Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   VERSUS AUTO (https://forum.4tuning.ro/55-versus-auto.html)
-   -   EVO 8 VS LAMBORGHINI GALLARDO ( ONO - MR ) ... winner ? (https://forum.4tuning.ro/55-versus-auto/10766-evo-8-vs-lamborghini-gallardo-ono-mr-winner.html)

EvLSant0S 11-12-05 11:06

EVO 8 VS LAMBORGHINI GALLARDO ( ONO - MR ) ... winner ?

CINE CASTIGA ? pe 400 de M !
AH , era sa uit , EVO`ul era DUS IN 500 DE CP !

orlando 11-12-05 11:08

din cate vad ca esti entuziasmat asa...eu zic ca ono a mai facut o victima si nu una ushoara...am auzit ca se mishca bine de tot evo-ul al grecilor cum zicea Sebastian...
deci concluzia Gallardo winner :wink:

Skillzu 11-12-05 11:52

trage....dar nu impinge... :lol: :lol: :lol:

as zice evo...dar dupa postul lui santos gallardo....let's just let it evo... :roll:

200SX 11-12-05 13:54

poate ne trage tzepa Santos cu entuziasmul lui, deci votat Gallardo

SEBASTIAN 11-12-05 15:42

Important e spectacolul si va spun ca acel EVO m-a impresionat si-mi pare rau ca nu i-am putut raspunde la provocare.

ono41 11-12-05 16:48

Hai sa va zic eu ce sa intamplat, pt ca Sebastian a fost intrebat si iar a raspuns pervers asa cum il stim cu totii: Am facut 0/400m cu un EVO 8, pe distanta de aprox 300m a fost in fata deoarece masina mea face cu 110kmh cu treapta intai de viteza, (e mult prea lunga si pierd startul) dupa distanta asta de 300m am trecut f TARE pe langa EVO si la 400m am castigat, oricum, ma impresionat rau acel EVO, e cea mai tare masina cu care am facut intrecere pana acum si masina aceea merita tot respektul.

SEBASTIAN 11-12-05 17:00

Re:

Quote:

Originally Posted by \"ono\"
Hai sa va zic eu ce sa intamplat, pt ca Sebastian a fost intrebat si iar a raspuns pervers asa cum il stim cu totii: Am facut 0/400m cu un EVO 8, pe distanta de aprox 300m a fost in fata deoarece masina mea face cu 110kmh cu treapta intai de viteza, (e mult prea lunga si pierd startul) dupa distanta asta de 300m am trecut f TARE pe langa EVO si la 400m am castigat, oricum, ma impresionat rau acel EVO, e cea mai tare masina cu care am facut intrecere pana acum si masina aceea merita tot respektul.
P.S. Dupa ce am castigat proprietarul EVO-ului a venit la mine ma felicitat cu mult fair play.

Nu sunt de acord cu asta!
A fost cineva fix la 400m.
Va poate confirma ce a vazut, ce sa spun eu ce vad din unghi?
Cel cu Evo a spus altfel decat spui tu.
Oricum chiar cu handicapul unei trepte gresite a mers bestial acel EVO.

SEBASTIAN 11-12-05 17:10

Re: EVO 8 VS LAMBORGHINI GALLARDO ( ONO - MR ) ... winner ?

[quote=\"EvLSant0S\"]
Quote:

Originally Posted by \"EvLSant0S\"
CINE CASTIGA ? pe 400 de M !
AH , era sa uit , EVO`ul era DUS IN 500 DE CP !

LAMBO SAU EVO ..
ce mi-ai raspuns ? ca important e spectacolu ?
adevarat ... e important
acum zi-mi cine a castigat ..

Raspunsul meu nu poate fi siplu!
Nu am cum sa garantez pentru el!
Eram in unghi, pot sa spun ce am vazut de unde eram eu nu pot insa sa spun ca e sau nu real .
Am vazut la 400m pe Evo cu un avans de 50cm aproximativ.
A fost cineva la 400 fix.
Ce pot spune ca am sesizat si auzit este ca pilotul evoului a dat chix la o schimbare unde clar a mai pierdut ceva, inainte de 400m.
Daca cineva considera pervers sau nu raspunsul meu nu dau importanta.
Nu sunt un tip influentabil precum altii.
L-am intrebat pe grec si el spunea exact invers decat spune ONO.
Andrei, Florin, Alex, Bog va poate confirma.

andreitentean 11-12-05 17:13

am fost o masina la 400m care a masurat special. era un ford cu care era Tudose, cel cu STI-ul, care stie sa masoare 400 de m. La 400 de m evo era in fata. eu eram in masina, nu am vazut deci nu pot sa ma pronunt.

