Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Painting - Airbrush - Viniyls (https://forum.4tuning.ro/177-painting-airbrush-viniyls.html)
-   -   Vand/cumpar: aerografe,compresoare,vopsele...etc. (https://forum.4tuning.ro/177-painting-airbrush-viniyls/106571-vand-cumpar-aerografe-compresoare-vopsele-etc.html)

Juve 03-04-07 17:47

vand aerograf

Vand 3 aerografe diferite + minicompresor (sub pretul pietei)

liwiu_evo 05-04-07 16:57

Re: vand aerograf

adica ce marci, preturi shi niste poze daca se poate :)

stephio 06-04-07 11:27

daca sunt mai mici de 0.3 si se numesc Iwata, putem vorbi!

Juve 06-04-07 12:55

1 Attachment(s)
intre 70 si 250 ron- pt aerografe
350 ron- compresor

gabrieltmsc 09-05-07 18:23

mai este valabil anuntul cu aerografe? m-ar ineresa. dak poti lasa un nr de tel sau id de mess sa vb.

technoart 16-05-07 20:39

cum arata ala de 75RON,ma intereseaza si pe mine unul

ninubmw 19-05-07 12:54

SALUT. Mai este valabil anuntul cu aerografe? M-ar ineresa. Dak poti lasa un nr de tel sau id de mess sa vb. .

cicioc 09-06-07 11:31

airbrush si accesorii

salutare lume
daca doritori de aerografe sau alte accesorii va rog sa aruncati privire aici

www.china-airbrush.com or www.cnbida.com.

cine doreshte ma poate contacta pt mai multe detalii

stephio 11-06-07 08:22

Re: airbrush si accesorii

Thanks for the link!

Ceilalti care nu stiua unde e Romania, nu au mai raspuns...

mihai88 17-09-07 22:16

da niste preturi?!ca acolo nu am gasit

cicioc 17-09-07 22:26

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by mihai88 (Post 1105630)
da niste preturi?!ca acolo nu am gasit

in poza sunt preturile la produsele care pot fi aduse

contact
0740130222- ovidiu pasca
email: [email protected]

mihai88 17-09-07 22:33

cata promptitudine,o sa te caut

hot_ice 27-11-07 04:02

Fratilor eu sunt paralele cu desenatu...problema mea este ca "sufar" din cauza asta de mic (lipsa talentului). De imaginatie nu duc lipsa dar vreau sa fac shi eu un hobby din asta shi am nevoie de ajutorul vostru.....adica am tot vazut tot felu de filme demonstrative shi exista nishte palete pentru cei afoni...adica nishte ***uri de plastic cu diferite modele...de la cap de schelet...pana la stele si alte chestii.....de unde pot cumpara shi eu? In ro nu am gasit nicaieri....daca vrea sa ma ajute cineva plsssssssss :D

hasky 27-11-07 17:10

www.airbrish-depot.com

cristi bau bau 10-01-08 08:42

Klar policolor
gasesti tot ce ai nevoie de la sabloane la cursuri si vopsele de airbrush
Cristi Petrescu 0741278033

no limits design 10-01-08 12:14

Quote:

Originally Posted by hot_ice (Post 1217883)
Fratilor eu sunt paralele cu desenatu...problema mea este ca "sufar" din cauza asta de mic (lipsa talentului). De imaginatie nu duc lipsa dar vreau sa fac shi eu un hobby din asta shi am nevoie de ajutorul vostru.....adica am tot vazut tot felu de filme demonstrative shi exista nishte palete pentru cei afoni...adica nishte ***uri de plastic cu diferite modele...de la cap de schelet...pana la stele si alte chestii.....de unde pot cumpara shi eu? In ro nu am gasit nicaieri....daca vrea sa ma ajute cineva plsssssssss :D

se numesc sabloane ....... oricum daca zici k nu te pricepi deloc nu cred k ai sa faci mare lucru nici cu salboane....dar poti sa incerci nu se stie niciodata

no limits design 14-10-08 00:31

intrebari , probleme/solutii pentru probleme

aici puneti orice fel de intrebare......nu mai vreau 100 de topicuri pentru orice dilema aveti.....de acum daca mai gasesc topicuri facute aiurea asa nu le mai mut le sterg direct;)

ducele 22-10-08 11:28

perla in lac !!!! imi poate oferi cineva ??

