![]() |
Logan R 90 Aventure
2 Attachment(s)
Conform unui articol al revistei Automotive News, umbla zvonul ca Renault ar renunta la realizarea versiunii break a Loganului, aceasta fiind inlocuita de un monovolum cu tractiune 4x4 (4-wheel-drive, folosit si pe Renault Kangoo). Acest nou proiect poarta numele de cod \"R 90 Aventure\" si este posibil sa fie lansat in a doua jumatate a anului 2006.
R-90 are ca target familiile din tarile in curs de dezvoltare si va fi disponibil in variante cu 5 sau 7 locuri. |
mah asa in poze pare sa arate bine....
|
mie unu imi place mai mult decat o versiune banala de break ....cu toate ca nu sare departe de trunchi ... :roll:
|
Zici ca e microbuz :wink:
|
nu stiu de ce imi da impresia ca seamana cu renault modus... :shock:
|
re
sau asa
|
Salut! desi sunt inscris de ceva timp asta-i primul meu post pentru ca tot ce am citit pe aici este atat de complet si de profesional scris incat nu prea am mai avut loc de replica :lol:
Cat despre monovolumul lui Dacia... O avea sapte locuri? Si sper sa nu puna motorul de 1.4 pe ea ca nu mai pleaca de pe loc :D |
arata ca dracu...e doar parerea mea...
mai au un pic si fac astia de la renault din dacia normala dacie jeep...cu \"influente\" de Logan... |
ca familiala... arata ok, pt un modus cu sigla de dacia...
totusi mi-e greu sa cred ca va exista intr-adevar acest model, in ciuda faptului ca stirea a aparut in automotive news... |
arata nashpa, da o sa se gaseasca destui cumparatori, cum are si loganu simplu. Ar fi bine dak ar intra in productie, se dezvolta si firma dacia.:D
|
Nu cred ca renunta la varianta Break in favoarea unui monovolum...cine stie poate ca vor face si sun monovolum prin 2007 dar varianta Break sigur se va lansa in toamna 2006.
|
asa cred si eu, nu cred ca nu vor lansa varianta break, putin probabil sa piarda teren pe segmentul asta, mai ales ca masina e facuta pentru genul asta de cumparatori.
|
mai bine pa impush cu matura decat sa`mi iau logan :) mai ales si breack sau SUV :))
|
ce`s cu farurile alea frate :o :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
|
Re:
Quote:
taci mah k poate ii pune xenoane sa lumineze cu ele pasarile bolnave de gripa aviatoare :) alea care zboara sus :)) ... sau bi-xenon :) ... |
foarte tare frateeeeeeeeee :D
las ca pana iese Loganu asta dispare gripa aviara:D apare gripa aviatoare :twisted: :twisted: :D gata offtopic :( |
Sper sa ma impresioneze la alte capitole k la capitolul design esterior nu m-a impresionat deloc
|
la spate seamana cu fiat panda putin... ciudata rau caroseria.
|
asa la lungime seamana f mult cu ARO lui Ceausescu :shock: ....dar mai stii poate o sa sparga vanzarile :lol:
|
depinde de kt e si sa fie diesel
|
Nu stiu de ce ii zice Logan Adventure ca nu are nici un element stilistic de la Logan, mai degraba e un model nou.
|
cum poate fi numit Logan Adventure ca n-are nici un element care sa il faca de aventura parca ar fi autobuz urata caroserie
|
se anunta preturi de peste 15K euro :shock: :shock: :shock:
|
Atunci nu o mai cumpara nimeni. Cu 15k iei un Scenic cu dotarea de baza, si tot are mai multe dotari decat Logan.
|
se arunca zvonuri...
nu cred informatii din astea... |
traim s-o vedem si p-asta ?? :?:
monovolum de la dacia......sa fim seriosi,ei deabia s-au cacait sa scoata un amarat de diesel(desi le urasc)si 1.5 si acum vor sa scoata si monovolume ei? :lol: sa fim seriosi......dak e sa scoata break-ul cu o motorizare mai puternica pe diesel,asa auzisem da nu monovolume. ei nu sunt in stare sa scoata sedanu ca lumea si ei se gandesc la monovolum :lol: :lol: |
Cred ca la capitolul asta Dacia e neputincioasa. Cine stie ce planuri (meschine) au cei de la Renault cu saraca masina mioritica? Mai stii, poate vor s-o transforme intr-un brand recunoscut in toata lumea...
|
in toata lume... din bangladesh pana in sri lanka...
sa speram ca vor continua politica agresiva de pe piata vestica, dar tot o maisna pentru lumnea a 3 a ramane... singurul avantaj e ca au de munca multi oameni, multe firme pe langa ei ( furnizori de subansamble, servicii-transport.,etc ) pt ca profitul nu ramane aici... |
N-o sa apare niciodata asa ceva. E un espace modifikt p calc cred! :?
|
Um... nu cred. Espace este o bestie (k dimensiune, nu k putere). Loganul Adventure pare mai degraba de talia unui Scenic.
|
Nu cred ca o sa investeasca Dacia atat de repede in monovolume....
S-o vinde in Spania si mai stiu eu unde Logan-ul ca painea calda,da nici chiar asa sa scoti monovolumul la 2 ani sau inaintea break-ului. Eu unu nu cred in zvonurile astea.....cum ziceati si voi e un Scenic 2 modificat in 3dmax sau photoshop,ceva de genul :wink: |
3DSMAX??? :lol: Ala e program de grafica 3D. Daca intradevar l-au lucrat in 3dsmax au avut de munca nu gluma. Nu le e rusine de ce-au scos?
|
nush in ce-au lucrat,eu doar am dat o posibila varianta :D
v-am zis,nu cred in cele spuse de monovolum dacia mai vedem ce-o sa apara si ce nu :wink: |
Renault vrea sa scoata de pe platforma lui Logan o multitudine de modele, cam cum fac ei cu Megane, pentru a oferi o varietate cat mai mare pentru \"lumea a 3-a\", pentru ca nu o sa aiba niciodata vanzari insemnate pe piata Vest-europeana.
|
Logan- mai bine`tzi iei carutza... dar ca shi predecesorul sau.... va avea priza la public
|
da ia-ti tu frate caruta,ca noi ne luam Logan.....e treaba fiecaruia,banii fiecaruia.
daca as vrea sa-mi iau Logan,ai putea sa vii cu orice argument ca tot nu mai razgandi. |
mie imi place...adica in loc sa faca o banalitate si o uratenie de break..mai bine asta..
|
Re: Logan R 90 Aventure
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:21. |
- Copyright 2026 4Tuning