Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masini tunate (https://forum.4tuning.ro/18-masini-tunate.html)
-   -   Ferrari F460GT by IdingPower (https://forum.4tuning.ro/18-masini-tunate/106384-ferrari-f460gt-by-idingpower.html)

boy_wonder 27-01-09 10:23

Ferrari F460GT by IdingPower

5 Attachment(s)
515 cai putere si 479 Nm. Acestea sunt valorile modelului Ferrari F460GT, o creatie a tunerului japonez IdingPower. Asa cum o sugereaza si numele, F460GT beneficiaza de un motor de 4.6 litri. Supercarul accelereaza acum de la 0 la 100 km/h in doar 3.8 secunde si atinge o viteza maxima de 320 km/h, in timp ce sfertul de mila il parcurge in 11.7 secunde. Lista cu modificari include printre altele un kit aerodinamic din 12 piese, jante pe 19 inci, o noua suspensie, un sistem performant de franare si o noua evacuare.

bisag daniel 27-01-09 10:45

Re: Ferrari F460GT by IdingPower

frumos kit u

AndreiKai 27-01-09 10:50

uuhhh...arata foarte bine!!! :D :X

SERJAN 27-01-09 10:59

imi place foarte mult cum arata cu acest kit.

Alex_pitesti 27-01-09 11:42

frumos chiar si eleronu sta bine pe el

dRR-XWX 27-01-09 11:46

creca alt eleron mai mare nu au gasit....:evil: la fel ca si la m3 :shock:

_anaconda_ 27-01-09 12:19

kitul nu arata impresionant, dar nici rau desi eleronul ala e cam aiurea pus si cam mare -.-

allexutzzu 27-01-09 12:35

nu e cine stie ce...dar merge! de asemenea ca la e92-u ala, eleronu cam strica tot!

KillYourSelf 27-01-09 12:40

nu prea imi plac mie modelele de la ferrari dar asta le intrece pe toate :D ... arata super bn :peace:

dolb 27-01-09 13:01

mie mi se pare naspa si kitsch!

ferrari se vor a fi exclusiviste .. nu tunate de japonezi cu eleroane cat casa si prize pe capota!

Drag_Event_Addict 27-01-09 14:19

sunt de acord cu dolb cam kitsch........arata foarte asemanator cu nsx-ul :)

JohnnyX 27-01-09 15:09

Kitul original de pe F430 mi se pare mult mai reusit. Era de ajuns sa umble doar la partea mecanica...

CyberCSX 27-01-09 15:33

Eleronul ala cretinesc cīt tejgheaua unui bar, e pe Ferrari la fel de util ca umblatu īn bocanci de ski īn miz de vara la + 40°C :D

shu.lee 27-01-09 15:47

ferrari are un design extrem de studiat, linii a caror frumusete iti misca simturile, ferrari e o adevarata opera de arta (aspecte pe care nu le am descoperit eu acuma ) si zic ca acest kit nu se ridica la standardele ferrari ( nu zic ca e urat cu toate ca eleronul ala e exagerat)

ROSSI 46 27-01-09 15:50

nu merge stilul japonez pe masinile europene si cu atat mai mult pe un ferrari ...pe sylvia pe rx7 si toate jucariile lor intradevar ar fi mers de minune dar peste ferrari nu prea mai ai unde sa te bagi

adrian78bmw 27-01-09 15:58

mda si eu sunt de aceasi parere mai frumos designul original..nu se potriveste pe ferarri poate pe alte modele

bogg 27-01-09 16:06

:shock: Ma doare inima :dizzy::ashamed:

Later Edit: aaaaaaaaa, m-am prins, ii din aia pe telecomanda.

HD-90-MTZ 27-01-09 16:15

Mie personal imi place mai mult originalul...erau de ajuns modificarile la motor si o vopsea tare eventual si niste jante..

Car Lover 27-01-09 16:19

Kit-ul arata destul de bine ...dar cand o sa inteleaga japonezii astia ca pe masinile europene nu se pun mega-eleroane ca pe ale lor?:D

life=car 27-01-09 17:55

tipii astia chiar tin mortis sa strice toate masinile europene......de ce ar fi avut nevoie un F430 de un ditai eleron cand e una dintre cele mai manevrabile masini ale momentului

VBogdan 27-01-09 18:48

numa jponezii puteau sa modifice un ferrari...nu zic ca e urat dar nu se preteaza sa tunezi un ferrari........mie nu mi se pare logic....:sad:

Marius_mym89 27-01-09 19:09

nu imi place imensitatea aia de eleron:???:

sparly 27-01-09 23:17

am zis ferrari si gata ,zic curse si stop

dolb 27-01-09 23:43

Quote:

Originally Posted by shu.lee (Post 2014956)
ferrari are un design extrem de studiat, linii a caror frumusete iti misca simturile, ferrari e o adevarata opera de arta (aspecte pe care nu le am descoperit eu acuma ) si zic ca acest kit nu se ridica la standardele ferrari ( nu zic ca e urat cu toate ca eleronul ala e exagerat)

hai ca deja exagerezi! ... arata bine un ferrari ( cam toate ) dar nu este opera de arta si nu va fi prea curand! sunt foarte frumoase si exclusiviste .. dar atat!
Quote:

Originally Posted by ROSSI 46 (Post 2014966)
nu merge stilul japonez pe masinile europene si cu atat mai mult pe un ferrari ...pe sylvia pe rx7 si toate jucariile lor intradevar ar fi mers de minune dar peste ferrari nu prea mai ai unde sa te bagi

couldn't agree more !:D

Quote:

Originally Posted by Car Lover (Post 2015070)
Kit-ul arata destul de bine ...dar cand o sa inteleaga japonezii astia ca pe masinile europene nu se pun mega-eleroane ca pe ale lor?:D

nici pe ale lor dar stii tu! exista japonezi , mexicani si romani ! fiecare in stilul lor de a "tuna" o masina :)

Quote:

Originally Posted by life=car (Post 2015337)
tipii astia chiar tin mortis sa strice toate masinile europene......de ce ar fi avut nevoie un F430 de un ditai eleron cand e una dintre cele mai manevrabile masini ale momentului

nu prea e cea mai manevrabila dar nu-i rea!:)

Quote:

Originally Posted by VBogdan (Post 2015490)
numa jponezii puteau sa modifice un ferrari...nu zic ca e urat dar nu se preteaza sa tunezi un ferrari........mie nu mi se pare logic....:sad:

cam asa ziceam si eu :)

ROSSI 46 28-01-09 00:14

@dolb ... sa stii ca noi cu mexicanii ne-am intelege de minune la capitolul asta...si la ei ca si la noi poti gasi stil si bun gust dar primeaza tiganiile shi ''tuningul pe genunchi'' gen : las' bha costele ca am eu un tovaras iti face mai ieftin...scz de oftopic
ptr. modificari mai ales ale unui ferrari personal as alege ceva din ograda noastra...sunt tuneri europeni care au adaugat un plus pe ici pe colo si au facuto cu gust si intr-un mod discret si totodata eficient

marian_tgv 28-01-09 00:39

arata destul de bine...dar.........sa dispara eleronul !!!

dolb 28-01-09 10:13

Ferrari F460GT - kitsch

Quote:

Originally Posted by ROSSI 46 (Post 2016509)
@dolb ... sa stii ca noi cu mexicanii ne-am intelege de minune la capitolul asta...si la ei ca si la noi poti gasi stil si bun gust dar primeaza tiganiile shi ''tuningul pe genunchi'' gen : las' bha costele ca am eu un tovaras iti face mai ieftin...scz de oftopic
ptr. modificari mai ales ale unui ferrari personal as alege ceva din ograda noastra...sunt tuneri europeni care au adaugat un plus pe ici pe colo si au facuto cu gust si intr-un mod discret si totodata eficient

si mexicanii si romanii apeleaza la flacari pe toata masina + eleroane mari ! si bodykit-uri cat mai kitsch posibil !

Vasi11 28-01-09 11:13

parca e un pic cam incarcata totusi cu eleronu ala de curse.. o preferam in varianta simpla

Bughilas 28-01-09 11:13

daca era de culoare rosie ii statea mult mai bine...mai semana a Ferrari chiar daca e un GT

getedoi 28-01-09 13:32

Quote:

Originally Posted by VBogdan (Post 2015490)

ai dreptate...nu se preteaza...de aceea nici un "tuner" nu se oboseste cu ferrari. nici novitec
http://www.tuningnews.net/news/07042...evoluzione.jpg
http://www.diseno-art.com/images/Nov...-F430-rear.jpg
nici walz
http://www.0-60mag.com/online/wp-con.../06/tunero.jpg
nici hamman
http://image.motortrend.com/f/car-ne...nt-profile.jpg
si cu atat mai putin mansory
http://www.tuningnews.net/news/08030...y-stallone.jpg

Quote:

Originally Posted by Car Lover (Post 2015070)

Quote:

Originally Posted by life=car (Post 2015337)

ai dreptate....eleroanele de ricer nu se pun pe ferrari
https://i207.photobucket.com/albums/b...o_1000_c-5.jpg

adevaru' ii ca nici mie nu-mi place eleronul ala, dar sper sa fie macar practic.