vreau sa matuiesc masina si sa ii dau un lac cu o perla in el,poate sa ma ajute cineva?

killer.designs 22-10-08 12:42

Re: perla in lac !!!! imi poate oferi cineva ??

buna...poti proceda si asa ( sa pui perla in lac si sa sufli asa),insa exista o baza incolora care se amesteca cu perla care are rolul de a tine perla in suspensie,astfel incat sa se vada si baza care e acoperita de perla.Daca o sa pui perla in lac o sa iti iasa si asa,insa eu personal nu sunt multumit de cum iasa.Bafta!

killer.designs 22-10-08 12:44

bineinteles,depinde si de cat de perlata doresti sa iasa masina.scuze pentru postul dublu.

ducele 22-10-08 13:07

2 Attachment(s)
ok asta am inteles dar de unde fac rost de perla?cine se pricepe sa o dea k nu vreau sa ma duc la unu care sa nu stie.vreau sa se cunoasca destul de bine perla cam ca pe asta neagra

killer.designs 22-10-08 13:24

perla gasesti la toate vopsitoriile...toata chestia e ca nu sunt sigur ca in poza pe care ai atasat-o tu e perla...daca nu ma insel sunt flakes.ar trebui sa gasesti la mipa asa ceva sau la alsa ( www.mipa.de sau alsacorp.com) sper sa iti fie de ajutor

karma 05-11-08 17:38

Re: intrebari , probleme/solutii pentru probleme

Salut ... as avea si eu o intrebare , nu stiu cine sau daca a vazut cineva filmul Vandemon`s ghost flames , aici ar fii un mic rezumat https://www.youtube.com/watch?v=zHt1h...eature=related
Printre ce am gasit eu se numara :
http://www.houseofkolor.com/hok/PDF/...lish/SG100.pdf
http://www.houseofkolor.com/hok/PDF/...U_REDUCERS.pdf
si daca nu ma insel astea http://www.houseofkolor.com/hok/PDF/...ish/FLAKES.pdf sunt ptr culoare ...

Acum sa vin si cu intrebarea ... stie cineva daca se gasesc la noi asa ceva ... daca da unde ... si sub ce denumire :?:

Va multumesc anticipat

gangsta_gabitzu 24-11-08 19:37

salut...mai este valabila oferta cu minicompresorul?...ceva detalii tehnice?...mark eventual...esti...defapt...ai fost multumit de el pana acum?...poate lasi un nr de telefon sau un id de mess pe aici...mercy..:???:

gangsta_gabitzu 24-11-08 20:31

2 Attachment(s)
hello...am nevoie d ajutor...care din urmatoarele compresoare credeti k e mai bun:???:.....am nevoie de raspuns km...urgent....ca ma gadila degetele sa incep odata sa folosesc aerograful nou inoutz:lol:

gangsta_gabitzu 24-11-08 20:39

am uitat sa mentionez....de cate aerografe am nevoie pt o lucrare mai komplikta?....pe mine ma tenta sa achizitionez pe acela cu ink un aerograf fiindk am decat unul si cred k imi trebuiesc mai multe...calitatea lucrarii e influentata de tipul de compresor?..sper sa ma descurc cu unul din astea 2 pentru ca sunt mai tinerel si nu prea am..."timp" daca ma intelegeti...daca nu sunt bune...va rog sa imi recomndati voi unul..dar totushi sa nu dau toate economiile mele de astavara.....sa fie ceva sub 5 mil....multumesc mult:*:*

V.Roberto 08-12-08 20:47

vreu sa vopsesc o masina si intrebarea este :ce diuza sa aiba pistolul ca sa iasa vopseaua cat mai uniform si fara coaja de portocala,momentan am un pistol de 1.2 ,sa iau ceva mai mic sau mai mare?

