![]() |
Porsche 911 GT3 Facelift dezvaluit
7 Attachment(s)
Constructorul german a dezvaluit astazi versiunea cu facelift a modelului 911 GT3, ce va debuta oficial in luna martie la Salonul Auto de la Geneva. Noul model vine cu o serie de imbunatatiri atat la nivel tehnic, cat si estetic.
Astfel modelul 2010 beneficiaza de un motor in sase cilindri de 3.8 litri ce dezvolta 435 CP, cu 20 CP mai mult decat actualul model. Din punct de vedere al performantelor, 911 GT3 Facelift accelereaza de la 0 la 100 km/h in 4.1 secunde si atinge o viteza maxima de 312 km/h. De asemenea, noul model vine cu o manevrabilitate imbunatatita si cu discuri de frana ceramice. La exterior avem spoilere fata si spate redesenate, noi faruri bi-xenon si stopuri cu LED-uri. <script type="text/javascript" src="https://www.4tuning.ro/flv_player4/swfobject2.js"></script><div id="266">film</div><script type="text/javascript">swfobject.embedSWF("https://www.4tuning.ro/flv_player4/flvplayer.swf","266","470","370","9.0.115", "https://www.4tuning.ro/flv_player4/expressInstall.swf" , {fullscreen:"true",file:"https://www.4tuning.ro/flv_movies/gt3_2010.flv",image:"https://www.4tuning.ro/flv_movies/gt3_2010.jpg"} , {allowfullscreen:"true"}, { });</script> |
Re: Porsche 911 GT3 Facelift dezvaluit
interesan, numai ca nu prea imi place culoarea... in rest no comment
|
Nu stiu de ce se ma chinuie Porsche cu facelifturile vizuale :-), la ei noiile generatii de masinii arata a face lifturi:lol:
|
Altii cu LED-uri :rolleyes2
Maaaare facelift... tot banal raman modelele de Porsche. |
Super masina super culoare as dori si eu una cu o bata in caz ca mio zgarie careva cu intentie:lol:
|
sa moara masa ce demaraj si ce aerodinamica tare mai ales tobele si adrenalina in astfel de masina te omoara cred ca este tot ce siar dori un sofer senzatia dupa o tura si un interior cu totul schinbat,, bv felicitari
|
arata foarte bine,imi place foarte mult finisajele din interior,performantle sunt ok,pretul????
|
Quote:
ON TOPIC: super marfa:twisted: stopurile si jantele chiar sunt frumoase :-) |
Nu vad nici o diferenta, e chiar banal.
|
mai mai mai ati ajuns sa catalogati un Porsche, in special un GT3 ca fiind 'banal'....hmm
|
Quote:
|
o masina sport pur sange......
|
Super Car
|
pentru carcotasi, ledurile care au fost prima data puse pe audi si acum au inceput si cei de la porsche si mercedes si restul sa le puna, au un rol semnificativ! in sensul ca s-a dat o lege prin care o masina trebuie neaparat sa aiba leduri din astea! deci orice masina produsa pe viitor ( cel putin in germania ) va avea LED-uri cum sunt la audi sau la acest porsche!
|
In afara de LED`uri au mai schimbat si forma stopurilor spate. Parca sunt mai ascutite acum si par ceva mai agresive. Cat despre LED`uri, consider ca sunt utile si arata chiar bine pe o masina daca sunt puse in locul potrivit si in cantitate potrivita....
|
Quote:
Aceeasi forma plictisitoare... |
E bestiala.E masina mea preferata.Arata foarte bine stopurile.
|
Hm, vad ca se discuta intens despre faruri si led uri si alte aspecte f "importante" pt un GT3. Apropo , de ce se iau toti de LED uri? Sunt mai eficiente, au durata mai mare de viata si sunt mai usoare si mai rezistente la vibratii decat becurile clasice, numai bine pt o masina sport, bravo lui Audi ca le a introdus dupa mine.