nu mai fiti ipocriti si lasati generalizarile cretine gen "japonezii fac aia japonezii fac aialalta" ca nu toti japonezii sunt tuneri, nu toti tunerii japonezi regleaza ferrari, nu toti tunerii japonezi strica masinile. ceea ce nu prea pot spune despre cei europeni (exc novitec :mrgreen:)

off-topic#2:
life=car, poti sa imi dai detalii despre efectul eleronului asupra manevrabilitatii, ca nu ma am cu cele tehnice.

dolb 28-01-09 13:49

getedoi, la 595 GTR era cu un scop acel eleron ! nu era sa te plimbi pe strada asa sa arati ca ai tunarit ferrariu mancatzash! Poate n-ai fost la bucuresti sa vezi lambo, maseratti, aston, ferrari cu eleroane cat casa. Alea erau cu un scop! erau un must-have pentru ca masinile erau puse pe un circuit!

Dar de la asta pana la a-ti cumpara ferrari ( la care toti stim cat de greu se cumpara asa ceva, si cum suntem verificati la sange doar ca sa ne vanda ), si la a face acel ferrai un kitsch e cale lunga! mie personal nu imi plac alea care le-ai postat tu mai sus! poate ala negru "tunero" e cat de cat frumusel, restu sunt porcarii! e ca si cum ai pune eleroane si spoilere si spinnere pe un rolls ! Ce au facut tunerii aia au facut doar ca sa arate ca se poate face si ca sa mai faca si ei un ban in plus !

PS: ala mansory seamana al dracu de rau cu un SLR McLaren.

iar la pagina 1 uita-te la eleronul cat casa ce urat sta pe masina , si uita-te la ce ai postat tu, eleroane finute care stau cum trebuie chiar daca nu le e locul acolo !

getedoi 28-01-09 13:52

nici mie nu-mi plac :lol: dqar nu aia era ideea. pur si simplu mi se parea ca desfiintati masina asta prea repede. poate eleronul ala are un scop. poate. :lol:

UNLORD 28-01-09 16:46

Quote:

Originally Posted by CyberCSX (Post 2014922)
Eleronul ala cretinesc cīt tejgheaua unui bar, e pe Ferrari la fel de util ca umblatu īn bocanci de ski īn miz de vara la + 40°C :D

Daca te duci la iarba verde la Baneasa cu masina, poti sa iei masa de pe eleron si sa pui berea pe el.

dan_eclipse4g63t 28-01-09 18:06

Quote:

Originally Posted by UNLORD (Post 2018159)
Daca te duci la iarba verde la Baneasa cu masina, poti sa iei masa de pe eleron si sa pui berea pe el.

ELERONULA ALA CRETINESC SE NUMESTE GT WING SI A FOST FACUT DE JAPONEZI SPECIAL PENTRU DRIFT PE MASINILE LOR,CA DOAR EI SANT TATII DRIFTULUI SI TUNINGULUI AGRESIV.PE MAISNILE LOR SE PRETEAZA ASA UN TUNING,NU SI PE EUROPENE,SI MAI ALES PE FERARI,NICI EU NU PREA SANT DE ACORD CU ASTA ,DAR TREBUIE SA ACCEPTAM;).ORICUM,POATE CA SANT SUBIECTIV CA AM O JAPONEZA PURA,MODIFICATA 90%,DAR LA CE PROIECT AM VRUT EU NICI O MASINA EUROPEANA NU SE PRETINDE LA UN TUNING AGRESIV SI CARE SA-I STEA SI BINE.SI AM SI UN ELERON DIN ALA:D.
DACA VREI ALTCEVA ITI IEI O JAPONEZA,DACA VREI CEVA COMUN,DOAMNE AJUTA ,SANT VARIANTE DESTULE IN EUROPA.;)

dolb 28-01-09 18:44

asa e, ai dreptate ! dar vezi tu.. tu esti axat doar pe performante! tu vrei ultima picatura din masina, care sa mearga numai de-a latul si sa arate de "show off".

Ferrari nu a fost conceptut pt asa ceva! dat fiind faptul ca sunt destul de scumpe, si destul de greu de cumparat ele arata clasa ta sociala, exclusivismul de care dai dovada!

Daca iei un asemenea Ferrari si ii pui flacari si eleroane cat casa pt ca n-ai ce face, atunci cand o sa te duci la Opera din Monaco lumea o sa rada de tine si o sa zica " uite si mexicanu ala idiot care n-are ce face cu banii" :)

FreShhhy 28-01-09 18:54

imi place super mult spatele , mai ales eleronul "dtm style"

getedoi 29-01-09 09:31

Quote:

Originally Posted by dolb (Post 2018511)
asa e, ai dreptate ! dar vezi tu.. tu esti axat doar pe performante! tu vrei ultima picatura din masina, care sa mearga numai de-a latul si sa arate de "show off".