andlev 10-12-08 17:56

Vand Airbrush

4 Attachment(s)
Vand Airbrush Single Action Ad318 nou
Diuza 0,8mm
Aer 1-2 bar
Cel mai mic si cel mai mare linie de vopsit 1-10cm
Vand Airbrush Double Action Alder AD319 nou
Cel mai mic diuza 0,18mm
Cel mai mic linie de vopsit este 0,3 mm
Aer 0,8-1,2 bar
Vand Airbrush Double Action Alder AD340 nou
Diuza 0,2 sau 0,25 mm
Aer 0,8-1,2 bar
Vand Airbrush mini compresor
-marimi: 24,5cm*13,5cm*17cm
-greutate 3,6 kg
-max 4 bar

[email protected]

zinanails 17-12-08 20:21

avem produse de la createx
www.zinanails.ro
0722275390

Kalastar 21-01-09 18:21

Vopsire aluminiu ???

salut!

se poate sa vopsesc niste piese de aluminiu ? cine ma poate ajuta cu niste sfaturi avantual materiale necesare ?

multam anticipat!!!!

no limits design 21-01-09 20:26

aluminiul se poate vopsi dar neaparat cu grund intai

vitamina 21-01-09 22:51

salut....mai este valabil anuntul ? "vanzare compresor si aerograf"? as dori un compresor...daca poti sa imi lasi un nr de tel ...

vitamina 25-01-09 22:00

Re: Vand Airbrush

salut minicompresorul la ce pret este?ms

vitamina 25-01-09 22:06

cumpar aerograf+compresor(mini)

salut, sunt incepator si as dori sa cumpar un minicompresor pt a incepe sa lucrez cu aerograful. Daca se poate sa imi ofere cineva o oferta ceva despre un compresor(mini) nou sau sh la un pret rezonabil pt k sunt incepator si nu vreau sa dau multi bani pe unul inca de la inceput. Astept niste oferte. va multumesc

vitamina 27-01-09 23:13

Quote:

Originally Posted by cicioc (Post 940179)
salutare lume
daca doritori de aerografe sau alte accesorii va rog sa aruncati privire aici

www.china-airbrush.com or www.cnbida.com.

cine doreshte ma poate contacta pt mai multe detalii

sal...as dori si eu un minicompresor...am vazut k ai dai si o poza cu preturi si niste seturi aerograf + compresor...pe care mi-l recomanzi de acolo? apropo eu sunt incepator si nu stiu multe despre aerograf si alt chestii, invat repede m-am documentat cat de cat dar tot mai am nevoie de sfaturi si multa munca dar deocamdata vreau sa imi cumpar un compresor si un aerograf...si am vazut acolo set de 120 de euro e bine...cam atat as dori sa dau pt inceput, pe parcurs daca vad k imi place si am vre-o treaba cu aerograful am sa dau niste bani in plus...dar deocamdata as vrea sa mah rezum la atat. ms si astept raspunsul tau

no limits design 28-01-09 13:06

Vand/cumpar: aerografe,compresoare,vopsele...etc.

aici puneti anunturile voastre care au legatura cu painting-ul

mojito 16-02-09 21:00

Re: Vand/cumpar: aerografe,compresoare,vopsele...etc.

salutare! vreau sa cumpar un aerograf +compresor pt bodypainting - ce ma sfatuiti? as fi vrut iwata insa am nevoie de el sambata si timpul e prea scurt asa ca trebuie sa inlocuiesc cu altceva.

gabi triumph 17-02-09 21:47

salut

caut aerograf diuza 0.2 sau 0.3 + compresor, de preferat set complet nou sau second-hand. astept oferte.

tel:0742919652.

Comenzi SUA 19-02-09 01:15

Salut
Fac comenzi pe siteul www.coastairbrush.com, site care este promovat de catre Mike Lavallee in filmuletele lui demonstrative.
Pot aduce vopsele, piese , pistoale, cam tot ce e acolo expus.

Am pe stoc vopsele CREATEX.

gangsta_gabitzu 19-02-09 14:53

salut...cam la ce preturi sunt vopselele createx....am auzit ca sunt foarte bune astea....

All times are GMT +2. The time now is 03:04.

- Copyright 2026 4Tuning