O mica remarca, motorul e de 3.8 ( se vede si pe noul eleron spate) si din fericire este inca derivat din cel de pe GT1 LM 1998, injectie clasica indirecta. De ce din fericire? Pt ca suna mai bine ..;) 4.0 este noul RSR alta specie cu totul :D Revenind la ceva mai serios, hai sa trecem peste LED uri si sa vedem ce e nou. Si sunt multe imi pare rau daca unii catalogheaza GT3 ul dupa poze. Nu i asa greu, poftim, e oficial si gratuit: http://www.porsche.com/microsite/911gt3/canada.aspx Numai 20 CP in plus. Da, numai. Numai 0.1 s mai rapida. samd. Imi pare rau, amatorii de cifre pot opta pt alte masini. Intrebati omul de la dealership in schimb in cat timp se ajunge la putere maxima (engine inertia). La ce turatie e acum puterea maxima, cum arata curba de cuplu, care e plaja disponibila acum, la cat e cut off ul, etc etc. Punem pariu ca e sensibil mai performanta decat cea veche? Stati sa inceapa sa apara testele (alea serioase nu alea de la Top Gear, Car and Driver etc) si o sa aveti si numere. Inovatii? Noutati? PASM de exemplu, e cu totul nou, chiar daca se scrie la fel. Sau hai sa vedem cate masini in lume au suportii motorului controlati electronic in functie de sarcina la care e supusa masina si confortul dorit? Da, e premiera mondiala dupa cate stiu eu, corectati ma daca gresesc. E adevarat, asta nu se vede in poze.. "Vechiul" GT3 are prezoane clasice, cel nou are sistemul tipic racing cu securizare centrala, asta chiar se vede in poze. Iar nu se vede in poze ca discurile din frana sunt duale acum, din doua parti adica, au inlocuit "belt" ul de inox cu aluminiu sa mai salveze vreo 5 kg, poate pare putin dar vorbim nu numai de masa globala ci si de "unsprung mass", inertia mama ei, cum credeti ca reactioneaza un tren de rulare mai usor cu 5 kg la acceleratii, longitudinale, transversale, si mai ales verticale si rotationale? Ma opresc aici cu exemplele, restul puteti gasi si singuri. E usor sa dai din umeri si sa treci pe langa masina asta spunand ce spun majoritatea, "e la fel ca aia veche" sau preferata fanilor Top Gear "cei mai lenesi designeri din lume" Nu serios? Hai sa vedem cate diferente poate numara cineva intre cele 2 modele ..:) Masina asta este la granita dintre road legal si racing numai viitorul RS o sa fie mai aproape de racing desi o poti conduce si pe strada fara sa i agati nasul (cel nou) pt ca acum are un nou (da, nici asta nu se vede in poze) sistem de evitat bordurile a la Gallarado. DAr nu vreau sa fiu rau, e un eveniment in lumea auto dupa mine, dar daca cineva spune ca i doar un alt 911 treba lui, probabil nu vede ca are in fata o masina honuita, nu cizelata, la perfectiune sau macar tinzand spre the perfect drivers car. De ce nu e perfecta? Pt ca viitorul GT3 probabil va fii mai bun, nu stiu cum dar gasesc ei o cale.. Noul GT3 este echivalentul katanei batute pe nicovala si indoita de milioane de ori dupa care a fost slefuita/ascutita la perfectiune, asa vad eu masina asta, abia astept sa aterizeze la noi pe pista..aaaa...pardon in showroom :D Sa sarbatorim oameni buni, scoateti sampania de la rece, Masina este alive and kicking .. |
Super-tare!Singura modoficare mai vizibila e la spate!Chiar ca e reusit !Foarte frumos iar la 108/litru e unul din cele mai tari motoare aspirate!:-P;)
|
da pana la urma LED urile vor deveni obligatori ca lumini de zi sunt mult mai fiabile decat becurile normale si se vad de la distanta mai mare..
|
e frumos
|
Porsche 911 GT3 arata bine si fara facelift ... numai ca nu crec ca ii sta bine cu leduri ... da Cei De La Porsche a Cercetat piata Si Cam Toate Modelele Cu FaceLift Au Leduri ..
|
Quote:
|
porsche...clasic, ca de obicei...la spate le mai modifica...dar in fata parca sunt jurati...nu se ating de farurile alea nici in ruptul capului! :|
|
Quote:
Quote:
http://www.porsche.com/microsite/911...specialguest=0 |
Quote:
Ma refeream strict la concernul Porsche ca nu aduce inovatii in aspect, nu modelul GT3 in special - my bad. |
mai cititi ce scrie 993Turbo, omul ala stie ce zice, si nu mai aberati. De abia ce a postat si se presupunea ca a luminat anumita lume cu ideile lor fixiste , si totusi iar vin altii cu 'arata la fel', 'nimic interesant', voi nu stiti sa cititi ?
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
|
Quote:
|
Vrei GT3, pentru ce ? Aia e masina ori de circuit, ori de autostrada, n-ai ce sa faci cu ea la noi. Eu unul nici daca-as avea un milion de euro nu mi-as cumpara asa o masina. Ca sa ce ? Ca sa-mi zdruncin spinarea de fiecare data cand trec peste o sina de tramvai ? Ca sa raman fara spoileru' fata la prima groapa sau denivelare mai mare ? Nu mai zic ca la ce garda la sol are masina daca e o pisica moarta pe drum (sau alt animal) si n-o vezi la timp (sau n-ai loc s-o ocolesti) o iei ca pe faras ! Asa mai degraba imi iau un carrera normal, si nu-mi fac griji de genul acesta. Si oricum chiar si pe asta ti-l iei mai mult de fitze, pentru ca practic nu prea ai unde sa alergi cu el. Treci de 150, ramai fara carnet, sau intri intr-un copac, deci nu merge.
