![]() |
Logan-ul meu
4 Attachment(s)
un logan 1.5 dci, din 2007, 25.000 km, cu unele modificari : le vedeti in poze... saptamana asta o sa aiba o alta bara pe fata....voi reveni cu noi poze
|
Re: Logan-ul meu
Imi place masina ta.Incearca sa-i pui niste pleoape pe faruri si un cap de toba mai mare sau chiar alta toba.Bafta
|
Frumoasa culoare .Daca-mi permiti sa fac cateva remarci :
- ia-ti arcuri sport macar - scapa de partea cromata de la bara fata - tips mai mare - as renunta la pozitia din far ptr a se vedea mai bine angelul In rest..vezi tu ce-i mai faci :) |
Jante mai mari.
|
Poate ca nu doreste sa aibe probleme cu politia :) SUnt frumoase si astea numai ca merge mai coborata ! :)
|
frumos golanul.daca ai pui arcuri si mai si;)
|
2 Attachment(s)
poze noi
|
Interesant modelul de spoiler,prima data il vad
|
Foarte frumos....felicitari :)
|
Este de vanzare acum.... 6000 euro, sau schimb cu altceva in aceeasi bani....
|
cine stie unde gasesc prin Iasi sau prin imprejurimi, pleoape din alea mari...drepte, nu sub forma de lacrima....?
|
nimeni? dar arcuri sport stie cineva unde se gasesc?
|
Nimeni ???
|
Pe Google o sa gasesti arcuri sport
|
Pare aranjat, dar nu prea imi place bara aia fata, ai vrut sa faci ceva si nu ti-a iesit cum trebuia.Esti inca la inceput, succes si spor la treaba ca o sa ai nevoie daca nu o dai.
|
Tu nu citesti mesajele private ?? ti-am trimis acolo..
|
4 Attachment(s)
cateva poze mai noi....cu noul look....acum a ajuns la 90 caluti ....dupa paste o sa aiba evacuare dubla functionala, formata din 2 tobe sport, si arcuri sport.... mai are si o cotiera originala, dar nu am inca poze cu ea...
|
Imi place mult bara fata:-)
|
Frumos loganul,dar de ce ai dat jos angelurile?
|
angel eyes-ul s-a dat jos din 2 motive :
1 . ca nu aveam lumina deloc, si noaptea era criminal.... 2 . ca la farul stg s-a topit plasticul in dreptul fasciculului de lumina, dupa 4 luni de folosire, si cei de la magazinul de unde le-am luat nu au vrut sa mi le schimbe pe garantie, ca cica eu sunt vinovat ca am pus becuri mai mari....singura lor explicatie era ca nu au mai intalnit asa ceva, deci...am pus eu becuri mai mari...asa ca....ca o reclama proasta, sa stie lumea, le-am luat de la "fritz4tuning." Asa ca am optat sa imi pun farurile astea originale si bi-xenon. Si asa ca o observatie, pt ca stiu ca am sa primesc unele remarci....cu angel eyes-urile, toata lumea imi dadea blituri...si eu eram cu faza scurta...de cand am farurile astea si xenon nu mi-a facut nimeni. Concluzia....am optat pentru mai multa siguranta. |
Ai dreptate,multi i-si dau jos angelurile din cauza ca nu bat bine.
|
de vanzare....pret 5000 euro fix...
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:40. |
- Copyright 2026 4Tuning