo tca-buna!Ce dimensiune sa aiba flansa pe roata?Va multumim! |
nazca-Buna!Flanse de 10 mm avem pe stoc un set(2 bucati) dar sunt pentru Logan,4x100,mijloc 60,1 normal trebuie sa se potriveasca!Acestea costa 58 euro inclusiv TVA-10%!La aceste flanse aveti nevoie si de 8 prezoane mai lungi,pret prezon 1,80 euro inclusiv TVA-10%!va multumim!
bobo tca-Buna!Ce grosime sa aiba distantierul pe roata?Va multumim! |
la limita maxima.mai mult pe spate.zi mi tu ce ai.multumesc
|
bobo tca-Buna!nu merge asa,trebuie sa masurati sa vedeti cat va intra ca sa nu frece roata de aripa!Eu va pot aduce de la 5mm/roata pana la 90mm/roata!va multumim!
|
multumesc si eu.o sa revin cu mai multe info.o zi buna!
|
Quote:
cum facem le trimite-ti voi? astept un raspuns |
nazca-Buna!dati-ne va rog un mail cu toate datele de facturare si adresa de livrare si le trimitem cu curierul ramburs!Va ajunge un set ca numai unul am pe stoc?va multumim!
|
[QUOTE=BTN1;2051456]nazca-Buna!dati-ne va rog un mail cu toate datele de facturare si adresa de livrare si le trimitem cu curierul ramburs!Va ajunge un set ca numai unul am pe stoc?va multumim![/QUOT
da un set imi trebuie imediat va trimit si pm cu datele,si m-ar interesa cand ajung la targoviste ca sa fie cineva acasa multumesc |
Salut am un golf 4 5x100 si am niste brock`uri b1 au prinderea 4x100 si 4x108 aveti ceva sa? pret alea alea..... Multumesc!
|
Quote:
Pentru a va putea oferi acele distantiere trebuie sa stim exact diametru gauri de butuc a jantelor. Multumim |
buna. ma intereseaza flanse de porsche grosime de 40mm cu prindere 5x130 doar 2 buc. multumesc!
|
Salut.
Antifurturi M12x1.5 cat costa si din ce material sant ? |
Quote:
Pentru a va putea oferta distantiere aven nevoie de urmatoarele date: Modelul exact al masini, diametru butucului. Va multumim |
Quote:
In functie de lungimea filetului preturile sunt intre 23 € - 38 €/4 buc+Cheie. Va multumim |
buna. ma intereseaza flanse cu grosimea de 40mm cu 5 prezoane [ 5x130 ] pt porsche 944s iar diametrul gauri de ghidaj la janta este de 72mm. va rog un pret pt 2buc . MULTUMESC
|
2 Attachment(s)
Quote:
Va putem oferi doua variante de la SCC System 2 si System 3. System 2 = 130€/Perechea , System 3 = 234€/Perechea. Preturile includ TVA! Preturile nu includ livrare la domiciliu! |
Am revenit cu informatii complete:
Antifurturi M12x1.5, lungimea filetului este de aproximativ 28mm, iar tot prezonul are cam 5cm. P.S.: Nu mi-ai spus din ce material sant ? |
1 Attachment(s)
Quote:
Prezoanele antifurt sunt din otel spetial ca si presoanele originale cu rezistenta mare la forfetare. Vedeti poza. Antifurt Typ C Surub M12x1,5 Kon drept 60° Lungimea filetului 29,5 mm Dimensiune cheie 17 mm Zinkat Set 4 prezoane 1 cheie desfacere antifurt Pret 34,90 € incl. TVA. excl. Livrare la domiciliu Pretul este la fel si pentru lungimea de filet 19,8 mm, 20,6mm, 24,0mm, 26,4mm, 30,0mm, 33,3mm, 37,9mm, 42,1mm, 49,2mm. Va multumim! http://www.wheels-shop.de/images/pro...cgard_03_l.jpg |
Salut, spune-mi si mie te rog daca aveti distantiere de 12mm si de 15mm pt. seria 3 E90 pt. spate;si preturi te rog,Mersi.
|
Quote:
Buna, Va putem oferi de 12mm la 63,00 EURO incl. TVA/set de 2 buc si de 15mm la 66,00 EURO incl. TVA/set de 2 buc Eventual este nevoie si de prezoane mai lungi in caz ca cele pe care la aveti sunt prea scurte in legatura cu distantierele. Va multumim |
Dar un set de antifurturi?..tot pt seria 3 E90..la ce pret?.mersi frumos.
|
Quote:
Antifurturi gasiti aici http://www.technochip.de/index.php?c...s612d63mppqld7 Va multumim |
sall m-ar interesa flanse de 10mm ku tot ku prezoane,fata spate pt un golf V.ms anticipat
|
nu te supara flanse pt dacie pentru trecerea la 4 prezoane puteti aduce si la ce pret
|
BUNA dimineata ... UN SET de 2 distantiere 5 x 130 de 30 mm cu prezoane incorporate ma intereseaza .un pret
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:06. |
- Copyright 2026 4Tuning