![]() |
Audi A6 si Jason Statham in pauza de la Super Bowl
Audi si Jason Statham vor face din nou echipa, insa nu intr-un nou film Transporter, ci intr-o reclama ce va fi difuzata in cadrul Super Bowl.
<script type="text/javascript" src="https://www.4tuning.ro/flv_player4/swfobject2.js"></script><div id="272">film</div><script type="text/javascript">swfobject.embedSWF("https://www.4tuning.ro/flv_player4/flvplayer.swf","272","470","370","9.0.115", "https://www.4tuning.ro/flv_player4/expressInstall.swf" , {fullscreen:"true",file:"https://www.4tuning.ro/flv_movies/Audi_Super_Bowl_Commercial.flv",image:"https://www.4tuning.ro/flv_movies/Audi_Super_Bowl_Commercial.jpg"} , {allowfullscreen:"true"}, { });</script> |
Re: Audi A6 si Jason Statham in pauza de la Super Bowl
mesaju reclamei: mertzu e praf, 5-aru nu e manevrabil, luati-va A6 supercherged
oricum masina arata bn |
frumos,dar au voie sa faca reclama asta cu bmw si mercedes?
or sa fie dati in judecata |
Audi A6 si Jason Statham in pauza de la Super Bowl
Cand vreodata Mercedes sa nu fie fiabil sa fim seriosi ,cam fake reclama da fie ........ oooo ........... !
|
concurenta neloiala....depinde unde o sa fie difuzata reclama....
|
ce inteligent..compara masini de 20 de ani cu una din 2009..
|
SE poate face misto pe reclama asta saptamani intregi ... pe cand mertzu facea masini precum "botu de cal si cobra " si Bmw facea "rechinu" audi proiecta vase de toalete ....
|
Quote:
|
dar nu zice ca mercedes-ul nu este fiabil. vor sa arate ca e nemanevrabil ;)
|
Caterinca rau reclama, a fost facuta comparatie cu masinile de acum 20 de ani pentru ca doar alea nu ii pun probleme, ce e mai nou il bat la cur :>
|
Daca candideaza la "Cea mai panarama reclama din toate timpurile" cu siguranta va reusi sa castige premiul cel mare.
Indiferent de reclama pe strazi se stie ca Mercedes face legea. |
foarte misto noul a-6 :D.......tare si reclama :)
|
o panarama de reclama... nu vad legatura cu celelalte modele vechi (mercedes si bmw). daca ar fi vrut sa faca o comparatie trebuia sa isi aleaga modele din ultima generatie a celor doua concurente... oricum bmw-ul si mercedes-ul sunt peste audi, sau cel putin asa vad eu lucrurile. sau poate acestea sunt performantele noului a6, adik cat o masina veche de mai bine de 20 de ani.:D
|
dupa parerea mea este cea mai marfa reclama
|
daca erau smekeri faceau comparatie intre un bmw , un mert si un audi toate din acelasi... dar faza e k le-a fost firca. pentru ca niciodata nu poti sa compari un audi cu un merceeds in primul rand.... sau chiar cu un bmw...
|
Audi a evoluat foarte mult in ultimul timp dar nu stiu daca si inainte era chiar asa o masina de privit ,fata de un urs,o cobra,sau mai stiu eu ce!Acum depinde si de om din ce motiv isi ia masina...pe ce se axeaza,comfort,sport,lux..s.a.m.d !Ei defapt au facut o mare greseala au comparat masinile din anii 80-90 cu o masina din 2007-2008 din ce an o fi acel audi...ca sa fie fortele egale ar fi trebuit sa ia si un audi din anii 80 ;) !
|
oricum Jason Statham e actor bun !
|
Quote:
|
nu prea m a convins......
|
Quote:
|
Quote:
|
am vazut si eu intr-un episod Top Gear si o comparat un M5....mercedesu' era ceva AMG nu mai stiu exact modelu'.....si un Audi RS6......
si audi i'o cam batut la cur :-"..... RS6'le e cel mai tare din gama lui...parerea mea :) oricum mie imi plac toate 3 marci :X :X :X de la Mercedes imi place SL 65 AMG,CLS 55 AMG de la Audi imi place RS6,S8 si A8 W12 de la BMW imi place M6 si unele M3'uri :P |
da, daca se refera la progres audi trebuia sa compare rs6 cu modele mai vechi da' din propria gama, asa nu prea are sens.
|
Nu prea este normal ce s-a intamplat in reclama asta...audi isi face reclama comparand o masina din prezent cu unele de acum 20 de ani...chiar si daca erau modele noi tot nu era normal sa scoti in evidenta defectele altor marci iar audi(ca doar este reclama lor)sa-l scoti perfect, net superior celorlalte marci...mie personal nu-mi place genul asta de reclama...la fel cum a zis si allexutzzu aceste marci se completeaza..ramane la latitudinea clientului dupa ce criterii isi alege masina..
|
Quote:
|
Depinde din ce puncte de vedere s-a referit ca l-e bate:D.
Eu personal merg pe Mercedes.Acum depinde de fiecare ce vrea. |
Interesanta reclama,cam prea "pe fata" ce vrea sa dem in ea...
|
naspa reclama..
mai bine n`o faceau.. :-" |
unii de pe aici nu au auzit de lexus.acura,infinity....nemtii sunt in urma lor
|
normal ca daca compari o masina cu 20 de ani vechime cu una noua poti spune ca asta din 2009 este mai buna ca ce de 20 de ani ... interesant spot ..
|
audi a incercat sa isi fac reclama prin acest video la fel cum isi face magda ciumac reclama pe otv:)))).... rusineeeeee.
|
Quote:
|
Quote:
|
super...Jason Statham a devenit imaginea audi :lol: :D :peace:
|
Quote:
si nu va mai luati dupa emisiunea top gear ci mai degraba dupa niste teste facute de niste adevarati profesionisti. |
Inca odata s-au facut de cacat audi ... cum ati zis toti compara masini de 20 de ani cu una din 2009... NICIODATA nu o sa bata audi Bmw sau Mercedes cand o avut bmw seria 7 astia habar naveau ce e aia masina de lux or avut butoiasu ala latzit(a8) care l-au tinut 10 mii de ani si era varza... si acuma or scos a8 asta ultimu care doar motoru ii de el ca in rest praf...
|
audi nu cred ca avea nivelul acela de performanta si fiabilitate de care dadeau dovada MERCEDESUL si BMW-ul....e cam aiurea reclama sincer......(BMW rules):lol:
|
Frate se vede ca sunteti pe dinafara, cand avea audi masina de raliu (audi quattro) bmw si mert nici nu stiau cu ce se mananca 4x4, e adevarat ca asta nu justifica metoda de a promova acest model , dar fiecare marca este pe un anumit segment mert sa bazat mai mult pe lux , bmw mai mult pe sportivitate ,iar audi este incadrat undeva la mijloc , ori cand as lua un a6 in locul unui bmw seria 5 deoarece arata mult mai bine si in plus ai quattro, nu ca la bmw care abea au descoperit ce e 4x4 si anume x-drive
|
si versiunea lunga de 1 minut :-)
<object width="425" height="344"><param name="movie" value="https://www.youtube-nocookie.com/v/K5Gh57dRYJ4&hl=en&fs=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="https://www.youtube-nocookie.com/v/K5Gh57dRYJ4&hl=en&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object> |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:33. |
- Copyright 2026 4Tuning