![]() |
BMW z3
7 Attachment(s)
Salutari tuturor
Dupa ani de zile in care deabia am asteptat sa imi iau carnetu’ ….. si sute de ore de cautat masini pe mobile.de si pe alte site-uri …… ma luat tata de mana si mi-a zis k mi-a rezervat un bmw in Germania (aman2 suntem fani bmw de cand ne stim , alta masina in afara de bmw nu a prea avut .. de unde si pasiunea mea pt constructorul bavarez)….. Peste 3 zile m-am trezit in fata casei cu un ----- Bmw Z3 .. an fabric 2001 , albastru , decapotat , spalat, in opinia mea .. o bijuterie de masina . . . (precum un vis ,devenit realitate ) Masinutza este pe platforma de e36 … dar cu motorul de e46 …de pe 318 ….118caluti … e putin mai usoara decat un e36 ….... Cateva poze . . . astept sfaturile/ideiile voastre . . . |
Re: BMW z3
i frumoasa masina :) arata bine i ,mai faci ceva modificari?
|
Quote:
ma gandeam la niste distantiere... stie cineva dak trebuie sa ma duc la RAR samd??? dak imi trebuie alte prezoane ... p.s. ce masina ai ? Paul ? |
ce masini ,, ;)
|
1 Attachment(s)
Foarte frumoasa bavareza, mai rar vezi un z3 in starea cum e a ta
Multa bafta cu ea Iar sta bine cu niste jante de genu: |
da si tu detalii : pret , km , dotari , etc :D , bft multa cu viitoru proiect si so stapanesti sanatos :D
|
1 .Paul ne scuzzzzati .. de unde era sa stiu k ai mai multe... da tot nu mi-ai zis ce ....
2 QS . ms de opinie .. m-am tot uitat si eu la jante si le-am mai tot potrivit in Photoshop (cat m-am priceput) ..dar momentan e criza economica... + ca ma gandesc de 2 ori inainte sa schimb jantele .. pt ca pana acuma am spart 1 janta si alta am indoito (hehe tractiune spate :))) ) |
Quote:
z3 :-an fabric 2001 -km 113ooo (nu vreau sa tin predica ca is reali samd.. eu bag mana in foc k sunt reali deoarece masina e impecabila din toate pctele de vedere... nici o zgarietura nu are (cand am adus-o avea o usa infundata putin )) -OBC , - volan sport piele (M cred), -scaune electrice sport piele , -oglinzi el/incalzite , -geam. el. , -"senzori ploaie" , - un player JVC mp3 , sistem cu 7 boxe orig, magazie de cd-uri , -pachet crom complet interior si exterior -ASC -inele bord , inele in jurul farurilor -softtop nou si hardtop pt iarna -jante Al 16" , model bbs orig BMW , 225/45/16 . cam tot.. astept intrebari si opinii |
Quote:
Este frumoasa felicitari! |
Quote:
ms de urari . si tu ai o masina tare frumoasa ..... jantele si motorul isi spun cuvantul |
felicitari pt achizitie,e superba!!cam ce jante ai de gand sa ii pui??un VT ceva?
|
Quote:
MS .. VT (virtual tuning ) nu ?? pei daca se ofera cineva as fii mai mult decat recunoscator .... niste jante . astept opinii // bune sau rele . . . |
felicitari pt achizitie si poate la vara ne dam topless ;)
|
e pe platforma de e30 ;);) ( cel putin asa zic datele depe net )
|
Le gros souci du Z3 c'est que sa plate forme date de la e30 comme pour les e36 compact. Donc niveau chassis c'est franchement limite mais très joueur !!! La capote, les équipements et le conforts (<- normal !) sont moyens ! Et pour la finition, seule les Z3M sont superbes ! Mais c'est franchement du solide !!!!
"Marea problema a Z3-ului este platforma sa care provine de la E30 ca si in cazul E36 compact. Deci la nivel de sasiu este clar limitat dar foarte jucaus" |
Quote:
""The Z3 was developed from the E36 platform of the 3 Series. The resulting platform is sometimes referred to as the E36/7(roadster) or E36/8(coupé). The rear semi-trailing arm suspension from the E30 was used rather than the more sophisticated multilink suspension from the E36."" nu stiu ce intelegi tu prin "limitat" dar e ft ft jucaus..... in curbe cand e ud .. fuge incredibil de tare fundul dak nu esti stapan p tine.... si face ft ft usor cerculete....... e ft distractiva .. dar te inseala ft repede..... astept sugestii ...si de tuning exterior ... |
vreo idee la jante ?