Ferrari nu a fost conceptut pt asa ceva! dat fiind faptul ca sunt destul de scumpe, si destul de greu de cumparat ele arata clasa ta sociala, exclusivismul de care dai dovada!

oare? si ferrari incearca sa scoata ultima picatura de performanta din masina, sunt convins(poate nu 430ul de serie, dar editiile Challenge Stradale sau FXX). diferenta intre eclipse-ul lui dan si 460gt (wow, nu-mi vine sa cred ca le compar, no offense dane) consta in bugetul clientelei. poate nu te-am inteles bine, dar nu prea exista masini mai "de show-off" decat ferrari.

dan_eclipse4g63t 30-01-09 10:36

Quote:

Originally Posted by getedoi (Post 2019865)
oare? si ferrari incearca sa scoata ultima picatura de performanta din masina, sunt convins(poate nu 430ul de serie, dar editiile Challenge Stradale sau FXX). diferenta intre eclipse-ul lui dan si 460gt (wow, nu-mi vine sa cred ca le compar, no offense dane) consta in bugetul clientelei. poate nu te-am inteles bine, dar nu prea exista masini mai "de show-off" decat ferrari.

:DNU-I SUPARARE STAI LINISTIT.NICI MACAR NU AM AVUT INTENTIA SA COMPAR ASA CEVA,CA NU ESTE DE COMPARAT NIMIK.SANT 2 CLASE ABSOLUT DIFERITE.;)
CE AM VRUT EU SA SPUN ESTE CA FERARI ESTE FERARI ACOLO IN VEST,NU LA NOI PE DOROBANTI:lol::lol:
UNDE VEZI TOTI COPII LU TATA IN FERARI.SI MAI NOU LAMBORGHINI.
POTI SA SPUI CA MAI ESTE O MASINA EXCLUSIVISTA?
VREI ALTCEVA SCUMP?I-ATI UN PAGANI ZONDA UN SALEN,SI ATUNCI DA ESTI ALTCEVA:evil::evil:ESTE?.LA NOI SANT ATAT DE MULTE CA DEJA ESTE CEVA BANAL SA TRECI PE DOROBNTI SI SA VEZI UN FERARI:lol::lol:
EU ORICUM DACA AS FII AVUT BANII AIA NU IMI LUAM FERARI,CEL PUTIN AICI IN ROM.;););)DACA DADEAM BANII AIA LUAM CEVA DEOSEBIT DAR DEJA INTRAM IN ALTE DISCUTII ;)
EU IMI VAD LUNGUL NASULUI,SI RAMAN LA PROIECTUL MEU:lol::lol::lol:
SI SA ITI SPUN CEVA,FERARI ESTE DE LUXURY CARS,NU DE SHOW-OF.
CEL PUTIN ASA STIU EU,LA SHOW-OF SE PREZINTA CELE MODIFICATE MASIV .SPER CA NU AM GRESIT;)
RESPECT PENTRU PASIUNE NU PENTRU IMPRESII;)

dan_eclipse4g63t 30-01-09 10:44

Quote:

Originally Posted by dolb (Post 2018511)

Daca iei un asemenea Ferrari si ii pui flacari si eleroane cat casa pt ca n-ai ce face, atunci cand o sa te duci la Opera din Monaco lumea o sa rada de tine si o sa zica " uite si mexicanu ala idiot care n-are ce face cu banii" :)

:DSANT PERFECT DEACORD CU TINE:D
ASA ESTE,FERARI ESTE FERARI ACOLO,AFARA.
UNDE ESTE O MASINA CU ADEVARAT RESPECTATA.
LA NOI CINE SA O RESPECTE?BAIETII DIN BAMBOO?;)
SA FIM SERIOSI.DACA MAINE TRABANTU SE FACE 300000 EUR,O SA SI INCEAPA SA-L VEDEM PE DOROBANTI,NUMAI CA ESTE SCUMPA NU CA ESTE TRABANT,DEH,:twisted:POTENTA FINANCIARA PRIMEAZA:evil:
ASTA ESTE PAREREA MEA DESPRE SOFERII DE FERARI DIN ROM,SI CREDEMA CA STIU CE SPUN;).

dolb 30-01-09 10:47

Dan...cati crezi ca si-au luat ferrari nou nout din cei care i-ai enumerat? Iti zic eu 0 !!! Doar Arpad Paszkani si-a luat 612 scaglietti nou . Restul copiilor l-au luat SECOND HAND pentru ca cei de la Ferrari nu vand asa orisicum la orisicine!

All times are GMT +2. The time now is 00:26.

- Copyright 2026 4Tuning