Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Discutii generale masini (https://forum.4tuning.ro/27-discutii-generale-masini.html)
-   -   PARTICULARITATI MERCEDES BMW (https://forum.4tuning.ro/27-discutii-generale-masini/106344-particularitati-mercedes-bmw.html)

silent 26-01-09 21:41

PARTICULARITATI MERCEDES BMW

vreau si eu sa va rog frumos sa imi spuneti daca puteti cum recunosc seriile la mercedes si clasele la bmw cand le vad...adica vad o masina pe strada si zik asta e seria 3 , asta e c class. stau uneori cu prietenii si ei cunosc masinile foarte bine si eu:)....ma fac de ras..ajutati-ma va rog:)

johhny 26-01-09 21:59

Re: PARTICULARITATI MERCEDES BMW

la bmw ai sa vezi 3xx pentru seria 3, 5xx pentru seria 5 si asa mai departe. la mercedes C 200 de exemplu pentru C clase, E 270 pentru E clase.. Ceva de genul asta ai sa vezi pe spatele masinilor seria si motorizarea (daca nu ma insel).

silent 26-01-09 22:12

Quote:

Originally Posted by johhny (Post 2013465)
la bmw ai sa vezi 3xx pentru seria 3, 5xx pentru seria 5 si asa mai departe. la mercedes C 200 de exemplu pentru C clase, E 270 pentru E clase.. Ceva de genul asta ai sa vezi pe spatele masinilor seria si motorizarea (daca nu ma insel).

stiu k la bmw e asa cum zici tu prima e seria si celelalte 2 reprez capacitatea motorului ex 320 seria 3 cu motor de 2000. dar eu vroiam sa stiu partikularitati in sensul de linii...forme ale caroseriei/ farurilor de ex la seria 5(cele noi cel putin) sunt stopurile acelea specifice...cu un cerc si niste liniute formate din leduri. multumesc pt raspuns.

johhny 26-01-09 23:02

pai daca te iei dupa forma caroseriei nu stiu cum se poate explica, doar prin desene poate... mai simplu ia cate o imagine de pe net cu fiecare masina si scoti la imprimanta si scri pe spate tipul masini, cand vezi un bmw sau un mercedes scoti foile si te uiti.. :)

silent 26-01-09 23:04

Quote:

Originally Posted by johhny (Post 2013693)
pai daca te iei dupa forma caroseriei nu stiu cum se poate explica, doar prin desene poate... mai simplu ia cate o imagine de pe net cu fiecare masina si scoti la imprimanta si scri pe spate tipul masini, cand vezi un bmw sau un mercedes scoti foile si te uiti.. :)

frumos:))...da sper sa ma descurc fara..:)...adik sper sa ma ajute threadul:)

Bmw_Rulllzzz 26-01-09 23:31

la bmw...ala mai micut este seria 3, ala mai mare seria 5 iar ala si mai mare este seria 7...mercedes...ala mai mic cu "2 faruri" este c class, cel cu "4 faruri" este e class la fel si aici, c class-ul este mai mic, e clas-ul mai mare iar s class-ul e ala mare mare. cls-ul e ala mare si cocosat. uita-te pe google, scoate-ti pozele ai apoi uita-te la ele si ai sa gasesti singur foarte multe particularitati ;)

dragos1989 27-01-09 15:59

Daca vrei sa iti inveti masinile te uiti la poze pana mori..dar sa te uiti din placere...la mine de obicei nu trece ziua fara sa vad macar 3-4 sute de poze cu masini si 1-2 sute cu motociclete...MINIM

silent 27-01-09 16:05

Quote:

Originally Posted by Bmw_Rulllzzz (Post 2013775)
la bmw...ala mai micut este seria 3, ala mai mare seria 5 iar ala si mai mare este seria 7...mercedes...ala mai mic cu "2 faruri" este c class, cel cu "4 faruri" este e class la fel si aici, c class-ul este mai mic, e clas-ul mai mare iar s class-ul e ala mare mare. cls-ul e ala mare si cocosat. uita-te pe google, scoate-ti pozele ai apoi uita-te la ele si ai sa gasesti singur foarte multe particularitati ;)

multumesc mult pentru sfaturi si o sa caut poze:)
Quote:

Originally Posted by dragos1989 (Post 2014995)
Daca vrei sa iti inveti masinile te uiti la poze pana mori..dar sa te uiti din placere...la mine de obicei nu trece ziua fara sa vad macar 3-4 sute de poze cu masini si 1-2 sute cu motociclete...MINIM

e si asta o idee sa stai in fata calculatorului uitandu-te la poze cu masini zii si noapte...dar ideea era sa imi redai particularitati pe care le-ai observat tu. multumesc pentru post oricum. si o sa incerc sa ma uit la mai multe poze de acum:) ms din nou

mobiles_de 27-01-09 16:28

Daca nu ai chef sa te uiti la poze atunci te uiti pe strada la masini parcate si iti creezi singur particularitatile unei masini...fiindca fiecare gandeste altfel in privinta asta. :)

silent 27-01-09 16:31

Quote:

Originally Posted by mobiles_de (Post 2015103)
Daca nu ai chef sa te uiti la poze atunci te uiti pe strada la masini parcate si iti creezi singur particularitatile unei masini...fiindca fiecare gandeste altfel in privinta asta. :)

nu zik k imi e lene sa ma uit la poze...k fac asta zilnic dar...nu cred k o norma de 300-400 de poze o sa fie atinsa prea curand:)

mobiles_de 27-01-09 16:37

Si totusi ... o masina vazuta in parcare e altceva decat in poze...iti remarci poate mai bine unele chestii decat vizionand poze :) Dar vezi ca unii au alarme rele...sa nu dai vina pe mine :D :D :D

silent 27-01-09 16:39

Quote:

Originally Posted by mobiles_de (Post 2015141)
Si totusi ... o masina vazuta in parcare e altceva decat in poze...iti remarci poate mai bine unele chestii decat vizionand poze :) Dar vezi ca unii au alarme rele...sa nu dai vina pe mine :D :D :D

:)))k o sa ma uit si prin parkari...si dak o sa urle vreuna nu ai fost tu de vina:))

silent 01-02-09 15:25

up,,,

Bmw_Rulllzzz 01-02-09 18:38

tot nu ai reusit sa le diferentiezi ?

nazca 24-04-10 20:53

acum le deosebesti?
ai invatat ceva?
sa vi pe la mine si iti dau cateva cataloage

turbojack 24-04-10 21:24

Quote:

Originally Posted by silent (Post 2013487)
stiu k la bmw e asa cum zici tu prima e seria si celelalte 2 reprez capacitatea motorului ex 320 seria 3 cu motor de 2000.

Nu este o regula.Poate fi si de 2171 cmc. ;)
Vechi topic, dar poate util unora.
Pentru identificarea marcilor,modelelor ,apelati cu incredere la google image.Revistele costa,cateva clickuri de mouse,nu.

@nazca,in anul ce a trecut de la ultimul post,probabil ca omul nostru nestiutor,este doxa de cunostinte. ;)

ZaNe94 24-04-10 22:52

cauta pe wikipedia din istoria marcilor. eu asa am facut ca nici eu nu stiam seriile apoi treaba cu e-urile, la mercedes nici eu nu prea le stiu, mare parte recunosc c-classe si e-classe. cat de cat. si mai iale la bmw dupa latime. eu asa faceam.

marian92 18-05-10 22:33

La inceput nici eu nu stiam bine dar cu timpul am invatat.Pasiunea:D cand eram mai mic aveam peste 100 de reviste cu masini si le rasfoiam zii de zii apoi vedeam o masina mai noua sau pe care nu o stiam ma duceam in spate si ma uitam si am invatat.

bano 18-05-10 22:45

denumirile la bmw, Seria 3 E30 ursu are patru ochiane, E36 pisica, E46. E90.92 .ultimu model . seria 5 E 39 .E60 . septaru E65 . si asa mai departe . mai completati restu serilor.

marian92 18-05-10 23:07

El vrea de exemplu daca trece un BMW pe strada sa stie ce model e seria 3 seria 5 etc:D

marian92 23-05-10 19:43

Quote:

Originally Posted by bano (Post 3371412)
denumirile la bmw, Seria 3 E30 ursu are patru ochiane, E36 pisica, E46. E90.92 .ultimu model . seria 5 E 39 .E60 . septaru E65 . si asa mai departe . mai completati restu serilor.

https://forum.4tuning.ro/123-masina-m...er-series.html

rvaler2010 26-05-10 18:55

Quote:

Originally Posted by marian92 (Post 3383552)

super tare asta !!!! bravo!

ionut_cluj 26-05-10 19:30

Quote:

Originally Posted by ZaNe94 (Post 3307688)
cauta pe wikipedia din istoria marcilor. eu asa am facut ca nici eu nu stiam seriile apoi treaba cu e-urile, la mercedes nici eu nu prea le stiu, mare parte recunosc c-classe si e-classe. cat de cat. si mai iale la bmw dupa latime. eu asa faceam.

Abia distingi o masina de alta, dar esti omniprezent pe threadul de "Consiliere achizitie auto".

ZaNe94 27-05-10 16:00

Quote:

Originally Posted by ionut_cluj (Post 3392008)
Abia distingi o masina de alta, dar esti omniprezent pe threadul de "Consiliere achizitie auto".

ca nu ma interesat cam care sunt denumirile la mercedes care si cum sunt, arata ca nu pot sa imi dau seama care si cum sunt marcile la masini si modelele.

All times are GMT +2. The time now is 20:46.

- Copyright 2026 4Tuning