![]() |
Maybach 57S by FAB Design
4 Attachment(s)
Desi nu stim de ce ar trebui sa tunezi un Maybach, sa spunem ca important este felul in care o faci. Maybach-ul din fotografiile de mai jos a fost surprins in Monaco si este tunat de catre cei de la FAB Design. Din pacate, multe detalii despre aceasta creatie nu se cunosc (modelul nu apare pe site-ul tunerului), insa din ceea ce vedem noi, limuzina germana a primit un wide-body kit si noi jante. De asemenea, se pare ca nici interiorul nu a scapat "nevatamat"...
|
Re: Maybach 57 by Fab Design
Biiine. Pai in Monaco am fost anult trecut. Ce vezi acolo...ca iti vine sa plangi cand sti ca trebuie sa te intorci in tara. Acolo se strang, mai ales vara, toate marcile de masini posibile. Aici ma refer la cele mai luxoase. Nu mai vorbesc de zona respectiva.
P.S Masina imi place. |
Frumos body-kitul.Parerea mea ca da bine pe masina,parca ar fi ceva modificari si la interior,pacat ca nu se vede
|
nu arata rau. parca atunci cand auzi de tuning pe maybach, si nu d'ala din state, de pune tona de crom pe el, te gandesti cam la un kitch. da asta arata chiar bine. singura chestie care ma deranjeaza ar fi branhiile alea din spatele rotilor, care DOAR alea arata aiurea. parerea mea.
|
cand spui maybach parca e destul. dar daca mai e si stilizata putin... e mortal
|
frumos..imi place...din ce se vede din poze pare facut cu gust,pacat ca nu se vede interiorul..
|
Wow! Masiva bestia...
|
prea frumos si prea bine ii sta asa si culoarea ii vine perfect
ps:ultima poza pare a fi un CL |
Quote:
|
+1, mi se pare oribil si e o porcarie sa iti bati joc in asa hal de un maybach, s-a dus dracu toata idea de maybach
|
Re: Maybach 57 by FAB Design
azi maine vedem widebody kit si pe rolls royce..... absolut execrabila....
|
Quote:
|
mai tare e cl-ul din ultima poza, mult mai tare....
|
Hai frate cum sa pui wide body sport pe o masina luxoasa?
Prost-gust...parerea mea |
mi se pare prea prea prea prea belea masina , yes please
|
masina serioasa :)
|
eu zic ca maybach-ul e o masina care nu trebuie tunata...eventual doar niste jante faine....in concluzie mine nu imi place...dar fiecare persoana vede lucrurile in felul ei..asa ca....
|
mie nu-mi place ... :| ... si nici culoarea
|
frumoasa masina dar sincer nu este pt noi nai nici o satisfactie cu asa masina la 2500kg nustiu ce ai putea face decat sa stai in spate si cu o blonda cam atat in rest frumoasa masina si marfa culoarea dar trebui sa fi vrun GIGI ca sa poti unbla cu ranga in caz de acident
|
arata bine kitul, da frate, in nici un caz pe maybach
|
este foarte urata!!!LOL
bataie de joc.... |
oare nea gigi nu isi face asa ceva ?? :))
|
este mai frumos cl
|
eu zic k arata destul de bine,pica bine si culoarea....nu prea se preteaza sa tunezi un maybach dar asta este reusit...
|
Frumos, fara crom, spinners si alte comicarii de genu asta, o masina destul de dezirabila.
|
ce porcarie de culoare...rama aia de la faruri parca e din banda adeziva si arata ca dracu :| Ce pana mea sa tunezi un Maybach...poate la motor :| in cazu in care esti maniac...da pe afara trebuie sa fi cam dement sa o faci :| Deja ma doare capu...Nu ma omor dupa masina asta nici stock dar totusi..kitu asta e facut sa o urateasca si mai mult
|
TIGANIE PAREAREA MEA. ALBASTRUL ALA NU E PENTRU MAYBACH. lumea e obsedata de kituri... nu la orice masina ii sta bine cu kit cu atat mai putin pe maybach.numai vreun arab tampit poate sa faca asa ceva.maine o sa vedem si rolls cu bodykit ....
|
arata bine bine chiar ii vine manusa kitul dar parca mai frumos e CL ala alb..
|
Tuningul nu cunoaste limite. Insa gustul da. Din fericire, insa, acest exemplar este departe de a ajunge la limita bunului gust. Este o masina frumoasa, in ciuda culorii extrem de prost aleasa.
|
sincer nu imi place,parerea mea e ca trebuia sa o lasa asa ..daca si la maybach mai baga tuning ...:sad:e una din cele mai scumpe masini din clasa de lux, au stiut ei mai bine ce au facut.....oricum:sad:
|
Nasol...culoarea super aiurea...care numai inspira...LUX...caci asta e ideea pentru care s-a fabricat Maybach...si kitu' chiar nu vine bine...probabil si interiorul e la fel de jalnic!!!
|
fiecare isi "tuneaza " masina ....adica o face cum ii place.....de ce unii pun pe dacii tot felul de prostii.....ca doar dacia e o berlina normala...deci....fiecare isi face masina cum ii place lui...
|
Oribila nu se poate sa iti bati joc de o masina in asa hal zici ca e an de fab 74 culoarea nu o prinde absolut deloc zici ca e plastelina iar farurile alea cu albastru in interior si masca cu dungile alea negre sun criminale ma uit si ma minunez ca la cienva din lumea asta chiar ii place,la baietii aia nu le-a spus nimeni sa nu asorteze un lucru cap coada ca per total da urat, ex.albastru din faruri....daca in interior brodu are albastru asta pe el clar e o mana criminala care a vrut sa isi bata joc in ultimu hal
|
hahaha , ce masina penala , ii mai lipsea un eleron =)))))
|
Parca vine dintr-un cartier rau famat !Super-misto masina!:shock:
|
Ma ia cu durere de cap...
|
sunt curios cine-i gutza de maimutza care a avut ideea sa-si poceasca maybach-u
|
on:mie unu nu imi place...parerea mea este ca o masina ca asta trebuie lasata asa cum e...macar de avea alta culoare..
off:in schimb cl-ul ala e mortal:D |
nui rau deloc .... :):):) este chiar dragut :D
|
e extrem de urata, plus culoarea e total nepotrivita, it sucks. mai bine arata mercedesul din ultima poza
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:12. |
- Copyright 2026 4Tuning