![]() |
alfa 156 din pitesti
5 Attachment(s)
alfa 156 din pitesti
|
Re: alfa 156 din pitesti
Foarte mistocana...putin tuning exterior...oricum nu prea ai ce sa le faci mare lucru sunt super ok si asa cum sunt...si a mea e aproape identica..niste praguri ca ale tale am avut si eu..si as mai vrea dar nush de unde sa mai iau.
O sa pun si eu in curand cateva poze cu "a mea".sa te bucuri de ea!!cu consumul cum stai?e benzina sau diesel? numai bine. |
salut..in ce cartie stai si eu sunt tot din pitesti si am o alfa 156 te-am salutat(am dat blitzuri ) :) de cateva ori prin oras...poate ne intalnim sa ne etalam masinile :P
|
stau pe banatului....in spate la carpati....ar fi ok sa ne intalnim intr-o zi sa "ne etalam masinile"sau poate sa ne dam o liniuta:Ddar nu prea mai ai unde k s-a umplut pitestiul de limitatoare de viteza:))
|
cu consumul stau "binisor" zic eu...in oras cam 10% afara cam 7%.e un consum ok dupa parerea mea
|
Stai ff bine...mie imi ia cam mult..nush din ce cauza...13-14 oras...8,5 afara.Ce-i pot face???
|
nu am nici o idee ce ii poti face.tinand cont ca eu am umblat si la evacuare imi consuma binisor
|
Asta cam asa e..la tine e ff ok...eu am doar un filtru sport...pe partea mecanica.
|
liniutze...hmm nu cred ca are rost :P eu am mai multi caluti si e invatata masina la chestii dastea :P....dar vedem noi
|
esti asa sigur ca ai mai multi? daca te pacalesti :-)
|
poate pui si tu ceva poze
|
ai motor mai mare de 2.0 ??.... baga si tu id asta razvan_misster sa vb
|
Mister Lasa Mah omul Cu liniutzele tale :)))) Frumoasa Masina Sa o Stapanesti Sanatos
|
mersi. si a ta e jmechera rau imi place.sa o stapanesti sanatos si fara incidente
|
"condusul unei alfa romeo daunaza grav permisului de conducere" daca nu stia baiatu cu pasatu :)
|
frumoasa rau de tot.bafta la cati mai multi km
|
mersi frumos
|
mai spaniolule..de ce nu ti-ai luat si tu un seat nu o italianca?esti printre putinii din spania ca are o alfa.faina.bafta la ea si la permis:lol:
_________________________________________________ be good, be different {Alfa Romeo} CUORE SPORTIVO |
e mai dracoasa asta mica! :)
|
si eu stau in franta si mi-am luat alfa nu citroen renault sau peugeot. a mea e de 1,8 ts de 144 cp si cu consumul in oras e nasol 13-14 dar asta e alfa si in plus ambreiajul ma omoara in ambuteiaje ma doare piciorul multi km in continuare cu alfeta ta bafta.
|
Frumoasa masina
|
salut! frumoasa masina!eu am o alfa 2.4 jtd si cu consumul nu ma plang. 9%in oras si 6.2% afara dar condus elegant. daca te dai la ea se da si ea la portofel.. am mers pe autostrada cu 220 si ma uitam la ac cum se duce la rosu. marea mea problema e ca mi se pare cam mare motorul ptr ea. am impresia k tre sa-i schimb tampoanele la motor. e mare ptr caroseria ei. voi ce parere aveti? in toamna vreau sa o foliez cu negru mat. abia astept. in rest doar de bine va doresc si fara militieni cu ap foto:D
|
Fratilor, asta nu e masina de alergat...oricum, o 156 editia IIa, '04, 1.6 Tspark, benzinar, fac zilnic traseu de vreo 15 km mixt (vreo 10 mai drepti + 5 urban) cu consum mediu de 7,2%-7,6% (considerand ca sunt mai mereu grabit :-p)
|
3 Attachment(s)
salutare tuturor!
am revenit cu mici schimbari.sper sa va placa |
va doresc tuturor un an nou fericit
sa auzim numai de bine |
ajutatima si pe mine va rog!
am montat pe spate macarale electrice ca aveam manuale si nu merg :cry: am schimbat si instalatiile din usile spate si usa stanga fata,am butoanele tot si degeaba!eu ma asteptam sa imi mearga |
pune si tu o schema electrica cu ce ai facut dak poti.
cum le-ai legat la tabloul de bord alea alea |
ce sa leg la tabloul electric?
|
4 Attachment(s)
ultima intalnire a alfistilor din pitesti.poate se mai baga cineva
|
arata ft bn masina .. sa ai noroc de ea si multi km fara incidente neplacute !!!
P.S.: nu vinzi jantele ?:D |
vladigrec intra pe id meu adi_razvan_petrescu sa mai vb daca te intereseaza genti sau orice pt masina
|
salutare tuturor nu am mai postat de mult timp.au intervenit ceva schimbari intre timp
|
9 Attachment(s)
sper sa va placa pozele!
|
intre timp au fost schimbate farurile, stopurile, etrieri si discuri frana de pe 2,5 v6 alte...urmeaza 4 discuri de frana perforate,dar nu m-am hotarat inca ce marca sa aleg.poate ma ajutati?
cel mai multe se bucura de un motor 2,0 de 155cp, alaturi de o evacuare remus,care trage de toti calutii |
Quote:
|
mersi mult! cred ca merg pe zimmerman ca sunt perforate sper sa nu fiu dezamagit
|
Smechera masina ! Cat te-au ajuns farurile si stopurile ?
|
Salut.Imi spui si mie daca e normal ca la o alfa 156 2.0jts ambreiajul sa tina foarte jos(tine aproape de podea) si sa aiba cursa foarte scurta?
|
poate o aerisire ar face minuni? :)
|
[salut nu e normal sa fie jos ambreaju e posibil sa fie dusa pompa (mai mult ca sigur ) eu am schimbato dar daca e sa o schimbi u iti zic ca e nasol pozitionata eu mam chinuit cam 3 ore e pusa in partea stanga sus dar e ascunsa e nasol oricum deci la urma urmei e dusa pompa (care nu costa mult)noua 50 E
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:42. |
- Copyright 2026 4Tuning