![]() |
Poze spion: Peugeot 207
9 Attachment(s)
Poze \"spion\" cu modelul 207 de la Peugeot.
Puteti observa modele 3 usi, 5usi, Sw si CC. |
moaaa cate variante de caroserie la pozele astea spion ...mare masina de om mare :lol:
|
Nu e mare schimbarea. Observ aceeaşi tendinţă ca şi la alţi fabricanţi şi-anume aceea de a face toate modelele să semene īntre ele, cică asta reprezintă \"identitatea\" firmei.
P.S. Tot Peugeot rămāne. ;) |
parca e un 307 intrat la apa....copie fidela....sucks :lol:
|
Varianta CC arata cel mai bine...in rest se mai putea lucra...
|
mi se pare un 407 mult mai mic si mai \"sarac\". de ce firmele incep sa faca masini care sa semene intre ele la exterior si nu numai, de exemplu audi, bmw. o sa ajungem oare pana la urma ca toti locuitori pamantului sa conducem aceiasi masina? sper sa nu ajungem la asa ceva :x
|
Re:
Quote:
|
din spate si din lateral arata foarte bine in schimb fatza de 407 parca o strica..... da senzatia de masina din anii 30-40 si pur si simplu nu se potriveste pe o masina din clasa mica
|
I LOVE 206 ...207 ..... sincer nu-l vad campion mondial de raliuri :?
|
io decat sa dau banii p ala mai bine ash da pe un 206 RC .. :))
|
Se vrea a fi o schimbare de model dar de fapt este doar un face-lift , nereusit dupa parerea mea .
|
foarte nereusit as putea spune !
|
nashpa!!! 206 actual e ff bun si frumos, aceeasi chestie au facut si la 307,si l-au stricat parerea mea :D
|
La prima vedere, da impresia a unu C3 shi fatza o strica big time...nasoala treaba ptr baietzii de la Peugeot
|
Arata belea,va fi un succes si modelul asta...cel mai bine parerea mea ca arata modelul cu 5 usi.
|
gusturile nu se discuta...
vdm ce o sa ajunga de capu' ei |
e nasol modelul...da nasol rau de tot..e un 307 strans cu usa...iar la varianta cc doar spatele difera de actualul 307. nimeni nu mai face modele noi..toate modelele unei marci seamana intre ele...
|
Re:
Quote:
|
e misto baracudaul ...
da' nu isi avea rost publicarea ei aici :D |
urat pejou' in general..dar 207le asta e chiar hidos :x
|
dap...nici mie nu imi plac pejosurile....
hai...mai merge un 307 ... asa...un pic...asta nu :) |
dac *** asta inlocuieste 206 DA-i nabii pe toti de la peugeot :evil:
|
Voua va plac proiectoarele alea de ceata cu inelele cromate in jurul lor? Am vazut unii care isi pun pe masini spoturi de 12 volti din alea de casa si tot cam asa arata :))
|
Nu imi place de nici o culoare... e urata cu crengi! Au pus farurile de 407 care sunt enorme pe bondarul 207 :no:
|
da mah.. dezamagireeeee..... :( :( :(
|
Stopurile de 607 lipsesc si e tacamul complet... se poate mandri ca are cele mai mari blocuri de iluminat :oops: ... penibil
|
Aoleuuu.. au stricat masina.. Farurile mai au putin si acopera capota iar oglinzile alea stil matiz.. ii da un aer de masina clapauga :lol: :lol:
Pfiu.. foarte urata.. nu-mi place de nici o culoare. |
Din fata aduce cu 307 si cu 107(modelul mini lansat acum)...dar parca si-au cam batut joc de el...
|
cine a postat cu spoturile a zis-o bine ! :))) cam asa e .... urat urat incat sa nul vrei nu poti spune ca e dar nici frumos... hmm nu stiu ce sa zic despre ea ... nu prea am ce ... eu unu parca nu as cumpara asa ceva daca as dispune de banii cu care o sa se vanda
|
Doamne acum am obesrvat faza cu inelele pe un 307 model nou , si la asta e la fel ... ce penal ... o fi fost beat designerul de a facut asa ceva fratilor
|
hm ... deci serios ... totzi au innebunit ?! imediat singura diferentza va fi marimea ... de exemplu Seat ... modele astea noi seamana f mult intre ele ... la fel si seriile 3/5/7 de la bmw sau audiurile a4/a6/a8 ...
|
asta se pare ca e moda: sa se stie ca fiecare model apartine aceluiasi producator de masini ! draq stie ce au ei in cap :))
|
Din pacate aveti dreptate. Dar sincer nu m-ar deranja ca Loganul nostru sa arate mai mult a Renault.
Simpatic 207 asta, chiar daca este un 307 strans cu menghina. Poze de interior nu aveti? |
hm...foarte urat modelul e prea mic,dak eraun pic mai lunga mi se aprea ok :D
|
Re:
Quote:
|
Daca 207 era un pic mai lunga, era 307 :D
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote: