![]() |
Personalitati
1 Attachment(s)
In tablou sunt peste 100 de personalitati. Daca identificati minim 25, va puteti considera o persoana culta
|
Personalitati
1. Charlie Chaplin
2. Mike Tyson 3. Adolf Hitler 4. Bruce Lee 5. Bill Clinton 6. Elvis Presley 7. Albert Einstein 8. Wolfgang Amadeus Mozart 9. Iosif Vissarionovich Stalin 10. Abe Lincon 11. Marilyn Monroe 12. Yasser Arafat 13. Fidel Castro 14. Che Guevara 15. Iulius Cezar 16. Napoleon Bonaparte 17. Osama Bin Laden 18. Maica Teresa 19. Pablo Picasso 20. Mahatma Gandhi 21. Moise 22. Luciano Pavarotti 23. Winston Churchill 24. Shirley Temple 25. Pele 26. Vladimir Ilici Lenin 27. Ludwig van Beethoven 28. Regina Elisabetta II 29. Michael Jordan 30. Printul Charles 31. Marlon Brando 32. Shirley Bassey 33. Attila Hunul 34. Genghis Khan 35. Michelangelo |
Re: Personalitati
Ala din stanga lui mike tyson nu e Putin ?
.. E interesanta imaginea .... ;) |
1.Adolf Hitler
2.Bill clinton 3.Bruce Lee 4.Yaseer Arafat 5.Bin Laden 6.Vito Corleone 7.Che Guevara 8.Albert Einstein 9.Pelle 10.Michael Jordan 11.Elvis Presley 12.Ludwig von Beethoven 13.Un Vultur =))) 14.Marilyn Monroe 15.Saddam Hussein 16.Mike Tyson 17.Picasso 18.Mozart 19.Iulius Cesear 20.Abraham Lincoln 21.Napoleon 22.Fidel Castro Ma jur ca nu m-am uitat la commentu' de mai sus ... am pus mana , am vrut sa vad cat de cult sunt ... se pare ca nu prea sunt cult =)) |
e cumva si budha?:))
|
Nu'l cunosc ... Nu'i preten cu mine :)))
|
-Fidel Castro
-Napoleon -Mike Tyson -Michael Jordan -Bruce Lee -Osama Bin Laden -Regina Elisabeta ||| -Iosif Vissarionovich Stalin -Sadam Hussein -Picasso -Ludwig von Beethoven -Marlyn Monroe -Vito Corleone -Che Guevara -Elvis Presley -Albert Einstein -Iulius cezar -Napoleon Bonaparte -Shirley Bassey -Luciano Pavarotti -Moise -Bill Clinton -Saddam Hussein -Michelangelo -Ambraham Lincon 25....shtiu mai multi da n-am chef sa scriu atata :)) ! |
Eu zic ca la fiecare raspuns sa se schimbe poza sau cerintza ... ca asha e ushor ... copiem unu de la altu' , mare branza :)))
|
Quote:
Daca tot vii cu idei , cauta o poza asemanatoare , si posteaz-o , oricum asta a fost sincer prea usoara , trebuie sa fii *pro$t" sa nu shtii macar jumatate din personalitatii-le din poza :) nu ? |
Uite , eu nu am stiut jumatate ... dar am stiut vreo 35-40 .... oricum
eu zic sa schimbam tema pozei .. adik nu sa mai scriem personalitatile care le recunoastem din ea sa scriem cine au fost personalitatile care le recunoastem ... adik ce au facut la viata lor (pictori , actori , presedinti .. etc) |
de exemplu :
-Bill Clinton - Ex Presedinte USA ... |
1.Arhimede
2.Bruce Lee 3.Hitler 4.Charlie Chaplin 5.Hitler 6.Putin 7.Bill Clinton 8.Saddam Hussein 9.Einstein 10.Moise 11.Mozzart 12.Abraham Lincoln 13.Napoleon 14.Che Guevarra 15.Marilyn Monroe 16.Nasu:D-The Godfather:) 17.Cezar 18.Bush jr 19.Osama Bin Laden;))- constructii 20.Arafat 21.Pavarotti 22.Printu Charles(in tineretea lui:D ) 23.Michael Jordan chinezu ala inalt de joaca baschet 24.Maica Tereza 25.Picasso astia sunt cei mai evidenti Stonehenge si Piramidele din Egipt:D |
Quote:
|
eu doar pe enis l-am vazut :)
|
Pun pe aia care nu i-a vazut nimeni :-)
Bill Clinton Mihail Gorbaciov Margaret Teacher Silvio Berlusconi Wladimir Putin George Bush Sen. [Ala nu e Jr. nici cand oi fii eu popa] Traian [Din Traian si Decebal nu vecinu' Traian] :lol: Morgan Freeman Ariel Sharon Explozia de la Hiroshima si Nakasaki Cele 3 piramide Ruinele Greciei [Acropolis] John Wayne Winnetoo cam atat...:lol: |
Quote:
|
Eu unul am recunoscut asa de la dreapta la stanga, sincer fara sa ma uit peste raspunsurile celorlalti(care l-au mentionat pe Michalengello de exemplu, si eu nu-l gasesc...)
pe Yasser Arafat, cred ca apare si Otto von Bismarck, Maica Tereza, Printul Charles, Mike Jordan, Salvador Dali(banuiesc), Luciano Pavarotti, Ghandi Mahatma, George W. Bush, Einstein, ceva perosnaje biblice, Mao Zedong, Shirley Temple, Da Vinci, Putin, Stalin, Clinton, Hitler, Elvis, Mozart, Shakespeare, Marylin Monroe, Charlie Chaplin, Pele, Bruce Lee, Napoleon, Che Guevarra, Don Vito Corleone, Cezar, mai sunt cativa scriitori, cel din dreapta colt, cred ca a scris Infernul lui Dante, Mike Tyson(?), acrita din Mic dejun la Tiffany's(aia care sta cu coatele pe masa cu vaza), Saddam Hussein, Ghengys Han(100% nu se scrie asa), Abraham Lincoln, Regina Marii Britanii, hahahha Ben Laden in multimea aia, exploratoul care s-a pierdut in Africa(nu-mi vine numele in minte), Margaret Thatcher(?), Koffi Annan, Marie Curie, Fidel Castro, Lenin, cred ca apare si Sacalul, Winston Churchill Vecinu de langa, beat si cu sticla de bautura in mana... |
Abraham Lincoln
Bruce Lee Leonardo da' Vinci Stalin Lenin Regina Elisabeta Mike tyson Albert Einstein Michael Jordan Mahatma Gandi Pele Winston Churchil Bill Clinton Elvis presley Charlie Chaplin Vladimir Putin Sadam Husein William Shakespeare Adolf Hitler Ludwing van Beethoven Marlon Brandon(God father) Yasser Arafat Osama Bin Laden Che Guevara Fidel Castro Marlyin Monroe Maica Tereza Luciano Pavarotti Printul Charles Genghis Khan Wolfgang Amadeus Mozart Mao Zedong Attila the Hun Napoleon Bonaparte Moise Shirley Temple Sigmun Freud Indiana Jones :P Kofi Anan Ariel Sharon Karl Marx Pe fundal: Insula Pastelui Stonehenge Moise probabil cum desparte marea in doua. Piramidele(Kheops, Kefren, Mikerinos) Tin sa precizez ca nu m-am uitat pe raspunsul nimanui. |
| All times are GMT +2. The time now is 15:31. |
- Copyright 2026 4Tuning