![]() |
B~15~FOF
9 Attachment(s)
Arunc si eu aici cateva poze cu masina si ce am facut la ea.
Nu este nici stock..da nici nu am cu ce ma mandrii. este facuta cum imi place mie. astept pareri si sugestii pentru viitor. orice este bine venit. numai bine. |
Re: B~15~FOF
O masina facut cu gust zic eu>Bafta cu modificarile ulterioare:D
|
Ha , Laur , eram sigur ca vei fi primul aici.
bine te`am regasit si ms :)) |
Rotile alea ar arata mai bine vopsite albe , dar totusi sunt mici pt logan mai potrivite erau unele pe 16. daca te gandesti mai incolo sa le vinzi sa ma anunti
|
abia sunt achizionate , si eu ma gandeam sa le fac albe..dar parca nu merge si buza vopsita in alb. nici nu stiu in ce combinatie sa le fac.
zilele astea imi vin stikerele cu logan cup , care sunt tot albe. ar da bine asa , alb. |
opa fofo pe 4 tuning:P felicitari pt masina, adevarat cu bun gust:P sa aveti grija de ea si spor la tunat;;)
|
Un golanel foarte frumos.Imi place.Motorizarea de 1.6 e o alegere buna,cea de 1.4 e cam puturoasa,dar merge.observ ca este foarte curata.sa te bucuri de ea si fara incidente;)
|
da , ms Skory , sa tot fie.
adaug si un film cu toba. https://www.youtube.com/watch?v=4K2Lq...e=channel_page |
Foarte draguta. Da bine cu ambele seturi de jante, dar imi plac mult alea negre (ai dreptate, buza alba da mult mai bine decat complet). Un singur comentariu negativ... scoate presurile alea din interior ca-i jale :D. In rest, o mandrete de masina. De ar fi mai multe femei ca tine, am avea si noi liniste.... Bafta in continuare!
|
uite ca te dezamagesc , sunt baiat , userul este facut de catre prietena mea , si am continuat eu cu el.
Presurile imi plac.. + ca`mi pun neon rosu sub bord si o sa reflecte frumos. nu`mi plac deloc acele de guma sau mocheta. Deci nu o sa ai liniste :) ms de urari. |
Asta este, nu putem fi toti multumiti. mie imi place lucrul ingrijit si pentru asta chiar apreciez masinuta ta. Covoarele.... gustul fiecaruia.
|
Ce bine ii mai sta asa...trantita :D
|
Frumoasa masina ta.Niste sugestii:stalpii de la usi vopsiti negru si folie neagra pe geamuri
|
si pe langa ce a zis Adi schimba-ti gumele alea care le ai acuma....Unele cu balonul mai mic ar arata mult mai bine!!!
|
da..o sa tin cont de pareri..autoclantu la stalpi o sa pun..da sa se mai incalzeasca afara , si gumele mai au de tras , pe viitor o sa renunt si la jante..cine stie.
ms kis-ule ! |
Loganului ii sta bine cu jante pe 16 sau 17 alea ar fi potrivite pt supernova mea
|
asa e...dar momentan asta am , cu asta defilez :D
|
Frumoasa masina .....si ce imi place cel mai mult este ca tii le ea.......iar ceea ce nu prea imi place la masina sunt acele paravanturi de la geamuri sau cum se cheama......eu zic ca ar da bine fumurii sau deloc:D......si as mai zice ca buzele la jante ar merge bine albe cu o folie pe geamuri si cu stalpii negri asa cum am mai zis si ceilalti......in rest chiar imi place masina......bafta in continuare si multi km fara fara incidente....numai bine
|
salut ziko si mersi mult de urari.
