![]() |
Mini Cooper S R53
4 Attachment(s)
S-a achizitionat jucaria in iarna anului 2007... S-a platit o suma "modica" unei doamne care mersese cu ea din 2004 doar 22800 km... :D Si asa s-a implinit un vis!
|
Re: Mini Cooper S R53
6 Attachment(s)
Ne apucam de modificari!
Primul lucru schimbat a fost sistemul de sunet! S-a mers la domnul Relu ( tottal motto ) si s-a instalat un sistem de sunet entry-level pentru SQ: Head-unit Clarion 778, difuzoare Focal Polyglass 165VS, amplificator Audison SRx3, Subwoofer Hertz EDX 300R. |
1 Attachment(s)
Al doilea punct de lucuru a fost motorul!
Se face intai o modificare de soft... Masina pe strada se comporta ok si facea victime neasteptate: Golf 5 GTI, Clio Sport 3, Fiesta ST... Dar apar masini de care nu ma puteam apropia: Renault 5 turbo - modificat, BMW compact 2.5 24v... Masina pe dyno facand doar 150 CP! Nu puteam ramane in urma... Se comanda o fulie de compresor din state cu 19% mai mica decat cea originala, se cumpara o curea adecvata si se reface softul... ;) Se merge la Borla si se scot catalizatoarele, montand si un fake-lambda... :D Si apare asta: |
Good job! S-o stapanesti sanatos... succes!
|
Super tare bestia :)
|
Multumesc frumos!
|
Foarte frumoase mod-urile. Dar din pacate nu prea pot sa vad masina, nu pot sa deschid pozele din primul post! :(
Cat te-a costat transportul din state. Am vazut si eu multe chestii misto la Alta tuning, dar sunt decat in SUA. :( |
Pozele din primul post sunt de dimensiune mica... Pe cele originale le-am pierdut la o formatare a calculatorului... :( Dar le poti vedea aici: http://www.speedline-motorsport.ro/e...0Feb%202008%29
Transportul din state nu m-a costat mult: se calculeaza in functie de dimensiunea si greutatea pachetului... Exemplu: am comandat recent de pe outmotoring o fulie usurata pentru arbore, care pe site costa 162 $, si pe mine m-a costat cu totul 135 E. Mai greu pana am gasit pe cineva care sa poata plati! |
Sti ce ar arata tare rau ? Geamuri negre + Stopuri negre pe spate ( inegrite).Si intake-ul de la supercharger sa fie vopsit negru + jante negre! Ar arata bestial!
|
Quote:
Trebuie sa ne vedem sa barfim pe larg... Mama masii de sesiune... |
Am stopuri, kituri exterioare.... diverse pt mini. Daca te intereseaza da un semn.
|
Claudia imi poti lasa o oferta pe PM?Scuze B11EAU ca-ti poluez topicul. :)
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Eu dau startul... :))
|
am uitat sa precizez ... foarte frumos mini-ul
si eu caut unul ... dar vreau sa fie negru :D |
Foarte frumoasa masina :) Si impreza e a ta ?:X
|
Quote:
|
Bravo, e foarte frumoasa!!!!!
|
Am intrebat din cauza numarului de inmatriculare.Sa inteleg ca sunteti prieteni foarte buni :D
|
1 Attachment(s)
Update!
Fulia de la arbore usoara si un soft nou! |
Waw ce liniara e curba de putere. Cred ca fuge de manca pamantul. Cat te-a costat softul ?:rolleyes2
|
Nu sunt pe deplin satisfacut... :P Softul m-a costat 350E...
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
:D Am inteles ce intrebi! Nu este lag in cazul meu, ci doar o diferenta de presiuni! Ce vezi intre 1000 si 2500 rpm pe grafic este momentul pana ajunge compresorul in overboost, el plecand cu presiune atmosfeica in el!
In cazul tau explicatia este si mai simpla: nu ai suficient cuplu pana in 2000 de ture... E un subiect foarte mare... Il dezbatem live daca vrei! :) |
Quote:
|
1 Attachment(s)
A se scuza jegul si intarzierea:
|
ce e aia .......o roata poloneza???
|
Este o stelutza ninja ( arma alba ) pe care am hotarat sa o ascund ca sa-mi ucid "dusmanii" pe neasteptate!! :p :D
|
HELP :rolleyes2 ajutati-ma care poate ...caut urgent spoiler cooper R50 (2002) argintiu daca se poate si aripa spate dreapta! ms mult :???:
|
la pitesti nu mergi ?:)
|
Quote:
|
era pentru B11EAU postul meu
|
Quote:
Mi-ai pus cea mai buna intrebare! :D |
Quote:
|
27 Attachment(s)
Mai animam un pic topicul asta cu niste poze, bineinteles tot cu intarziere de la evenimentul 4uning-days:
|
Frumoase pozele... :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:50. |
- Copyright 2026 4Tuning