![]() |
Machete in lucru - alex09
3 Attachment(s)
As avea o intrebare.La macheta asta farurile stopurile si luneta nu pot fi scoase deoarece sunt facute un fel de lipituri.Cum as putea scoate totusi aceste lipituri??
|
Re: Machetele mele - alex09
Rupi lipitura aia, ca este casanta, si apoi le lipesti la loc cu lopici!
Lipitura aia, este plastic topit! ;) |
da mi-am dat seama ca e plastic topit si ma gandeam ca poate ar merge sa o topesc iar cu letconul ca sa dau jos farul.apropo la luneta e prinsa de plafon cu un fel de lipitura de metal si cineva mi-a dat sfatul sa folosesc o bormasina cat sa marunteasca metalul doar dar apoi cum prind la loc??
|
Exista Picatura, Poxipol...
|
Re: Machete in lucru - alex09
Da, multumesc de raspuns.
|
Ai grija cu Picatura (se gazeaza repede suprafetele transparente).
|
Stiu ca se gazeaza plasticul dar voi folosi Super Bond (care cred ca are efect asemanator cu Picatura ) si oricum voi lipi doar pe plafon care va fi acoperit in cele din urma.
|
Am urmat sfatul lui coman razvan si am observat ca de fapt lipiturile acelea nici nu trebuiesc date jos, fiind necesar doar apasarea cu o surubelnita astfel incat farul iese iar lipitura ramane in urma.Singurul lucru nescos a ramas luneta deoarece este mai complicat ,lipiturile fiind ceva asemanator cu metalul topit, oricum dupa ce am dat jos celelalte elemente m-am apucat sa matuiesc vopseaua cu smirghel de granulatie 280 si merge destul de bine.Voi pune poze cu masina dupa ce o termin de matuit complet, poate marti deoarece plec maine si ma intorc luni.
|
Quote:
|
eu niturile alea le indoi cu un varf de briceag...si chiar merge:-??...dar trebuie rabdare!
|
Cu bormasina doream si eu sa incerc, dar deocamdata voi matuii vopseaua.Sper ca maine seara cel tarziu sa pun poze
|
Un sfat: da jos toate geamurile si toate celelalte elemente din plastic de pe macheta. Risti sa le zgarii la matuit (o clipa de neatentie e suficienta).
|
7 Attachment(s)
Astazi am terminat de matuit vopseaua de pe masina, am scos luneta si cam atat.Uitati pozele (parca un pic mai clare zic si sper eu).
|
sunt curios cum o sa iasa la vopsire...
ce culoare o faci>? |
tuning nimic?:-?
|
Din pacate s-a dus vacanta si nici nu mi-am dat seama asa ca nu o sa mai am timp sa fac mare lucru.Tuning vreau sa ii fac dar cum am spus nu prea mai am timp iar culoarea probabil un negru si sigle nos si HKS facute cu sablon de culoare electric blue.
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:08. |
- Copyright 2026 4Tuning