paravanturile nu le tin de frumusete..ci ca`mi sunt utile buzele de la jenti vor fi albe...sa dea umpic caldura si ma apuc de ele. le fac albe pt ca astept si stikerele aferente de la logan cup sa vad pe unde gasesc autocolant pt stalpi..cred ca prin targ. numai bine |
Eu am auzit pe cineva care a intrebat la reprezentanta aici in Suceava la Dacia pt folie de stalpi cum am eu la "Kiss Fm" si i-a dat un pret de vreo 200 si ceva de lei....acum nici eu nu stiu ce sa spun de pretu asta.....norocul meu este ca eu am avut din fabrica pe a mea.....si ce vroiam sa te intreb....cum zici tu ca te ajuta paravanturile de la geamuri???in ce fel ca nu am avut si nu stiu......
|
este exagerat de mult pretul... sunt si prin targ..si pe la baieti pe forumuri.
in jur de 50-70 ron max. pai cum sa ma ajuta..cand ploua pot sa tin geamul crapat 2 degete fara ude in interior. si alta chestie..la drumuri in afara nu mai imi vajaie capul cand il tin deschis. daia ii si zice paravant nu ? numai bine. |
scuze ca ma bag dar o sa gasesti la toate magazinele unde gasesti autocolant doar ca treb sa cauti bine pt ca acele magazine nu prea aduc poate doar sa vb cu cineva si sa iti aduca pe comanda,eu caut de mult timp autocolant negru mat si nu am gasit inca,asa ca bafta la colant.
|
nu este prob. cu autocolantele.
au baieti de pe logan club , doar sa le montezi. cum sa nu gasesti autocolant negru mat ? cauta si aici pe forum...sigur gasesti. |
mersi nene si chiar o sa caut.mersi.
|
7 Attachment(s)
revin cu poze cu masina stikuita , logan CUP.
Sunt multumit in mare cum a iesit , pacat ca in spate nu a "picat" la linie. va pun niste poze. |
Foarte misto a iesit:D Felicitari!
|
da bine rau "stikuita".imi place la nebunie:X.frumos rau FOF-ul
|
multumesc multumesc , acuma ma ocupt de interior...il fac negru , am facut plafonul...si stalpi fata...ramene fetele de usi , stalpii mijloc si spate..si plasticul de langa scaune.
numai bine |
te rog frumos zi cum a facut plafonul negru................
|
plasticele de la stalpi se dau jos.. degresat , dat cu primer(eventula 2 maine , sa prinda) , si pe urma 2 maine de vopsea spray.
am facut si tavita spate de la boxe..un tub am bagat in ea :D , tot asa...dat jos. pt plafon am stat toata ziua..se da destul de greu jos...asa ca am ales varianta "pensula" , adevarul ca sunt 2 dezavantaje , e migala mare...trebuie sa dai intens sa astupi tot , si mirosul care ramane...dar sper cand se usuca..si ceva parfumuri de masina..o sa iasa usor usor. pun poze zilele astea...nu am mai avut timp si de ele , si asa ma apucat seara. sunt deschis la orice idei , sugesti , critici , orice. numai bine. |
Quote:
si dungile arata bine de tot pe ea bafta in continuare;) |
FRUMOS,FRUMOS.felicitari.
|
ms baieti , mirosul o sa iasa cand se usuca vopseaua si cu cateva odorizante.
|
salut boss.am auzit ca vrei sa-ti achizitzionezi un difuzor de aer si o "seapca" de luneta.face baiatu care mi-a facut masina:1 mil "sapca" si 1,5 difuzoru.daca vrei imi zici si ti le aduc la brasov.sau vb pe mes.id:ag80bik.
|
off topic,scuze
bik ,cozoroc de luneta ai? -si de ce difuzor de aer zice?de bara spate? -ai si pt loganul meu? |
da da , suna interesant , vb pe mess.
|
De azi motorul a primit soft nou noutz.
Dim sport/ OBD tuning |
ooo.ce veste.te-ai mai dat jos din masina?cred ca plange acceleratzia.la ce bani?
|
150 ron.
m`am dat cand am venit spre casa...de la intalnirea loganistilor pana acasa. de simtit se simte..creste frumos in ture. |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:51. |
- Copyright 2026 4Tuning