BASU 11-12-05 17:16

cred ca ar fi bine sa vedem si filmuletul

andreitentean 11-12-05 17:18

apropo, grecul spune ca a castigat.
pt mine nu este important ce spune grecul, din punctul meu de vedere cursele se castiga la volan, noua ne-a spus ca a gastigat.

EvLSant0S 11-12-05 17:21

Sa incep :

Micutu cu Tenteanu cu baiatul cu evo + baiatu de la Master Tuner , au hotarat , sa se traga pe 400 de metrii , trimitand pe cineva la finish line , sa vada clar cine castiga, dupa aceea au spus sa se mai traga odata SI dupa 400 de metrii , pana cand se vede clar diferenta , cel cu evo , a venit cu completarea cum ca evo e masina de raliu , iar lambo e o \"supercar\"
si ca nu are nici o relevanta cursa dupa 400 de metri

dupa aceea , de la linia de start , de unde au plecat masinile , l-am trimis pe BPR`u , la finish line , pe langa BPR`u fiind mai multi oameni , printre care SI EU ! (Sant0s)
EU(Sant0s) am vazut cu ochii mei , fix de la finish line ! cum lamborghiniul lui Ono , avea un bot de masina in fatza evoului , acei 400 de metri sunt masurati cu atentie , nu ai de ce sa-ti faci grjii
p.s: in timp ce se discuta treaba asta tu erai cu ono in alta parte , daca nu crezi intreaba-l pe tenteanu.
in mare parte, acesta este un comunicat din partea lui micutzu ! + o mica adaugare tot din partea lui : \" Sebastian , te rog frumos sa fii corect ! Dai Cezarului ce-i al Cezarului ! si trebuie sa recunoastem , cu totii , ca deocamdata , aceasta masina [ lamborghini a lui Ono (membru MR)] este cea mai buna masina in acest moment , cu respect micutzu \"

acum , iti spun sincer, eu stiu bine ce-am vazut , tu zici ca ai vazut din unghi , eu am vazut de la linia de finish , lambo`ul era in fatza ..
ca sa nu existe discutii , o chestie despre care tu probabil nu stii , pe scaunul din dreapta al gallardo`ului se afla un OM cu o camera VIDEO , a filmat TOATA CURSA , diseara o sa pun filmul , o sa se vada CLAR cum a fost cursa ... : /
:D
salutari 8)

EvLSant0S 11-12-05 17:28

Bine ..

O ardem fix aiurea , FILMAREA o sa .... lamureasca pe toata lumea !
CUM pun mana pe EA , o uploadez AICI !

NOI DEJA AM VAZUT PE CAMERA ..
o sa vedeti si voi ;)

....
BPR`u era la fix 400 de metrii ..
eu eram pe langa el , adevarat , distanta a fost f mica , da ... e fraza aia ultra cunoscuta , nu conteaza ca .. castigi cursa cu .. 300 de metrii in fatza sau cu un centimetru , o cursa castigata e o cursa castigata!

DECI ! IN CAZUL IN CARE EVO`UL RATA ... O VITEZA ! TREBUIA SA CEARA REVANSA ! CA SA NU FIE DISCUTII ! DA ?

ONO NU AR FI REFUZAT ! DISCUTIA FIIND PURTATA MULT MAI DEVREME , SI ANUME \" DACA DUPA PRIMA CURSA , OR SA FIE PROBLEME .. VA DATI SI A DOUA OARA, DA ONO ? -- DA .. \"
S-AR FI DAT

oricum ..

si chiar daca ..
a ratat o viteza .. a ratat-o pe pielea lui ! cursa e cursa !
...

diseara aveti filmu ..

pupici :o

P.S : DIN SURSE SIGURE : MICUTZU A DISCUTAT ACUM CU TUDOSE - SI TUDOSE IA SPUS BAIATULUI CU EVO 8`U , SA SE MAI DEA ODATA PTR CA A FOST TREAPTA RATATA , ACESTA REFUZAND , ARGUMENTAND CA .. NU SE MAI DA , DEOARECE VREA SA AJUNGA CU MASINA IN GRECIA , MASINA NEDAND NICI UN SEMN CUM CA AMBREIAJUL AR PATINA !

ENJOY THE MOVIE LATER :D

andreitentean 11-12-05 17:30

santos tu crezi ca masuratoarea ta are mai multa pertinenta decat cea a lui Tudose. Iarta-ma dar tu nu ai fost NICIODATA la volan DAR Tudose de sute de ori, acelasi lucru il consider si pt bpr-ul.
Crezi ca omul ala s-a dus sa masoare pt noi? a masurat pt el, ca sa vada concret cat de tare este evo si sa-si faca o parere REALA pt el. dupa cum vedeti nu a spus nimanui decat intrebat.
asa ca eu cred ca a spus Tudose !

