![]() |
IF-98-MKY
Dacia 1310
An fab. 1997, km. parcursi 76000 Am cumparat-o acu vreo 2 luni cu 4000 RON. E destul de ingrijita, toate schimbate la timp, a fost condusa linistit, adica n-a chinuit-o nimeni (infara de mine). Pana acu sunt destul de multumit de ea dar are si GPL, merge mai bine ca pe benzina dar e cam puturoasa. Modificari: Facute - alarma + inchidere centralizata fata si pana acu cam atat Urmeaza - proiectoare ceata, ca ar ajuta pe timp de ceata - i-as pune folie pe luneta+ geamuri spate - poate ar arata mai bine cu praguri - cauciucuri fata noi, ca acu am 155/80 si zici ca e balena, ea avea 165/70 dar erau tocite rau si n-am avut bani de altele, urmeaza sa ii iau cred ca 175/60 sa stea mai bine pe sosea - as vrea sa o las mai jos dar nu vreau sa o ciopartesc, sa tai arcuri dar cred ca alta varianata sunt doar arcuri noi, sport? Probleme: -bate o planetara fata cand virez dreapta dar bate doar la dreapta sau cand e mai incarcata si nus care e stanga sau dreapta -un rulment pe fata cred ca e praf ca s-aude un harsait sau ceva de genu asta -cu sa rezolv problemele? Idei, sugestii sunt binevenite. Nu imi este frica de munca ci chiar imi face placere, dar sa se faca putin mai cald... |
Re: IF-98-MKY
Quote:
la planetare, schimbale, ori noi ori din acelea second refacute, nu o sa se rupa dar nici bine nu e rulmentul la fel schimbal, nu mai merge asa cu el ca nu e bine asa am patit si eu si am schimbat tot setul si stanga si dreapta:) daca ai prese poti sa il faci acasa daca nu, dute la un mecanic Quote:
|
si pune si tu vreo 2 3 poze cu masina:d
|
3 Attachment(s)
si cateva poze....
|
simpatica masina:P imi place ca este ingrijita:D imi place mult culoarea:D singurele lucruri care nu imi plac: capacele( nu sunt fan capace) si dunga aia cromata de pe bara fatza, in rest arata foarte bine
|
FRUMOASA,INTRETINUTA DAR BAGA ULEI IN USI SI PRAGURI,MACAR IN PRAGURI DACA NU-TI PLACE.
|
bv imi place masina chiar arata bine si sa nu uitam ca suntem vecini:D bafta la proiect
|
Capacele erau pe masina cand am luat-o si imi place cum arata poate o sa le dau jos da trebuie sa vopsesc jentile si acu n-am timp.....dar se face
Pe praguri nu era rugina ci noroi, dar o sa bag ulei asa preventiv.... Multumesc |
Dragutza masina.Ai putea sa ii pui niste prelungiri discrete la spoilere si niste praguri false din fibra,eventual folie neagra omologata pe geamuri cand ai bani
|
Draguta masina sa o stapanesti sanatos si fara incidente neplacute.Eu as vopsi spoilerele in culoarea masinii.Multa bafta.
|
Vreau sa-i pun si prelungiri la spoilere, si praguri, si folie da nu am fonduri si nici timp.....ca trebe sa dau bacu anu asta, asa ca ceva timp o sa ramana cam la fel
Imi plac spoilerele mai mult asa, parca arata mai bine, pt mine. Multumesc pt sugestii. |
sincer nu incerca modificari prea mari ca e vorba de dacie si o sa iti usuce buzunaru . Arata bine asa cum este . Feresteo de Rugina si rezolva problemele tehnici si cred ca e destul pt moment !
|
He he am facut rost de ceva bani vreau sa ii pun proiectoare, folie luneta +geamuri spate, si prelungiri la spoilere dar am cateva intrebari:
- folie: cat costa? de unde o iau ? omologat rar sau nu (adica daca pun folie din targ se ia politia de mine?) si as vrea destul de inchisa, nu o sa o pun eu ca nu vreau sa iasa urat ca nu am mai pus, ma ajuta cineava? -prelungiri la spoilere: unde gasesc inafara de vitan si cam cat costa? Multumesc anticipat ! |
Quote:
cauta ceva bun nu te ghida dupa pret daca e ieftina e buna, sunt unele proaste si se pun foarte greu nu se lpesc si se rup recomand dark black pe spate si black pe alea de pe fata:P eu asa am pe amea te poti uita pe postul meu:P Quote:
|
Mi-am luat proiectoare 50 ron bucata si butonu e 20 ron+ cabluri, releu, montaj 30 ron
dar merita:D Am fost prin vitan si am gasit folie 20 ron, 6 metrii, am gasit si prelungiri spoilere 30 ron bucata Praguri am de pe alta dacie (ca am mai avut un jaf) dar nus cum sa le prind fara sa gauresc pragu, sugestii? |
Quote:
|
Nare nici un bai de dai gauri in prag,dai gauri si le prinzi cu pop-nituri,apoi chituiesti frumos daca vrei sa nu se vada capul de la pop-nit si vopsesti in culoarea caroseriei
|
3 Attachment(s)
Multumesc pt sfaturi. Uita-ti cateva poze cu proiectoarele, i-am pus si prelungirile la spoliere (m-am cam chinuit de unu singur dar a meritat) ii fac maine poze si le pun.
