![]() |
CE SE MAI AUDE CU TAXA AUTO??
Sall imi puteti spune ce se mai aude cu taxa asta auto au scazut-o au de gand sa o scada??
|
Re: CE SE MAI AUDE CU TAXA AUTO??
OFF : daca te-ai obosi sa cauti pe forum ai afla ;) !
ON : Sa revenit la formula veche (cea din vara) , mai departe te descuri ! |
@lymbutza , de unde ai aflat ? am dat un search si n-am gasit noutati
|
din cate stiu eu..va ramane de discutat la sfarsitul lui februarie..pana atunic..asteptam...
Oricum sigur se va schimba... |
pai cica varianta tripla ar fi fost cam ilegala . . . ! Or sa aplice taxa veche pana se gandesc ei a alt mod prin care sa ne fure :| , sigur nu o sa dureze mult pana gasesc ca doar asta le este meseria .
@Denver : Am eu un prieten care aduce masini si in care am incredere . Din moment ce a inceput de o sapt sa aduca iar masini sunt sigur ca taxa a revenit la formula veche(sau va reveni cat de curand) , oricum cea tripla stiu 100% ca nu mai este valabila ! |
ms de raspuns frate , pe la tv dadeau ca amana decizia ca etc. , normal daca au putere de ce sa nu abuzeze de ea...
|
stie careva ce se mai aude cu taxa asta a scazut??
|
ti sa va spun ca am primit decizia de plata pt taxa si la finante nu ma lasa sa o platesc. 316 i euro 2 taxa 622Euro:sad:
|
ce an ? probabil nu sa votat inca o varianta totala !
|
dupa ce au promis in campanie ca o scot au micsorat-o acum cu 33% deci este inca dubla fata de cea din iulie. oricum, comisia europeana nu si-a dat acceptul inca pentru ea deci e inca ilegala aka contestabila si castigabila in instanta.
|
deci pana la urma tot mare este pt un non euro nu??
|
Quote:
1.6 : 2.640 Euro . 1.8 : 3.780 Euro . 2.0 : 4.200 Euro . 2.3 : 6900 Euro . 2.5 : 7500 Euro . Numai in Romania se poate intampla asa ceva ... e tara tuturor posibilitatilor , dai pe un *** de taxa :chainsaw::bat::2gun: mai mult decat dai pe masina , iar domnii politicieni in frunte cu domnul Prim ministru al Romaniei merita :bong::punch: . Mai bine se duce lumea la vecinii nostrii Bulgari si le vor inscrie acolo decat sa plateasca aceasta imensa taxa din tarisoara noastra scumpa , le vor face lor bugetul mai mare ;) . |
Quote:
|
MDA, DECI INCA O TEAPA! in caz ca va bucurati tare (cei cu masinile dinainte de 15 dec - si cazul meu de altfel), VESTI PROASTE! se plateste taxa veke, doar in cazul in care ati cumparat masina PERSONAL din germania, inainte de 15 dec. daca ati cumparat-o din tara, de la altcineva care a adus-o, platiti taxa dubla, indiferent cand ati cumparat-o (inainte sau dupa 15).
|
Quote:
|
financiar.. doar ce veni..
|
Conform marelui ministru taxa va fi valabila cam aprox. 6 luni .
Apoi se va schimba . Se va face o taxa mai mica la inmatriculare si se va mari impozitul , probabil si in functie de norma de poluare. Asta ca sa ii taxeze si pe aia cu masini deja inmatriculate . Tinand cont ca am la non-euro 2 dacii 1310 si un merc. 200 E nici nu vreau sa ma gandesc . :sad: Succesuri . |
Quote:
|
am calculat pe situl protv si pt un 325i euro 2 mai vechi de 15 ani imi da o taxa de 25000 :| ... presupun ca e prost facut acel calculator nu ?
|
si mie la fel..
|
cred k trebuie sa ne cautam p cineva care inscrie in bg dc mai vrem sa circulam cu ele poate stie cineva p careva k inscrie sa ne spuna si noua!!!:sad:
|
L.E. : Calculatorul de pe Pro TV este gresit , deoarece nu aplica reducerea !
