![]() |
B-01-UXD provoaca orice pana in 80 de cai
mai exact e vorba despre un oltcit.....orice pana in 80 de cai cu tot cu modificari(asta deocamdata, p viitor vor fi provocate masini mai puternice)
|
Re: B-01-UXD provoaca orice pana in 80 de cai
ooo iesi cu oltcitu la atac... bravo ce ai pe ea?
|
hmmm, cānd ajung īn Bucureşti dau īn prealabil un semn..tot oltcit ;)
|
toba si filtru momentan si fara numar multe sperante....mai prost cu soferu ca e cam greu si nu prea mai e nici un avantaj al greutatii reduse :D dar merge.....deci, astept porvocari
|
vine si Je soferu de rezerva, o "scandura" care poate face diferenta de kg:D
|
Quote:
|
Ce mai ai inafara de filtru si toba? Cutie 4 franta sau 5 Gsa? Cat de comprimat e motorul? :) chiulase de 1.3 sau de 1.1?
|
Quote:
|
Quote:
|
Mda, m-am lamurit ... In cazul asta daca ai nevoie de o axa de SEH sa ma suni ca ti-o dau gratis ... am si debitmetru pentru oltcit si radiator de apa si antigel in pungi de un litru la hiper pret!
|
Quote:
|
Quote:
|
Tocmai asta era si ironia cu antigelul, cum a fost cea cu filtrul care iti da 10 cai...era doar un raspuns ... una peste alta bafta multa cu Oltcitul si spersa faca drama :D
|
Quote:
acu fara misto e vorba despre un oltcit din 93 care trage binisor, neumblat in motor, cu carburatorul nitel dereglat, un filtru sport si o toba(mai mult de sunet) care urmeaza sa fie renovat complet la vara...si cum vreau sai fac setu motor sper ca pana in vara sa bubui pistoanele de tot si daia am facut provocarea, oricum logan 1.5 dci ala mai slab il fac sigur si orice berlina......astept poate iese ceva |
Iti urez succes, ar fi inca un oltcit aranjat pe strada :) berlina e clar o victima, in schimb loganul e 1.5 dci chiar si cel de 70 de cai, condus de un sofer bun, nu e chiar o victima crede-ma.
|
Quote:
|
Ce cutie de viteze ai?
|
Quote:
|
Quote:
Dar să păstram tematică topicului .. şi să lasăm să curgă provocările ;) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
vineri sunt la bucuresti:) ps.clio-ul meu face 5000 de ture;) si le face destul de repede,nu plafoneaza ca loganu... |
Quote:
|
UXD-ule am daca te intereseaza un set comprimat de 1.3 cu chiulase de 1.1 care a fost pe masina mea, mai trebuiesc un pic retusate pistoanele, masina fugea f bine iti zic...adica loganu de 1.6 lua bataie ca sa iti faci o idee (ma ajuta si cutia scurta) si daca vrei iti fac rost si de o cutie 4 fr la un pret foarte bun. Setul ti-l dau gratis daca vrei sa ti-l faci. Nu e praf dar il dau gratis pentru ca nu caut sa ma imbogatesc plus ca eu pregatesc o surpriza nitel mai mare.
|
Quote:
maine sunt la billa in drumul taberei in jurul orei 20.00 itzi trimit pe PM nr meu de tel in cazul in care ai timp |
Quote:
|
Quote:
|
da' nu am zis ca il minti ca sa-i iei banii sau ceva.. am zis ca ma indoiesc. ce configuratie era oltcitul ala de bateai 1.6-le?
|
1.3 chiulase de 1.1 cutie 5 tr gsa carb normal de oltcit evacurea normala dar tragea foarte tare pana dadeam a treia nimic nu a stat langa mine, inafara de un cielo cu c20xe care mi-a rupt capul si tot nu mi-a luat fatza pana la 70 la ora:)) eu am zis ca e cielo normal si m-am umflat la el, asta a fost chiar in pitesti in seara in care am venit la craiova si m-am intalnit cu tine la pod, oltcit visiniu b 03 fxa.
|
aaaaaaa, da! gata! imi aminti! catalin, nu? :) nah, ce mic e forumu'! da' tot nu te cred ca bateai loganu de 1.6 cu carbu de oltcit. :)) calcul simplu: diferenta de ~100kg intre masini si 30 bhp. greu de facut. indiferent cat de dezavantajat ar fi loganu de cutie, tot nu recuperezi diferenta aia de 30 de cai. nu contest ca ai facut UN logan de 1.6, da' nu generaliza.
|
Quote:
|
Quote:
probabil nu s-a dat niciodata cu un logan pe timpu cand avea frumusetea aia de oltcit..:dribble: |
Mistreku, nu generalizez boss. Exact, Catalin. Bine te-am regasit. Enough off-topic. UXD-ule ti-am dat add pe mess astept.
|
Quote:
|
in afara de mine care nu am primit nici un raspuns,nu am vazut nici o provocare....
nu mai poluatzi topicul omului cu cunostintzele voastre de mecanica...e doar un topic de provocari;) |
Quote:
Daca tot poluam noi topicul , atunci lamureste-ne care e treaba cu acel clio. Aici zici ca e stock iar pe site la NSL zici ca are mici modificari la motor. Cum e? In functie de situatie? |
pai dak tot are modificari la motor atunci ne intalnim vineri iti dau joi pm cu ora si locu.....am zis pana in 80 de cai, dak are mai mult, te bate "Dumnezeu"
|
cu o solenza 1.4 mpi, cu evacuare marita de inox si chipuita ?:D
in rest stock... |
din pacate tre sa fac o pauza momentan .....nu mai merge masina cum trebuie...sper ca in cateva saptamani sa revin in forta. numai bine
p.s. dak vreti cu un leon 1.4 obosit cu 200 de mii de km:D |
ilie ce zici man ?
ne dam ? glumesc. am 1280 kg in talon....100 ale mele......400kg muzica :)) |
| All times are GMT +2. The time now is 13:39. |
- Copyright 2026 4Tuning