![]() |
S8 vs. A8 W12?
Quote:
Engine(s) 5.2L V10 FSI 2xDOHC Transmission(s) 6-speed tiptronic automatic Wheelbase 2,944 mm (115.9 in) Length 5,062 mm (199.3 in) Width 1,897 mm (74.7 in) Height 1,424 mm (56.1 in) Curb weight 1,940 kg (4,277.0 lb) Fuel capacity 90 L (19.8 imp gal/23.8 US gal) vs Audi A8 6.0 W12 SPECIFICATII TEHNICENr. usi 4 Nr. locuri 5 Motor (tip / cilindri) W12 Combustibil Benzina Cilindree (cmc) 5998 Cutie viteze (tip / trepte) Automatica secventiala Putere maxima (CP/rpm) 450 Viteza maxima (km/h) 250 Acceleratie 0-100 km/h (s) 6.3 Consum urban (l / 100 km) 21.4 Consum extraurban (l / 100 km) 10.8 Consum mediu (l / 100 km) 14.7 Lungime (cm) 505 Latime (cm) 190 Inaltime (cm) 144 Greutate (kg) 1800 Volum portbagaj (l) 500 / 525 care credeti ca ar castiga :?: |
Re: Audi S8 vs Audi A8 6.0
ar castiga ce?
|
audi s8.....amandoua sunt puternice dar s8 arata mai bine
|
+sound de lamborghini
|
a8 6.0... pur si simplu nu ma incanta o masina care se da f luxoasa sa sune ca un lamborghini si sa aiba accente sport. mai bine una cu design strict elegant si putere zic eu suficient de mare (450cp:)))
|
S8 fara discutii:)
5.2 FSI si 450 Cp:love: Si daca ar fi negru mat:love: |
sincer acum, chiar va place sa vedeti ditai' magaoia ac suna ca un lambo? si chiar v-ar placea sa conduceti sportiv si sa aveti un sound sportiv din acel interior mare, cu fotolii nu scaune, in care totul se presupune ca e lux?
imi place sa aud sound de lamborghini si sa conduc sportiv de pe un scaun tare care sa ma fixeze bine si sa fiu intr-o masina mica gen gallardo careia sa-i simti miscarile. eu chiar nu stiu ce chef de viteza si sportivitate iti poate da un audi a8, un bmw serie 7, un mercedes s-klasse. sunt masini cu care sa mergi "la croaziera", sa te bucuri de luxul pe care ti-l ofera |
bine zis amphetamine .plus ca's mari si t bagi greu,da p liniute eu zic ca s-ul ca deaia e S .
|
Quote:
|
sincer eu nu vad nimic sportiv in a merge drept si foarte tare... poate vad eu lucrurile gresit... si chiar nu vad nimic interesant in a merge constant cu >250. cu ce te ajuta? 160-180 e viteza de oras? desigur, daca vrei sa f*ti o gramada de benzina si sa-ti pui in pericol viata ta si pe a altora, mergi frate cu peste 250km/h sute de km.
si bogdan_wrc... cred ca e greu pentru tine sa nu contrazici. poate nici tu nu te crezi, dar asa iti place, sa fii gica contra la orice de pe forumul asta. fac pariu ca daca o masina identica cu s8-ul ar fi produsa de orice altceva decat vag ai considera-o inutila si nasoala. si stiu ca nu sunt singurul care are parerea asta |
Quote:
|
ati mers voi cu vreo limousine cu >250km/h de tot vorbiti aici ca va plictisiti:blahblah:bullshit, e o senzatie prea smechera. Si daca e limousine nu trebuie sa aiba 200Cp si doar sa dea bine si sa te plimbi in spate, sunt o gramada de lucruri tari cand conduci asa ceva;)
|
eu nu vad frate lucruri tari in a conduce ditai' hardughia si sa nu simtit nimic datorita suspensiilor ce te "leagana"... n-am condus nimic mai mare decat un audi a6 si pot sa spun ca da, era frumos, dar nu sa mergi tare, ci sa mergi incet si cum am mai zis, sa te bucuri de ea. iar pe autostrada mergi tare, pentru ca te plictisesti in ea, nu simti deloc viteza. poate de-aia fac si atatia accidente cu masini de lux.
