![]() |
Taximetristii clujeni - discutii
11 Attachment(s)
Quote:
. |
Re: Accidente
15 Attachment(s)
Quote:
SI imergea inspre aeroport.. deci s-o rasucit masina aia .... vai vai ... |
Si cand ma gandesc ca īn jurul orei 13:30 am trecut pe acolo acolo pe varianta Mănăştur-Zorilor... doamne fereste:rolleyes2
|
pe la 13:40 am urcat si eu spre Zorilor din Manastur...taximetristii astia sunt nebuni.
|
5 Attachment(s)
Quote:
|
Is curios cine o iesit de vina... dupa mine clar taximetristu ce opreste acolo? ca asa vrea clientu lol urcate pe bordura si lasal acolo.. nu bloca drumu ca acolo ti se scoala tie
nota mod : limbajul 1 |
Taximetristii astia is de groaza nu alta...opresc unde-i duce capul...intr-o dimineata a blocat un taximetrist o intersectie ca sa i se dea clientul jos...asa ceva mai rar.
|
o data.... sa vezi intesectia de unde se face accesul la blocul meu si se continua spre tulcea .... toti magarii opresc in mijlocu drumului daca vine cineva sa intre sau sa iasa din intersectie tre sa stea dupa TAXI ca io fo lene sa dea 3 m mai in fata ... ca doar acolo cere clientu! :lol:
|
off topic mai tin minte o faza... am venit cu un taxi si face catre mine acolo dupa trecere i bine daca te las ? lam intrebat ca are voe sa opreasca acolo ? si o zis : is taximetrist opresc unde vreau.. lol...sau alta faza avea un taximetru o cobra.. si cand am mers cu el mio zis ca exista 2 tipuri de masini in lume masini si mercedes.. si iam zis dupaia ca exista 2 tipuri de soferi in lume... soferi normali si voi taximetristii:))
nota mod : limbaj 2 |
mah .. io n-am nimik cu taximetristii ... dar astia bloceaza si incurca circulatia de numa numa ... de exemplu in zorilor inspre sensul giratoriu de la sigma... ocupa o banda .. ca vezi Doamne ei stau in statie sa prinda clienti... Cum intri in Cluj dinspre Floresti, in prima statie, la fel.. In Manastur langa Cocosul de Aur, desi este loc pe margine sa fie parcata o masina, am vazut unul parcat pe banda intai ... te doare mintea cum nu le pasa de nimik. Cum circula si pe unde opresc ei ca sa lase clienti .. nici nu mai zic.
|
de as fi politist jur ca pe toti taximetristii care as vedea ca nu-s opriti cum trebe i-as .............
nota mod : limbajul 3 |
Accidente
Quote:
Inainte sa vb si sa scrii obscenitati la adresa taximertristilor gandeste-te ca sunt n factori care duc la nebunia cu taximetristii! Scuze de offtopic! |
Quote:
|
pe la ora 12 eram la intrare in Iulius, si un E klasse nou opreste in fata scarilor la mall, langa standul de taxi. In spatele lui, un Taxi Logan rosu, franeaza puternic, aluneca pe mazga de pe asflat si loveste Mercedesul din spate...dupa care, s-au luat de manuta si au mers la constatari.
|
Quote:
Pai atunci primaria ar trebui sa nu mai de atatea licente , is ft disperat pe taximetristi , ca de multe mi-am indoit gentile ca sa i evit p ei si dau un borduri.. ultima faza un fomist deasta trebuia sa imi dee prioritate ptr ca avea masina pe banda lui de mers oprita si el se baga si io .. dai in borduri .. in fine .... alt accident azi pe varianta manastur un audi si o dacie.. dacia era cam praf... nu are nimeni info ? |
Quote:
|
Accidente
Quote:
Pai daca angajezi imbecili normal....Cand se face angajarea soferului se zice frumos ca oprirea cu client se face in asa fel incat sa nu incurci traficul! Daca patronii firmelor si-ar supraveghea angajatii (cum se facea acum cativa ani) atunci sigur ar fi mai disciplinati.Mai de mult patronii ii sanctionau pe cei cu obrazul gros si cu nesimtirea nemarginita! Si crede-ma ca sunt si soferi simtiti, care respecta semnele de circulatie si nu is nesimtit in trafic. |
cunosti tu unu?
|
Accidente
Quote:
|
Parerea mea e ca taximetrishtii sunt o "specie" aparte...si ca ar trebui deschis un topic separat in care moderatorii sa mute aceste discutii off topic...se stie ca ei sunt "regii soselelor" in orashe, la fel ca tirishtii in afara orashelor...taxishtii stiu tot, sunt pesti, duc clientii peste tot, dau sfaturi strainilor despre unde si ce sa viziteze fara ca vreunul sa fi pus vreodata piciorul in Gradina Botanica, cunosc toate scurtaturile din oras, unde sunt camere de monitorizare si pe unde sa mearga sa le evite...Xili, din pacate 95% din taximetrishti sunt oameni care sunt frustrati, putin considerand taximetria ceea ce este de fapt, UN SERVICIU PUBLIC !!! Faptul ca exista exceptii, intareste regula...
