![]() |
1 mai 2009, 402 m @ Constanta
:shock::shock::shock:
Zarurile sunt aruncate! :arrow::arrow::arrow::arrow::arrow::arrow::arrow:: arrow::arrow::arrow: |
Re: 1 MAI 2009 CONSTANTA
Superb ! Anul acesta 1 mai cade vineri... asa ca va fi o mini-vacanta de vis... 1-3 mai. Sa speram ca si vremea va tine cu noi. Doamne ajuta !
|
cursa va avea loc pe 1 Mai sau in weekend (sambata sau duminica) ..
|
2 mai
|
Cateva detalii:
Parteneri media: 4tuning - web Pro TV - tv Pro FM - radio Radio 21 - radio Supercar - revista Cox - revista 4tuning - revista Colaboratori : ANS, FRAS, Directia de Sport Ct, Ministerul de Interne, Organizartor : Legal Racing Coorganizatori : deschis Sponsori : RacingCode |
ne poti da ceva detalii referitoare la pista de concurs, regulament, modul in care se da startul...
|
grupe LR probabil, celule foto? pe timpi ceva?
|
deabia astept.. sper ca vremea sa tina cu noi sa nu se intample ca anul trecut .. si apropo va fi tot sistemul de anul trecut.. adica sambata liniute si duminica indemanare??? sau doar liniute??
|
Anul acesta de 1 Mai ne concentram atentia asupra cursei de 402m. Nu excludem totusi posibilitatea de a organiza si o etapa de indemanare, insa totul depinde de buget.
Decat sa facem doua curse cu bani putini, mai bine una si buna, nu? |
Absolut de acord, o sa fie bomba !!!!!!!!
INCEPE ANUL COMPETITIONAL !!!!!!!!!! FORTZA !!!!!! LE: sant0s sunt, de pe userul colegului :) |
abia astept....sper sa nu ploua.. :)
|
mai bine de atat nu se putea....
|
foarte tare - ma bag 8)
|
taxa de participare ceva,ca anu trecut stiu ca s-a facut valva mare pe chestia asta!
|
trebuie neaparat sa ajung acolo:D
ceva mai multe detalii...ce masini vor fii..? |
Toate detalile vor fi afisate imediat ce le avm disponibile.
|
Quote:
As vrea sa stiu zona preconizata pentru desfasurarea acestei curse si daca FRAS a inaintat acel memoriu la IJP-urile din tara in vederea sprijinirii curselor legale. Multumesc! P.S.: felicitari pentru implicarea Racing Code ca sponsor! |
Avem un protocol de organizare cu Politia Romana, altul cu tot ce insemna Ministerul de Interne.
Locatia nu se va face pubica acum. RacingCode a mai fost sponsor la cateva etape. |
A.C.S ANONYMOUS MOTORSPORT sustine si participa la acest eveniment organizat de LR...
|
Multumim!
|
Superb! Inferno MotorSport va fi acolo impreuna cu toate sucursalele sale!
|
chiar speram sa se organizeze renumitele legale de 1 mai ... o sa fim si noi prezenti;)
bafta in continuare...multumim organizatorilor |
Noi ne straduim si daca avem fonduri depasim cu mult KOE, daca nu facem macar ce a mai fost dar in atmosfera noastra care e peste cea de afara.
|
X-Team Racing Club Constanta , prezenti
|
rog sa consultati si asta sa va dati cu parerea obiectiv
https://forum.4tuning.ro/16-curse-accelerare-liniute/108111-discutii-grupele-participare.html |
Si batrana Dacie va fi acolo...
|
Le multumesc tuturor celor care isi doresc acest eveniment. Aceasta poate fi ocazia de a ne readuce aminte de cursele de 1 Mai.
Haideti cu aceasta ocazie sa dovedim ca si Romania are cu ce se lauda! |
deabia astept :D bravo sebi, o sa vin si eu cu taunusu...asta daca nu se mai strica :lol
|
Felicitari Legal Racing un mod foarte frumos de a incepe sezonul curselor legale,vom fi prezenti si daca e nevoie de ajutor cumva si acolo vom fi prezenti!!!!!
|
Quote:
|
abea astept sar putea sa imi fac si eu prezentza cu rechinashu :X
|
evident ca in fiacare an suntem prezenti!!! in n rcat mai mare !!!
WANTED va fii acolo!! seby daca ai nevoie de ajutor ceva , sa ne zici...... |
Streetline CCC va fi acolo . Sunt convins ca Iulica GTO si Dragos UGA vor niste cupe noi si frumoase .
|
In functie de cum se vor organiza grupele, voi putea spune daca pot participa sau voi fi doar spectator ... de venit - vin sigur. :D
|
noul club infiintat THE OTHERS in frunte cu TXA si BPR vor fi prezenti acolo.
|
Quote:
|
BlackWidow Club v-a fi acolo Sebi... ;) incurajam legalele....;) la fel cu am vorbit si p privat :p cum am mai multe informatii in ceea ce priveste partea cealalta vb ;)
|
OK avem nevoie de sprijin si sa colaboram bine cu totii.
|
SI EU IN NUMELE SHINE RUNNER RACING ANUNT PREZENTA
|
Toate cele bune pt LR. Sper sa fiu si eu prezent la aceste liniute,si mai mult de atat sper sa si particip.
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:29. |
- Copyright 2026 4Tuning