![]() |
Nissan 200SX & 240SX - double action
10 Attachment(s)
Din dorinta de a face un singur topic cu cei doi monstrii mecanici :lol: am renuntat la fostul topic unde prezentam doar prima mea iubire si anume Nissan 200SX Fastback. De curand s-a mai adaugat un Nissan familiei, un Nissan 240SX Coupe, modelul american, propulsat de un motor de 2,4 litri. Dar mai multe detalii tehnice si despre modificarile aduse, precum si planurile de viitor cu cele doua in cele ce urmeaza:
I. NISSAN 200SX FASTBACK S13 Motor: CA18DET 1.8L Turbo, 4 Cilindri in linie, 169 cp stock Modificari si imbunatatiri: Motor reconditionat in totalitate Admisie sport Evacuare Redford USA Bujii Greddy ECU Chip Stage II Pompa benzina Walbro 255l/h BOV Ceasuri suplimentare Bigger Turbo T28 De-cat Jante OZ Titan 17" Distantiere Si foarte foarte multe planuri in continuare. II. NISSAN 240SX COUPE S13 Motor: KA24E 2,4 Litri, non-Turbo, 140 cp stock Din cate stiu eu, acest model e unic in Romania, daca ma insel sincer m-as bucura sa mai vad una. Modificari pana acum, nici una. Dar piesele incep sa se pregateasca. Planurile cu aceasta masina este sa o pregatesc strict pentru fun, drifting and such. In planuri intra o admisie sport, o evacuare, un chip, alte bujii, poate niste injectoare mai mari si o pompa de benzina. Deasemenea masina va fi golita de tot, va primi rollbar, scaun sport etc etc, nu are rost sa detaliez acum, dar veti vedea progresul urmarind topicul in continuare. Si am atasat si niste poze cu ambele masini, plus 200SX in cateva ipostaze. ENJOY! :D |
Re: DOUBLE ACTION: 200SX & 240SX
2 Attachment(s)
Si inca niste poze impreuna cu un cunoscut 200SX ;)
|
Mie asa ciuda ca nu am un motor sa iti dau sa bagi si in aia alba :lol:
Sati traiasca fetele amandoua amice ! |
man, tu ai inceput mai greu cu nissanu, dar vad ca nu te mai opresti:D:D. Cat de bine arata junioarele impreuna :bunch:
|
:bunch:harnic baiat deja a doua bucata felicitari:bunch:
|
Quote:
Quote:
Quote:
|
ooo inca un ka24 pe strazi pacat ca este e si nu DE,,, Oricum are cuplu frumosel si ka24e,, felicitari pentru achizitie,, poate iti faci una pentru drift si una de show frumos ar fi ;)
Fa rost de o chiuloasa de la un DE si " go turbo " pentru micuta alba |
Quote:
Ehh, lunga noapte, frumoase poze |
Quote:
|
Quote:
|
ma bucur ca ai revenit sper sa ne ti la curent cu mai multe detalii despre surori
240-ul dupa parerea mea are ceva special in acea caroserie legat de drift sunt curios dak are lsd ??? multa bafta cu proectele !!!!!!!!!.......... |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
nici nu a fost vreodata pe masina mea da l-am desfacut sa vad ce are in el :lol:lol:lol:
|
Poftim dovada :lol:
|
Din pacate zilele trecute am suferit un mic accident cu Nissan-ul albastru. Nu are rost sa intru in detalii dar in aceasta ordine de idei Nissan-ul alb este de vanzare din acest moment pentru ca am nevoie de bani sa imi repar masina mea de zi cu zi.
Imi pare extrem de rau ca trebuie sa vand ceea ce este o masina unica in Romania, un proiect excelent de show si drift dar sunt obligat de circumstante. Planurile mele cu ea erau intr-adevar sa o golesc si sa fac o masina de drift pe care sa o duc exclusiv cu platforma la show-uri. Aceste planuri nu vor deveni realitate pentru mine dar sper ca norocosul cumparator le va pune in aplicare. Masina se afla in stare excelenta de functionare, usile si capota se inchid de parca ar fi masina noua, motorul merge absolut impecabil, functioneaza totul pe ea. Singurul inconvenient ar fi ca masina nu este inmatriculabila, acest lucru nefiind o problema avand in vedere destinatia ei. Pretul masinii este de 1000 euro. |
Amice imi pare sincer rau pentru ce ai patit,dar cum bine sti fierul se indreapta.Pacat de nissan-ul asta alb.Ar fi devenit o masina ideale de show,nu tu taxe la ea nu tu asigurare,doar show si fun ;)
Daca nu bagam eu atatia bani in baba mea ajungea la mine sigur :D |
Poate reusesti si rezolvi problema fara sa o vinzi pe asta mica alba ...pacat de ea, dar poate totusi ajunge unde trebuie ;)
|
reusesti sa rezolvi problema ? ajungi la meet ???
|
din pacate nu :(
|
s-ar putea sa fie sanse, va anunt pe parcurs
|
2 Attachment(s)
Familia se reintregeste cu inca o achizitie! :lol:
|
foarte tare ! bravo
|
sa o stapanesti sanatos precum ti-am spus de aseara
|
duuude, ideea e sa ai nissan, buna ideea, dar tu faci parc nissan :D ...daca o tii tot asa cred ca dispar toate s13-urile din ro si apar la tine in parcare
felicitari de noua achizitie :D |
Quote:
in alta ordine de idei, trebuia sa imi iau alta masina de zi cu zi, ce era sa imi iau, un bmw? :twisted: |
:)) la bmw nu m-am gandit ce-i drept
|
Bravos domle ce sa zic :D
Cand ne bagam manutzele acolo sub capota ? :twisted: |
Quote:
|
Quote:
Am uitat detaliile tehnice: 2400 cmc, 12 valve, 140 cp |
ca un free up:
aici un scurt video cu un ka24e stock + cxracing turbo kit ( 1.000 usd !! ) scoate 234RWHP !! https://www.youtube.com/watch?v=2_Uq4...eature=related cu un upgrade mai bun ( injectoare de sr20 ori.. chir mai mari ,z32MAF, ecu reptogramat poate scoate ceva mai impresionant ) |
Quote:
https://forum.4tuning.ro/463-motoare/111124-vand-motor-nissan-cutie-2-4-12v.html Ca sa nu populez cu offtopic thread-ul asta. |
niste mici noutati:
ultima mea achizitie, nissan-ul alb a primit: ITP si Asigurare urmeaza sa schimb uleiul, filtrul de ulei si filtrul de aer si speram ca treaba se termina weekend-ul asta urmeaza lucrari de cosmetica :lol: |
bun bun :D hai k incepe sa se miste treaba :D
|
2 Attachment(s)
Desigur, am scos pe Straße micuta fiara :lol:
|
Arcuri sa o trantesti de pamant si arata MORTAL :D , felicitari dude, am stiut eu ca nu poti sa renunti la nissanuri asa usor ;)
|
io nu mai inteleg nimik dar cred ca este cea albastra reparata si revopsita ????:shock:
ma insel ?? ma bucur ca ai din nou 200sx |
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:57. |
- Copyright 2026 4Tuning