Cat despre GT2 RS, atata vreme cat si GT3-ul are o versiune RS mi se pare normal sa fie la fel si in cazul sau. Sau tu intrebi de ce ar trebui sa existe o versiune RS in the first place ? Pai simplu, se presupune ca aceasta e mai orientata spre circuit decat cea de baza. Adica e mai usoara (luneta si acoperis motor din plastic, scaune din fibra de carbon, etc), mai zgomotoasa, si in general mai putin confortabila la drum lung decat versiunea normala (in special din cauza scaunelor tip "racing" si a izolarii fonice a motorului, care lipseste cu desavarsire, probabil tot din motive ce tin de greutate). A si sa nu uitam de roll-cage, care daca nu ma insel e standard pe RS. Deci cine vrea masina special pentru circuit isi ia GT3 RS, cine nu, isi ia versiunea normala. Asta evident daca nu traiesti in Romania, caz in care mai bine iti iei un beetle :lol: |
Aceiasi forma plictisitoare ........dar cu un coeficient aerodinamic apropiat de perfectiune si in plus ...traditia continua!;)
|
nu e mare schimbarea estetica dar performantele spun totul
|
bine bine, dar unde e facelift-ul?:lol::rolleyes2:lol:
|
@C63 AMG: Motorul cu injectie directa de pe Carrera suna mai plat decat cel anterior de asta ma bucuram pt sunet, nu cred ca poti analiza sunetul dupa un filmulet oricum, si ma doare inima sa vad blocul dual de pe GT1 disparand, inca se pare ca mai are potential chiar daca e scump de fabricat, ofera inca mai multa soliditate decat motorul "clasic"de Carrera, traiasca Le Mans ul pt asta ..
@getedoi: Ca sa i citez chiar pe cei de la Porsche, GT3 este pentru "occasional track use" pe cand GT3RS este pentru "occasional road use". GT3 ul e cel mai pur 911, esenta, dar il poti folosi si in viata zilnica de cand cu PASM ul (apropo, spoilerul fata are o zona dedicata de impact care se schimba rapid si costa putin), RS ul deja este mai dedicat, din cauza single flywheel ului e mai incomod in trafic bara n bara. Setup ul suspensiei este diferit, pana si ampatamentul e un pic mai lung (din motive de suspensie/stablitate/aerodinamica pe circuit), bodywork ul e bazat pe cel de la Carrera4 cu solduri ceva mai late ca sa mai castige ceva la stabilitate in curbe chiar daca drag ul creste un pic (nu viteza max e targetul). Nu e un alt model, eu il privesc ca pe un GT3 care e preparat,tunat din fabrica daca vreti, deja pt distractie pe circuit, pt ca actualul GT3 este suficient de civilizat pt drumuri normale (cel putin intr o tara normala si cu gume normale :) Eu sunt fericit ca oferta e larga, e adevarat ca e si marketing, dar privesc asta ca pe o oportunitate pt potentialul cumparator sa aleaga ceva cat mai apropiat de masina ideala pt el, fie ca este un Cayenne Diesel Tiptronic sau un GT3RS. Cat despre RSR ma indoiesc ca o sa fie street legal prea curand. Chiar sunt curios daca o sa scoata un GT2RS, eu stiu de alt proiect, ceva care o sa aduca multe :D si :shock: si :o ..sa vedem.. Numai bine. |
pffff cand vcad ce pot sa scoata unii din ei, cu plm sa fie plictisitoare forma sau sa zici de un porsche ca e banal...orice model ar fi..... mergeti si laudati emsasele vostru
|
Quote:
|
Se pare ca m-am inselat, se aude foarte bine noul motor:
https://www.youtube.com/watch?v=9yeUb...eature=channel https://www.youtube.com/watch?v=dQ6jhlmeZlU Sincer, intre asta si R8 V10 cred ca mai degraba as lua GT3-ul. Bine asta daca scot o versiune cu PDK, ceea ce din cate observ nu prea au de gand sa faca, dar cine stie. Zic ca as alege GT3-ul pentru ca R8-ul o avea el motor de gallardo dar are o transmisie total nepotrivita, si invechita, in comparatie cu cea automata de la porsche (care din pacate intarzie sa-si faca aparitia pe GT3, probabil din motive ce tin de fiabilitate). Unde mai pui ca raman si cu vreo 40000 de euro in buzunar, maruntis ce-i drept :P |
Eu prefer sa nu puna PDK ul pe GT3, e suficient pe (viitorul)Turbo dupa mine, daca vrei un driver's car vrei o cutie manuala, daca vrei strict cel mai bun timp pe circuit, da, putere cat mai multa si PDK. E aceeasi idee care a stat la baza lui Carrera GT, pure driving, not numbers. Asta e opinia mea, fiecare doreste altceva..
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:48. |
- Copyright 2026 4Tuning