Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masini de serie (https://forum.4tuning.ro/219-masini-serie.html)
-   -   Noul Mercedes E Class Coupe - Primele fotografii oficiale (https://forum.4tuning.ro/219-masini-serie/105906-noul-mercedes-class-coupe-primele-fotografii-oficiale.html)

boy_wonder 24-01-09 14:18

Noul Mercedes E Class Coupe - Primele fotografii oficiale

4 Attachment(s)
Olandezii de la Autoblog.nl au facut publice primele fotografii oficiale cu noul Mercedes E Class Coupe. La o prima vedere, versiunea coupe a noului E Class pare a arata mult mai elegant decat actualul CLK, model pe care il va si inlocui.

In partea din fata avem patru faruri, o grila cu doua bare orizontale si logo-ul Mercedes, insertii de plasa la nivelul spoilerului dar si LED-uri. In partea din spate avem o evacuare dubla si un difuzor spate, in timp ce jantele sunt din aliaj si au un design in 6 spite. Cel mai probabil, modelul din fotografii este o versiune de top sau beneficiaza de pachetul AMG. La interior, din ce se poate vedea, avem de a face cu acelasi panou de bord ca al noului E Class. Mai mult de atat, Mercedes a dotat noul coupe cu patru scaune individuale.

Din punct de vedere al motorizarilor, se asteapta ca noul E Class Coupe sa beneficieze de aceleasi motoare ca si versiunea sedan. Noul Mercedes E Class Coupe va debuta oficial cel mai probabil la Salonul Auto de la Geneva.

molady11 24-01-09 14:27

Re: Noul Mercedes E Class Coupe - Primele fotografii oficiale

No dracie ce bine arata si arata mult mai bine de cat sedanul.

Mustang 24-01-09 14:45

Nu-mi plac farurile...

coman razvan 24-01-09 14:56

"Fundul" are ceva de la Bmw! :???:
Nici mie nu imi plac farurile..:sad:

dogy_10 24-01-09 14:59

concurenta de la merc pt seria 6 :P

Claw166 24-01-09 14:59

Nici mie nu`mi plac farurile de niciun fel :( in plus , nu stiu ce cauta acel diferential "sau cum i se spune) la geamurile din spate ... in fine , pot sa zic ca imi place mai mult ca sedanul si mie :)

Danutz Bratosin 24-01-09 15:00

Farurile sunt hidoase...iar spatele cum a spus si Coman, seamana a bmw (x6)...
Interioru in schimb imi place:-P

coman razvan 24-01-09 15:09

Interiorul este, ca la orice Mercedes, extraordinar! :)

sparly 24-01-09 15:10

este super criminala masina nota maxima

_anaconda_ 24-01-09 15:16

arata bine !

life=car 24-01-09 15:17

mdaa.....sunt multe elemente noi in noul design E-Klasse dar adevaru e ca deja la nivel de eleganta se apropie de cl ca de sportivitate nu prea poate sa fie vorba....cel putin pana apare vreo alta fiara AMG:shock:

UNLORD 24-01-09 15:18

Mult mai bine asa, decat in versiunea cu 4 usi...

bogg 24-01-09 15:20

Ce hidiosenie, ce de toata chestia, e urata, e cu spume, e cu cregni, stopurile de pe antena parabolica de la caruta lu' buna arata mult mai bine. Wtf? Oameni buni, stiu, gusturile nu se discuta, dar deja exagerati. Daca si asta este o masina urata...
Anywho... Imi place la nebunie! Cu liniile lui CL si CLS asa imi imagineam clasa E, acum ca are 2 usi in minus si ii mai faina e chiar mai bine, :dribble::dribble:

alin21 24-01-09 15:25

ca forma 10+ parerea mea!!!

steffan 24-01-09 15:30

oare ce s-a intamplat cu designerii de la mertz? sunt curios daca ei sunt multumiti de noul E Class. spatele seamana cu seria 3, fata are faruri nepotrivite...