Dupa calculul de mai jos rezulta urmatoarea concluzie : Taxa pe cilindree intradevar este doar dubla . Dar reducerea maxima este de numai 90 % , fata de 95 % pana acum . (Adica , conform calculatorului de pe Autovit , limita maxima este acum la peste 14 ani , si nu ca inainte la peste 15 ani ... sper ca stiti la ce ma refer ... ca cu prima inmatriculare a masinii ) Cursul euro de referinta !!! acum este la 3.73 in loc de 3.35 ca acum 1 an !!!! De aceea per total nu se reduce mare lucru . Sper sa va fi lamurit , cat de cat . sub 3.5 tone NORMA DE POLUARE: Euro 2 Emisie CO2: --- Capacitate: 2500 Stare inmatriculare: Cel putin o data Prima Inmatriculare: peste 15 ani - de ex : 1993 Curs schimb:1 E = 3.7364 RON Taxa noua(dupa 19/02/2009) ___|___ Taxa veche (01/07/2008-14/12/2008) Taxa specifica CO2:0 ___|___ Taxa specifica CO2:0 Taxa specifica pe cilindree:10.00 ___|___ Taxa specifica pe cilindree:5.00 Cota reducere:90.00 __|__ Cota reducere:95 Vechime:Peste 14 ani __|__ Vechime:Peste 15 ani Taxa:2,500.00 E __|__ Taxa:625.00 E Taxa:9,341.00 RON ___|___ Taxa:2,335.25 RON Diferenta: 1,875.00 E adica 7,005.75 RON mai mult decat vechea taxa |
a reusit cineva pana la urma sa plateasca taxa veche? din cei care nu si-au adus masinile personal din alta tara, si le-au cump de aici.
|
imi spuneti si mie cat am taxa l un bmw an 91 mot 16 benzina la non euro cred k se incadreaza k mie nu-mi da exact dc o calculez in mai multe siteuri si nu pot sa-mi dau seama cat ar fii taxa noua la el va multumesc!!
|
Daca este urs ( e 30 ) = Non - euro de 1.6 , an 1991 .
Taxa noua(dupa 19/02/2009) Taxa specifica CO2:0 Taxa specifica pe cilindree:33.00 Cota reducere:90.00 Vechime:Peste 14 ani Taxa:5,280.00 E Taxa:19,728.19 RON Sau Daca este pisica ( e 36 ) = Euro 1 , an 1991 . Taxa noua(dupa 19/02/2009) Taxa specifica CO2:0 Taxa specifica pe cilindree:11.00 Cota reducere:90.00 Vechime:Peste 14 ani Taxa:1,760.00 E Taxa:6,576.06 RON Norma Euro 1 la autoturisme e obligatorie din iulie 1992 pentru modelele noi, ce urmau sa fie lansate dupa aceasta data si obligatorie din iulie 1993 pentru modele aflate deja in productie in iulie '92. Euro 2 este obligatorie din ianuarie 1996 pentru modelele noi, ce urmau sa fie lansate dupa aceasta data si din ianuarie 1997 pentru modele aflate in productie. Euro 3 este obligatorie din ianuarie 2000 pentru modelele noi, ce urmau sa fie lansate dupa aceasta data si a intrat un an mai tarziu in vigoare pentru modele aflate deja in productie in ianuarie 2000. Euro 4 este obligatoriu din ianuarie 2005 pentru modelele noi, ce urmau sa fie lansate dupa aceasta data si din ianuarie 2006 pentru modele aflate deja in productie la inceputul lui 2005. Norma Euro 5 va intra in vigoare in septembrie anul viitor. ziarul " ZIUA " : 13/14 Decembrie, pagina 5, Pagina realizata de Robert MIRCEA |
Quote:
|
"Norma Euro 1 la autoturisme e obligatorie din iulie 1992 pentru modelele noi, ce urmau sa fie lansate dupa aceasta data si obligatorie din iulie 1993 pentru modele aflate deja in productie in iulie '92."
Modelul e 30 fiind in productie , chiar la final, este sigur Non-Euro . Deci ai de platit ......... :(((((((((((((((((((( Sau de recarosat .... :rolleyes2 |
stie cineva ceva despre taxa asta auto???
e adevarat ca se scoate. sau sa scos??? |
| All times are GMT +2. The time now is 12:56. |
- Copyright 2026 4Tuning