|
ok, atunci ramaneti la masini sport cu suspensii rigide, sa simt in c*r si o pietricica de 5cm ;) Si lasa-ti pe altii sa se bucure de limousime conducand cu viteza;)
:wave: |
Quote:
bine ca tu mergi sportiv cu trashcaltea ta.... mergi cu masinile despre care se vorbeste si dupa aia posteaza ca de NFS suntem toti satui... cand o sa intelegi ca un motor mare, un S are suspensii sport, cand ai sa mergi cu o masina care are motor mai mare decat un ceas..mai vorbim, pana atunci...nu are rost sa-mi tocesc tastele. |
stai asa ca eu nu ma refer la masini de gen reno 5gtt sau tico sau citroen c1. eu ma refer la roadstere/coupe-uri gen opel gt, scirocco, 335xi coupe etc sau sedan-uri de gen evo 9, impreza sti etc. eu nu le consider incomode la mii de km de mers...
si apropo, "trascaleta" mea m-a dus mii de km in europa fara sa-mi dea dureri de c*r ;) |
Diferenta de senzatie intr-o limuzina la 150 km/h si 250 km/h este fix 0 adica eu nu am simtit mare lucru. Oricum si in Germania putine locuri mai sunt unde poti sa o tii in 250 constant. In alta ordine de idei, A8 6.0L - sa fii pasager in spate, S8 limuzina cu caracter sportiv. Pentru cruising pe autobahn chiar si un 4.2 se descurca foarte bine.
|
S8 fara discutii
|
|
parerea mea......egal ;) w 12 are tot vreo 450 de cai
|
masini de babaci plini de bani, sau de matracuci, a6-ele impresionant pe cutie automata, dar, mie personal o masina de genu asta imi da senzatia de instabilitate,
a8-u e limo, adica o iei si stai in spate, altfel esti doar un alt becali, |
Am mers intr-un s8....amazing :oops: , parca ai avea sofer.. eu unu am stat in spate ..abia vedeam locurile din fata :lol: ,motoru se aude grav ;) lamborghini sound ,atat mi-a placut in rest ..e ditamai balena :lol: plina de enspemi de senzori , butonele..luminici.
|
Mai multe decat avem unii dintre noi in casa se poate spune.
|
S8 sau A8 W12?
Ce preferati? Luati in considerare sportivitate/eleganta/elemente folosite etc
va rog sa votati motivandu-va optiunea |
Re: S8 sau A8 W12?
S8, pt ca FSI :P
pt ca: The S8, like its related A8 utilises a multi-link suspension layout front and rear, with pressurised air springs. However, for the S8, the effective spring and damper rates are noticeably firmer, along with re-engineered suspension mounts. "Servotronic" speed-dependent power assisted rack and pinion steering point the S8 in the desired trajectory. Both cars are badass, But your comparing apples to applesuace buddy! W-12 is premo luxury and the "L" means just that baby! The S8 is a burner with a V-10 motor that fits into a Lamboghini, The modifications for this are endless and will not doubt keep up with the best of them. It just depends on what you want, I bought the A8L for many reasons and then de-badged so people would think it's just another Audi. Having driven both the S8 and W12 models, i would say if you want pure sex inside the car go with the W12, but if you want more grunt go with the S8. You would think the W12 would be faster, but its not even close. :( |
anyway, s8 sound : https://www.youtube.com/watch?v=9kfXq...eature=channel suna f. tare, dar nu prea merge pe o limuzina.
|
fara drept de apel w12
de ce? pai din cauza ca : motor mult mai "lejer" , mai mult cuplu, mult mai multe variante de individualizare , ceva mai rapid, mult mai limo-like |
Quote:
|
Quote:
vot S8! in primul rand pt design si pt motor cat despre sound...pfuai nu mai zic decat ca am murit! :shock: |
Quote:
|
pentru lux w12 pentru sport S8 ...votez S8 mai sportiv sunet si design superb..
|
s8..all the way:)
|
Quote:
|
n-ai obosit mai aleks?? :)))
daca iau posturile tale din aria asta, fac pariu ca in ultima luna 99% dintre ele...asta contin :))) |
mi se pare că mă lupt cu morile de vānt. cer cel mai simplu lucru din lume. spune DE CE crezi un lucru? atāt. nu e examen la fizica quantică, e cea mai simplă cerinţă posibilă, īnsă pare să fie efectiv prea mult pentru unii..
|
Re: S8 vs. A8 W12?
sa fim sinceri.. sa ai 450 cp.. intr-un s.. atata spatiu. e geniala ideea de limuzina cu accent sportiv. mai rar asa cv.. briliant:D sa stai intins k in pat si sa mergi cu full speed;)):D
|
Re: S8 vs. A8 W12?
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:57. |
- Copyright 2026 4Tuning