![]() |
Ce adidasi purtati?
|
Re: Ce Adidasi Purtati?
4 Attachment(s)
Primii de strada, restu de basket:D Nu suport chestiile argintii, aurii si alte chestii sclipitoare :chainsaw:
|
1 Attachment(s)
Modelul meu preferat...:x:x:x toate culorii-le inafara de auriu :D gen pitzi :rolleyes2
1.primii pentru strada 2.Idem 1 3.De condus , alergat , afara ...sport =)) |
4 Attachment(s)
se pun si baschetii, nu? :)
primii pentru zilele mai insorite, etc. urmatorii pentru fotbal pe afara cu baietii :D ceilalti pentru strada ultimii pentru sala(practic voleiul de 5 ani). P.S.: am pus poze cu starea lor in acest moment(ultimii sunt la scoala si am luat de pe net poza), deci scuze pentru starea impecabila a celor pentru fotbal :lol: |
numai RBK ... si ZY ( zoo york )
|
De ceva luni am inceput sa o "ard"pe tenesi :Pdar port si adidasi normali.Maine pun si eu poze:D
|
2 Attachment(s)
pai.. cam toti de strada.. cu toate ca, cu a 2-a pereche cam alunec rau :P si mai am unii la care nu le-am facut poza.. tot din astia alunecosi :)
|
1 Attachment(s)
eu de strada am o pereche de Globe The Clash....pun si o poza de pe net sa vedeti:lol:
|
1 Attachment(s)
momentan am 2 perechi pentru oras/condus :)
puma madison negrii si o pereche no name converse care imi plac mult :D ador orice pereche de tenesi/adidasi stil converse , numai asta port |
1 Attachment(s)
de un an si ceva incoace doar de la marca DC ma incalt :D inainte am avut ceva de la nike (air nike) mi se pare..
|
http://goodgo.files.wordpress.com/20...s_the_pack.jpg
Cipici dastia port eu...pentru ca sunt lejeri:d |
Quote:
|
1 Attachment(s)
Tot erau la usa toti strumfii le`am facut o poza:P:lol:
|
2 Attachment(s)
|
2 Attachment(s)
Doar 2 perechi mai am.
|
hm, pai am 4 perechi adidas, 1 nike, 1 circa, 1 phat farm. momentan port phat farm
|
1 pereche Puma Ducati , 1 pereche lotto Rossi , 1 Pereche lotto gold , 1 pereche lacoste , 1 Pereche Adidas F10+ . Revin cu poze cand or fi mai curati , ca acum cu vremea asta ii cam murdaresc.
Cei mai comozi sunt Lacoste si cei mai buni la uzura sunt Lotto , Puma dupa ce ca-s o groaza de bani mai sunt si panarame |
1 Attachment(s)
Pai acum am una pereche nike ... care imi plac foarte mult ..;)
|
2 Attachment(s)
Adidas Naler Classic- de rupt pe afara, pe oriunde culmea inca rezista
Nike Vis Air Sweet TB - mai de iarna asa, chiar neasteptat de caldurosi, Mai am prin dulap niste reebok-uri vreo 2-3 perechi, tot de rupt da rezistenti rau, numai scap de ei. |
Quote:
OnTopic; 2 perechi adidas negri si vre-o 2 noname albi :D , momentan n-am poze cu ei |
only Adidas Superstar , Reebok NBA and All Star Converse
|
Cei din prima poza sunt circa lopez, sunt foarte confortabili.
|
1 Attachment(s)
D`astia.
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
ex: Circa
ex: Circa actual: IS Footwear future: God knows.... P.S nu a mers sa descarc pozele din aparat asa k am optat pt unele de pe net, poze cu actuali bascketi nu am gasit |
3 Attachment(s)
Nu stiu cum sunteti voi, dar eu deabia imi gasesc adidasi care sa imi placa, am fost prin reprezentante si nu inteleg cum Dumnezeu in Ro numa modele najpa sunt ( gusturile se discuta ).
Akum am dat peste un model de la Nike, dar nu stiu de unde as putea sa mi cumpar, daca stiti voi v as ruga sa ma indrumati si pe mine :) Modelu se numeste NIKE SHOX RIVALRY |
4 Attachment(s)
1.Puma Suede
2.Adidas Classic Vulc 3.Adidas Adi Racer Plus 4.va urma... |
4 Attachment(s)
balerinii sunt negrii, dar n-am gasit poza pe net si mi-e prea lene sa fac poze...
vansii aia cu inimioare i-am primit si mai am dar am pus destui :) in general, nike, mai rar puma |
port in general doar casual - elegant
sport nu am mai purtat de prin clasa a 8-a am 4 X puma, 2 X nike , 3 X adidas , 4 X converse , 1 X galliano , 1 X lacoste , 5 X zara cel putin zara ii port pe toti, lacoste inca nu i-am incaltat , o pereche puma si una nike sunt stil gheata si ii port mai rar.. converse la volan , dar cand le-o veni vremea ca acu` e fleshcaraie mare daca vi se pare ca exagerez , le fac poza.. ;) edit : stiu ca mai era un topic asemanator... :rolleyes2 |
Quote:
|
3 Attachment(s)
Numai adidas...:D
acum am pus ochii pe o pereche de la adidas a3 gigaride :D pe care intentionez sa ii achizitionez :) :twisted: Nu am gasit poza cu modelul pe albastru cu cei din a 2-a poza |
Eu port Adidas-ul. Cel mai simplu, primul si singurul adevarat... Adidas "Stan Smith"!
Si mai port RBK "Classic R" ala vechi cu blazonul cromat si roz... Edit, am mai cumparat ieri o pereche de Stan Smith :lol: |
Re: Ce adidasi purtati?
Eu momentan port:
Ghete Puma Advanced racing technology (gen Sparco) speciali ptr condus! Adidas Superstar Aniversary Ghete Converse Intentionez sa achizitionez o pereche Stan Smith de la Adidas! :D |
ghete puma caut si io de ceva vreme , dar nu reusesc sa gasesc , ma poti ajuta , astept PM
|
http://www.shoebuy.com/reebok-npc-ii/187079/418100
urmeaza sa imi iau adidasii aia driving de la sparco :D http://www.shoebuy.com/reebok-npc-ii/187079/418100 |
Recomand Uvex.
Eu am RF1 si RF2 ptr trackdays si sunt minunati . Sunt un pic cam scumpi , in jurul a 200e perechea dar fac toti banii. |
Rupti.
|
marimea 38 deobicei
|
1 Attachment(s)
de prost gust(a mea). Ce port acum o pereche de nike ,umbro,majoritatea sunt albi cu bluemarin,albastru. :lol:.
Am revenit cu poze,modelul asta doar ca pe alb-albastru, nu sunt mare smecherie,dar is buni pentru coclauriile noastre. ;) |
si de aici noi tragem concluzia ca sunt rupti :))
si ca sa nu fiu off, mai o pereche de incaltari, dar daca pun poza o sa ziceti ca sunt coca style :)) |
| All times are GMT +2. The time now is 10:54. |
- Copyright 2026 4Tuning