![]() |
2 Attachment(s)
oferta folie auto profesionala llumar .orice model de autoturism acum cu 100 ron mai putin (tva inclus).incinta acr vis-a-vis de poligonul auto
0757 808 223 -alin oferta valabila pt februarie si martie Garantie 5 ani,tva inclus,se ofera factura, pe orice model de luneta folia se aplica dintr-o bucata . mai pe scurt un autoturism in 4 usi de foliat partea din spate(luneta +2 portiere)costa 5 milioane.acum costa 4 mil NU COMPARATI FOLIA PROFESIONALA LLUMAR CU CEEA CE SE GASESTE IN COMERT CU OMOLOGARE.DACA FACETI COMPARATIE O SA AVETI LUNETE PUSE DIN BUCATI,ZGARIETURI CAT CUPRINDE IAR IN 12-24 LUNI FOLIA DECOLORATA DE TOT .(doar e fabricata de romani......) |
Re: OFERTA FOLIE OMOLOGATA LLUMAR BOTOSANI
Apelati cu incredere la COCOBADAREL ! Mai ales acum, super preturi.
|
recomand si eu
|
recomand si eu cu incredere
|
cat ma costa luneta si doua geamuri laterale mici de foliat omologate???
|
luneta si 2 laterale mici insemnand?spune-mi modelul de masina ,daca e in 2 sau 4 usi si afli pretul.toata lumea are impresia ca geamurile lor laterale sunt mici dar nimeni nu masoara sa vada ca nu exista masina sa nu intre la partea din spate 1m liniar de folie.
scurt si la obiect daca e 2 usi costa 350 daca e 4 usi costa 400 ron. |
1 Attachment(s)
pai e bmw compact(2portiere) care are geamurile din spate f mici ,
|
350 lei la oferta
|
poti pune omologata si pe geamurile din fata?
|
1 Attachment(s)
da se poate pune insa cu vizibilitate de la exterior la interior 73% ceea ce inseamna folie ca o punga mai pe romaneste.este singura permisa de lege pt geamuri laterale fata.pretul pt 2 geamuri laterale fata este de 150 lei cu factura si garantie 5 ani.
ca sa nu mai fie intrebari aveti fotografiata masina mea pe care este aplicata folia cea mai inchisa pt spate (vizibilitate 5%) si folia cu 73% vizibilitate admisa de legile uniunii europene pt geamurile lateral fata. |
Daca merg sa pun folie dai fetele de portiera jos? sau geamurile??
|
nu se dau geamurile jos decat la opel astra 92-97 sedan sau taiat.panourile se scot sau nu,depinde de masina
|
Am intrebat pentru ca eu nu vreau sa mi se demonteze masina,ca apoi nu mai scap de hodorogeala din portiere,si nici sa pun holzsuruburi nu e frumos.
|
da ce masina ai?nush cum sa-tii explic eu desfac seria 3-5-7 nou, cls-uri,audi s5,seria6,a8,q7...si inca nu s-a plans nimeni de hodorogeala.....
|
De alea am desfacut si eu...mai ales la audi,doar ridic fata de portiera in sus si gata..dar la astea mai vechi au diblurile alea..si daca se rup suporturile de prindere de pe fata de portiera e cam nasol...stiu ce spun ca am patito.Si daca din greseala ala care imi da jos fata imi rupe unu de ala ce as putea sai fac? nimic... ca doar nu o sa-i iau gatu omului pentru o bucata de plastic..si..eu.raman cu hodorogeala.....dar ca sa nu lungesc: La masinile astea mai noi se da mult mai usor fata de portiera jos decat la alea vechi.
|
mie mi-a dat fetzele de la portiera jos si a scos geamurile si nu mai am nici o hodorogeala mon cher`. Deci cine il recomanda stie de ce il recomanda pe alin.
|
Eu nu zic ca nu ar fi bun omu la ceea ce face,dar pe primul loc imi pun masina mea,apoi meseria ce o cunoaste el.Mai ales ca in ziua de azi e plin de ``meseriasi``..(off topic)
|
ai vazut si tu 2 suruburi sus la audi a6 si crezi ca asa se desfac toate masinile.ia da jos la un a4 sau un passat sa vezi cum sar toate clipsurile daca nu stii.aia la reprezentanta le schimba de fiecare data daca dau jos panoul.la mine nush cum sa-ti explic raman intregi toate.pana la urma care e dorinta ta ca nu inteleg? si daca tot esti din darabani mergi si vezi Q7-le lui nea Stelica si sa dai muzica incet sa asculti ce tare zdrangane:)) apoi sa incerci sa dai fetele de portiera jos sa vedem daca reusesti.ma suni daca nu gasesti toate suruburile :))
|
salut....am si eo 1 golf 3 kombi din ala lung de familie...si vreau sa stiu cat ma costa so infoliez toata..sa stiu daca am vreun avantaj...si zimi te rog si cat costa pt spate + luneta sa fac o comparatie....:) ms
|
Quote:
2.PARTEA DIN SPATE costa 450 lei cu folie llumar si 330 lei cu folie solarzone |
Quote:
am fost plecat o sapt din oras iar cand m'am intors aveam geamul lateral spart..noroc de folie ca l'a tinut... |
Coco, tu foliezi doar geamuri sau si masini intregi?
|
nu numai geamuri.execut si colantari totale sau nu.
|
salut,am un e46,am folie neomologata pe spate,vreau sa stiu cat ma costa sa le dati pe alea vechi si sa-mi pun alta omologata,mersi.
|
Quote:
|
nu se poate da pret pana nu se masoara masina si pana nu stii exact ce culoare vrei pt ca difera pretul la autocolant.
|
Pai, culoarea negru mat cam ca a ta deasupra si un tico stii cam cum arata. Dar vreau sa stiu aproximativ, nu exact.
P.S.: Stau in cartier cu merlin, mai sus de tine, asa ca putem sa ne intalnim usor sa vezi masina daca vrei si sa imi dai un pret. |
Vreau sa fac capota la vw vento al meu mata,cat costa?Sunt din judet si miar fi usor sa o fac acolo,sa nu mai pierd timp in alta parte.mersi
|
40 lei e manopera si materialul vreo 25-30 lei
|
Quote:
|
Super pret!am sa merg la voi.Aici in iasi numai folia e 120 roni..in bazar.N-am vazut preturi mai umflate ca in bazaru asta din iasi,2 leduri 40 roni..2 proiectoare cu stroboscoape,in bazar la bt is 80 ron.Nu am luat de acolo ca am zis ca sunt scumpe,cand am intrebat aici in iasi azi...180 ron :)))
|
O sa vad cand pot sa vin, dar cred ca o las pe luna viitoare. E destul de ieftin fata de cat credeam eu.
|
Alin trebuie sa ii lasi mai ieftin la baiat, ai tipat prea urat la el in poligon ! :)))
joke |
Quote:
|
Quote:
|
Cocobadarel!
Cat ajunge de foliat un VW POLO 9N in 4 portiere luneta si geamurile de la portierele din spate?? |
Quote:
300-solarzone |
aha mersi
|
pt hyundai accent cv?
|
Salut baetii!!
Am si yo o intrebare: Am un BMW 520i E39 pe care vreau sa-l foliez si mar interesa un pret, vreau folie pe toate geamurile masiniii! Multimesc!! Respect!! |
| All times are GMT +2. The time now is 20:11. |
- Copyright 2026 4Tuning