kronos_e36 24-01-09 15:30

o masina superba....farurile cam da.....nu prea merg.......dar nu cred ca suntem noi in masura sa criticam aspectul unei asemenea masini :)

canon 24-01-09 15:56

nici mie nu-mi plac farurile:))))

coman razvan 24-01-09 16:19

Quote:

Originally Posted by kronos_e36 (Post 2006548)
o masina superba....farurile cam da.....nu prea merg.......dar nu cred ca suntem noi in masura sa criticam aspectul unei asemenea masini :)

Nu criticam! ;) Ne dam cu parerea! :-P

Mustang 24-01-09 16:19

Quote:

Originally Posted by bogg (Post 2006522)
Oameni buni, stiu, gusturile nu se discuta, dar deja exagerati. Daca si asta este o masina urata...
Anywho...

Nu exageram... unora poate nu le place... de unde pana unde exagerare?
Imi place de voi ca gasiti sa va "aia" in gusturile oamenilor...
Vezi ca e ... anyway. :P

HD-90-MTZ 24-01-09 16:32

Mie personal imi place masina..farurile nu prea dau bine dar nu pot sa zic ca-s urate..iar interiorul este impecabil.

ulyse 24-01-09 16:42

masina arata bine doar e un Mercedes
pe forumul asta majoritatea sunt fani bmw deci nu poti citi comm de bine
trebuie sa ne obisnuim si cu designu asta nou poate ca mercedes a trecut un pic cam repede la designu asta evoluat da asta e Mercedes e o marca inovativa
eu oricum ma gandesc sa imi iau un mert 97-2002 oricum nam bani de 2008

dede20 24-01-09 16:44

Mi-e dor de anii 2001-2002... Acum masinile au inceput sa arate ca in filmele care le-am vazut cand eram mic... prea drastice schimbarile si nu stiu prea robotizate formele la masinile astea noi ... nu mai au liniii nu mai au farmecul care il aveau modelele vechi... gen seria 5 e39 nu imi plac schimbarile astea deloc. o sa ajungem niste roboti. night vision , lasere , masini teleghidate ....

SERJAN 24-01-09 17:18

Quote:

Originally Posted by dede20 (Post 2006684)
Mi-e dor de anii 2001-2002... Acum masinile au inceput sa arate ca in filmele care le-am vazut cand eram mic... prea drastice schimbarile si nu stiu prea robotizate formele la masinile astea noi ... nu mai au liniii nu mai au farmecul care il aveau modelele vechi... gen seria 5 e39 nu imi plac schimbarile astea deloc. o sa ajungem niste roboti. night vision , lasere , masini teleghidate ....

asta e.. nici mie nu imi place dar trebuie sa fim in pas cu tehnologia. si cum ai zis si u masinile au fost fabricate pana in urul anului 2000, ce e dupa...seamana mai mult a nava spatiala

bibi_x 24-01-09 17:31

arata foarte bine si interioru e extraordinar :D

ROSSI 46 24-01-09 17:54

cate masini nu arata mai bine live, pe strada decat in poze?...sau cate masini aratau bine in poze dar cand au aparut au dezamagit?...fiti siguri ca masinuta asta va arata extraordinar de bine atunci cand o vom vedea pe strazi...si plus de asta ar fi prima dezamagire in materie de stil din partea celor de la mercedes ( sunt si ei oameni doar)...ca dezamagiri de la bmw slava domnului ca tot au fost *la capitolul aspect

bogg 24-01-09 18:17

Quote:

Originally Posted by Mustang (Post 2006637)
Nu exageram... unora poate nu le place... de unde pana unde exagerare?
Imi place de voi ca gasiti sa va "aia" in gusturile oamenilor...
Vezi ca e ... anyway. :P

:lol: stiu ca eu anyway :lol: d'oh
Nu vreau sa isc o polemica(chiar eu am zis de gustul fiecaruia) DAR , una e sa nu-ti placa per total si alta e sa nu-ti placa farurile, stopurile, sau capacu' de la rezervor(parca ai scoate in evidenta chestiile urate sa demonstrezi ca daca acel ceva e urat , toata masina e urata). Poate ca Mercedes nu si-a permis sa-l puna pe Giugiaro la munca asa cum au facut alte firme ;)

StreetStyle22 24-01-09 18:28

Farurile sunt tari.Spatele aduce a ceva Lexus cel putin asa vad eu.E tare oricum,nu se compara cu hidosenia aia de X6.