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
1 Attachment(s)
ok ..nu stiam ca este asa...doar din ce am citit pe forumuri ....mai asteptam pareri de la cei care stiu intradevar ! uite un mic vt :-P
|
Quote:
MS FRUMOS de VT ... e ft frumos.... imi place ft mult cum ar da stopurile asa.... si portbagajul ar fii o idee ... dar e frumos si original ... are stilul lui cand il vezi .. cu scriisul de "z3 " si cu inchizatoarea chromata..... jantele sunt ft frumoase.. tot BBS nu ? |
da ...bbs rs cu ''buza'' ! cred ca ar da si mai bine cu buza mai lata ! ( pe spate )
|
am doua intrebari ... 1) oare cum as putea sa fac semnalizarile asa ? (negre/smoked)
2) cum se pun distantierele la roti ? imi trebuie alte prezoane ?? mai imp... trebuie sa merg la RAR pt ele ?? sa le declar?? care sunt cele mai bune ? cele facute sau cumparate ??? cat de mari le pot pune ? pana sa frece in aripa ?? |
ptr o clipa am ramas fara respiratzie cand am vazut poza postat de pyttbull cu bbs-urile alea...abea mi-am revenit:))
|
dar ce model este ala?
|
Quote:
nimeni nu ma ajuta la distantiere ? |
Quote:
z3 1.8 e mai greu cu 45 kg decat un e36 cu motorizare echivalenta in rest te-ai ales cu o masina frumoasa...omule ce tot ai cu criza asta de o tot mentionezi?tu sau ai tai luati bani mai putini de cand cu criza?au crescut cumva preturile la accesoriile aftermarket?:dizzy:daca ai primit masina si nu au fost probleme legate de bani, nu cred ca un set de jante ar fi o problema.:evil_laug ps:aproape orice bmw cu o motorizare decenta este foarte jucaus :peace: succes la modificari! |
pana una-alta arunca un ochi aici> http://www.tuninglinx.com/html/tdbase.html <poate gasesti ceva ce-ti place:wink:
|
Quote:
1)eu am studiat talonul meu si al unui 1.8is .. si era o diferenta de 100 de kg .... cel putin asta era trecut in talonul de RO 2) ideea cu , "criza economica" era doar o gluma .. pt trebuie sa imi schimb si motocicleta si deja sunt mai mult bani ... cand am zis jucaus m-am referit . la faptul k am condus .. slk230 , e36,e46, e90 si nici unul nu mi s-a parut k fuge de spate asa tare.... ms pt aprecieri |
mi se pare k bbs rs nu dau f bine pe z3.....incearca altceva tot cu buza.dar asta e doar parerea mea,nu mi-o lua in nume de rau.
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
ce parere ai de modelul asta?
|
6 Attachment(s)
din cate stiu eu Z3 si E36 compact au puntea spate de la ursuletz din motive de spatiu.. asta fiind mai simpla si mai jucausa - lucru care nu-i neparat un dezavantaj :P
Ca jante as merge pe ceva cu buza+streched tires: keskin KT1, Schmidt Space Line, OZ Mito, Kerscher KRS, Ac Schnitzer Typ1 Rennsport, Schmidt VN Line 3p |
8 Attachment(s)
Ms k te-ai gandit la jante..... dar eu ma gandeam mai mult la ceva original ... m-am tot uitat la jante ... si am ales cateva ....
Mie cel mai mult imi place cele de M5... si cele AC Schnitzer.. si cele BBS (de pe cel albastru ) un Vt ar fii bine venit :D :-" |
Keskin KT 1 sau Schmidt VN Line 3p , parerea mea ca ar veni bine :D
|
Quote:
GUSTURILE nu se discuta.. .si se respecta.... poate ca am eu o fixatie cu jantele originale..... |
eu as lasa jantele originale pe masina , imi place super mult cum dau.
btw , ai primit cadou o super masina ... imi place foarte mult ca e intretinuta si "la linie". am stat putin si m-am gandit ce as schimba la masina asta... si n-am putut sa raspund... pur si simplu o perioada destul de mare de timp m-as bucura din plin de ea asa cum este acum fara tuning fara nimic. masina iti poate oferii foarte multe placeri ... pana sa te plictisesti de ea si sa iti doresti ceva schimbat ;) , poate mai bagi si niste poze cu ea ;) |
10 Attachment(s)
Quote:
MS frumos .... ma simt flatat sincer..... sunt ok jantele.... daca ar fii modelul pe 17 cu buza.. nu le-as schimba....sa vad cum stau cu baniii pt k .. pe viitor am de gand .. : xenon(faza scurta) .. proiectoare in bara angel-eyes(desi ar trebui sa renunt la inelul cromat din jurul farului care este frumos...) evacuare (serpisori daca exista pt motorul asta ,accelerator de gaze daca se poate pune, traseu de inox , si o finala daca gasesc cu filtru ) distantiere.... momentan a primit un mic change de look , sunt curios daca e sesizabila diferenta.. :D cer scuze pt ca masina era murdara ..... |
stie cineva daca distantierele trebuie omologate la R.A.R ??? daca nu ... care sunt cele mai bune ? ce riscuri apar ?? cat de mari pot sa fie .... multumesc anticipat
|
eu zic sa nu pui mai mari de 2 cm .... nu arata prea bn cu rotile mult iesite in afara... parerea mea.
in alta ordine de idei te-ai gandit bine la partea cu evacuarea ... merge o evac cap coada poate si o admisie bine gandita si un chip chirip ... sigur o sa se simta ;) |
Sa inteleg ca nimeni nu a vazut mica diferenta optica (hint: e in fata :)) )
Leonard asa am sa si fac dar putin mai incolo pt ca acum caut sa imi schimb motorul (motocicleta). . . ma ajuta si pe mine cineva cu o problema ??? -->https://forum.4tuning.ro/290-zona-tehnica-bmw/111886-probleme-cer-opinia-altora.html |
| All times are GMT +2. The time now is 23:35. |
- Copyright 2026 4Tuning