![]() |
Ce preferă bărbaţii??
Blonde, brunete, şatene sau roşcate?
votaţi... detaliaţi... |
Re: Ce preferă bărbaţii??
aaa .. blond party more
eu prefer femeile .. nu conteaza ce culoare au pe cap .. conteaza putin ce au in cap ... si la mine mai contaeza ce culoare au ochii inebunesc dupa albastri si verzi :D Nu Votez .... Nu am 18 ani :) |
Brunete, daca e o tipa care ma da peste cap, clar e bruneta.
|
De votat am votat ( ..multiple choice ..că de' prefer femeile indiferent de culoarea parului :D ,nu stă în culoarea părului atracţia în general) ..bine că mă dă pe spate o blondină sau o brunetă sau o şatenă sau o roşcată ..sau ..(nu in ordinea asta ) asta e partea doua. Acum şi culoarea ochilor joacă un rol esenţial :D ..si alura feţei şi mai ales ce au în cap :-).
|
TOATE. Punct...
Daca sub par au ceva in cap, daca arata bine... ma doare fix in cot de culoarea parului... Parca tind spre brunete, insa... Dar nu e o regula... Ma atrage ce e frumos, indiferent de culoarea din cap - bine... extremitatile cu roz in cap, portocaliu si alte culori extrafantastice - NU! Dar o persoana sanatoasa la cap nu s-ar vopsi asa. |
Quote:
|
Nu ma... mie imi plac alea chele. :lol:
|
tie si lui Rocco Sifredi..bun asa..dar ce te faci cand vrei s-o apuci de coama?:D
tendinta generala e data de "coincidetia opositorium"..contrastele se atrag, sau cel putin asa ar fi ideal pt mostenirea genetica, dar exceptiile confirma regula.. eu sunt brunet...si pana acum m-au atras cel mai tare brunetele..dar situatia se poate schimba, nu te atrage doar culoare din cap, ca mai nou aia ori e falsa de cele mai multe ori, ori se schimba in concluzie ma atrage vopseaua... |
Quote:
In alta ordine de idei: pe mine ma "atrage" femeile care se prezinta cu un corp de invidiat, de fata... Culoarea parului?! Nu ma intereseaza... am spus: in afara de extremitati... |
am votat brunete. unele au ceva mai special :oops:
blondele mi se par comune. ( desi prietena e blonda ) haha |
Quote:
Off: vezi cu semnatura aia... i don't like it... :twisted::lol: |
Cretzele nu se pun :P?
|
Quote:
|
Cretele au o culoare in cap... una din toate alea mentionate mai sus. :lol:
|
Poi au da sunt caz special :D. "Brunete" 's my pick.
|
Teoretic nu conteaza , frumusetea nu consta doar in culoarea podoabei capilare , dar pentru mine brunetele au un avantaj din start. :D
|
bruneta cu ochi verzi.........superrrrrr:dance::dance::dance:
|
pai parca era topic de par..acum ajungem la ochi? punkiste se pun? d-alea cu creasta rosie?
off: ce nu-ti place dsoara la semnatura mea? culoarea parului? sau freza? :D |
Nu prea ma intereseaza culoarea parului atata timp cat ii sta foarte bine si culoarea se integreaza foarte bine.
|
blonde :D
|
Brunetele!
|
Blonde cu siguranta :)
|
Schimbat:lol:
|
Si... de ce a trebuit sa postezi asta? :D
|
pentru ca sa se intelgeaga ca es este o fata inteligenta si pe deasupra este tare interesata cum isi poate modifica masina si sa cunoasca alti oameni care si ei la rindul lor sunt pasionati de tuning.
later edit: AM SI SEMNATURA! |
Asta cum sa o iau?:-P....drept ironie sau.....
Last edit moderator : data aviatoare Pm, nu post nou Offtopic chiar, Mulţumesc ;) |
desi nu conteaza culoarea parului, imi atrag mult mai multa atentie blondele... si cu blonde a m avut treaba, si blonda e actuala ! :)
|
Brunetele da un aer de seriozitate (cel putin la primele aparente... dupa lasa de dorit:D)
|
am o slabiciune pentru brunete, dar prietena mea e blonda.. deci poate doar in prima faza m-ar atrage la o tipa faptul ca e bruneta.. pe urma e alta treaba..
|
Le prefer pe toate,nu conteaza culoarea parului.
|
Femei care sa nu minta , sa nu insele culoarea nu conteaza ;)
dar asta sunt sf-uri ;) |
brunetele... :!:
subscriu c a zis psycho :)) |
prietena mea e bruneta deci :)))
|
Brunette :X
|
Brune,blonde si roscate
|
Brunetele si blondele...
N-as spune nu nici unei roscate a-ntaia. :D |
brunetele par mai de casa ,cred ca daia cele mai multe "voturi" se duc catre ele.
suntem un popor latin si preferam brunetele focoase cu paru lung si cu ten deschis |
Blondele sunt in genreeal frumoasa dupa o bere Blonda
Brunete focoase si atragatoare oricand la orice ora Roşcate - o aventura si atat |
mnah,pe asta inca nu am auzit-o!!!:lol:
|
care? ca ma faci curios
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:16. |
- Copyright 2026 4Tuning