![]() |
E30 - cabrio BMW
7 Attachment(s)
Proiect terminat :)
|
Re: Bmw E30
e frumoasa masina,dar ce cauta la versus auto ?:D
|
nimic :) a cerut sa fie vazuta :)
|
Salut! Frumos ursul dar mai da si tu cateva detalii:motorizare, dotari etc. Bafta cu ursul in continuare!!
|
frumos ursul sa ai noroc de el si sa vina vara sa il vedem Topless \:d/ ceva poze cu interiorul nu pui ... decapotarea e electrica ? e din 92 ? daca i puneai nr 08 EAR era mai tare zic eu ;)
|
nu ai voie cu 0 in fatza :)
L-am cumparat acum 6 luni , are toate piesele originale pe el ..., toate piesele schimbate la el ...kit ambreiaj , placute , bielete , baie ulei , "bucseraie" toate sunt pe orginal comandate ..este revopsita total ..are paravant ...ma costat vreo 2000 inmatricularea :) |
Re: E30 - bmw
Frumos ursuletu,o sa fie senzatie la vara.Jantele care le ai tu se pot desface si latzi sau ingusta dupa preferinte?
|
Salut,
Ăsta e fostul DJ 16 (sau cāt avea) BMW? Să te bucuri la maxim de el ! |
Frumos ursache , bafta si ai grija de el !
|
frumos... sa-l stapanesti sanatos... si k sa zicem asa "spor la agatat" la vara
|
sunt primul propietar in romania al ei ...masina nu va fi folosita la agatat :) e doar o pasiune castigata recent ...careia ii voi ramane fidel toata viata ...
|
Quote:
|
multumesc multumesc ..:) stiu ca este cel mai frumos ..dar al tau e cel mai puternic :))
|
Quote:
|
foarte frumos , foarte curat .... m`a inebunit asta vara ursul asta , peste tot il vedeam :x
sa il stapanesti sanatos si fara alte incidente ........ |
superba masina... sa o stapanesti !!!
ce jante sunt?? borbet cumva?? |
jantele sunt speedline de la zender , sunt din doua bucati :) nu stiu ..lumea zice ca sunt bune
|
Re: E30 - cabrio BMW
Am vazut masina astazi !
Te lasa fara cuvinte ..nu ii gasesti nici cel mai mic defect .este absolut impecabila ....are o linie a caroserie cum rar vezi ! Proprietarul il iubeste enorm ...are grije de el ca de ochii din cap .....TOT RESPECTUL pt acest lucru! Sa te bucuri de el !;) |
Multumesc , multumesc :)
|
superbe rotile ..deasemenea si ursul. e cumva cel care era de vanzare pe 4 tuning acum ceva vreme ? 318i ? daca da,superba transformare!
|
robert ... luni`marti iesim si noi cu cameleonu :D o plimbarica mica decapotat?
nu mai am netu :( o sa cer nr tau lui iustin :D |
Quote:
Nu stiu daca tipul la avut pus la vanzare aici ...sunt primul propietar al masinii in Ro . Multumesc |
1 Attachment(s)
o poza de familie:))
|
Quote:
|
cam asa ceva ..la cata grije ai de el !:P:twisted:
|
amandoua sunt frumoase in felul lor :) extraordinare
KLI prin forta , putere , EAR prin simplul fapt ca e curat , ingrijit , asa cum a iesit pe poarta fabricii :) sincere felicitari pentru ce ati facut din ursii astia , pasiune curata ! |
Eu astept sa vina vara ...si ursul lu Iustin :))
|
Quote:
|
super intretinuta masina
am vazut-o in realitate! |
avem si noi nevoie pentru masinuta lui robert de un bandou stanga spate ( ala mic )
are cineva , sau stie de unde se pot cumpara/comanda ? multumesc! Late Edit : era vorba de bandoul de pe prag , scuzati greseala :) |
e frumos e30, e superd e30 cabrio, dar al tau e criminal, felicitari!
|
Quote:
|
cel mai frumos urs:)))))
|
robert ce se mai aude de ursulica asta ? :> ca nu te`am mai vazut cu el nici prin trafic :(
|
Absolut superba masina,e si in constanta una argintie la fel de bine intretinuta si de originala.Keep it original :)
Mult succes |
cata , e bine e sanatoasa ...chiar acum o scot sa o rasfat ...:) , multumesc mult "rmy" o sa o "keep original" :))
|
am o intrebare....soft-topul e reconditionat??daca da, zi-mi si mie unde pot sa fac si eu asta.ms
|
este original al masinii ...am fost unul dintre putinii norocosi :) imi pare rau
|
cel mai frumos si intretinut urs din craiova !!!8) bafta in continuare cu ursache :)
|
felicitari pt masina
este foarte bine intretinuta am vazut-o vineri in statia de autobuz de la KFC sa ai grija de ea |
| All times are GMT +2. The time now is 10:16. |
- Copyright 2026 4Tuning