|
Tot timpul exista o rezolvare ! Olticit cu bullbaruri si tije de fier in loc de oglinzi, a.k.a. spaima taximetristilor :D
|
Re: Taximetristii clujeni - discutii
sa nu generalizam . cunosc totusi si cazuri de taximetristi cumsecade , baieti valabili
|
Quote:
|
Quote:
dadadadda facem unu???:D adevaru e ca sunti cativa care sunt ok |
sau mergi in coloana,in spate la un taximetrist,toti merg,el incetineste si cand claxonezi pun avariile si so scos..ca daca vrei sa schimbi banda altii nu te lasa.si stai..si stai,coboara clientul si dupaia pleaca,si esti inca in spatele lui si nici nu iti multumeste ca te_a facut sa stai dupa el.apai sa nu te enervezi?am patit de multe ori
|
Quote:
se numeste comunicare rapida...si se face prin statiile de emisie-receptie...ei se inteleg...sunt o comunitate...mare lucru ca nu isi cer independentza ca si aia din Gaza... " HALLO cod 100 pe Dorobantilor 345"... |
...nu inteleg dc nu face primaria ceva in legatura cu ei ?..
|
Quote:
Categoric sunt cateva specimene care iti scot peri albi, si pe care ii injuri din tot sufletul.. dar nu uitati cati sunt.. si doar pentru ca vreo 10-20 sunt niste tampiti inculti si necrescuti care daca au primit masina de la firma se cred zeii potecii nebatute, asta nu inseamna ca toti sunt la fel ;) |
dah.. ultima bomba.. stiati ca.. parcarea din fata de la mc donalds`u din piata mihai viteazu e toata a lor?.. da e drept ca exista in spate parcare etajata si bla bla.. am intrat 1 mn in parcarea aia sa astept pe cineva si toti taximetristi o sarit pe mine ca iesi afara...
|
Te'o vazut mai fraier. ;)
|
bine , asteptam un raspuns serios nu o prostie de la o persoana la fel
|
Asa e de mult. :) De fapt de cand s-a mutat inapoi piata cred ca e asa.
Si nu te hasaie nimeni de acolo, eventual politia :)) |
Eu iubesc taximetristii. Care dintre prietenii vostrii sunt dispusi sa vina la ora 6 dimineata in fata la banb0 sa vina sa va duca acasa rupti in gura de la alcool? ;)
|
deja o dam in fitze....
|
nu stiu daca isi avea rostul un topic din asta...
eu oricum raman la parerea mea.. daca toti ar avea respect fata de ceilalti participanti la trafic ... n-ar mai fi haosul asta. Toti se baga.. toti depasesc .. toti zic "binie mah .. ui la astia cum stau in coloana si la semafoare... ce .. io is fraier ?! " |
Quote:
|
In aceeasi categorie cu taximetristii ii putem pune si pe soferii firmelor de curierat rapid... care in oras si in afara lor se cred shcumacher... sunt la fel de nesimtiti ca si taximetristii poate si mai mult... se baga in curul tau iti dau flashuri, te dau jos de pe drum... etc... si au niste dube amarate in care se simt soferi de raliu...
|
topicu are rost tinand cont ca... aproape toti avem boala pe "regii oraselor "... taximetristii nostri dragi..
|
da cand ii semafor,doua benzi,banda 1 de virat la dreapta si banda doi de mers inainte,se face rosu la ambele iar pt aia care vireaza dreapta au intermitent,taximetristul se pune primu,evident pe banda de virat la dreapta,dar culmea el merge inainte,si ajung io in spatele lui,si ma gandesc ca are atata obraz sa se traga sa pot trece,da de unde,ii dau cateva flashuri sa nu clanxonez,nimic,ii dau un clanxon ca poate nu se uita in oglinda,vezi de treaba,obrazu ii gros,dupa ce ma enervez bine,se face verde si pleaca linistit....
si mai am,is doua benzi tot inainte de semafor si va si zic unde,semaforul de pe aurel vlaicu intersectie cu siretului,eu venind dinspre pod sa intru pe siretului,culmea in fata mea taximetrist,si da dracu sa opreasca sa lase clientul,culmea unde? in fata la magnolia,se opreste pune avariile,io ce sa fac,ma opresc,normal,semnalizez repede sa il depasesc sa prind semaforul,da de unde numa sa pot iesi de pe banda,ca nu te lasa nimeni cand ii verde,si ma apuc sa clanxonez de nervi,nu rezolv nimic normal.....doar nervi sau cand se mai gaseste unu de pe banda 1 ,direct peste linia continua intoarcere,io viu pe banda 2,direct in fata mea,nici nu s-o uitat,mi-am dat seama ce vrea sa faca si am franat,si l-am surprins perpendicular pe banda continua si am oprit la 1 m de el,nici scuze n-o zis ca nu m-am bagat in el.... |
hmda mai nou seara se aduna o gramada in fatza la obsesion.. noroc cu baietii de la sectia 6.. ca merg si i gonesc de acolo .. si din cauza ca se aduna se f..e si traficu prin zona aia intorc acolo pana se urasc.. opresc unu in paralel cu altu etc..
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:59. |
- Copyright 2026 4Tuning