Mai trebuie sa ii pun pragurile dar nu ma grabesc ca vreau sa iasa bine, si mai am o intrebare: dc ii pun praguri nu o sa stea mereu umeda tabla si vopseaua si o sa o ia rugina mai repede? Mersi. |
Quote:
|
E o idee foarte buna, multumesc.
|
eu stiam ca spuma aia retine apa...nu prea sunt de acord cu praguri d'astea.daca ii pui praguri false dai mai intai un strat de vaselina pe prag;)
|
Mersi pentru sfaturi, cu pragurile mai aman putin sa vina caldura ca vreau sa usuce bine si pe urma sa dau un strat sanatos de vaselina si zilele astea cred ca vopsesc gentile, le fac buza exteriora argintie cred sau alba ca am vazut ca arata bine si asa scap si eu de capace :D. Poze o sa pun maine dupa ce o spal
|
2 Attachment(s)
Si cateva poze cu prelungirile la spoilere, trebuia sa o spal dar am mai amanat ca e frig rau.
|
frumoasa masinuta cu o pereche da ploape ar arata demential plus de atat ca intarests capota pt ca modelul acesta de capota se crapa mai mereu acolo in zona farurilor
|
Arata foarte foarte bine cu prelungiri,insa acum ''urla'' dupa niste praguri de fibra.Cum a mai spus cineva ai putea sa ii pui si pleoape la faruri.Bafta
|
Pragurile o sa vina odata cu caldura, si pleoape poate o sa-i pun dar banuiesc ca se sudeaza de capota, chituiesc si revopsita capota, asa e ? Dar la mine ar fi o problema deoarece nu eu am vopsit masina si nu am vopsea nuanta asta.
|
Am reusit pana la urma sa ii pun si praguri, cu multa munca si vaselina, si acu arata si ea a masina, dupa mine bestial, ca i-am vopsit si jentile.
Poze nu am apucat sa fac o sa ii fac maine cred si le pun. |
Pleoape se gasesc din fibra si vin lipite pe far
|
Quote:
|
Pleopele din fibra cred ca ar fi bune dar nu am vazut nicaieri, o avea prin vitan? ca ar arata bine cu ele.
|
5 Attachment(s)
Si cateva poze......
|
Daca aveti pareri, sugestii sunt binevenite. Vreau sa ii pun folie, pleoape faruri ,daca gasesc, si poate o toba finala sport cand fac rost de fonduri, si gata ideile.....
|
Quote:
|
ti-am vzut masina azi in fata la lic Al I Cuza(acolo invat) foarte frumasa insa i-ar mai trebui o folie si putin coborata.bafta
|
2 Attachment(s)
Inca vreo 2 poze, i-am pus si pragurile, inainte sa le pun am curatat ce era rugina, am dat cu grund si un strat de vaselina.
Folie o sa ii pun dar sa fie mai cald afara, dar daca imi pun folie de 20 ron neomologata sper ca n-o sa ma probleme cu politia, am gasit si omologata cu certificat si banuti care se pun in geam si mi-as lua d-aia daca tot pun dar trebe sa o trec in talon ceva? Gentile o sa le revopsesc ca le-am facut la repezeala si s-au decojit. Pareri, sugestii, sunt binevenite. Multumesc. |
Puteai sa alegi niste praguri mai mari dar oricum e bine si cu astea.Eu am folie omologata si nu trecut nimic in talon si nu am avut probleme din cauza asta
|
am citit pe site la RAR ca ar fi legal sa'ti pui folie pe geamuri dar decat pe laterale spate,dar nu stiu cum o sa reactioneze militienii,mie nu mi'a zis nimic de folie de cate ori m'a oprit,am doar lateralele.si daca zice nu ii dai talonu' sau daca vezi ca e groasa:lol: dai folia jos in fata lui si te vaiti:D
(haolo macati'ash,pai n'am stiut,asa am cumparat'o):lol: |
Salut. pe tine te-a oprit politia la troita dupa ce am dat noi burnout si s-a luat de tine :))
|
Quote:
|
IF-98-MKY pe el l-a oprit,saracul venea din oras noi ne faceam de cap,si a venit politia exact cand venea el acasa.:)
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:03. |
- Copyright 2026 4Tuning