Mustang 24-01-09 18:41

Quote:

Originally Posted by ulyse (Post 2006681)
masina arata bine doar e un Mercedes
pe forumul asta majoritatea sunt fani bmw deci nu poti citi comm de bine

Mai uita-te si prin alte parti, comrad. :)
Visezi numai fani BMW. Uite, eu sunt fan Ford Mustang si critic aspectul farurilor de la Mercedesul asta, sau alt lucru de la alt Mercedes...
Care e problema ca nu am anumite placeri la Mercedes?
Lasa oamenii sa aibe parerile lor, spune-ti numai parerea vis-a-vis de masina si lasa gusturile oamenilor in pace. Chiar daca ala e fan BMW, Lamborghini sau OZN, ok?
Quote:

Originally Posted by bogg (Post 2006898)
:lol: stiu ca eu anyway :lol: d'oh
Nu vreau sa isc o polemica(chiar eu am zis de gustul fiecaruia) DAR , una e sa nu-ti placa per total si alta e sa nu-ti placa farurile, stopurile, sau capacu' de la rezervor(parca ai scoate in evidenta chestiile urate sa demonstrezi ca daca acel ceva e urat , toata masina e urata). Poate ca Mercedes nu si-a permis sa-l puna pe Giugiaro la munca asa cum au facut alte firme ;)

Nu conteaza asta: multi au spus lucrul care nu se imbina la masina (farurile), dar nu cred ca a fost unul care sa scrie ca e hidoasa, la asta m-am referit. :)
Quote:

Originally Posted by StreetStyle22 (Post 2006929)
Farurile sunt tari.Spatele aduce a ceva Lexus cel putin asa vad eu.E tare oricum,nu se compara cu hidosenia aia de X6.

Sper sa nu se mai trezeasca vreunul sa mai creeze vreo hidosenie ca aia. SUCKS!

marian_tgv 24-01-09 18:47

masina este mult mai reusita decat sedan-ul...l a faruri ar fi fost mai frumos daca uneau farurile intre ele (cel mic cu cel mare)...venea ceva mai mare si cred k dadea bine pe masina, il mai micsorau ei, vedeau acolo ce si cum...per total...imi place domne :lol:

dog99 24-01-09 18:57

criminal...............

allexutzzu 24-01-09 19:22

asta da...altfel te vede lumea!

IonutzMFF 24-01-09 20:13

Chiar , oare care e concurentul de la mercedes pentru seria 6 si audi a 5??

EMaiL 24-01-09 21:33

cam asta este

Brynk 24-01-09 22:07

e chiar marfa rau!!!

Brynk 24-01-09 22:56

SI EU ZIC CA E NOUL CLK nu E classe

catalin4u24 24-01-09 23:16

Ce s-a intamplat ? :rolleyes2
Nu a aparut nici un "destept" anti leduri ? Sau fiind vorba de un brand ca Mercedes va-ti dat seama ca daca ati comenta ati parea patetici? O fi oare ca va-ti obisnuit in sfarsit...
Masina e superba, intradevar farurile necesita obisnuinta cu noul stil, inca o lectie de clasa de la cei de la Merc.
Respect

DiavoLLo 24-01-09 23:27

e stilat ca un mercedes....

Alex_pitesti 24-01-09 23:43

asa mai DA :)

rAdU87 24-01-09 23:59

e criminala:|!!!

R0b3r71n0 25-01-09 00:29

wow :O incredibil ... felicitari celui de a proiectat acest E-u ..

All times are GMT +2. The time now is 22:30.

- Copyright 2026 4Tuning