Eu am sperat sa castige Ono, pt ca nu-mi convine sa vina oricare la noi in tara si sa fie cel mai tare!

EvLSant0S 11-12-05 17:34

bine ...
asteapta filmarea ..
vorbele nu-si au rostul ..
a fost filmat dp scaunul din dreapta din lambo ..
o sa vada toata lumea ce e de vazut ..
cu respect ..

andreitentean 11-12-05 17:35

Re:

Quote:

Originally Posted by \"EvLSant0S\"
si chiar daca ..
a ratat o viteza .. a ratat-o pe pielea lui ! cursa e cursa !

aici sunt de acord cu tine.

SEBASTIAN 11-12-05 17:39

Cine a castigat sa fie sanatos!

Gratzian 11-12-05 17:48

santos, daca tot zici ca pui filmarea, pune-o in loc sa te mai comporti ca o haita de caini.
nu-mi place de loc atitudinea ta in ultimul timp
era o vreme cand mai stateai de vorba cu cate cineva, acum singurul lucru pe care il faci e sa sari la beregate la oricine se nimereste.

daca ai chef de cearta, nu trebuie sa agiti spiritele, ca iar incepe sa se planga lumea ca pe 4tuning se cearta oamenii in loc sa se inteleaga...
asa ca citeste cu mare atentie ce scriu:
NU vreau sa mai citesc NICI un post in care sa te iei de cineva NICAIERI in 4tuning...
daca se ia cineva de tine, te rog sa imi dai mie pm si il banez imediat daca nu intelege de voie buna.

cand ai filmul, ataseaza-l unuia din posturile tale, am sters toate locurile in care va certati inutil, mai ales ca avem si o dovada asupra intamplarii
chiar nu are rost disputa.

SEBASTIAN 11-12-05 18:20

Santos, nu stiu cat te pricepi la masini, ce film ai, cat e de real.
Din tot ce stiu tind sa cred ca ce am vazut e real, ONO a pierdut, martori spun asta.
Nu stiu cu ce a masurat BPR distanta de 400 sau daca nu a fost lungita intentionat de Cei care au indicato din tabara lui Ono.
Pentru corectitudinea lui Alex Tudorica garantez si se stie ce a spus cand l-a batut Supra, ce a spus cand a cedat in fata lui Lamborghini, daca si asta minte...
Alex nu a discutat cu grecul discutia imi apartine, iar cine a spus ce a spus acolo mananca cacat le-a amestecat de nu mai intelegi nimic. E o discutie privata in care am vorbit putin si tehnic.
Sigur varianta cea mai buna era 2 din 3 sau stabilt di start ca e una si gata.
Varianta cea mai buna ar fi repetarea , voi fi artizanul ei.
Tehnic masina EVO avea multe defectiuni de cand a venit, dar nimeni nu a facut uz de asta in discutile legate de curse, oameni si-au vazut de volan si atat.
E greu de apreciat centimetrul ala, dar asa e nu conteaza cu cat ci sa castigi.
Eu as putea sa pun 500 jos, pentu ca bate EVO, daca cineva bate palma cu mine.

ono41 11-12-05 18:34

Taaatii!!! ONO ala rau si-a luat Lamborghini si ma bate rau de tot, ce sa fac? da-mi si mie niste bani ca nu mai suport, pana acum am mintit cat am putut dar golanii aia de la MR au camere de filmat si nu mai pot sa mint............ TATIIIIII DA-MI BANII sai bat pe aia te rog frumos si iti promit ca o sa-mi rad barba :D

MasterTuner 11-12-05 18:40

money talks and bullshit walks

Salut, sant Florin de la MasterTuner. Am fost langa Sebastian cu 50-70 de metri inainte de iesirea din parcare, la Fordul care era pus la 400 m. EVO era in fata cu 0,5 -1 m. THEO, pilotul EVO, a spus ca a castigat chiar daca a ratat a doua treapta. Fiind in fara dupa ce a trecut de ford a ridicat piciorul de pe pedala. Oricum, pune 500 euro peste cele 500 ale lui SEBI pariu pentru o cursa in seara asta.

THEO to ONO: Anyway you told me that my car is faster than yours. So, if you believe that until now, same time same place with the money, not free of charge this time. 1000 euro.

