![]() |
E30 - ursu meu
8 Attachment(s)
Sal la toata lumea..sunt nou pe forum:-P in sfarsit mi-am luat si eu un e30 motor 2.5 12 v ..suspensie sport koni..plasme bord 2 culori..scaune recaro evacuare inox cap coada..autoblocant. ...o sa va pun kteva poze cu el..astept pareri de`or fi bune s`au rele sunt bine primite ;)
|
Re: E30-ursu meu
hopa...un urs care promite.........frumos.....
bafta cu el........ |
Re: E30 - ursu meu
in anuntul de la bazar parca scria ca este 2.0 :-?
fa ceva cu suspensia aia sport koni ca este cam cocotata .... |
1 Attachment(s)
multumesc jakale :P ..iar nsl`ule masina e destule de joasa live..deja dau cu ea de asfalt pe strazile astea kre sunt in romania..
si app..a avut 2.0 pe ea masina... si un mic filmulet..jucandu`ma..:-P |
treaba buna...pare nervoasa........daca ai pus masina aici sa te astepti la critici,laude.etc......trebuie sa ai nervi tari..:))......mie unu mi se pare ca promite multe daca te ti de ea.......
iti uram bafta si daca nu stiai ti-ai luat un sac far fund in care o sa aruni cu bani...dar satisfactiile vor fi pe masura.....garantat.... |
e destul de nervoasa jakale....stiu ca voi baga bani multi in el..dar il fac cum vreau eu ....lasa-mi si mie id-ul tau de mess ..
|
Quote:
|
ms boss..
|
Foarte frumos ursul, o sa iasa ceva frumos daca te tii de el! BAFTA in continuare!
-------------------------------------------------------- BMW E36 coupe:https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3/103919-e36-gr-83-bmw.html |
ms..o sa ma tin boss..incetu cu incetu o sa il fac si mai frumos ..
|
sa il tii cu barile originale ! in rest imi place :D
|
Da sef asa o sa il las..ma cam bate gandu s`ai pun o bara spate de 316 din 90 ..dar ink nu sunt sigur ...
|
1 Attachment(s)
uite o poza cu spatele
|
interesant......sugestiii........pastreaza jantele ca modelu ii dau aspect clasic...la ele ai putea sa le reconditionezi si sa le bagi nuci de bbs......2-lucreaza un pic la vopsea ca mi se pare ca e un pic matuita...3 toba nush dar mi se pare prea iesita din mashina dar merge nu am nimic de obiectat...in rest tine-o curata si ai grija de motor (un mic service la motor l-ar face mai durabil) sa o stapanesti sanatos si imi cer scuze daca postu e deplasat
|
Salut! Vad ca se mai inmultesc ursii si prin Braila. Ai grija de el! :D Arata binisor pentru inceput... ce planuri ai cu el? Il scoti prin oras... ca nu prea l-am vazut? Prin ce zona stai? Poate ne vedem prin oras... multa bafta!
|
dj seba..vopseaua nu e matuita..e vopsita recent masina..era muradara in poze ..o sa ii fac niste poze spalata..iar finala o voi schimba si jantele la fel..ca vreau ceva mai lat..
|
Succes!! Cum au spus si ursarii de mai sus e un urs care promite....ai baza si mult de lucru la el :) acu depinde ce vrei sa'i faci
|
ms boss..doar la exterior am de lucrat....si asta consta in bara spate praguri si niste jante :P si finala bineinteles..in rest nimik :)
|
Tare ursu'...sa ai noroc de el:D mai sunt unele chestii de pus la punct dar in rest e foarte fain :rolleyes2 . Bafta si multi multi $$
|
scz imagine ca nu ti-am raspuns..nu prea am timp sa ies cu el prin oras ca alerg toata ziua cu o alta masina ..pe el il scot seara fac niste cercuri..:)) in rest toata ziua sta in parcare,,dar zilele astea termin treaba si o sa il scot si pe el in oras :P
|
Frumos ursache , sa-l stapanesti sanatos si fara incidente ! Imi place culoare ;)
Bafta si ai grija de masina ! |
3 Attachment(s)
niste poze noi ...
|
Quote:
|
poate niste praguri si alta bara spate vor schimba situatzia.......iar in legatura cu jantele incearca ceva cu buza dar cu aspect mai clasic caci cu prea merg modele noi.........arata bine sa o invartzi sanatos
|
borbet vreau sa ii pun ...si bara spate sa vad ce gasesc ..oricum ms de pareri..
|
dece nu incerci sa refaci jantele astea ? le revopsesti ...le pui capacele si or sa arate super :-P borbet a doar ptr aspect daca vrei :)
|
capacele lor nu le mai am boss..de revopsit as putea sa le revopsesc....asa am luat masina fara capace la jante.. :|
|
gandeste-te la varianta asta ! cauta capacele aici pe forum..cu toate ca se gasesc cam greu si poate alte cauciucuri o sa dea misto ! si poti folosi ptr altceva banii dupa jenti !
|
am sa caut boss..poate gasesc :P
|
uraske a primit un mic cadou azi..o finala BORLA...o sa pun mai incolo niste poze si poate un filmulet..
|
10 Attachment(s)
Kteva poze cu noua evacuare si cu masina..
|
Hai ma ca e frumos! :)
Care-i treaba cu farurile alea? Mi se pare mie, sau pe stanga (cum te uiti la el) nu are lupa? Bafta! |
ms frate..sunt farurile murdare..
|
sincer..nici n`am bagat de seama ca nu are lupa :)) abia acum am vazut cand mi-ai zis tu :))
|
Scuze amice, my bad. Vroiam sa scriu fara SMILEY, nu fara lupa. Asta e, oboseala asta. :>
|
nu`i nimik frate ..:-P
|
1 Attachment(s)
o poza facuta de un amic..ce parere aveti :-s
|
Quote:
Bafta ! PS. se vede mult mai bine cu noua toba ! |
ms boss..jante o sa ii cumpar pana la sf luni ..niste borbet 9 j..praguri tre sa ii mai cumpar si o bara spate :)
|
Quote:
Bafta cu planurile pe care le ai ! |
| All times are GMT +2. The time now is 22:30. |
- Copyright 2026 4Tuning