Cheers

polifem 11-12-05 18:44

Salutare ... interesanta cursa ...

am aici ... specificatiile masinilor STOK ( www.rsportscars.com )

Lamborghini Gallardo

Type: V10
Displacement cc: 4961
Power bhp at RPM: 520/8000
Torque Nm at RPM: 510/4500
Weight kg: 1430
Acc. 0-100 km/h: 4.0 s

Mitsubishi Lancer EVO8

Type: Inline-4, Turbocharged
Displacement cc: 1997
Power bhp at RPM: 276/6500
Torque Nm at RPM: 388/3500
Weight kg: 1480
Acc. 0-100 km/h: 5.1 s

Sunt curios ce modificari mai are EVO`ul in plus ... :D doar sa cashtige mai bine de 1 secunda :D ... dar pe 400 m??????

Theo can u tell us the modifications that u have on u're caR?i'm just curious !!! thanks!

micutzu_mrc 11-12-05 18:51

Discutile sunt de c....t aici ne vedem la 21.00 stam de vb fata in fata stii unde SEBASTIAN.........!!!!

CU RESPEKT MIKUTZU!!!

Street Shark 11-12-05 19:08

O cursa adevarata.
Desi ambele masini sant foarte tari,votez ptr. Ono cu Gallardo .
As fii curios cat de tare il bate Ono pe 1000 m.

shadowro 11-12-05 19:13

eu astept filmul cu nerabdare

SEBASTIAN 11-12-05 19:21

Re:

Quote:

Originally Posted by \"ono\"
Taaatii!!! ONO ala rau si-a luat Lamborghini si ma bate rau de tot, ce sa fac? da-mi si mie niste bani ca nu mai suport, pana acum am mintit cat am putut dar golanii aia de la MR au camere de filmat si nu mai pot sa mint............ TATIIIIII DA-MI BANII sai bat pe aia te rog frumos si iti promit ca o sa-mi rad barba :D

Hai ca esti glumet rau de tot, ma amuz de lipsa ta de imaginatie.
Ce are barba mea cu cursa voastra.
Nici nu te-ai dat cu mine si bati campii, ho ba hoooo ...
Pari baiat bun pe strada, dar aici parca nu ai fi tu, oare chiar tu scri aici ca pasarica dupa comportament aduci a pussy.
Daca nu ai bani acum poate faci rost de ceva pana mai tarziu ca altfel oameni pleaca, daca nu strange ca poate-ti trebuie cu mine in curand.

SEBASTIAN 11-12-05 19:22

Re:

Quote:

Originally Posted by \"micutzu_mrc\"
Discutile sunt de c....t aici ne vedem la 21.00 stam de vb fata in fata stii unde SEBASTIAN.........!!!!

CU RESPEKT MIKUTZU!!!

Sper sa ajung si poate iese de un gratat in seara asta!

andreitentean 11-12-05 19:27

pot sa mai plusez si eu ?

slater 11-12-05 19:59

patroane, hai cu filmu ala ca ai facut curioasa o tara intreaga !
:lol:

EvLSant0S 11-12-05 21:47

acusica ..

CZR 11-12-05 22:16

eu din kte stiam evo8 ia suta in 6,1 sec stock
acum,na,nobody`s perfect... dar dak evo8 are 500cp ,aproape dublu puterea d serie,trebuia sa spulbere galardo,nu???
si totusi nu a fost asa,recunosc,unghiul in kre ma aflam nu permitea o concluzie

zetemte 11-12-05 22:28

Am vazut si eu masina si astazi si am \"studiat\" toate modificarile step by step ... Are foarte multe chiesti modificate ... Cred ca poate sa aiba ~ 500 de CP ... si am inteles ca mai urmazea ... si Imi place exteriorul ... arata atat de stock :)

Imi pare rau ca nu am reusit sa ajung aseara :(
Pacat ca sunt atat de multe pareri si nu se stie exact cine a castigat. Amandoua masini cred ca ar trebui sa faca timpi foarte apropiate pe 400 de m.

SEBASTIAN 11-12-05 22:47

Re:

Quote:

Originally Posted by \"zetemte\"
Am vazut si eu masina si astazi si am \"studiat\" toate modificarile step by step ... Are foarte multe chiesti modificate ... Cred ca poate sa aiba ~ 500 de CP ... si am inteles ca mai urmazea ... si Imi place exteriorul ... arata atat de stock :)

Imi pare rau ca nu am reusit sa ajung aseara :(
Pacat ca sunt atat de multe pareri si nu se stie exact cine a castigat. Amandoua masini cred ca ar trebui sa faca timpi foarte apropiate pe 400 de m.

Ii are pe toti, nu lipsesc deloc, poae au si prieteni care-i ajuta. 500+
La 400m cred ca sanse maxime are EVO 8, mai sus e greu de spus.
Oricum cursa e pe 400, iar Lambo nu are dezavantaj fiind tot 4x4.

SEBASTIAN 11-12-05 22:55

Re:

Quote:

Originally Posted by \"slater\"
patroane, hai cu filmu ala ca ai facut curioasa o tara intreaga !
:lol:

Cine a vazut filmul afirma ca e aiurea si ca nu se intelege nimc ca mai mult e filmat bordul.
Acum o sa vedeti si voi dar dupa cum au decurs ostilitatile si refuzul primit poti trage anumite concluzi.
Ajunge cred ca topicul trebuie inchis!

CZR 11-12-05 22:57

sebastian,sincer,sincer,am o intrebare personala,sa nu interpretezi altfel...
c urmaresti tu prin promovarea mesajului acela cum k gsi`u are un accident dintre primele 10 din acest an?
sincer,tu ai auzit d accidente,ai fost implikt,sau vrei neaparat sa arati k tu esti vezi doamne numai in sfera legalului si k ceilalti sunt oile negre,dati cu pietre!
mai uita-te la tv,in fiekre zi e un ACCIDENT si d-alea grave,nu un gradulet kzut peste o persoana kre nu a suferit rani
sincer,am auzit cum k prima data s-a anuntat petrecere mr p 3 dec,ai zis k e cursa p 4 dec,apoi s-a anuntat 10 dec ai pus cursa p 11,acum,ai repetat povestea pt 18 dec
stii cum s vede din afara toata scena asta?skmatorie k sa arati k mr iti boicoteaza cursele,dar pana si un copil isi da seama d scopul tau
nu e frumos,ar trebui sa fii un tip vertikl si corect,avand in vedere k provii dintr-o familie respectabila
parearea mea,astept raspuns

EvLSant0S 11-12-05 23:02

1 Attachment(s)
Gata , asta e filmu , scuzati limbajul , e normal ,stresu , etc ..

Deci , fiecare se uita la film , intelege ce vrea :) e greu de .. dat seama unde-s 400 de metrii ..
uitandu-ne la timp - cand incepe cursa - cand zice cel ce filmeaza , \"esti mancat . .. bip bip bip .. \" ies vreo 10 secunde ..
acum .. cine stie cat scoate gallardo stock pe 400 de metrii ? sa ne facem o idee :) numai ca sa va fie voua clar , mie imi e extrem de clar, eu stiu ce-am vazut si cu asta b`asta , faptul ca .. mai sunt inca 100 care .. constientizeaza faptul asta bine , daca nu , la fel de bine :)
vizionare placuta

EvLSant0S 11-12-05 23:07

poate-mi explica si mie ,cand anume rateaza evo`u treapta a doua :lol: ...

bluf !

Xeno 11-12-05 23:08

Am pus datele Lambo-ului... nu stiu daca va ajuta cu ceva...

Engine
Type: V10

Displacement cu in (cc): 303 (4961)

Power bhp (kW) at RPM: 520(362) / 8000

Torque lb-ft (Nm) at RPM: 376(510) / 4500

Redline at RPM: n.a.

Brakes & Tires
Brakes F/R: ABS, vented disc/vented disc
Tires F-R: 235/35 ZR19 - 295/30 ZR19
Driveline: All Wheel Drive

Exterior Dimensions & Weight
Length × Width × Height in: 167.7 × 74.1 × 45.4
Weight lb (kg): 3153 (1430)

Performance
Acceleration 0-62 mph s: 4.0
Top Speed mph (km/h): 196 (315)
Fuel Economy EPA city/highway mpg (l/100 km): n.a. (17.0)

CZR 11-12-05 23:09

si ink ceva si eu mai am niste probleme la masina,mai reparam mai trage bine 10 zile,2 nu,dar ies cu masina,mai ma dau cu un rx8 sau mai stiu eu c
tu ai un subaru umblat la motor doar,adik masina poate iesi p strada si poate accepta o provokre, mai ales knd vine un nene d la ceva mii d km
apropos,dak ink nu esti la curent,este banc 4x4 in romania,computest,la bogdan si ktalin,sigur ii cunosti,anunta-ne si p noi c putere are bestia gri...
asta k sa fiu si eu putin rautacios,urmandu-ti exemplul,nimic personal

zetemte 11-12-05 23:24

Pe film eu nu vad nimic ... start si dupa doar bord ...

All times are GMT +2. The time now is 17:25.

- Copyright 2026 4Tuning